تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تشکر از پستها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به خدا گیر افتادیم !!

اگر توجه بشه میگن اغوا و از این حرفا !!!

اگر نشه این جوری میشه !!!

البته بنده به شما حق میدم اما دوست من صبور باشید طوری نیس به جاش خودتون این جوری نباشید بالاخره این تالار هم از منو شما تشکیل شده دیگه اگر منو شما بیاییم
درس رفتار کنیم همه چی درس میشه
از این به بعد شما به کاربرای تازه وارد توجه کنید
بعد خودتون که ایشالا یه روز کاربر فعالی یا مدیری ناظری
یا شاید مدیر کل شدید
کاربرای تازه واردی مث منو تحویل بگیرید
یه بوق برای ما بزنید

سپاس
سلام...
راستش این موضوع که فراری میدید تازه وارد هارو واقعیته!!
من بارها اینو تجربه کردم تو همین مدت کم و بارها سعی کردم عقب نشینی کنم که مشکلی پیش نیاد!!
وقتی یکی حرف از دهنش درمیاد...مخصوصا اگه تازه وارد باشه...فورا جنگ به پا میشه!!!
اصلا بلد نیستیم یه کم از کنار نظرای مخالف یا اشتباهات کوچیک بگذریم!!
مثلا تو تاپیک "بازهم تابستان..!" من تو جواب یه دوستی که از روی اسم کاربریشون تشخیص ندادم خانم بودن یا آقا،نوشتم "دوست عزیز"! همین!!خود اون دوستمون که که اومدن گفتن : "یادم نمیاد دوست عزیز باشم! این لفظ مناسب این تالار نیست!!!" ... من جوابشونو دادم گفتم که چون خانم یا آقا بودنشون رو تشخیص ندادم این لفظ رو به کار بردم!!! بعد آقای ثارالله اومدن از من دفاع کنن...دستشونم درد نکنه...خیلی عصبی شده بودن چون حال منو درک کرده بودن!!...ولی وسط حرفاشون گفتن : "مطمئنا نگارخانم قصدی نداشته!!" ... حق هم با ایشون بود!! ولی یه سوال...چون اینجا تالار مذهبیه ما همه دشمنیم؟؟؟یعنی لفظ "دوست عزیز" انقدر بده؟؟؟انقدر نامناسبه؟؟؟ حتما باید از خواهر و برادر استفاده کنیم؟؟؟
این چه رسمیه واقعا؟؟؟چرا انقدر بد باید یرخورد کنیم؟؟؟انقدر درمورد چیزای کوچیک حتی، گارد بگیریم؟؟؟انقدری که آدم همش بترسه بعد حرفش جنگ میشه یا نه!!!
نکته ی جالب اینجا بود که مدیر یا ناظر بخش کل بحث ها و حتی کلمه ی "دوست عزیز" رو پاک کردن!!!انگار ما ناسزا گفته بودیم!! آخه پشت این لفظ چه منظوری میتونه پنهان بشه که باعث سوئ تفاهم بشه؟؟؟ یعنی یه خانم متاهل محجبه با این لفظ میخواد باب دوستی نامشروع باز کنه؟؟؟که انقدر به نظر زشت میاد؟؟؟ چرا انقدر فکر میکنیم همه یه منظوری دارن...همه به هم چشم دارن...چرا واقعا؟؟؟
انقدر نسبت به یه سری مسائل گارد گیری داریم که هرجا اختلاف نظری باشه مجادله میشه به جای مباحثه!!
به چای این که بتونید طرفتون رو قانع کنید میکوبونیدش...این واقعا پیش اومده...اینجا میتونه واسه خیلی از جوونا خیلی مفید باشه اگه یه کم نسبت به هم مهربون تر باشیم و یه کم از این ترس که همه به هم چشم و منظور دارن بیایم بیرون!!
به خدا جنگ نیست...بین مایی که کم یا زیاد داریم سعی میکنیم تو یه راه درست قدم برداریم نباید باشه حداقل!!محیط یه تالار مذهبی باید بهتر از تالارای دیگه باشه که جذابیتش برای جوونا بره بالا!!امیدوارم که دوباره بد برداشت نکنید!!:|
و ببخشید که پرحرفی یا بی ادبی کردم...تو گلوم مونده بود واقعا فشار رفتارای بعضی از دوستان!!!
التماس دعا...
اوه اوه
نگار خانوم دوست عزیز من
من از شما خواهش میکنم همیشه بگید دوست من و رگز نگویید خواهر یا برادر من
ببینید ما مسئول حرف های خودمان ستیم نه مسئول برداشت های غلط دیگران
و در ضمن یادمون باشه همین که میگیم برادر یا خواهر یک معنای جنسی رو مطرح کردیم و باز هم تفرقه
باید کمی فراموش کرد دو جنسیت وجود داره خیلی جدایی داره بین این دو جنس به وجود میاد

