۸/تیر/۹۱, ۱۱:۲۷
بسم ا... الرحمن الرحیم
سلام
دوستان بعضاً برخی سوالات مطرح میکنند که از آنجا که معمولاً زیاد تکرار میشوند به نظرم آدم به صورت عمومی مطرح بشه سوال و جواب که بقیه هم شاید بتونن استفاده کنند و سوال اونها هم شاید جواب داده بشه
یکی از اونها این هست:
سلام
دوستان بعضاً برخی سوالات مطرح میکنند که از آنجا که معمولاً زیاد تکرار میشوند به نظرم آدم به صورت عمومی مطرح بشه سوال و جواب که بقیه هم شاید بتونن استفاده کنند و سوال اونها هم شاید جواب داده بشه
یکی از اونها این هست:
علی 110 نوشته است:' نوشته است:سلام علی آقا
انشاالله خدا پدر و مادر و خودتان رو خیر بده و عاقبت به خیر کنه...
حقیقتش این نکته های کلیدی و ارزشمند برای پیمودن راه خدا خیلی بهم کمک کرد و اینکه هزاران بار خدا رو شاکر باشم و انقدر ناشکری نکنم
من این سوال چندین وقت توی ذهنم بوده
که آقا اصلاً نشانه ی اینکه خدا به من توفیق داده و عنایت ویژه اش شامل حالم شده چیه؟
و از هرکس که میدونستم میتونه جواب بده میپرسیدم بعضی از جواب ها مشابه بود ولی این جوابی که استاد دادند برای من سنده و دیگه بجوابم رسیدم و از کسی نمیپرسم
دو سوال داشتم اینکه من بخاطر اینکه فکر میکنم که اگر مثلا بگم آفرین فلانی که مثلا نماز شب میخونیو.......نفسم قوی میشه و ممکنه دیگه بگم کارم درسته و هزار چیز دیگه که ازش میترسم همش به خودم میگم اینکارا که میکنی چیزی نیست همش میزنم توی سر خودم و هرکس که بهم میگه تو حداقل از من بهتری باورم نمیشه و بهش میخندم و کلی عصبانی میشم بنظرتون اینکار درسته؟یا باید خودمونو تشویق کنیم؟
دوم اینکه بیان اینکه مثلا فرد نماز شب میخونه ... و کلا بیان کارایی که میکنی میشه ریا یا نه؟کلا من با کلمه ریا مشگل دارم و نمیفهمم کی ریا هست کی نیست؟
ببخشید اگر طولانی شد ووقتتون رو گرفتم حلال کنید واگر سوالام خنده دار بودن و سطحی ببخشید
ا
سلام
در مورد مسئله ی ریا این دو تاپیک را مطالعه فرماید:
گفتاری در باب ریا
هرگز عمل خيري را از ترس ريايي شدن ترك نكنيد كه اين مكر شيطان است#
در مورد غره شدن به کاری مثل نماز شب و هر عمل خیر دیگه
یک سوال
اصلاً شما از خودت ذاتاً چی چی داری که بهش بنازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیزی اگه از ذات خودت داری برو بهش بناز
اگه نه که خوب وقتی همش از لطف خداست آدم خیلی باید کودن و احمق باشه که به چیزی بنازه که ریشه اش از خودش نیست!
اگه لطف و دستگیری خدا نباشه میتونی برای نماز شب بلندشی؟
ماها که اهل بیت رو دوست داریم(تازه اینم لطف خداست که شامل حال ما شده) خدا دوسمون داره
وقتی یکم به اعمالمون مینازیم خدا یکمی به حال خودمون ما رو رها میکنه، اونوقت یک گناهان عجیب و غریبی مرتکب میشیم و یه خرابکاری های حیرت انگیزی در عرصه ی بندگی میکنیم که معصیت کارهای حرفه ای هم بعضی وقتا انجام نمیدند، اینم از الطاف خداست که میخواد به ما بفهمونه که اگه منه خدا هواتون نداشته باشم ببینی چه جرسومه ی فسادی هستی!
حتماً حتماً برید عمیق این دعا رو بخونید
هر چیزی رو گفته امام سجاد با پاد زهرش گفتن و اگه این دعا رو با نیت تبعیت از امام سجاد هم بخونید آثارش چندین برابر میشه
زیباترین و کاربردی ترین دعایی که در زندگی ام خوانده ام !!!!
بازم اگه سوالی بود در حد وسع اندکم در خدمتم