|
مخصوص گروه منتظران بی بخار! بی بخار نیستی نیا..
|
|
۱۳:۳۳, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۰۲ ۱۵:۱۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنا ندارم در تالار تاپیک ایجاد کنم، حداقل تا مدتها به قدر کافی گفتم گفتنی ها رو یک بار و برای همیشه بنا به درخواست برخی از دوستان مجدداً تاپیکی ایجاد میکنم تا چه پیش آید اولاً کسی که بهش بر میخوره که بهش گفته بشه بی بخار اصلاً این تاپیک ربطی بهش نداره!!!!!!!!!!!!!!! اگه هم ارسالی در اعتراض بکنه اینجا به سرعت حذف میشه ما با یه پدیده ای مواجه هستیم به نام دوستِ بی بخار این پدیده ها هر از گاهی در یک تاپیک پیدا میشوند و شروع میکنند به ایراد بنی اسرائیلی و مانند اون دوست گالیور که میگفت: من میدونم که.... هر کسی مخالف سیستم بنده است خودش برود دعوت کند دیگران را به روشی که خودش فکر میکند درست است من یک روشی رو پیاده خواهم کرد که به کسی ربطی ندارد من اساتیدی دارم که هم فقیه هستند و هم مجتهد و هم دین شناس و از خودم حرف نمیزنم هر کسی که موافق نیست اصلاً نیاید حوصله ی جواب پس دادن هم ندارم وقتش هم ندارم حالا فقط کسانی که اولاً قبول دارند گاگول و بی بخار هستند!!!!! دوماً حقیقتاً طالب ثبتنام در گردان حسن بن علی هستند (خوب فکراتون رو بکنید که من حوصله ی ناز کردن و غرغر کردن و ایراد را در وسط راه ندارم! انصراف و اینها و هر چیزی که بخواهد در بین بچه ها بذر تفرقه و نا امیدی بپاشه رو هم اجازه نمیدم) پیشنهاد دادن کاملاً آزاد است اما هر جا فکر کنیم یکی داره حرفی میزنه که روندی که برای گردان در نظر گرفتم رو بر هم میزنه و ایجاد تشکیک و تفرقه میکنه به سرعت حذف میشه! حرف گوش کن باید باشید در این تاپیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خود من چیزی به شما نمیگم مگر اینکه خودم قبلش بهش عمل کنم!!! اینجا میگم بیایید نمیگم برید یا بریم! حالا هر کسی تمام این مفاد رو بدون استثنا قبول داره یه صلوات با عجل فرجهم بفرسته تا بعد از یک هفته ببینم اصلاً یک نفر هم هست یا نه در نهایت به دنبال یه جمع دوستانه و گاگول هستم که از بی بخاری میخوان در بیان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اهل عمل باشند و از انجام مستحبات هم نترسند که ایمانشون از دست بره! اسلام علیک یا صاحب الزمان یا مهدی ادرکنا... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یک نکته اضافه کنم: [i]گاگول به جز ابله دو معنی دیگر هم دارد یکی گیج و یکی دیگر هم : کسی که نمیشود روی حرفش حساب کرد کیست که میتواند ادعا کند گیج نیست؟ در مورد اون میزانی که هوشیار باید باشد کیست که میتواند ادعا کند که آدمی هست که امام زمان میتواند روی قولش حساب کند؟ [/b] [i]در زمان رسول الله عده ای دور یک نفر جمع شده بودند که بیماری ای شبیه صرع داشت رسول الله گفتند کیست؟ گفتند دیوانه است! فرمودند دیوانه آن انسانی متکبری است که با غرور راه میرود این شخص بیمار است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا اینکه گاگول در عرف به بیماران عقب مانده ی ذهنی میگویند اما حقیقتاً معنایش میشود گیج کسی میتواند ادعا کند که هوشیار است و گیج نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن این تاپیک یک محفل دوستانه است و در ابتدای آن هم به قدر کافی توضیح داده شده [/b] https://makarem.ir/maaref/fa/article/ind...85(%d8%b5) روزى پيامبر گرامى اسلام(صلى الله عليه و آله) از كوچه اى عبور مى كردند. به ظاهر ديوانه اى را مشاهده كردند كه مردم گرد او جمع شده اند، پيامبر(صلى الله عليه وآله) فرمودند: «عَلَى مَا اِجتَمَعَ هَؤّلَاءِ»؛ (اينها براى چه اجتماع كرده اند؟) عرض كردند: «عَلَى المَجنُونِ يَصرَعُ»؛ (در برابر ديوانه اى كه دچار صرع و حمله هاى عصبى شده است). پيامبر(صلى الله عليه و آله) اين معلم انسانيت كه از هر لحظه حساس براى تربيت نفوس با استعداد استفاده مى كند، مناسب ديدند كه همين حالت را براى مردم به كلاس درسى تبديل كنند؛ لذا فرمودند: «مَا هَذَا بِمَجنُونٍ اَلَا اُخبِرُكُم بِمَجنُونٍ حَقَّ المَجنُونِ؟»؛ (اين شخص، ديوانه نيست مىخواهيد ديوانه واقعى را به شما معرفى كنم؟) عرض كردند: آرى اى رسول خدا. حضرت فرمودند: «إِنَ الْمَجْنُونَ الْمُتَبَخْتِرُ فِي مَشْيَتِهِ النَّاظِرُ فِي عِطْفَيْهِ الْمُحَرِّكُ جَنْبَيْهِ بِمَنْكِبَيْهِ فَذَاكَ الْمَجْنُونُ وَ هَذَا المُبْتَلَى»؛ (ديوانه واقعى كسى است كه متكبرانه گام برمى دارد، دائماً به پهلوهاى خود نگاه مى كند، پهلوهاى خود را به همراه شانه ها تكان مى دهد [و كبر و غرور از تمام وجود او مى بارد] اين ديوانه واقعى است، اما آن را كه ديديد، بيمار است).(1)،(2) پی نوشت: (1). بحار الأنوار، مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، محقق / مصحح: جمعى از محققان، دار إحياء التراث العربي، بيروت، 1403 قمری، چاپ: دوم، ج 70، ص 234، باب 130 (الكبر)؛ تفسير نمونه، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الإسلامية، تهران، 1374 شمسی، چاپ: اول، ج 17، ص 58، (1 - آداب راه رفتن). (2). گردآوري از کتاب: اخلاق اسلامى در نهج البلاغه، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: اكبر خادم الذاكرين، نسل جوان، قم، 1385 شمسی، چاپ: اول، ج 1، ص 121. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۴, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فکر کنم این دفعه از اون دفعه هایی است که "آخر به دستی، ملخک" باشد.