سپاس از شما دوست عزیز من
من کاملا موافقم......
ایول . حرف راست جواب نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستمیگه دیگه تا میبینن طرف چقدر امتیاز داره میگن دیگه خیلی بارشه ولی اگه یه کاربر معمولی همونارو بنویسه حتی کسی نمی خونه!!!!!!!!!!!!!!!Dodgy
سلام
راستش فکر نمی کردم این قدر این تاپیک شلوغ بشه

از بچه ها به خاطر همدردی کردن با من تشکر میکنم

ولی باز هم میگم برای من مهم نیست کسی تشکر کنه یا نکنه ، همین الان دارم پستی مینویسم که خیلی هم زحمت داره ولی تشکری ازش نشده و من به امید خدا و یاری امام زمان قصد ادامش رو دارم ( بهتره نگم ، دوست ندارم به خاطر این حرفا تاپیکم خونده بشه ، سپردمش دست آقا هر کی رو دلش خواست ببره و نشونش بده ) ...

مشکل اصلی رو بچه ها هم مطرح کردند ، بعضی وقتا آدم چیزای مهم زندگیش رو یادش میره ، شاید ما هم وقتی رفتیم اون بالا ها و همه بهمون توجه کردن ، توجهی به کاربرای تازه وارد نداشته باشیم و این مطالب یادمون بره ، ولی بعضی وقتا لازمه که ارزش هامون رو یادآوری کنیم .

من هم از همینجا ، از طرف دوستان و همسنگرای عزیزم میگم ، اگه تا حالا شخص محور بودیم خودمون رو درست کنیم و اگه ارسال محور بودیم و به محتوا توجه میکردیم یادمون باشه که به سمت اشتباه نریم ...

فانوس 7 هم راس میگن ، من از این به بعد از خودم شروع می کنم و دیگه به ستاره های رو دوش بقیه کاری ندارم و با کاربرای تازه وارد هم (با این که فن بیانم ضعیفه اما ) به مدد امام زمان تا جایی که بتونم رفاقت میکنم

از همه ی دوستان تشکر ویژه دارم

[size=medium]تاپیکی دیدم از دوستم فانوس 7 :

ببینید ؛ چقدر ازش تشکر شده
آقایون همه ی ما محترمیم ، مایی که دم از اسلام واقعی میزنیم تو دین اسلام چقدر خوندیم و شنیدیم و از شهدامون دیدیم که به همه ی آدما احترام گذاشته میشه ، ایشون کلی زحمت کشیدن تا این احادیث رو نوشتن ، عکس گذاشتن ، متنشونو رنگی کردن ، ببینید ؛ اولش چند تا آدم خوش غیرت (دمشون گرم) چند تا تشکر درست و حسابی میدن و کم کم که به آخرین پستا نزدیک میشیم حتی دریغ از یک تشکر ....

