شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
خب دوستان میبینم بحث داغه توصیه میکنم صحبت هایی رو که اینجا میزارم حتماً گوش کنید صحبتها از یک جلسه ضبط شده که میگم گوش کردنش خالی از لطف نیست و حرفها قسمت زیادشون تکراری نیست. از حدود دقیقه 20 به بعد هم در مورد بنی کلب و اردن و عربستان و ذریه سفیانی صحبت میشه .اگر استقبال بشه بازم از صحبت های این آقا میزارم فقط چون ضبطه کمی کیفیتش.... به بزرگی خودتون ببخشید
http://hadiskasa.se/H%20Mosavi/mosavi/20...he%201.wma
هر چی هست به ایران ربط داره!شک نکنید چونکه الان ایران زیاد داره به پروپای اونا میپیچه و توی کارشون سنگ اندازی میکنه و الان تعداد جوانهایی که در ایران در مورد فراماسونی و این جور چیزا اطلاع پیدا کردن خیلی بیشتر شده!
سلام به همگی محققین و پژوهشگران عزیز
می خواستم بدونم در سال 2012 چه اتفاقاتی به نظر شما خواهد افتاد؟
آیا امام مهدی ظهور می کند؟
آیا در این سال معبد سلیمان ساخته خواهد شد؟
آیا موفق به ایجاد نظم نوین جهانی خواهند شد؟
آیا 2012 را به تاخیر می اندزند؟
منتظرتونم..............
ما به هیچ عنوان نمیتونیم پیش گویی کنیم!
این که پیش بینی کردن دنیا نابود بشه فیلمشم ساختن
ولی فکر نکنم اینا فقط برای آماده کردن دل ما مسلمونا برا چیزایی در آینده باشه
چون به صراحت تو این فیلم خانه ی خدا (کعبه) رو نشون می ده.
به نظر من در تاریخ مقرر شده نظم نوین جهانی به طور کامل ایجاد خواهد شد و تمام فتنه ها از جمله نبردهای مابین خیر و شر و حتی آرمگدون به {قول خودشان} در پی این واقعه بزرگ بوجود خواهد آمد به نظرمن تاریخ 21 دسامبر 2012 تاریخ بسیار مهمی از دیدگاه آخر الزمانی است،در کل نمیتوان توقع داشت که در این تاریخ اتفاقی نیفتد چون تمام اذهان تمام مردم دنیا از جمله خوده ماسون ها هم روی این تاریخ برنامه دارند و بعید است اتفاق خاصی رخ ندهد....
در 11/11/2011 و در سال 2012 قطعا اتفاقاتی هرچند کوچک اما شیطنت آمیز ( مانند 11 سپتامبر 2001 ) رخ خواهد داد.
توی پیشگوییهای نوسترداموس فکر کنم گفته شده جمعیت زیادی از کره زمین نابود میشن و جنگ سختی در میگیره!
بعصی میگن طوفان خورشیدی میشه بعضی میگن شهاب سنگ میخوره بعضی میگن قطبها جابه جا میشن و...
ولی چیزی که از رفتار صهیونیستها بر میاد شروع یک جنگ جدید و به احتمال زیاد یه طرف اون جنگ ایران هست و یا یکی از متحدان ایران که اینطور به طور غیر مستقیم ایران هم وارد جنگ میشه!!از الان هم دارن ذهن مردم جهان رو آماده میکنن اخبار رو اگر دنبال کنید کاملن این موج جدید رو متوجه میشید!فیلمهایی که میسازن و حتی بازیها!!همه از جنگ علیه ایران داره دم میزنه
اونجور که بوش میاد به بهانه هایی ( که معلوم نیست چیه ) قراره به سوریه و ایران حمله کنن
ولی کور خوندن!!!
آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند (امام خمینی (رحمة الله علیه))
این یک توطئه است
همین که در اذهان عمومی دنیا این باور ایجاد شده که قراره اتفاقاتی بیافته، فقط یک توطئه است. برای آماده سازی ذهن بشریت برای ایجاد اقداماتی شرورانه. این آمادگی برای من و شما طوری مهندسی شده تا در برخورد با حوادث شرورانه از پیش تعیین شده، جهت گیری مورد انتظار آنان، برای ما حاصل شود.
هیچ احد الناسی نمیتواند ظهور را پیش بینی کند-ظهور همچون قیامت کاملاً غافلگیرانه رخ خواهد داد-و تعیین کنندگان ظهور دروغ گویند---این مضامینی از احادیث ظهور در آخر الزمان است.
متأسفانه برای قشر مسلمون نیز، توهمی چون ظهور به باور مبدّل شده است.
توهم ظهور در وقت تعیین شده، صرفاً شوری کاذب ایجاد می کند، که نتیجۀ آن یأس خواهد بود. این یأس باورهای مسلمانان را دچار خدشه خواهد نمود.
این یک توطئه است و بهتر است محتاطانه با آن برخورد کنیم.