۸/تیر/۹۱, ۱۴:۰۳
۸/تیر/۹۱, ۱۴:۰۵
دوستان لینک تصویری کامل این سخنرانی رو کسی اگر داره بزاره تا دیگر دوستان هم استفاده کنن .
لاقل راهنمایی کنید که کجا فایل تصویری با کیفیتش رو میشه گرفت ...

۸/تیر/۹۱, ۱۴:۰۵
سلام
کار اصلی بنده کارگردانی و فیلم نامه نویسی است و مقالات متعددی را درباره تاثیر پیام های مخفی بر ضمیر نا خودآگاه مطالعه کرده ام.
وقتی از کارهای سطح پایین صدا سیما و سینمای خودمان کمی بالاتر برویم و فیلم های بزرگ کارگردانان بزرگ جهان را بررسی کنیم. متوجه می شویم که هیچ نکته و حرفی را بی دلیل در فیلمشان نمی گذارند. یعنی با این جمله که کارگردانان آمناتور می گویند
اینجای فیلممان هیچ منظور خاصی ندارد) بیگانه اند. همان طور که قبلا گفتم در کارهای حرفه ای عمل بعدی عمل قبلی را تصدیق می کند.
نکته بسیار مهم در فیلم جدایی نادر از سیمین ارتباط مستقیم و روان بین لایه هاست.
برای مثال اگر در لایه 2 یا 3 پدر را نماد ایران کهن یا ایران بدانیم. و در لایه 4 بحث سقط جنین و تشابهاتش را بررسی کنیم.
چرا نادر بعد از حول دادن راضیه و بیرون کردن او از خانه و قرار گرفتن او بین در، نادر می رود در حمام را می کوبد درحالی که پدر پشت در است و نادر به او علاقه دارد و هنگامی که او را می شورد متوجه بازوی ورم کرده پدر می شود پدر را جابه جا می کند که او را بشوید و وقتی به پهلوی پدر می رسد درست همین جا گریه می کند.
در دو جمله می خواهد بگوید که مذهب را بی خیال ، وطن پرست و ملی گرا باش و برای بازو و پهلوی وطن گریه کن.
در واقع اینجا بین لایه 4 و لایه 3 ارتباط برقرار می شود.
کار اصلی بنده کارگردانی و فیلم نامه نویسی است و مقالات متعددی را درباره تاثیر پیام های مخفی بر ضمیر نا خودآگاه مطالعه کرده ام.
وقتی از کارهای سطح پایین صدا سیما و سینمای خودمان کمی بالاتر برویم و فیلم های بزرگ کارگردانان بزرگ جهان را بررسی کنیم. متوجه می شویم که هیچ نکته و حرفی را بی دلیل در فیلمشان نمی گذارند. یعنی با این جمله که کارگردانان آمناتور می گویند
اینجای فیلممان هیچ منظور خاصی ندارد) بیگانه اند. همان طور که قبلا گفتم در کارهای حرفه ای عمل بعدی عمل قبلی را تصدیق می کند.نکته بسیار مهم در فیلم جدایی نادر از سیمین ارتباط مستقیم و روان بین لایه هاست.
برای مثال اگر در لایه 2 یا 3 پدر را نماد ایران کهن یا ایران بدانیم. و در لایه 4 بحث سقط جنین و تشابهاتش را بررسی کنیم.
چرا نادر بعد از حول دادن راضیه و بیرون کردن او از خانه و قرار گرفتن او بین در، نادر می رود در حمام را می کوبد درحالی که پدر پشت در است و نادر به او علاقه دارد و هنگامی که او را می شورد متوجه بازوی ورم کرده پدر می شود پدر را جابه جا می کند که او را بشوید و وقتی به پهلوی پدر می رسد درست همین جا گریه می کند.
در دو جمله می خواهد بگوید که مذهب را بی خیال ، وطن پرست و ملی گرا باش و برای بازو و پهلوی وطن گریه کن.
۸/تیر/۹۱, ۱۴:۱۴
(۸/تیر/۹۱ ۱۴:۰۵)moje12.ir نوشته است: [ -> ]چرا نادر بعد از حول دادن راضیه و بیرون کردن او از خانه و قرار گرفتن او بین در، نادر می رود در حمام را می کوبد درحالی که پدر پشت در است و نادر به او علاقه دارد و هنگامی که او را می شورد متوجه بازوی ورم کرده پدر می شود پدر را جابه جا می کند که او را بشوید و وقتی به پهلوی پدر می رسد درست همین جا گریه می کند.
این تیکه توجیه بهتریه که استاد رائفی پور نتونست به دلیل کمبود وقت شرحش بده
یعنی درب و... رو گفت ولی چنین ادله ای نیاورد
نظر شما جالبه ولی به نظرم کافی نیست
نمیشه به خاطر یه تیکه کوچیک اصغر فرهادی رو دشمن اسلام و اهل بیت و... دونست
به نظرم دلایل باید بیشتر و قوی تر باشه
۸/تیر/۹۱, ۱۴:۲۰
(۸/تیر/۹۱ ۱۴:۰۵)soshiant نوشته است: [ -> ]دوستان لینک تصویری کامل این سخنرانی رو کسی اگر داره بزاره تا دیگر دوستان هم استفاده کنن .
http://nooromahdi.ir/forum/showthread.php?tid=2023
۸/تیر/۹۱, ۱۴:۲۶
تا به حال به نام گذاری کاراکتر های توجه کرده اید.