نمیگم هرکی هرچی نوشت تشکر کنید ( اگه به خاطر این نبود که وقتی تشکر میکنی حرف اون آدم رو تأیید میکنی ، معتقد بودم باید به تلاش همه احترام گذاشت و تشکر کرد) ولی ایشون که جز احادیث چیز دیگه ای ننوشته بود ، چرا تشکر نشد ؛ هر چه به آخر نزدیک شدیم احادیث زبانم لال کم ارزشتر شدن یا ما کمتر بهشون اهمیت دادیم .

آقایون خواهش میکنم ، هر چقدر که بخواید ، اگه بخواید هزار دفعه مینویسم «خواهش» ؛ ولی نذارید این روند پیش بره ، حیفم میاد برای این تالار
به نام خدا
به عنوان دارنده رکورد تشکر کردن از بقیه به خودم حق میدم در این باب اظهار نظر کنم

ابتدا باید بگم ما مدیران رو از روی اطلاعات مذهبی . اخلاق خوب . فعالیت مستمر و ... انتخاب میکنیم . کااربرایی که چه سبز باشن چه نباشند تشکراات زیادی ازشون میشه . منتها چون به قولی توی چشم میان شما هم باز به همین توجه کردید

دوم در بعضی مسایل فقط دوستان و شاید خود من به کسانی که اعتماد داریم تشکر میدیم . چرا؟

چون یک بحث درون دینی و جدید و حساسه
مثلا من در بحث های عقلی به فلانی که میدونم در این زمینه خیلی کار کرده و میشناسمش و قبلا دیدمش بیشتر اعتماد میکنم تا یک کاربر تازه وارد که قصد و هدفش معلوم نیست

اما در مباحث معمولی فرقی برام ندار .

نکته دیگر نوع نگارش است که در خواننده تاثیر میزاره
بزارید همون ۲ تا پست را براتون مثال بزنم

نقل قول:متاسفانه دشمن ما حوصله زیادی داره. ما هرچه ایشون رو بن می کنیم باز با یه آیدی دیگه وارد میشه. خوب بالاخره اینها برای همین خدماتشون از اربابانشون پول می گیرن.... باید هم حوصله زیاد و روی زیادی داشته باشن وگرنه استخدام نمیشن.

محض اطلاع کاربران جدید الورود و سایر کاربران عرض می کنم الان شاید یکسال شده باشه که ایشون با نامهای کاربری مختلف وارد تالار میشه. الحمدلله از اونجاییکه مدیران خیلی دقیق چنین کاربرانی رو مانیتور می کنن خیلی زود تشخیص میدیم که ایشون همون قبلی هست.

تا حالا در حد انگشتان دست کاربران معاند وارد تالار شدن اما بعد از مدتی خسته شدن رفتن یا بن شدن. اما ایشون پشتکار خوبی داره. هر بار هم چهره جدیدی به خودش می گیره یا منتقدانه یا تهاجمی یا دلسوزانه یا زن یا مرد یا خارج از ایران یا داخل ایران یا دیپلم یا دکتری. [تصویر: wink.gif]

اشکالی نداره ما هم پشتکارمون خوبه. از ایشون بهتر. بچرخن تا بچرخیم....

تذکر: این به این معنا نیست هر کاربری که شبهه ای ایجاد کرد یا سوالی پرسید ما باهاش تند برخورد کنیم و تهمت معاند بودن بهش بزنیم. اما در مورد ایشون اطمینان داریم....

اما در مورد مسئله ای که گفتن در تاپیک: به قول حضرت علی علیه السلام این حرف ایشون که خودمون رو اصلاح کنیم تا جامعه اصلاح بشه «حرف حقی است که از یک فرد ناحق صادر می شود» (البته نقل به مضمون میکنم دقیقا جمله حضرت خاطرم نیست)

بله این قضیه رو در تالار بگردن پیرامون تزکیه نفس و اصلاح خودمون تاپیکهای فراوانی داریم که بعضا بعضی دوستان حتی موفق شدن وارد حوزه عمل! هم بشوند.

درسته جهاد اکبر در جایگاهی مهمتر از جایگاه اصغر هست اما این دلیل نمیشه دست از همون جهاد اصغر برداریم. امروزه مصداق جهاد اصغر جنگ نرم هست ...

درسته معصومین علیهم السلام گفتن بزرگترین دشمن تو همون نفس خودته (هواهای نفسانی و رذیله های اخلاقی) اما در بحث دشمن شناسی ما یه شیطان درونی داریم که میشه نفس خودمون که واقعا باید برای مبارزه با اون کار و جهاد کرد اما در عین حال شیطان بیرونی هم داریم که شامل شیاطین جنی و انسی میشه که خطر شیاطین انسی (همون اسرائیل و آمریکا) به مراتب بیشتره. بیخود نیست که امام خمینی رحمه الله علیه فرمودن آمریکا شیطان بزرگ است. همون امام خمینی فرمودن خودتون رو اصلاح کنین تا جامعه اصلاح شود....

بنابراین اصل کلام بالا پذیرفته هست اما در عین حال لازمه از دشمن بیرونی هم غافل نشیم و تا می تونیم خودمون رو مجهز کنیم و امر به معروف و نهی از منکر و راهنمایی دیگران و انتشار شرایع دین و .... رو هم همزمان با اصلاح نفس در حد خودمون با رعایت شرایطش انجام بدیم.

البته ایشون دوباره بن شدن و ممکنه با عناوین کاربری دیگه تشریف بیارن. به محض دتکت (Detect) ایشون رو باز رسوا می کنیم و ارجاع میدیم به همین تاپیک تا کاربران وقتشون رو برای معاندانی که تصمیمی برای یافتن حقیقت ندارن تلف نکنن.

فقط خواهشم اینه که هر کاربری شبهه ای ایجاد کرد یا حرف مخالفی علیه اعتقادات یا حکومت ما زد در وهله اول کاربران و حتی مدیران تهمت نزنن تا مطمئن بشیم که کاربر مربوطه معاند هست.

این تاپیک هم بسته میشه اما حذف نمیشه تا بعدا اگر لازم شد مورد استفاده قرار بگیره.

نقل قول:چشم خانوم رکسانا چون دل شما خوش باشه ما هم خودمونو درست میکنیم هم میریم سراغ جبهه ی جنگ نرم
از نظر شما که اشکالی نداره !!!!!!!!!!

اصلا فرض کنید این ۲ تا پست مال یه نفره
شما به کدوم تشکر میدید؟!

میبینید که نثر اقای بیداری خیلی بهتر همراه با توضیحاتیه که خواننده میفهمه ما جرا چیه . و
یک پست مدیریتیه که با توجه به شناختی که کاربرای قدیمی تر دارند از برخورد با این خدا نشناس خوشحال میشن چون به کاربر ها هم حتی زیاد توهین میکرد

در همون تاپیک پست اقای سوشیانس هم هست . ببینید چقدر تشکر داره .

در کل اقای مهدی ۱۴ خیلی فاکتور ها لازمه برای تشکر . ببشید این رو میگم اما خوب چون سوال کردید میگم . پست شما و اقای بیداری اندیشه اگر عوض میشد باز هم همین میزان تشکر داشت .

بنده مدت هاست اکثر پست ها رو رصد میکنم . کاربر جدید قدیم هم نداره برام . خیلی از کاربر های جدید مورد اقبال واقع میشن و اعتبار و تشکر چند سطری ازشون میشه
کاربر های شناخته شده تر از طرف قدیمی ها بیشتر خونده میشن . اما نه کاربر های رنگی
اتفاقا رنگی ها هر از مدتی هدف رگبار بعضی هم میشوند که خدا را شکر شما در امانید

نکته بعدی . برادر خوبم پست شما بطور خلاصه همونی اقای بیداری نوشته نبود .

