تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تشکر از پستها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۴/تیر/۹۱ ۱۳:۳۹)رمز شب نوشته است: [ -> ]_اگه نقدی برای پستتون نذارید حذفش میکنم چون تبلیغ(حالا خدایی فرق تاپیک من با تاپیک روز های زنگی چی بود)

به نام خدا

سلام دوست گرامی!

فرق تاپیک شما با تاپیک روزهای زندگی این بود که در اونجا بنده تحلیل 11 سینماگر مطرح سینمای ایران رو گذاشتم و فقط یه پست تبلیغی صرف مثل تاپیک شما نبود. ( هر چند که خوم توصیه ی دیدنش رو کردم! )

ضمن این که شما و همه ی دوستان دیگه موظف هستید قوانین بخش سینما رو قبل از ایجاد هر تاپیک رعایت کنید و این کم لطفیه که با نادیده گرفتن قوانین از مدیران انتظار بی جا هم داشته باشید.

و تازه با این که هیچ تحلیلی هم ارائه نکردید، حقیر تاپیک شما رو حذف هم نکردم و دیگه کمی بی انصافیه که از مدیر بخش طلبکار هم باشید.

موفق بمانید

این هم دو تا تاپیک تا خود دوستان در مورد فرقش قضاوت کنن :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13316.html

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17272.html
دوستای عزیز مطالبی که اینجا تا حالا مطرح شد خیلی خیلی برام جالب بودن

اول به دوست عزیزم رمز شب ارض کنم که من فکر میکردم با ایجاد این تاپیک یا موافقت نمیشه یا حذفش میکنن ولی دیدم که نه تنها حذف نشد بلکه خودشون هم از خودشون انتقاد کردن ...... واقعا ازشون متکرم

این نشون میده که مدیرای اینجا ، با بصیرت اند
دوستم راست میگه بعضی وقتها تشکر حتی یک مدیر برای ما تازه کارا یه قوت قلبیه که نشون میده حرفمون بی ارزش نیست ، مثل اینکه برای امام زمان کار می کنی ، ایشون به یه نفر هی میگه فرین بعد به تو نمیگه اینجا چه فکری پدید میاد ؟؟؟

بعضی از مدیرا از خودشون طرفداری کردن و بعضی از کاربرای معمولی هم بحثهای افراطی مطرح کردن ....
من اصلا منظورم از ایجاد این تاپیک این نیست که مدیرا رو ( که واقعا کار میکنن این همه کار اعصاب میواد ) کوچیک کنم ، بلکه خواستم فقط تذکری داده باشم که بعد از این انشاءالله بیشتر مواضب تشکر کردن یا نکردن باشن ...

و طرف بیشتر صحبت بنده کاربرای عادی بودن ، معمولا کاربرای ویژه چون فن بیان خوب و اطلاعات بهتری دارن ، بعضی ها دیگه تمام حرفهاشون رو به خاطر حرف اولشون چشم و گوش بسته قبول میکنن.

دوستان من ، رهبرمون که این همه میگن بصیرت دقیقا این جا تأثیر داره ، حقیر تو مطلب یه بزرگواری مشکلی دیدم و وقتی بهشون گفتن ایشون هم پذیرفت ، با این که بنده سواد کمتری از اون بزرگوار دارم اما بعضی وقتا ...

حرف دیگه این که چندین بار دیدیم ، بعضی ها با حسرت به بچه مذهبی ها نگاه میکنن در حالی که فکر میکنن از اونها دین دار بر نمیاد چون از بچگی لات یا شر بودن ( مثال بارز رسول ترک) ؛ طرف میاد حسش میگیره یه حرف خوبی میزنه ولی همه بنا بر شناخت قبلی که ازش دارن حرفش رو به اندازه ی پشیزی ارزش نمیدن ، و این میشه که اون طرف تا آخر عمرش دیگه طرف دین نمیره ...

به دوستان متدین مدیر عرض میکنم تو اون دنیا شما موظف به جواب دادن هستید ، به فکر باشید !!

شرمنده پر حرفی کردم !!
سلام..........
فکر کنم برخلاف منوال تالار تاپیک به نتایجی داره میرسه:

نبینیم کی مینیویسه ببینیم چی مینیویسه............

ولی یه چیزی بگم : خداییش خداییش خداییش.....من تا الان هرچی رو که برای تشکر اعتبار نوشتم هیچی نشدند نه اعتبار نه تشکر......

ولی اعتبار ها و تشکر هایی داشتم دقیقا دقیقا دقیقا......همونایی بود که برای دل خودم و برای خدا و اعضا تالار نوشتم.........

