۱۸/خرداد/۹۱, ۱۶:۳۴
۱۸/خرداد/۹۱, ۱۶:۴۶
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۱۸/خرداد/۹۱, ۱۷:۳۶
۱۸/خرداد/۹۱, ۱۸:۱۸
نقل قول:السلام علیک یا صاحب الزمان
یا مهدی ادرکنا...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
۱۸/خرداد/۹۱, ۲۱:۳۵
[font=Andalus][/font]
۱۸/خرداد/۹۱, ۲۲:۰۶
بسم الله الرحمن الرحیم
وجود یه همچین تاپیکی مثل آمپول تقویتی می مونه برا راهی که پیش گرفتیم...ولی من یه مشکلی دارم ؟!؟!؟

تورو خدا فقط به جرم اغتشاش دستگیرم نکنینا... فقط چون کاملا می دونم یه چیزی از گاگول اونطرف ترم اینا رو می گم...
من و یکی از بچه های گردانها که اعتکاف رو باهم بودیم تووی اعتکاف تصمیم گرفتیم برای عضوشدن توو گردان حسن ابن علی(علیه السلام) از "ترک محرمات و انجام واجبات و کمی مستحبات شروع کنیم"البته با مشورت با اهلش و شناختی که از خودمون پیدا کردیم اینو میگم.
من فهمیدم توو واجیاتم لنگ می زنم بدجووووووووووور
همین وضوی ساده ام هم درست نبود ... واجبات اخلاقی و رفتاری و ... که هیچ!!!!
به امید خدا اولین گامم رو کارکردن روی محرمات و واجبات اخلاقی و رساله ی توضیح المسائل مرجع تقلیدم گذاشتم...
فکرکنم بیشتر از بقیه به وقت و پشتکار و علی الخصوص دعای دوستان نیاز دارم ...

هرچی گاگول تر محتاج تر توازن خوبیه
پس تو رو خدا دوستان دعامون کنین...اگر خدا توفیق بده به جای نماز شبم همون زمان نماز قضایی هایی که به گردنم مونده انجام بدم و مستحبات رو تاجایی که به واجباتم آسیب نرسونه انشالله و دعا برای مولامون که جای خودش از اوجب واجباته و امیدوارم توفیقش رو داشته باشم ....
اگر قبوله که ماهم صلواتمون رو بفرستیم؟!
۱۸/خرداد/۹۱, ۲۲:۲۲
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام.زیارت خلوت با خدا برای شما مقبول باشه انشا الله.
همین که سعادت سه روز اعتکاف رو پیدا کردید به عنوان یک نشانه است برای مطالبی که فرمودید.
به امید خدا استارتش از همین اعتکاف براتون خورده.
دعا برای بنده نیز فراموش نشه که بسیار محتاجم.
سلام.زیارت خلوت با خدا برای شما مقبول باشه انشا الله.
همین که سعادت سه روز اعتکاف رو پیدا کردید به عنوان یک نشانه است برای مطالبی که فرمودید.
به امید خدا استارتش از همین اعتکاف براتون خورده.
دعا برای بنده نیز فراموش نشه که بسیار محتاجم.
۱۸/خرداد/۹۱, ۲۳:۴۷
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۶)محیصا نوشته است: [ -> ]اینها جزو پیشفرض ها هستند احکام توضیح المسائلی که مبتلا به هستیم باید بلد باشیممن فهمیدم توو واجیاتم لنگ می زنم بدجووووووووووور
همین وضوی ساده ام هم درست نبود ... واجبات اخلاقی و رفتاری و ... که هیچ!!!!
به امید خدا اولین گامم رو کارکردن روی محرمات و واجبات اخلاقی و رساله ی توضیح المسائل مرجع تقلیدم گذاشتم...
واجبات و محرمات هم باید انجام بدیم، اینها همه بدیهیات مسلم است
اما یه نکته رو یک بار میگم بره توی گوش همه شما و خودم خواهشاً
انجام مستحبات به ویژه مستحبات مأکد اهل بیت خود عاملی است که باعث توفیق ترک اعمال حرام و انجام محکمتر واجبات و تعمیق اعتقادات میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و عنایت خدا و اهل بیت رو بیشتر متوجه ما میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۶)محیصا نوشته است: [ -> ]اگر خدا توفیق بده به جای نماز شبم همون زمان نماز قضایی هایی که به گردنم مونده انجام بدماینکار توصیه نمیشه
توصیه اینه: نماز قضای واجب رو حتماً بخونید اما نیازی نیست به جای نماز شب باشه کمی همت بیشتر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شده یک رکعت هم که شده حتی اگه نمیتونید در زمان نماز شب (از نیمه شب شرعی تا اذان صبح بخونید) به نیت نماز شب پیش از نیمه شب شرعی قبل از خواب بخونید که برکات زیادی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باعث بخشش گناهان میشه
به استغفار نیاز مبرم داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و پذیرش این استغفار رو هم شدیداً نیاز داریم
بر طبق روایات نماز شب یکی از همین موجبات توفیق قبول توبه و توفیق انجام واجب و ترک حرام است
برکاتی دارد که در هیچ عمل مشابهی وجود ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۶)محیصا نوشته است: [ -> ]و مستحبات رو تاجایی که به واجباتم آسیب نرسونه انشالله
این هم از بدیهیات است....
این بحث اگه سوالی در موردش بود در تاپیک عمومی مطرح نشه
پیام خصوصی
نمیخوام با سوال و جواب اصل تاپیک مشغول چیز دیگه ای بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۶)محیصا نوشته است: [ -> ]هرچی گاگول تر محتاج تر توازن خوبیهپس تو رو خدا دوستان دعامون کنین...
همه دعاگوی هم هستیم إن شاء الله
۱۹/خرداد/۹۱, ۰:۴۵
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
۱۹/خرداد/۹۱, ۲۰:۳۸