البته ان شاء الله |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:السلام علیک یا صاحب الزمان |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [font=Andalus][/font] |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۹ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم وجود یه همچین تاپیکی مثل آمپول تقویتی می مونه برا راهی که پیش گرفتیم...ولی من یه مشکلی دارم ؟!؟!؟ ![]() تورو خدا فقط به جرم اغتشاش دستگیرم نکنینا... فقط چون کاملا می دونم یه چیزی از گاگول اونطرف ترم اینا رو می گم... من و یکی از بچه های گردانها که اعتکاف رو باهم بودیم تووی اعتکاف تصمیم گرفتیم برای عضوشدن توو گردان حسن ابن علی(علیه السلام) از "ترک محرمات و انجام واجبات و کمی مستحبات شروع کنیم"البته با مشورت با اهلش و شناختی که از خودمون پیدا کردیم اینو میگم. من فهمیدم توو واجیاتم لنگ می زنم بدجووووووووووور همین وضوی ساده ام هم درست نبود ... واجبات اخلاقی و رفتاری و ... که هیچ!!!! به امید خدا اولین گامم رو کارکردن روی محرمات و واجبات اخلاقی و رساله ی توضیح المسائل مرجع تقلیدم گذاشتم... فکرکنم بیشتر از بقیه به وقت و پشتکار و علی الخصوص دعای دوستان نیاز دارم ... ![]() هرچی گاگول تر محتاج تر توازن خوبیه پس تو رو خدا دوستان دعامون کنین...اگر خدا توفیق بده به جای نماز شبم همون زمان نماز قضایی هایی که به گردنم مونده انجام بدم و مستحبات رو تاجایی که به واجباتم آسیب نرسونه انشالله و دعا برای مولامون که جای خودش از اوجب واجباته و امیدوارم توفیقش رو داشته باشم .... اگر قبوله که ماهم صلواتمون رو بفرستیم؟! |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۳ توسط seiied.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام.زیارت خلوت با خدا برای شما مقبول باشه انشا الله. همین که سعادت سه روز اعتکاف رو پیدا کردید به عنوان یک نشانه است برای مطالبی که فرمودید. به امید خدا استارتش از همین اعتکاف براتون خورده. دعا برای بنده نیز فراموش نشه که بسیار محتاجم. |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۶)محیصا نوشته است:اینها جزو پیشفرض ها هستند احکام توضیح المسائلی که مبتلا به هستیم باید بلد باشیم واجبات و محرمات هم باید انجام بدیم، اینها همه بدیهیات مسلم است اما یه نکته رو یک بار میگم بره توی گوش همه شما و خودم خواهشاً انجام مستحبات به ویژه مستحبات مأکد اهل بیت خود عاملی است که باعث توفیق ترک اعمال حرام و انجام محکمتر واجبات و تعمیق اعتقادات میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و عنایت خدا و اهل بیت رو بیشتر متوجه ما میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۶)محیصا نوشته است: اگر خدا توفیق بده به جای نماز شبم همون زمان نماز قضایی هایی که به گردنم مونده انجام بدماینکار توصیه نمیشه توصیه اینه: نماز قضای واجب رو حتماً بخونید اما نیازی نیست به جای نماز شب باشه کمی همت بیشتر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شده یک رکعت هم که شده حتی اگه نمیتونید در زمان نماز شب (از نیمه شب شرعی تا اذان صبح بخونید) به نیت نماز شب پیش از نیمه شب شرعی قبل از خواب بخونید که برکات زیادی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باعث بخشش گناهان میشه به استغفار نیاز مبرم داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و پذیرش این استغفار رو هم شدیداً نیاز داریم بر طبق روایات نماز شب یکی از همین موجبات توفیق قبول توبه و توفیق انجام واجب و ترک حرام است برکاتی دارد که در هیچ عمل مشابهی وجود ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۶)محیصا نوشته است: این هم از بدیهیات است.... این بحث اگه سوالی در موردش بود در تاپیک عمومی مطرح نشه پیام خصوصی نمیخوام با سوال و جواب اصل تاپیک مشغول چیز دیگه ای بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ممنون (۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۶)محیصا نوشته است: هرچی گاگول تر محتاج تر توازن خوبیه همه دعاگوی هم هستیم إن شاء الله |
|||
|
|
۰:۴۵, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم |