تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شرف شمس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به نزدیک شدن به ماه حمل این تاپیک رو ایجاد کردم تا یکسری اطلاعات راجب شرف شمس به دست بیاریم
اگر کسی نمیدونه شرف شمس چیه با یک سرچ در اینترنت میتونه اطلاعاتی راجب این موضوع به دست بیاره .
از دوستان اگر کسانی که اطلاع موثق یا تجربی دارند خواهشا در رابطه با شرف شمس توضیحاتی بدهند

نظرات علما (موثق ) رو اگر در زمینه میدانید بیان کنید و ....
من تا کنون نظر آیت الله جوادی آملی را خواندم( البته اگر صحت داشته باشد ) گفته بودند که شرف شمس درسته و نظر مثبتی هم به این قضیه داشتند.
متاسفانه از انجا که ارتباط با مراجع (سوال پرسیدن ) خیلی مشکل و برای عموم تقریبا میشه گفت محال هست به سختی میشه فهمید این دست موضوعات درسته یا نه .
از طرفی روحانیون در این گونه مسائل خیلی خیلی کم کاری کردند . در باب علوم غریبه که کم هم نیستند .
همین موضوع رو خیلی از روحانیون باور کنید اطلاع ندارند .
به خدا شده بارها برای موضوعاتی به مرکز پاسخگویی به سوالات دینی(هم قم و هم شیراز) زنگ زدم و سوال مورد نظرم رو که پرسیدم اصلا نمیدونستن این موضوع چیه و به جای اینکه انها پاسخگو باشند من برایشان توضیح دادم !!!!
متاسفانه اطلاع روحانیت راجب علوم غریبه و بعضی موارد دیگر خیلی کم هست .همین شرف شمس یک موضوعی هست که در بین خیلی از مردم رواج دارد . ولی مردم که نمیدانند آیا این موضوع حقیقت داره یا خرافاته
من خودم اطلاعاتی نسبتا خوبی نسبت به شرف شمس دارم . فعلا میخواهم نظرات دیگر کاربران را بدانم . نظرات موثق نه کپی پیست از منابع نامعتبر ....
........................
..........................
..........................
من یه عقیق زرد دارم که روش شرف شمس حک شده.
19 فروردین روزیه که باید این متن (که فکر می کنم اول چند حرف از قرآن و انجیل و تورات باشه) رو روی عقیق زرد حک کرد
البته در مورد این که این متن چطور روی عقیق زرد یا پارچه زرد نوشته بشه نظراتی هست .
یه سری معتقدند کسی که این کار رو می کنه باید نماز خاصی بخونه ، قربانی بده (منظورم گوسفنده Blush) و مثلا موقع حک کردن تا گردن توی آب باشه! و یا درکنار این متن باید اسم صاحب انگشتر و مادرش هم نوشته بشه ، یعنی بنویسن : فلانی، زاده فلانی!
که البته فکر کنم به غیر از نماز خوندن اکثر این حرفها صحت نداشته باشه.
نکته دیگه این که متاسفانه برخی فوایدی که شرف شمس و یا کلا عقیق داره رو از خود سنگ می دونند! یعنی این وسط یه حقیقت به اسم (خدا) فراموش می شه!!
در مورد علوم غریبه من خیلی دوست دارم بدونم آیا حدیثی و یا آیه ای از قرآن وجود داره که مارو به یاد گیری این علوم تشویق و ترقیب کنه؟ این واقعا برای من سواله؟
چند وقت پیش داشتم غیر مستقیم رو این موضوع کار میکردم که به نتایجی رسیدم اول اینکه تو یکی از روز های ماه رمضون اون رو درست می کنن و برخی هم روز های دیگه ای رو قید کردن . شرف الشمس یه نگین داره که معمولا روی اون نگین یه سری حکاکی میکنن و قبل از حکاکی یه سری مراسم خاص داره که مهم ترینش همون نماز خاصشه . حکاکی های روی اون هم مختلفه من دوتا عکس براتون میذارم ببینید ولی تو همه طرح ها نردبون و ستاره رو میبینیم ولی بقیه اش مختلفه البته ستاره هم دونوع میکشن یکی ستاره 5پر یکی هم 6پر من دیگه بیشتر حرف نمیزنم پیشنهاد میکنم عکس ها رو ببینید . . . !
[تصویر: product_img_68.jpg]

--------------
[تصویر: 5qlb43ljg8c2qs1u7ypl.bmp]

----------------
[تصویر: %D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86%20%D8%B4%D8%B1%...%D8%B3.jpg]
ون جور که من دیدم دست آقای خامنه ای انگشتر شرف شمس بود
نقل قول:ون جور که من دیدم دست آقای خامنه ای انگشتر شرف شمس بود

خیلی ها از عقیق زرد استفاده میکنند . اما نمیشه گفت هر انگشتری که از سنگ زرد ساخته شده بود حتما روی آن نقش شرف شمس حک شده .
سلام
این شرف شمس خیلی مراسم و مناسک اره کار هر کسی هم نیست من یه چیزی میزارم اینجا اما نه تاییدش میکنم نه رد.

فردا به یکی از دوستان که استاد علوم غریبه هست زنگ میزنم ببینم چی میگه .بعد مطالبش رو اینجا قرار میدم

ستاره پرستان و صائبین برای کواکب 7 گانه قدرتهایی قائل بودند و سرنوشت انسانها را نه بر دست او، که به دست ستارگان میدانستند...برای هر کوکبی که او را شاه میدانستند،خانه - مقر سلطنتی و دشمنان و دوستانی قائل بودند ... که بعدا این علم مبدل شد به علم شیرین و از ریشه بی اساس آسترولوژی که بنده 12 سال بطور خصوصی این حقه بازی و مزخرف را خدمت جناب استاد ارژنگی تعلیم گرفتم .... صائبین معتقد بودند زمانی که خورشید به نقطهء خاصی از آسمان رسید مثلا 10 یا 19 درجه ء صورت فلکی حَمَل نهایت قدرت آن کوکب خواهد بود که به آن شرف کوکب میگویند(حالا میخواهد خورشید باشد یا هر کوکب دیگر در نقطهء شرف خود)پس اساسا طلسم شرف نداریم....بلکه یک طلسمی را نسبت میدهند به یک کوکب و زمانی که آن کوکب به درجات شرف خود میرسد به آن درجه، شرف آن کوکب میگویند..... ....خب .... دوباره بعلت اینکه سال تحویل را ،ورو د خورشید به نقطهء اعتدال بهاری میدانند به آن اشتباها میگویند ورود خورشید به برج حمل در حالی که بعلت حرکت تقدیمی زمین و حرکت نقاط اعتدال سال تحویل زمان ی است که خورشید وارد حدودا 6 درجهء برج حوت میشود نه برج حمل ..... اساسا درجات کواکب ربطی به تقویم سالیانه ندارد....طالع یعنی برج طلوع کننده از مشرق در 30 در جهء تحت الارض و درشبانه روز بعلت چرخش و حرکت وضعی زمین تمام 12 برج در منطقهء طالع که همان 30 درجه ء تحت الارض است قرار میگیرند...طالع ربطی به تقویم سال و ماه نداره که.......پس چی شد؟ سلیمان علیه السلام طلسمی بنام شرف شمس نداشت چون اصلا جادو گر نبود-شرف شمس طلسم نیست بلکه منطقه ای در آسمانه-19 فروردین نیست بلکه در اردیبهشت ماهه –این قواعد و خاصیت داشتن ستاره ها برای شرف شمس از ریشه دروغه- این طلسم حدود 84 روایت نگارشی داره و چند ده روایت برای عزیمتی بنام عزیمت شرف الشمس آنهم با 400 شرطی که بفقط بخوراتش حدود 50 میلیون تومان میشود دارد..... علامت حققت داشتن هر طلسمی صاعد شدن و صعود طلسم بعد از خواندن عزایم است ...حالا ببینم کسانی که فکر میکنند با خریدن طلسم 10 هزار تومنی شرف شمس از فرد بدبختی که چشمش به جیب آنها است خوشبخت میشوند
ضمن اینکه طرف باید استاد عامل باشه تا بتونه انجام بده
یه طورایی اینها را که میبینم یاد به همون خدای خورشید میفتم
ایا واقعا همه چیز به دست خدا نیست
من وقتی معنای ایه الکرسی را میخونم نمی تونم این چیزها را قبول کنم
این شرف شمس توسط بزرگان تایید شده
نوشتن اون 2 تا تاریخ داره .در ستاره شناسی عربی میشود 19 فروردین اما در مدل هندی میشود حدودن 2 اردیبهشت.
یک سرس دها و بخورات هم داره موقع نوشتن .باید روی یک چیز زرد نوشته بشود حالا کاغذ یا طلا یا نگین زرد
موفق باشید
سلام،
من که خودم به شخصه تجربه بدی در استفاده از این طلسم شرف الشمس دارم. چند وقت پیش یکی از دوستان خیلی اتفاقی گفت جایی شنیده که نوشتن طلسمها بر روی سنگ و این جور چیزها ممکنه باعث حمل کردن یک سری از نیروهای منفی توسط آن بشه که من یه دفعه یاد انگشتری شرف الشمس افتادم سعی کردم کسب تکلیف کنم از فرد آگاهی اما به نتیجه نرسیدم ولی با search در گوگل به این نتیجه رسیدم که این طلسم هر چی که هست وقتی هیچ کس نمی تونه به من بگه این شکلها یعنی چی!پس به چه دردی می خوری؟کسانی رو می شناسم که خودشان با وضو و آداب خاص اسامی خدا و یا ذکر های مصطلح مانند الله اکبر و..... رو روی انگشتریشان حک کردن و همسیشه هم حس خوبی داشتن از اینکه می دونند چه چیزی رو حمل میکنند.
یادمان باشد خدایی را که هرلحظه با ما همراه است و وای از لحظه ای که نباشد..........
دوستان قبل از اين كه مقاله رو كامل بخونم اين عكسو ميزارم كه خيلي وقت پيش ديده بودم
[تصویر: %D8%B4%D8%B1%D9%81-%D8%B4%D9%85%D8%B31.bmp]
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع