سلام
به نظر من تمام این جریانات که در مورد سال 2012 چندین ساله داره گفته میشه برای اینه که افکار مردم رو ببرن به اون سمت که همه آماده ی وقوع یه جنگ شاید جهانی باشند با این کار دارن افکار رو میبرند به اون سمت که وقتی جنگ شروع شد کسی صداش در نیاد و از طرفی دارن یارکشی می کنند
و از طرفی هم انها می ترسن که امام زمان (علیه السلام) ظهور کنند و اینها یارکشی نکرده باشن چون می دانند که امام زمان(علیه السلام) با هاشون میجنگه برای همین می خوان هرچه زودتر آماده بشن و برای این آمادگی همه کار می کنن مثل حمله به عراق که خوده بوش گفت ممن دارم تکلیف دینیم رو انجام میدم ویا گذاشتن تیر انداز در مسجدالحرام
اگر خواستید بگید بیشتر توضیح بدم
سلام خوشحال میشم توضیحات بیشتر شما را بشنوم.
با دیدن این تایپیک یاد سال پیش افتادم و اینکه این تایپیک نیمه کاره رها شد
نکته ای که من کمتر بهش توجه کرده بودم در این تایپیک علت این وقایع بود متاسفانه من سال پیش می دانستم که جهان غرب در حال خودنابود سازی برنامه ریزی شده نظم کنونی جهان در تمام ابعاد اقتصادی فرهنگی هنری مذهبی است ولی علت و دلیل آن را درک نمیکردم ولی حالا با عملیاتی شدن پروژه ها و ورود به فاز عملیاتی این آشوب ها درک کردن خیلی از مسائل راحت تره.
ببینید سالهاست که سخن از نظم نوین جهانی میاد و قراره نظم نوین پیاده سازی بشه منتها پیاده سازی این نظم نوین نیاز به ملزوماتی داره که باید فراهم بشه. مهمترین مساله احساس نیاز و خواست جهانی برای یک نظم نوینه و این احساس و خواست جهانی تنها در سایه یک بی نظمی جهانی شکل میگیره.
هر بینظمی به سمت یک نظم خود اتکا با ساختارهای فراکتالی(خودمتشابه تکراری)پیش میره.
برای درک بهتر یک مثال میزنم هرچند که این مثال با زمان کنونی بسیار متفاوته.
همه از جنگ جهانی دوم آگاهیم ما این جنگ را به عنوان یک بی نظمی در نظر میگیریم و قبل و بعد آن را به عنوان یک نظم پیشین و یک نظم جدید در نظر میگیریم و اما نکته قابل توجه این است
ایا ما بدون یک بینظمی میتوانستیم یک حالت گذار بین نظم پیشین و نظم جدید را طی کنیم؟ و نکته بعدی اینکه
آیا این بی نظمی خود به خود بوجود آمده یا حاصل انفعالاتی در نظم پیشین برای بوجود آوردن نظم جدید بوده؟
از دوستان میخوام نظر خودشون رو بدن تا تایپیک رو به امید خدا دوباره ادامه بدیم به لینک زیر هم یک سری بزنید
نقل قول:در این نقاشیهای تازه کشف شده چرخ زمان و خورشید و بز بوضوح به چشم می ایند
http://www.crystalinks.com/lostbookofnostradamus.html
سلام با توجه به بعضی مطالبی که دارم تو اینطرف و اونطرف میبینم بگمانم صهیونیست داره یکی به نعل میزنه یکی به میخ
یکی به 2012 یکی به 2014
انگار اوضاع از دستشون در رفته و دارن فکرا رو برای 2014 اماده میکنن
مثلا بترفیلد 3 تاریخ حمله به ایران رو 2014معرفی کرده
قبلا هم بارها بارها شنیده بودم و خونده بودم که بعد از 2014 هدفشون 2014 ست
خدایا فرصت بده تا پوزه دشمن رو به خاک بمالم
خدا فرصت جهادم ده
دوستانی که اطلاعی از برنامه این عوضیا دارن لطفا اطلاع بدن

بهله بهله
این سال 2012 هم برنامه ای شد واسه ما
به قول دوستان سال 2012 دیگه خز شده الان باید بریم تو سال 2029 و 2036 که می خواد شهاب سنگ آپوفیس99942 به زمین بر خورد کنه الان دیگه باید برنامه ی اون رو مورد توجه قرار بدیم
اما پیرامون سال 2014 اطلاعتا ندارم شرمنده

(۲۴/دی/۹۰ ۱۴:۳۷)saeed125 نوشته است: [ -> ]قبلا هم بارها بارها شنیده بودم و خونده بودم که بعد از 2014 هدفشون 2014 ست
دمت گرم بعد از 2014 هدفشون 2014 ست.
میدونم منظورت 2012 بوده ولی الان یه لبخند بزن که سوتی جالبی بود.
(۲۴/دی/۹۰ ۱۴:۵۵)Gryffen نوشته است: [ -> ]بهله بهله
این سال 2012 هم برنامه ای شد واسه ما 
به قول دوستان سال 2012 دیگه خز شده الان باید بریم تو سال 2029 و 2036 که می خواد شهاب سنگ آپوفیس99942 به زمین بر خورد کنه الان دیگه باید برنامه ی اون رو مورد توجه قرار بدیم
اما پیرامون سال 2014 اطلاعتا ندارم شرمنده 
چه خبر از 20nn ؟
واقعا کاراشون مسخره بازیه ها
ولي چقدر خوب ملتي رو سر كار ميذارن!
حالا باز شما وقتتون رو بذاريد برا 2014 بعدم ميشه 2018 و شده عين جام جهاني
توی مستند پیشگویی 2012 گفته بودن که:
مثل قصه سال 2000 که گفته بودن یه اتفاق بدی میافته و نیافتاد! و به جاش تو 2001 قضیه برجهای دوقلو رخ دادن
اینا سال 2012 رو علم کردن ، ممکنه 2012 چیزی نشه به جاش 2014 یه جایی یه کاری بکنن
پ.ن: توی بازی میدان نبرد هم سال 2014 به ایران حمله میکنن!
أه بابا مرگ یه بار شیونم یه بار
بذارید بمیریم خلاص شیم دیگه أه

مثل کلوخ چش دار نشستیم تا 2012 شد حالا که رسیدیم به این سال باز ملتو گذاشتن سرکار
ای خدا کی میشه نمیریم و ظهور رو به چشم ببینیم ؟
پرداختن به برنامه های صهیونیست ها = چیزی که صهیونیست ها از ما انتظار دارند = اتلاف عمر
پرداختن به علم ، دین و شناخت آن = چیزی که خدا از ما انتظار دارد = بهترین بهره برداری از عمر