پس بعضی موقع ها از خودمان است..............(مشکل رو میگمBig Grin )
دوستان هدف اصلی این طور سایتها رو یادشون نره مهم نیست که کی چه رنبه و مقامی در سایت داره مهم اینه که اینجا
همه گرد هم امدیم تا یک جورایی زمینه ظهور اقا رو فراهم کنیم
نقل قول:اما برای صحت حرفم میتونین به اعتبار بعضی از کاربران و از جمله خودم مراجعه کنین تا ببینین چقدر توی اعتبار دادن مشکل داریم .

اعتبار ایجاد کننده ی این تاپیک رو نگاه کنید Smile

آقا مهدی یه شبه ترکوند با این تاپیک...
(۴/تیر/۹۱ ۱۲:۱۸)azam نوشته است: [ -> ]به نام خدا

سلام
به عنوان یه کاربر عادی و کسی که همین چنددقیقه پیش یکی از تاپیکاش حذف شد میخوام خدمتتون عرض کنم:

به جرات میگم مدیرای یه سایت مذهبی، مظلوم ترین قشر تالار هستن...حرفم کاملا جدی بود...

از وقت و زندگی و اعصابشون واسه تالار مایه میذارن...
آخرشم همه کاسه کوزه ها سر این بنده خداها می شکنه...Angel
خود من بعضی پستام که بنظر خودم با ارزش بوده تشکر نخورده از کاربر یا مدیری...اما دلیلشو پنهون موندن از چشم اونها
میدونم نه بی تفاوتی یا رنگی نبودن یوزرم...(بحث کاربرای عادی جداست)
تا جائی که میدونم کمترین کاری که انجام میدن تشکر کردن از ارسال های پرمحتواست(این یه وظیفه نیست و در این مورد مثل همه کاربرا حق انتخاب دارن)...مدیرا وظیفه سنگین تری به عهده شون هست که خیلی از ماها کمتر بهش توجه می کنیم...
راحت آنلاین میشیم و مطلب ارسال می کنیم... تازه کار این بنده خداها شروع میشه! این تاپیک محتواش چی هست؟ چه پیامی رو القا می کنه؟ نتیجه بحث به کجا میرسه؟ تکراری هست یا نه؟ مشابه موضوع دیگه ای هست یا نه؟ باید جابه جا بشه یا نه؟و....هزار تا مورد دیگه...که ما نمیبینیم...
جالب تر اینکه اونا از ما گله نمی کنن اونوقت ما بابت کوچکترین اتفاق میایم انتقاد میکنیم...
من نمی گم همه چی خیلی خوبه...ولی میگم یه سوزن هم به خودمون بزنیم بد نیست...
همین الان خیلی خوشحالم که اون تاپیک حذف شد! با اینکه از نظر من محتواش مناسب بود(به دلیل ناآگاهی) ولی درواقع اینطور نبود و من نمیدونستم که................................!
خدا حفظتون کنه که بی منت دارین اینجا زحمت می کشین...و موارد این چنینی رو اصلاح می کنید...
یا علی.
خوب از وقت و زندگی و اعصابشون می ذارن که بذارن. وظیفشونه. مگه کسی مجبورشون کرده مدیر بشن؟ هوم؟ نه خداوکیلی کسی مجبورتون کرده؟

راستی وحید، داداش از کجا فهمیدین رکسانا همون اسیموه؟
عزیز دل برادر
اگر بگم هر بار از کجا میفهمم که دیگه نمیتونم گیرش بندازم Wink

ولی چند را ه داره که هر کاری هم بکنه به لطف خدا میشه فهمید

راستی . با ما به از این باش Heart ما دوست داریم

در پناه خدا
جناب admirer
من اصلا به هیچ وجه طلب کار نیستم(فیلمی که من گذاشتم انقدر مهجور رو دیده نشده و در این حال پر مضمون...که حتی یک تحلیل درست حسابی هم نداشت من صاحب نظر نیستم اون تاپیک رو ایجاد کردم که دوستان صاحب نظر نقد و تحلیل هاشو ن رو بذارن تا امثال من هم استفاده کنن ولی چشم من خودم اینبار فیلم میبینم تحلیل هم براش میذارم...)
حرف شما کاملا متین ولی من هم هیچ ادعایی ندارم که تاپیک خـــِیــــلی بلند بالا گذاشتم ولی دیگه از صحت مضمون کارم مطمئنم که در راستای اهداف بود
و همچنین دوست محترمmahdi 14
این رو قبول دارم که باز میشد این تاپیک رو همینجا حذف کنن ...
اما بعضی اوفات بعضی از سخت گیری ها افراطیه و بعضی از نگاه ها شخص محوره ...
خیلی جا ها میشه با یه راهنمایی دوستانه از یه خطا و یه اشتباه جلوگیری کرد منظورم این بود
هیچ وقت هم نمیخوام که زحمت مدیران ناظران رو زیر سوال ببرم چون واقعا به معنای واقعی دارن زحمت میکشن واز همشون هم تشکر میکنم
امیدوارم روزی برسه که تالار از هرگونه عیب و کاستی عاری شه....
ان شا اللهWink
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع