تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیلم سینمایی اخلاقتو خوب کن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
خوب به نظر شما جالبه این فیلم از رسانه ملی پخش بشه ، وقتی مطمئن هستند که همه می بینند؟در ضمن روی صحبت من با صدا و سیما بود در این مورد ، نه کارگردان.
نظر شما نسبت به حالت های تمسخر آمیز روحانی چیه؟

یا از اون مهم تر ، نوع برخورد های شخصیت مثبت داستان؟مثلا یک جا پسرخالش رو تا سر حد مرگ می ترسونه ، اما فرشته تایید می کنه کارش رو ، یا با این که قبل از تصادف برخورد خوبی با خانم نداشت ، اون رو کاردرست معرفی می کنند ، و مسائلی از این قبیل؟
من که تمسخری ندیدم. اون روحانی هم مثل ماست. اونم ادمه. اتفاقا اخوند هایی که اینطوری هستند و خودمونی ترن ، بیشتر بین جوونا میتونن فعالیت کنن. واقعا از اخوند هایی که خودشون رو میگیرن نفرت دارم . اینم یکم اومده میخنده ، تمسخری نداشت که. اون هم که میترسونه شوخی بوده. این کارو نکنن که فیلم طنز نمیشه.

اگه قرار بود برخورد خوبی داشته باشه که اصلا دیگه اون صحنه هارو نشون نمیداد ، از اول خانمه ادم خوبی بود !
سلام
مثلا اون جا که اون حاج آقا می خنده به صورت تمسخر آمیزی ، واقعا مخاطب احساس تمسخر بهش پیدا نمی کنه؟درسته اون ها هم مثل ما هستند ، اما حرمت لباس پیغمبر رو باید حفظ کرد.
من روحانی مردمی می شناسم ، توی آموزشی ، از آدم بی نماز نماز شب خون ساخت ، خیلی هم خودمونی بود ، اما یک بار هم حس نکردم داره به لباسش بی احترامی می شه.
در مورد ترسوندن و شوخی ، فرشته ای که مثلا نماینده خدا است ، ترسوندن مومن که از گناهان بسیار بد محسوب می شه ، ببینه و تایید کنه؟ حداقل حداقلش بعد خنده باید می گفت نکن درست نیست ، از خنده فیلم هم کم نمی کرد ، یا مثلا می رفت معذرت می خواست ازش ، چیزی از خنده کم می شد؟ فردا اگر یک نفر که چنین صحنه ای رو دیده و زیاد اهل دین نیست ، چنین کاری رو بکنه ، توی ذهنش تداعی می شه که اشکال نداره ، می خندیم ، خدا هم راضیه.

در ضمن اون برخورد با خانم ، منظورم برخورد نقش مثبت بود ، که تایید شد و اشکالی هم نداشت در فیلم (و الا نمی گفت بهش کارش درسته) ، نه برخورد خانم.

راستی در مورد فرمایش آقا رضا ، ایشوندر وهله اول درست می گن که نباید چهره های مذهبی رو خراب کنند ، اما حرف دوستمون هم صحیحه ، این هنرپیشه های زن کدومشون قبلش تصویر مثبت رو منفی نکردند که الآن هم نکنند؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع