در فیلم ابراهیم برای بازداشتن سایه از گناهانی که مرتکب میشد تلاش میکرد و در سکانس کافی شاپ هم میگه که با این کارها اون دنیات رو خراب میکنی و سایه در جواب میگه من نتیجه کارهام رو میدونم.در نهایت سایه اقرار میکنه که توبه کردم برداشت من توجه به اعمال این دنیا بود.
سکانس اسکیت بازی رو نمیدونم چه دلیلی داشت که گرفتن ولی حدس میزنم زندگی و رفتارهای عادی فرشتگان رو نشون میده و میگه که اعمالی جز دستورات خدا هم انجام میدهند البته فکر کنم این برداشت اشتباه باشه چون فرشته الهی فقط به دستورات الهی کاری رو انجام میده این سکانس رو منم متوجه نشدم.
عرض کردم که کار اصلا طنز نبود و برعکس کاملا جدی بود و موقعیت های طنز داشت که طبق فرمایش شما عطاران و رضویان به وجود می اوردن صرف طنز نیست.
به تصویر کشیدن وظیفه یک فرشته سابقه ای در سینمای ایران دارد ؟تنها نمونه ای که به خاطر دارم دموکراسی در روز روشن است.توان کارگردان و بازیگر در این حد بوده برای نمایش وظیفه فرشته.حتما اگر نمونه های بیشتری رو کار کرده بودیم تاثیر میگرفتند و کار قوی تر پیش میرفت نباید خرده بگیرید چون در این زمینه تجربه زیادی موجود نیست.
به نام خدای مهربون
به شدت با این قضیه که به هر قیمتی نباید خندید موافقم.و این که باید خیلی دقت
بشه که خودمون تو فیلمای خودمون به مفاهیمی که قبول داریمشون توهین نکنیم.
با سلام
این فیلم در واقع یک نگاه سطحی و بسیار ضعیف به مسئله فرشتگان و مرگ و توبه و... داشت
قصد این رو ندارم که بگم فیلم از روی عمد اینگونه ساخته شده ولی اینگونه کارها شبیه اون دسته کارایی که غرب واسه از بین مقدسات انجام میده. تا با ساخت این کارها بگه و کمکم جا بندازه که با همه چی میشه شوخی کرد حتی با فرشتگان مقرب خدا و دنیای یعد از مرگ و غیره
علاوه بر حرکتهای سخیف بشارت و مبایل بازی و ... تو بعضی از سکانسها مستقیم با دستگاه بالا سری صحبت میکنه و حتی توی یه صحنه با جلو و عقب کردن دوربین عصبیانیت بالاسری رو نشون میده که جز مسخره بازی چیزه دیگه ای نمیشه راجع بهش گفت.
تو یه جای دیگه فیلم بعد از اسکیت بازی وقتی به بشارت میگه چرا زیر پای طرف رو خالی کردی( کما اینکه واقعا پاش رو از تو پای اون شخص رد کرد ولی...) با شیطنتی که در چهره اش موج میزد گفت ای کاش میتونستم!!!!؟؟؟؟؟؟ برای ملک الموت این گفتار چه معنایی میده؟
یا وقتی که داره میگه دوست داشت انسان بود و .... کارگردان با نشان دادن تولد بچه در انتهای فیلم و اینکه بازیگران تاکید میکنند بچه شبیه بشارته ، قصد القای چه چیزی رو داره.
خلاصه شوخی حد و اندازه و جا داره، نباید با هر بهانه ای سراغ هر موضوعی رفت
یا علی
اتفاق جدیدی نیست. عجیب هم نیست. یک طنز فاخر به بزرگنمایی مشکلات اجتماعی-سیاسی با زبان طنز میپردازه. آیا با این وضعیت توی ایران همچین چیزی ممکن هست؟! وقتی کسی حق نداره دهنش باز بشه مسلم ـه به جای طنزپردازان قادر و توانا با چنین لودگی هایی برخورد میکنیم. البته منظورم فقط این فیلم نیست، در مقابل بقیه فیلم های ایران این خیلی هم خوب بود!
در مورد این بحث باید بگم که چنان سینما در دست آنها بوده و قبحها رو شکستند که خیلی چیزا برامون عادی شده
معیار قرآن است
ببینیم چقدر از قرآن فاصله گرفتیم
نگوئیم به نسبت فیلمهای هالیوودی خوب است.
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰)abbas313 نوشته است: [ -> ]با سلام
این فیلم در واقع یک نگاه سطحی و بسیار ضعیف به مسئله فرشتگان و مرگ و توبه و... داشت
قصد این رو ندارم که بگم فیلم از روی عمد اینگونه ساخته شده ولی اینگونه کارها شبیه اون دسته کارایی که غرب واسه از بین مقدسات انجام میده. تا با ساخت این کارها بگه و کمکم جا بندازه که با همه چی میشه شوخی کرد حتی با فرشتگان مقرب خدا و دنیای یعد از مرگ و غیره
علاوه بر حرکتهای سخیف بشارت و مبایل بازی و ... تو بعضی از سکانسها مستقیم با دستگاه بالا سری صحبت میکنه و حتی توی یه صحنه با جلو و عقب کردن دوربین عصبیانیت بالاسری رو نشون میده که جز مسخره بازی چیزه دیگه ای نمیشه راجع بهش گفت.
تو یه جای دیگه فیلم بعد از اسکیت بازی وقتی به بشارت میگه چرا زیر پای طرف رو خالی کردی( کما اینکه واقعا پاش رو از تو پای اون شخص رد کرد ولی...) با شیطنتی که در چهره اش موج میزد گفت ای کاش میتونستم!!!!؟؟؟؟؟؟ برای ملک الموت این گفتار چه معنایی میده؟
یا وقتی که داره میگه دوست داشت انسان بود و .... کارگردان با نشان دادن تولد بچه در انتهای فیلم و اینکه بازیگران تاکید میکنند بچه شبیه بشارته ، قصد القای چه چیزی رو داره.
خلاصه شوخی حد و اندازه و جا داره، نباید با هر بهانه ای سراغ هر موضوعی رفت
یا علی
اگر چنین چیزای تو فیلم بوده که وا اسلاما!!!
وا وزارت ارشادا
(۲۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۵۱)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]اتفاق جدیدی نیست. عجیب هم نیست. یک طنز فاخر به بزرگنمایی مشکلات اجتماعی-سیاسی با زبان طنز میپردازه. آیا با این وضعیت توی ایران همچین چیزی ممکن هست؟! وقتی کسی حق نداره دهنش باز بشه مسلم ـه به جای طنزپردازان قادر و توانا با چنین لودگی هایی برخورد میکنیم. البته منظورم فقط این فیلم نیست، در مقابل بقیه فیلم های ایران این خیلی هم خوب بود!
واقعا یه بار ماهواره تو خاموش کنی تلوزیون ببینی بد نیست...
خنده بازار که سرتا پای وضع اقتصادی و فرهنگی رو زیر سوال می بره...
همین دیشب درباره مرغ و... بود کلی خندیدیم

ماهواره رو خاموش کن
اره...
ضمنا اگه منظورت از دهن باز کردن وارد کردن شبهات تخصصی و عوام فریبانه و ... هست بدون همون مدعیان دموکراسی و ازادی بیان درباره یه مسئله بسیار روشن مثل هلوکاست دهن منتقدین رو گل میگیرن
بله
جالبه تو غرب شما میشه فیلم ساخت خدا و پیغمبر و ... رو به بدترین شخص مسخره کرد ولی یه استاد حق نداره هلوکاست رو تو 1 کلاس 30 نفره زیر سوال ببره!!!!
یکم تو تفکراتت تجدید نظر کن لطفا
اما نظر حقیر درباره این فیلم:
ما ترم قبل یه کلاس انقلاب داشتیم که آخرت آزاد اندیشی بود
یادمه جلسات آخر یکی از این بچه سوسولای کلاس که عاشق تفکرات نیچه بود و هربار که با استاد بحث کرده بود هیچی براش نمونده بود و نابود شده بود اومد یه حرف جالبی زد که میشه در این فیلم ردپای اونو احساس کرد.
گفت: علم و تکنولوژی خود معنویت و عالم غیب هست!!!
میگفت که اگه 400 سال قبل یه موبایل به یه نفر میدادی و با یک نفر دیگه در کیلومترها دورتر صحبت میکرد مطمئنا یا میگفت تو جادوگری یا موبایلت رو معجزه الهی و امری معنوی تلقی میکرد...
خب در این فیلم شما دیدید عزرائیل قصه با موبایل با خدا تماس برقرار میکنه!!!!!
این واقعا هدفداره دوستان
یعنی عالم غیب و معنویت رو که یکی از 7 متعلق اصلی ایمانه رو تکنولوژی میدونه!!!!!
این یعنی زدن یکی از متعلقات اصلی ایمان
اگه اینجور کارها به مرور زمان باز هم تکرار بشه شک نکنید دستهایی پشت پرده است که معیار دینداری ما رو از معنویت به علم تغییر بده
یعنی هرچیزی که هست علمه محضه و خدا یه دانشمند بزرگ!!!
این تفکر غلطه که داره رواج هم پیدا میکنه
نمونه های دیگه ش همون قضیه معروف ازمایش دانشمند ژاپنی روی ملکولهای آب بود یا ربط دادن علم نانو به این قضایا
با سلام
در مورد این فیلم و فیلمهایی که به گونه ای طنز سعی در نشان دادن فرشته ها و مباحث دینی دارند باید بگم که این فیلمها برای قشر (خاص )ساخته نمیشه....یعنی برای قشر متفکری که در کتاب های دینی به دنبال جواب هاش هست ساخته نمیشه...برای مردم عوامی است که اصلا حوصله دیدن برنامه های مذهبی و خواندن کتاب ندارد و شاید بخواد بیشتر وقتشو توی سینما یا دیدن فیلم بگذرونه.اون آدم براش مهم نیست که جناب فرشته چه طوری باشه..بلکه در آخر میفهمه که توبه خوبه و یادش میاد که توبه کنه...همین..!! با دید منو شما فرق داره...حق دارید ازین فیلمهای سخیف ناراحت بشید اما باید بقیه اقشار رو هم در نظر گرفت....و بدونید 80 درصد جامعه ما عوام هستند چون همیشه به فروش فیلمهای اینطوری کمک کردن.لازم هم نیست ما برای این ماجرا نگران باشیم.چون شاید با دیدن همین فیلم کسی توبه هم کرده باشه...!!!! در عالم هنر هم تا فیلمی از سمت یک مرجع دینی تصویب نشه به اکران نمیرسه و به خصوص فیلم دینی..بنابر این در بسیاری از این فیلم ها از عمد دست کارگردان رو باز میگذارن....همیشه همینطور بوده.
دوستان گلم یکم آروم تر
ببینید این فیلم ایده آل و بدون اشکال نیس
اما فیلم متوسط و تمسخر زایی نیس
سجده ی بشارت
حق الناس روحانی
پخش رفتار های خوب انسان توسط فرشتگان در مقایسه با پخش رفتار های بد انسان ها توسط هم
اسکیت بازی کردن و این کارهاشم برای جذاب شدن فیلم و مخاطبه البته مخرب نبود و چیزی رو نقض نمیکرد و توهین امیز هم نبود
دوستان من قرار نیس ما به هر چیزی گیر بدیم که
من و دوستم با هم این فیلم رو نیگا کردیم
دوتا آدم معمولی
از سینما که اومدیم بیرون حس بدی نداشتیم
و حس نمی کردی به چیزی توهین شده
یا به دینمون ضربه
یا اعتقاداتمون
مل دو تا نمونه ی بارز مردم عامه بودیم دیگه
فکر می کنم بقیه هم مث ما بودن
من که از دیدن این فیلم به چیزایی فک کردم که بدون کسل شدن بود
با سلام
به نظر من نباید با هر چیزی شوخی کرد.