به نام خدا
به عنوان دارنده رکورد تشکر کردن از بقیه به خودم حق میدم در این باب اظهار نظر کنم
ابتدا باید بگم ما مدیران رو از روی اطلاعات مذهبی . اخلاق خوب . فعالیت مستمر و ... انتخاب میکنیم . کااربرایی که چه سبز باشن چه نباشند تشکراات زیادی ازشون میشه . منتها چون به قولی توی چشم میان شما هم باز به همین توجه کردید
دوم در بعضی مسایل فقط دوستان و شاید خود من به کسانی که اعتماد داریم تشکر میدیم . چرا؟
چون یک بحث درون دینی و جدید و حساسه
مثلا من در بحث های عقلی به فلانی که میدونم در این زمینه خیلی کار کرده و میشناسمش و قبلا دیدمش بیشتر اعتماد میکنم تا یک کاربر تازه وارد که قصد و هدفش معلوم نیست
اما در مباحث معمولی فرقی برام ندار .
نکته دیگر نوع نگارش است که در خواننده تاثیر میزاره
بزارید همون ۲ تا پست را براتون مثال بزنم
نقل قول:متاسفانه دشمن ما حوصله زیادی داره. ما هرچه ایشون رو بن می کنیم باز با یه آیدی دیگه وارد میشه. خوب بالاخره اینها برای همین خدماتشون از اربابانشون پول می گیرن.... باید هم حوصله زیاد و روی زیادی داشته باشن وگرنه استخدام نمیشن.
محض اطلاع کاربران جدید الورود و سایر کاربران عرض می کنم الان شاید یکسال شده باشه که ایشون با نامهای کاربری مختلف وارد تالار میشه. الحمدلله از اونجاییکه مدیران خیلی دقیق چنین کاربرانی رو مانیتور می کنن خیلی زود تشخیص میدیم که ایشون همون قبلی هست.
تا حالا در حد انگشتان دست کاربران معاند وارد تالار شدن اما بعد از مدتی خسته شدن رفتن یا بن شدن. اما ایشون پشتکار خوبی داره. هر بار هم چهره جدیدی به خودش می گیره یا منتقدانه یا تهاجمی یا دلسوزانه یا زن یا مرد یا خارج از ایران یا داخل ایران یا دیپلم یا دکتری. ![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
اشکالی نداره ما هم پشتکارمون خوبه. از ایشون بهتر. بچرخن تا بچرخیم....
تذکر: این به این معنا نیست هر کاربری که شبهه ای ایجاد کرد یا سوالی پرسید ما باهاش تند برخورد کنیم و تهمت معاند بودن بهش بزنیم. اما در مورد ایشون اطمینان داریم....
اما در مورد مسئله ای که گفتن در تاپیک: به قول حضرت علی علیه السلام این حرف ایشون که خودمون رو اصلاح کنیم تا جامعه اصلاح بشه «حرف حقی است که از یک فرد ناحق صادر می شود» (البته نقل به مضمون میکنم دقیقا جمله حضرت خاطرم نیست)
بله این قضیه رو در تالار بگردن پیرامون تزکیه نفس و اصلاح خودمون تاپیکهای فراوانی داریم که بعضا بعضی دوستان حتی موفق شدن وارد حوزه عمل! هم بشوند.
درسته جهاد اکبر در جایگاهی مهمتر از جایگاه اصغر هست اما این دلیل نمیشه دست از همون جهاد اصغر برداریم. امروزه مصداق جهاد اصغر جنگ نرم هست ...
درسته معصومین علیهم السلام گفتن بزرگترین دشمن تو همون نفس خودته (هواهای نفسانی و رذیله های اخلاقی) اما در بحث دشمن شناسی ما یه شیطان درونی داریم که میشه نفس خودمون که واقعا باید برای مبارزه با اون کار و جهاد کرد اما در عین حال شیطان بیرونی هم داریم که شامل شیاطین جنی و انسی میشه که خطر شیاطین انسی (همون اسرائیل و آمریکا) به مراتب بیشتره. بیخود نیست که امام خمینی رحمه الله علیه فرمودن آمریکا شیطان بزرگ است. همون امام خمینی فرمودن خودتون رو اصلاح کنین تا جامعه اصلاح شود....
بنابراین اصل کلام بالا پذیرفته هست اما در عین حال لازمه از دشمن بیرونی هم غافل نشیم و تا می تونیم خودمون رو مجهز کنیم و امر به معروف و نهی از منکر و راهنمایی دیگران و انتشار شرایع دین و .... رو هم همزمان با اصلاح نفس در حد خودمون با رعایت شرایطش انجام بدیم.
البته ایشون دوباره بن شدن و ممکنه با عناوین کاربری دیگه تشریف بیارن. به محض دتکت (Detect) ایشون رو باز رسوا می کنیم و ارجاع میدیم به همین تاپیک تا کاربران وقتشون رو برای معاندانی که تصمیمی برای یافتن حقیقت ندارن تلف نکنن.
فقط خواهشم اینه که هر کاربری شبهه ای ایجاد کرد یا حرف مخالفی علیه اعتقادات یا حکومت ما زد در وهله اول کاربران و حتی مدیران تهمت نزنن تا مطمئن بشیم که کاربر مربوطه معاند هست.
این تاپیک هم بسته میشه اما حذف نمیشه تا بعدا اگر لازم شد مورد استفاده قرار بگیره.
نقل قول:چشم خانوم رکسانا چون دل شما خوش باشه ما هم خودمونو درست میکنیم هم میریم سراغ جبهه ی جنگ نرم
از نظر شما که اشکالی نداره !!!!!!!!!!
اصلا فرض کنید این ۲ تا پست مال یه نفره
شما به کدوم تشکر میدید؟!
میبینید که نثر اقای بیداری خیلی بهتر همراه با توضیحاتیه که خواننده میفهمه ما جرا چیه . و
یک پست مدیریتیه که با توجه به شناختی که کاربرای قدیمی تر دارند از برخورد با این خدا نشناس خوشحال میشن چون به کاربر ها هم حتی زیاد توهین میکرد
در همون تاپیک پست اقای سوشیانس هم هست . ببینید چقدر تشکر داره .
در کل اقای مهدی ۱۴ خیلی فاکتور ها لازمه برای تشکر . ببشید این رو میگم اما خوب چون سوال کردید میگم . پست شما و اقای بیداری اندیشه اگر عوض میشد باز هم همین میزان تشکر داشت .
بنده مدت هاست اکثر پست ها رو رصد میکنم . کاربر جدید قدیم هم نداره برام . خیلی از کاربر های جدید مورد اقبال واقع میشن و اعتبار و تشکر چند سطری ازشون میشه
کاربر های شناخته شده تر از طرف قدیمی ها بیشتر خونده میشن . اما نه کاربر های رنگی
اتفاقا رنگی ها هر از مدتی هدف رگبار بعضی هم میشوند که خدا را شکر شما در امانید
نکته بعدی . برادر خوبم پست شما بطور خلاصه همونی اقای بیداری نوشته نبود .
و کلام اخر لطفا عنوانی صریح و واضح برای تاپیک انتخاب کنید
در پناه خدا