راضیه لقب کیست؟
حجت لقب کیست؟
همان طور که می دانید راضیه از القاب مبارک حضرت فاطمه س
و حجت لقب حضرت مهدی عج است.
عزیزان فیلمی که این طور مورد تشویق آکادمی فیلم سازی ایالات متحده قرار می گیرد مطمئن باشید چیزی بالاتر از سیاست و کشورمان را نشانه گرفته است.
کارگردان فیلم خودش صراحتا اعلام کرده است که دیگر این راه و روش (دین و مذهب) برای انسان مدرن امروزی کارایی ندارد.
راضیه لقب کیست؟
حجت لقب کیست؟
همان طور که می دانید راضیه از القاب مبارک حضرت فاطمه س
و حجت لقب حضرت مهدی عج است.
عزیزان فیلمی که این طور مورد تشویق آکادمی فیلم سازی ایالات متحده قرار می گیرد مطمئن باشید چیزی بالاتر از سیاست و کشورمان را نشانه گرفته است.
کارگردان فیلم خودش صراحتا اعلام کرده است که دیگر این راه و روش (دین و مذهب) برای انسان مدرن امروزی کارایی ندارد.
۸/تیر/۹۱, ۱۴:۲۷
(۸/تیر/۹۱ ۱۲:۴۹)moje12.ir نوشته است: [ -> ]سلام وحید 110فیلم اصلی رو میگم
کل این فیلم 4:04 ثانیه هست.
یعنی شما 2 دقیقه حوصله داری.
جدایی نادر از سیمین
۸/تیر/۹۱, ۱۶:۰۳
تمام این تهمتها فقط و فقط به این دلیل به این فیلم زده میشه که توی جایزه از اونوریا گرفت!!
اگر همین فیلم طلا و مس (گویا رهبری از این فیلم خوششان آمده) رو اونوریا جایزه میدادن...دیگه یا خدا!!! قیامت میشد ایران
میگفتن به روحانیت توهین شده،روحانی رو فلان نشون داده...بچه روحانی رو رقاص نشون داده! زن روحانی رو فلان نشون داده!
اگر با چیزی مخالف هستید هر تهمت الکی نزنید بیشتر باعث تصدیق فیلم میشه!!!
من این فیلم رو دیدم هیچ توهین و چیز خاصی نداره...ولی خدایش فیلم قشنگی نبود من که خوشم نیومد! اما شماها هم نباید الکی به این کارگردان تهمت بزنید!
اگر همین فیلم طلا و مس (گویا رهبری از این فیلم خوششان آمده) رو اونوریا جایزه میدادن...دیگه یا خدا!!! قیامت میشد ایران

میگفتن به روحانیت توهین شده،روحانی رو فلان نشون داده...بچه روحانی رو رقاص نشون داده! زن روحانی رو فلان نشون داده!
اگر با چیزی مخالف هستید هر تهمت الکی نزنید بیشتر باعث تصدیق فیلم میشه!!!
من این فیلم رو دیدم هیچ توهین و چیز خاصی نداره...ولی خدایش فیلم قشنگی نبود من که خوشم نیومد! اما شماها هم نباید الکی به این کارگردان تهمت بزنید!
۸/تیر/۹۱, ۱۶:۱۲
بسم الله
.
.
.
دوستان سلام . از قدیم گفتن هر حرفی رو نباید هرجا زد .
عزیز من این تحلیل شما برای خیلی از جوون ها بحث سنگینیه . بنده خدا اون جوونی که میاد این تحلیل ها رو میبینه مخش هنگ میکنه که اینچیزا اصلا یعنی چی .
به نظر من اینجور تحلیل ها جز ضربه زدن به خودمون هیچ نتیجه ی دیگه ای نداره
.
.
.
دوستان سلام . از قدیم گفتن هر حرفی رو نباید هرجا زد .
عزیز من این تحلیل شما برای خیلی از جوون ها بحث سنگینیه . بنده خدا اون جوونی که میاد این تحلیل ها رو میبینه مخش هنگ میکنه که اینچیزا اصلا یعنی چی .
به نظر من اینجور تحلیل ها جز ضربه زدن به خودمون هیچ نتیجه ی دیگه ای نداره
۸/تیر/۹۱, ۱۶:۱۴
علی اقا هنر این دسته فیلما اینه که هرکسی ازشون سر در نمیاره
3لایه اولی نقد اقای رائفی پور بسیار جالب و منطقی بود و لایه چهارم اونجور که گفته میشه بدلیل کمبود وقت تبیین نشد که از نظر من تا حالا که قابل قبول نیست شاید چیز جدیدی بگن ایشون
درکل به قول دوستمون امریکا الکی به کسی اسکار نمیده
3لایه اولی نقد اقای رائفی پور بسیار جالب و منطقی بود و لایه چهارم اونجور که گفته میشه بدلیل کمبود وقت تبیین نشد که از نظر من تا حالا که قابل قبول نیست شاید چیز جدیدی بگن ایشون
درکل به قول دوستمون امریکا الکی به کسی اسکار نمیده