و کلام اخر لطفا عنوانی صریح و واضح برای تاپیک انتخاب کنید
در پناه خدا
(۳/تیر/۹۱ ۲۱:۲۸)mahdi14 نوشته است: [ -> ]سلام

میخواستم این موضوع رو با کلی مدرک و سند دیگه مطرح کنم ولی بعد از دیدن یه مورد دیگه ، کفری شدم AngryAngry

امروز آقای بیداری اندیشه که برای من خیلی عزیزن و احترام خاصی براشون قایلم تو تاپیکی که یه منافق درست کرده بود مطلبی رو گذاشتن که من دقیقا یک ارسال قبلش نصف اون حرفها رو تو جمله ای کوتاه تر زدم ...

متأسفانه وقتی رفتم که ببینم جواب اون ملحد رو چی دادن دیدم برای آقای بیداری اندیشه دو صف تشکر ردیف کردن ولی از من حتی یک تشکر هم نشده

موضوع سر تشکر کردن یا نکردن من نیست !!!!!
و از کسایی که فکر میکنن من عقده ی تشکر دارم خواهش میکنم از این به بعد هیچ تشکری به من ندن !!!

هر کجا میبینیم یه کسی ستاره هاش کمه فکر میکنیم مثلا بقال سر خونه یا رفتگر محله است ( به کسی توهین نشه بنده خودم رو میگم) ولی تا چهار پنج تا ستاره میبینیم میگیم این یارو خیلی بارشه ، شماها باید به آدمایی مثل من که تازه کارن انرژی و امید بدین نه اینکه منتظر باشین یه بزرگ دیگه ازش تشکر کنه تا سیل تشکرات راه بیافته
خواهشا کمی بصیرت !!! البته بنده اونقدر تو بندگی سرورمون سمجم که با چماقم بیافتین دنبالم از راهم صرف نظر نمی کنم ...
ولی کسایی که تازه عضو شدن شاید با یه تحویل گرفتن شما بچسبن به راه امام زمان و این میشه سربازی

تشکر خشک و خالی هم دردی رو دوا نمیکنه ، باهاشون کانال دوستی بزنین

یادمه اولین کسی که من و تو این تالار موندگار کرد محمدصدرا (mohammad sadra) ی عزیز بود ، با این که نمیشناختمش ولی با همه مهربون بود و دوست
به اون میگن سرباز امام زمان

عااااااااااااااااااااجزانه ازتون خواااااااااااهش میکنم کمی به بقیه هم ارزش بدین و حد اقل مطالبشون رو نگاه کنین شاید مطلب بدرد بخوری بود که زندگیتون با همون حرف زیر و رو شد !!!

از ارسالتون ممنونم ، دوست عزیزم حنجره بنده پاره شده از بس این موضوع رو بیان کردم.

بارها گفتم اگر برای رضای خداست رتبه بندی و مدیر بازی رو کنار بگذاریم و هر کس که واقعا دوست داره بمونه و به کارش ادامه بده.
رتبه بندی ها یک مشوق و تشویق گر برای موندن کاربره اما به چه قیمتی؟! به قیمت اینکه همه چیز وارونه بشه؟

البته این رو بگم ... خود من نزدیک به دوسال هست که عضو شدم و می بینید که ! هیچ درجه ای هم ندارم ، چون دنبالش نبودم و نخواهم خواست. ضریب تشکر خودم هم همیشه 300 عدد از تشکر هایی که از من می کنند فاصله داره.
تشکر با یک اعتبار کافیه... بیداری فکر کنم حدود 30 ناظم رو داشته باشه!

دین یعنی برابری.
یک نکته ای که بخاطرم رسید و بهتره که همینجا بگم اینه مهدی جان !
ببین اینها همش اسم هست و رسم ، واگر نه چیزی به نام بالا و پایین بودن وجود نداره نه اونهایی که مدیرند بالا هستند نه مایی که عادی هستیم پایین... مهم دید خودمون هست ... اگه ما ، خود کاربرها به همدیگه احترام قائل بشیم اصلا نیازی به رتبه و درجه نیست ، یعنی اصلا به چشم نمیان و اهمیت ندارند... چیزی که قابل اهمیته ارزشیه که ما به خودمون میدیم.
این تو جامعه هم صدق می کنه ...

در مورد مهمان پذیری بیداری هم بنده بارها گفتم با کاربران جدید باید نرم برخورد شود و کاربران قدیمی هم قدرتی هستند برای هدایت.
که ماشاالله!.

ممنون از ارسالتون.Heart
به نام خداوند بخشنده ي مهربان
سلام و سپاسگزارم

فقط يه جمله بگم :

تو تاپيكي مثل ختم قرآن كه ارزش پستها برابر است هم من بارها شاهد تشكر يك مدير از يك مدير بوده ام! و البته تشكر نكردن از ساير كاربران كه حداقل در آن صفحه پست داده اند!!!

بهتر است توضيح اضافه ندهم! قضاوت با شما دوستان...
دوستان گفتنی ها رو گفتن. اکثرا هم حق رو گفتن اما یه چند تا نکته هم بنده اضافه میکنم.

اولا این ایراد که مهدی جان فرمودن نه تنها به مدیران وارده بلکه حتی به سایر کاربران هم وارده.

ستاره ها و درجه ها اعتباری است و باد هوا و حتی اعتبار. ملاک ارزش یه مطلب همونی هست که دوستان گفتن. حالا اگر کسی به هر دلیلی اینطور فکر نکنه به خودش مربوطه. هر چند بعید میدونم اکثریت اینطور باشن که کورکورانه و فقط به خاطر مدیر و ناظم بودن کسی تشکر کنن. این مخالف تفکر آزاد جوانهای ماست. جامعه جوان ما الان اینطوری نیست. این قضیه تغییر رنگ یا عنوان هم قضیه اش همون مشخص بودن سمت و مسئولیت در تالار هست....

در مورد تشکر زدن قبلا تاپیکی ایجاد شده بود که هر کاربری نظر متفاوتی داشت از جمله خودم:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3060.html

اونجا گفتنی ها گفته شده.

اینکه یه تاپیک دنباله دار در ابتدا ازش خیلی خوب تشکر میشه اما آخرش تشکرها به چند تا دونه هم نمیرسه در مورد همه این اتفاق می افته حتی خود بنده که معمولا این اواخر تاپیکهایی که ایجاد کردم دنباله دار هستن. حالا چرا؟ خوب تاپیک گم میشه به مرور زمان. یه کم تازگی مطلب کم میشه. شاید کسی که چند تا پستش رو خونده دیگه فرصت نکنه ادامه اش رو بخونه و ....

یه نکته مهم همین فرصت کمه. بنده گاها یکی دو روزی یه بار سر میزنم. خیلی ناظران هم ممکنه همینطوری بشن. به هر حال زندگی واقعی ما هم در جریانه. نگین ناظر جدید به کار بگیریم چون همین دوستان ناظر ابتدای کار حضورشون از همه بیشتر بود اما به مرور زمان و تغییرات در زندگی شخصی و ... باعث کمرنگ شدن حضور دوستان میشه. خستگی کار هم هست. منظور اینکه وقتی بعد از دو روز آدم وقت میکنه یکی دو ساعت به تالار سر بزنه چقدر فرصت میکنه مطالب همه کاربران رو بخونه؟ چقدر فرصت میکنه مراقب جذب کاربران جدید الورود باشه؟ همون مقداری هم اومده تالار باید صرف گزارش تخلفها کنه و پیگیری پیامهای خصوصی و مواظب شبهات مطرح شده و .... تازه اگر بخواد تاپیک ایجاد کنه که .....

سیاست شخصی مدیران تا جاییکه بنده میدونم خوش رفتاری با همه دوستان هست کاری به جدید و قدیم نداره. البته تخلفهایی از ناحیه مدیران حتی خود بنده هم صورت گرفته که طبیعی هست و ما هم بارها در تاپیکهای مختلف مثل این تاپیک بابت کمکاری ها و بدخلقی ها عذرخواهی کردیم....

من باز هم در اینجا به عنوان وظیفه شخصی خودم از همه کاربرانی که مطمئنا تاپیکهای خوبی می زنن اما سعادت نصیب امثال بنده نشده ازشون تشکر کنه عذرخواهی میکنم. دلیلش در وهله اول کمبود زمان برای مطالعه هست و دوم .... در تاپیک چرا تشکر می کنیم گفتم. یک نکته اش اینه که تشکر مسئولان یه سایت مذهبی برای خیلی از کاربران به معنای تایید اون مطلب در دین و مذهب هست که از این بابت ناظران باید مواظب باشن تشکرهاشون رو همه جا خرج نکنن. اما دلیل غالب همون کمبود فرصت و زمان مطالعه مطالب هست....
(۴/تیر/۹۱ ۵:۴۳)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]یک نکته اش اینه که تشکر مسئولان یه سایت مذهبی برای خیلی از کاربران به معنای تایید اون مطلب در دین و مذهب هست که از این بابت ناظران باید مواظب باشن تشکرهاشون رو همه جا خرج نکنن.

نکته ای بود که به ذهنم رسید و جناب بیداری به خوبی بیان کردند . ممنونم. معمولا اقبال به یک نوشته بر میگردد به سابقه فعالیت اون کاربر و اینکه در ذهن دوستان چه شناسنامه ای داره و این کاملا طبعییه و هیچ قصد و غرضی نیست خدای نکرده که بخواهد موجبات رنجش کسی را فراهم کند . همین توجه به تاپیک شما نشانه چیست ؟؟؟؟؟؟
ان شاءالله در آینده ای نزدیک با فعالیت های خوبتون در جهت هدف ناب این تالار متوجه این امر به خودی خود خواهید شد .دوست خوبم مدیران وناظران مسئولیت سنگینی رو در پیشبرد اهداف تالار دارند. و تقربیا نوعی مرجع هستند برای رجوع کاربران تازه وارد و حتی قدیمی حالا اگر همینها بخواهند صرفا جهت اینکه نشان بدهند توجهی دارند مثلا به فلان پست از فلان کاربر بیایند و یک تشکری بزنند آن وقت تفاوت ها و خط و مرزهای یک نوشته ارزشمند و یک سلام احوالپرسی ساده از بین میرود و این ظلمی است در حق کسیکه وقت میگذارد ساعتها مقاله ای میخواند خلاصه برداری میکند و برای استفاده باقی دوستانش قرار میدهد. و کلا استانداردی که تالار به یک اثر میدهد از بین میرود اصلا یکی از ویژگی های این تالار همین تفکیک قوی مطالب خوب از مطالب سطحی است بعد از مدتی خودتان متوجه خواهید شد به دنبال چه هستید و در ثانی انتخاب حتی یک مقاله خوب و کاربردی برای خود شما مشکل خواهد شد . به عقیده من بروید به دنبال چرایی مطلب یه اسم و رسم ها توجه چندانی نداشته باشید . انتخاب مدیران و ناظران مبنایی منطقی دارد پس بهتره به جای جبهه گیری اعتماد کنید به انتخابشان و استفاده کنید از مطالبی که تایید کردند حتی با یک تشکر ساده و به این فکر کنید که چقدر راه رو برای دستیابی شما به مطالب ناب هموار کردند و به این وسیله رشد خود و سایر دوستانتان در تالار کمک کنید . همه اینجا یک هدف داریم دنیا دنیای کاملا مجازی است ولی با یک هدف کاملا حقیقی .قضاوت با خود شماست . مطئنم اونقدر فهیم هستید که قضاوت منصفانه ای داشته باشید .
منتظر نوشته های ناب شما خواهیم بود .....
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع