بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام دوستان،بنده قبلا این سوال رو در یک پست مطرح کردم اما به هیچ پاسخی نرسیدم پس مجبور شدم تاپیک ایجاد کنم تا شما کمکم کنید.
این مسئله خیلی حیاطی هستش چون اگر بتونم به این سوال جواب بدم میتونم یک نفر رو حتی شیعه کنم.
با چنتا دوستام بحث می کردم در مورد اثبات وجود امام زمان و بحث خوب پیش می رفت چون می تونستم از کتب و ادیان الهی مثل عهد عتیق و عهد جدید و صحف حضرت ابراهیم و حتی زبور حضرت داوود وجود مهدی فاطمه رو براشون اثبات کنم اما با یک سوال واقعا کم آوردم و این بود که یک نفر پرسید: « من لائیک هستم،مهدی کجاست؟»
از دوستان تقاضا دارم بنده رو برای پاسخ گویی به این سوال حساس کمک کنن.
یعنی اثبات وجود حضرت مهدی ، برای کسی که از پایه خدا رو قبول نداره ؟
منظورتون اینه ؟
بسمه تعالی
سلام
به نظر من که این فرد نمیتونه با لائیک بودن به امام زمان برسه چرا که در مرحله اول باید به خدا اعتقاد داشته باشه که نداره پس طبیعی است که نتونه درک کنه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو برای همین اول باید برای او مبانی اعتقادات الهی جا میفتد تا بعد در مرحله بعد بشود با او در مورد امام زمان بحث کرد.
این مثل این است که ما بخواهیم برای کسی که هنوز جمع و ضرب بلد نیست انتگرال رو درس بدیم طبیعی هست که هیچ وقت نمیفهمه
به نظر من اول قرآن رو بهش اثبات کن . اثباتم همش علمی باشه . اگه گرفت که خیلی خوب اگه نگرفت که دیگه کاری از دست تو بر نمیاد .
در این تاپیک فکر میکنم علی آقا 110 جواب خوبی دادند یه این پرسش
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17098.html
سلام
به دو شکل میشه این مسئله رو مطرح کرد
یکی خیلی ساده و البته سطحی
و یکی خیلی بنیادی و اساسی
کار ساده و سطحی اون این هست که منجی باوری یک امر فطری است
اساساً باور پذیری کاراکتر هایی مانند سوپر من و اسپایدر من و بت من و ... همه ی اینها ریشه در همین منجی باوری فطری انسان داره
همه منتظرند یه ابر قهرمان بیان گندهایی رو و گره های کوری که هیچ کس نمیتونه باز کنه رو باز کنه
و ابلیس و اصحاب هالیوود هم از همین حس فطری نهایت سو استفاده رو میکنند تا مفاهیم مورد نظر خود رو به خورد بشریت بدن
اما کار اساسی این است که شما نباید از کار رو از اثبات وجود امام زمان شروع کنید
از اثبات خدا و ویژگیهای خدا شروع میکنید
امام زمان مظهر اسم هادی خداست
از اینجا شروع کنید که آیا این خدا خلق کرده این عالم هستی رو و ول کرده که بشر هر جور دلش خواست زندگی کنه
بحث خیلی مفصل هست
شاید لازم باشه اول از خود خدا و اثبات خدا شروع کرد
و البته روند منطقی اون هم همین هست!
در مورد هر چیزی و با هرکسی که می خواهیم بحثی را پیش بگیریم باید و باید با مشترکاتمان آغاز کنیم. ابتدا باید دید این افرادی که دم از لائیک و... می زنند خودشان چه تعریفی دارند و به چیز های اعتقاد دارند.
به عقل اعتقاد دارند؟ خب از همان جا شروع کنیم.
این مباحث به شدت زنجیره وار مرتبط هستند. پس باید با نیروی عقل ابتدا وجود یک امر غیر مادی و واجب یعنی خداوند را ثابت کنیم و سپس با استفاده از اثبات اسماء و صفات ذات اقدس اله جلو بیاییم.
مطمئن باشید که اگر بحث با دقت جلو برود خودشت به همان نتایجی می رسد که شما می خواستید.... این کار قبل بار ها امتحان شده و نتیجه خودش را گرفته.
موفق باشید.
به نام خدا
شما مطمئن باش (چون تجربه در زمینه صحبت با افراد کافر و ذکر دلایل منطقی به آنها و باقی ماندن آنها بر موضع خود و حتی عناد بیشتر،زیاد دارم) حتی اگر آدرس کامل امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را هم به ایشان بدهی باز هم کافر و لائیک باقی میمانند و چیز دیگری از شما میخواهند درضمن شخصی که در این دوران بعد از آمدن این همه دین آسمانی و انبیا و بعد از دیدن این همه نشانه از قرآن کریم اصلا به خدا اعتقاد نداره معلومه که امام زمان هم اعتقاد نداره . دقیقا مانند داستان قوم یهود در سوره بقره .
بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر از دوستان و راهنمایی هاشون
بنده تقریبا تمام مواردی که ذکر کردید رو به کار گرفتم به خصوص از ناحیه عقل وارد شدم و شرع رو کنار گذاشتم اما متاسفانه تأثیری نداشت.
ایشون به خدا اعتقاد داره ولی دین رو نفی می کنه.چون معتقد هستش که دین زائیده ی ذهن و تفکرات بشره که اشخاصی با نام پیامبر این دین را خلق کرده اند.پیامبر نیز از نوع بشر هستش و دین نیز توسط بشریت آمده.
در مورد امام زمان که منجی بشریت هست هم اعتقاد داره که خداوند تنها منجی بشر هست و نیازی به منجی کردن یک انسان برای نجات بشریت نداره.
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۲:۰۷)seiied نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
بنده تقریبا تمام مواردی که ذکر کردید رو به کار گرفتم به خصوص از ناحیه عقل وارد شدم و شرع رو کنار گذاشتم اما متاسفانه تأثیری نداشت.
ایشون به خدا اعتقاد داره ولی دین رو نفی می کنه.چون معتقد هستش که دین زائیده ی ذهن و تفکرات بشره که اشخاصی با نام پیامبر این دین را خلق کرده اند.پیامبر نیز از نوع بشر هستش و دین نیز توسط بشریت آمده.
در مورد امام زمان که منجی بشریت هست هم اعتقاد داره که خداوند تنها منجی بشر هست و نیازی به منجی کردن یک انسان برای نجات بشریت نداره.
به نام خدا
اعتقاد به خدا درست ولی چه خدایی؟ با چه صفاتی و چه توانایی هایی؟
بحث بر سر توحید و لوازمشه .
اگر دوستتون میتونه بگید بیاد اینجا تا با هم صحبت کنیم
در پناه خدا
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۲:۰۷)seiied نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله
.
.
عجب اعتقاد های متناقض با عقلی داره ایشون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایشون احتمالا با خدا رابطه مستقیم داره که نیاز به پیامبر نداره.........
.
اگر خدا را قبول دارد:
باید قبول داشته باشد خدا کار لغو انجام نمیدهد.....
حالا.
خدا انسان را آفرید روی زمین....قطعا با توجه به نکته بالا باید این خلقت هدفی را دنبال کند....
برای اینکه انسان به اون هدف مورد نظر خدا برسه باید هدایت بشه.....
اما چطور.......
راه هایی هست برای هدایت ....که از گفتنش میگذریم......
اما بهترینش اینه که یکی از خود این انسان ها رو انتخاب کنه که هدایت کنه انسان رو و نواقص رو هم با وحی جبران کنه.....
خوب اگه این کارو نکنه و انسان رو بدون کسی که هدایتش کنه در زمین رها کنه اشکال به خدا وارده......
دوست عزیز با ایشون عقلی بحث کنید و خدا رو اثبات کنید....
بعد لزوم داشتن پیامبر .....
بعد این که پیامبر اسلام رو اثبات کنید....
بعد دین او اثبات میشه ....
بعد هم تازه بحث میشه بحث درون دینی......
بعد هم میتونید امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو اثبات کنید......