تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: -لایه پنهان ضد شیعی جدایی نادر از سیمین-
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
جلسه نقد تو دانشگاه امام صادق (علیه السلام) بود بنده همانجا بودم خود استاد هم گفت اگر می دونست وقت نمیشه که بطور کامل نقد لایه سوم وچهارم رابیان کند تواون جلسه نقد نمی کردند وگفتند که نیاز دوباره در جای دیگر این نقد بیان کنند که امروز ساعت 3 قرار بود نقد لایه 3 و4 این فیلم را انجام دهند که البته توفیق نشد برم ولی باید منتظر شد که نقدشون کامل کنند وسپس در مورد ان صحبت کرد .
(۸/تیر/۹۱ ۱۶:۰۳)A L I نوشته است: [ -> ]تمام این تهمتها فقط و فقط به این دلیل به این فیلم زده میشه که توی جایزه از اونوریا گرفت!!
اگر همین فیلم طلا و مس (گویا رهبری از این فیلم خوششان آمده) رو اونوریا جایزه میدادن...دیگه یا خدا!!! قیامت میشد ایران Big Grin
میگفتن به روحانیت توهین شده،روحانی رو فلان نشون داده...بچه روحانی رو رقاص نشون داده! زن روحانی رو فلان نشون داده!
اگر با چیزی مخالف هستید هر تهمت الکی نزنید بیشتر باعث تصدیق فیلم میشه!!!
من این فیلم رو دیدم هیچ توهین و چیز خاصی نداره...ولی خدایش فیلم قشنگی نبود من که خوشم نیومد! اما شماها هم نباید الکی به این کارگردان تهمت بزنید!

حرف هایتان منطقی نیست.
طلا و مس چرا باید به قول شما از اون وری ها جایزه بگیرد.
شما فیلم را با چشم دیده اید.
این بر می گرده به این که شما چقدر مهارت در تجزیه و تحلیل دارید.
به نام خدا

متاسفانه در مورد این فیلم کار نقد خیلی قدرتمندی صورت نگرفت، به هر حال انتظار می رفت در مورد این فیلم حداقل به اندازه فیلم های خارجی وقت نقد صرف می شد و لایه های پنهان و آشکار اون بیشتر مشخص می شد.

این فیلم در همین صورت ظاهری اش هم به اندازه کافی فاکتورهای ضد اسلامی و «ضد فرهنگ انقلابی» رو با خودش یدک می کشه و نیاز به تبیین اون برای جامعه ضروری به نظر می رسه و البته با توجه به این که این کار در زمان مقتضی انجام نشده مشمول گذر زمان شده و من بعد هم هرچه نقد انجام شود اثرگذاری کمتری خواهد داشت.

به هرحال توجه به چند نکته ضروری هست:
1) اصغر فرهادی هنرمندی اش در این است که بیننده را در فضای فیلم سردرگم نگه می دارد و در این سردرگمی حرف خودش رو بیان می کند.

2) با کمی مطالعه در آثار فیلم های مطرح دنیا نقش «نمادگرایی» در بیان اهداف فیلم و به اصطلاح استفاده از «سمبل» هایی که در ناخودآگاه بیننده اثرگذار باشد کاملا مشخص و غیرقابل انکار می باشد.

3) اصغر فرهادی در ابتدای این فیلم (جدایی نادر از سیمین) موضوعی را مطرح میکند:
«در تیتراژ ابتدایی فیلم "جدایی نادر از سیمین" علاوه بر شناسنامه های نادر و سیمین به عنوان شخصیت های اصلی فیلم، شناسنامه های مژده و مرتضی دو شخصیت اصلی فیلم دیگر فرهادی یعنی "چهارشنبه سوری" نیز به صورتی که در دستگاه کپی قرار گرفته، دیده می شود!»

برای مطالعه بیشتر به این لینک مراجعه کنید.

خب با توجه به این نکته لایه چهارم مطرح شده توسط آقای رائفی پور به هیچ وجه دور از ذهن به نظر نمی رسد. ما خودمان هم از این لایه ها در فیلم های انقلابی باید استفاده کنیم، برای مثال در فیلم ارزشمند «قلاده های طلا» در زمان حمله به پایگاه بسیج، بنری در دیوار پایگاه نصب شده که در مورد حضرت زهرا و تبریک به مناسبت میلاد ولادت ایشان هست، بعد وقتی فتنه گران به پایگاه حمله می کنند یک لحظه دوربین پایگاه را از بالا و روبرو نشان می دهد که این بنر و نام حضرت زهرا آتش گرفته و همزمان با آن آهنگ محزونی پخش می شود که دقیقا در ذهن ماجراهای صدر اسلام را متبادر می کند.
خوب دقت کنید،تخریب ام ابیها، ام الائمه، حضرت زهرا (سلام الله علیها) از طرف غرب و جریان های ضد اسلام انقلابی مدت هاست کلید خورده است (علت اینکه چرا انشاالله بعدا مطرح خواهد شد.) پس فرهادی به عنوان «مهره فرهنگی غرب» هیچ بعید نیست که رهرو این سیاست باشد، پس آگاه باشید.
واما در اینکه اگر واقعا این فرد چنین لایه ای را مطرح کرده باشد خدا به دادش برسد که پنچه به جگر گوشه حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) انداخته است.

و اما در مورد اینکه این فیلم، فیلمی کاملا ضد «ایران انقلابی» است هیچ شک و شبهه ای نیست، از حضور با وضعیت بسیار بد حجاب بازیگران و عوامل این فیلم در مراسمات دریافت جوایز گوناگون تا مصاحبه های بعدی با رسانه های مختلف و در آن کوبیدن سیاست های فرهنگی «انقلاب» نه دولت(این فیلم با بودجه دولتی و با حمایت دولتی ساخته شده و فیلمی صدر در صد دولتی است.) تا دو بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا در مورد این فیلم (که در تاریخ بی سابقه است) و مسائل مطرح شده در متن آشکار فیلم و شخصیت خود فرهادی و همه و همه بیانگر عمق نفرت این جریان از «اسلام انقلابی» است.(به دوستی گفتم آن طرف مرز وزارت خارجه آمریکا و سازمان های سینمایی صهیونیستی پیام فیلم را درک کرده اند ولی دوستان در این سمت دارند می گویند نه شما به همه چیز بدبین هستید و افراطی عمل می کنید!!!)

و اما در مورد دوستی که فرموده اند اگر طلا و مس هم جایزه می گرفت چه و چه می شد، باید بگویم که اصولا اگر کسی شناختی از رسانه بین الملل و سینمای بین الملل داشته باشه متوجه می شود که این ها به فیلم های غیر منطبق بر اهداف خود جایزه نمی دهند و اگر هم اشتباهی رخ داد و جایزه ای داده شد و حمایتی از آن شد، بعدا چنان فیلم ساز تحت فشار می گذارند که در اوج گمنامی فراموش شود(مثل مارلون براندو و چارلی چاپلین)، پس احتمال اینکه فیلم طلا و مس جایزه بگیرد صفر است، اصلا فیلم طلا و مس برای تفکر غربی سم است، شما این فیلم را به انگلیسی دوبله کنید و آن را در شبکه ها و سایت ها پخش کنید تا اثر آن را ببینید.
(۸/تیر/۹۱ ۱۶:۱۴)revenger نوشته است: [ -> ]علی اقا هنر این دسته فیلما اینه که هرکسی ازشون سر در نمیاره

3لایه اولی نقد اقای رائفی پور بسیار جالب و منطقی بود و لایه چهارم اونجور که گفته میشه بدلیل کمبود وقت تبیین نشد که از نظر من تا حالا که قابل قبول نیست شاید چیز جدیدی بگن ایشون

درکل به قول دوستمون امریکا الکی به کسی اسکار نمیدهWink
خوب پس هرکسی ازش سر در نمیاره دیگه....والا من اصلن ربطی بین پیام فیلم و شکستن پهلوی حضرت زهرا(سلام الله علیها) نمیبینم!
اگر به قول شما انقدر حرفه ای کار شده پس زیاد ناراحت نباشید چونکه هیچکی چیزی متوجه نشده!
در ضمن این یک بازی سیاسی هست هر وقت غرب مخالف یه چیزه ایران طرفدار اون میشه هر وقت ایران موافق یه چیزه غرب مخالفش میشه!
فقط و فقط بازی سیاسی هست نه چیز دیگه...
آخه اون شهروند آمریکایی که فیلم برای اون پخش میشه چه میدونه حضرت زهرا (سلام الله علیها) کیه؟اصلن جریان شهادت حضرت محسن چیه؟؟
اصلن درک درستی از اسلام نداره چه برسه از حوادث تاریخی اسلام!
صدا و سیما به جای این همه انتقاد از اصغر فرهادی بهتر چهارتا فیلم درست درمون بسازه واسه ملت نه که بره مزخرفات این چشم بادومی ها رو ترجمه کنه پخش کنه آخر سرم کره مارو تحریم کرد!
دوست عزیز اولا اون فیلم برای امریکایی ها ساخته نشد بلکه برای مردم ایران بود

ثانیا بهتون توصیه میکنم کل نقد رو گوش کنید نه این چهار دقیقه فوق فشرده رو

ثالثا هدف نمادگرایی و... نبوده بلکه اصغر با اینکارش به مخاطب القای غیرمستقیم کرد که از کجا معلوم فاطمه(سلام الله علیها) بر اثر اون حادثه به شهادت رسید؟؟؟؟
شاید مثل راضیه اتفاق دیگه ای براش افتاد
یا در سکانس کتک خوردن سیمین به شخصه دیدم که کسی مقصر نبود بلکه خود سیمین تقصیر داشت که رفت وسط دعوای مردا
خب شما هم پس فردا تو ایام فاطمیه وقتی مداح گفت حضرت زهرا پشت در رفت و کتک خورد و... به جای ارتباط برقرار کردن همینجوری ناخوداگاه تو ذهنت میاد اصلا حضرت زهرا چرا رفت دم درب؟؟؟
مگه عمر با امام علی کار نداشت؟؟؟؟؟؟
خب وسط دعوا نخود کیشمیش خیرات نمیکنن که!!!!!
و هزار شبهه دیگه
و اگه دنبال حقیقتش نری که اکثرا هم نمیرن میشی...........
(۸/تیر/۹۱ ۲۰:۴۵)A L I نوشته است: [ -> ]
(۸/تیر/۹۱ ۱۶:۱۴)revenger نوشته است: [ -> ]علی اقا هنر این دسته فیلما اینه که هرکسی ازشون سر در نمیاره

3لایه اولی نقد اقای رائفی پور بسیار جالب و منطقی بود و لایه چهارم اونجور که گفته میشه بدلیل کمبود وقت تبیین نشد که از نظر من تا حالا که قابل قبول نیست شاید چیز جدیدی بگن ایشون

درکل به قول دوستمون امریکا الکی به کسی اسکار نمیدهWink
خوب پس هرکسی ازش سر در نمیاره دیگه....والا من اصلن ربطی بین پیام فیلم و شکستن پهلوی حضرت زهرا(سلام الله علیه) نمیبینم!
اگر به قول شما انقدر حرفه ای کار شده پس زیاد ناراحت نباشید چونکه هیچکی چیزی متوجه نشده!
در ضمن این یک بازی سیاسی هست هر وقت غرب مخالف یه چیزه ایران طرفدار اون میشه هر وقت ایران موافق یه چیزه غرب مخالفش میشه!
فقط و فقط بازی سیاسی هست نه چیز دیگه...
آخه اون شهروند آمریکایی که فیلم برای اون پخش میشه چه میدونه حضرت زهرا (سلام الله علیه) کیه؟اصلن جریان شهادت حضرت محسن چیه؟؟
اصلن درک درستی از اسلام نداره چه برسه از حوادث تاریخی اسلام!
صدا و سیما به جای این همه انتقاد از اصغر فرهادی بهتر چهارتا فیلم درست درمون بسازه واسه ملت نه که بره مزخرفات این چشم بادومی ها رو ترجمه کنه پخش کنه آخر سرم کره مارو تحریم کرد!

دوست عزیز برای دریافت پیام های مخفی فیلم حتما نباید به طور مستقیم متوجه آن پیام بشید. این پیام ها به صورت مستقیم تاثیر خود را بر ضمیر نا خودآگاه شما می گذارد.

برای مثال شما فرض کنید که فاطمیه است و پای منبر در مسجد نشسته اید. سخنران داستان پشت در قرار گرفتن حضرت فاطمه س و سقط جنین حضرت محسن ع را باز گو می کند. ضمیر نا خود آگاه شما چون قبلا چنین داستانی را جور دیگر شنیده است پس به ضمیر خود آگاه شما القای شک و تردید می کند. و اینجاست که خدایی نکرده شما دچار دوگانگی و تناقض می شوید.
من می گویم فرض کنیدکه هیچ نشانه ای در فیلم برای اثبات این شیطنت اصغر فرهادی(ح.ز) نبود. ولی باز این داستان فیلم تاثیرش را می گذاشت.
قضیه خیلی روشن است.
ببینید حالا یه فیلم ما رفت هالیوودو اسکار گرفتا!!!!! منم قبول ندارم راستی از اون کسی که متنبسپاریم بر سنگ مزارمان

تاریخ نزنند؛ تا آیندگان ندانند

بی‌عرضگانِ

این برهه از تاریخ ما بوده‌ایم را نوشته تشکر میکنم خیلی قشنگ بود
سلام
دوستان با توجه به این فیلم و اهانت های اخیر به معصومین و قرآن کریم باید به این سخن رهبرمان ایمان بیاوریم که ما هم اکنون در مقابل بر اندازی نرم دشمن قرار داریم.

یعنی دشمن هم اکنون مستقیما اعتقاد های ما را نشانه رفته است. امروز حضرت مهدی عج و حضرت فاطمه س را نشانه رفته اند چرا که از این ناحیه به شدت احساس خطر کرده اند.

خواهشا دوستان همت کنند و جنبشی را ساماندهی کنند با موضوع حضرت فاطمه س تا در آن همانند جنبش نرم افزاری که برای امام هادی ع و حضرت مهدی عج راه افتاده است، فعالیت نرم افزاری و تبلیغاتی شود.

آنقدر مطلب و محتوا با موضوع حضرت فاطمه س بیان شود که دشمن یأس و نا امیدیش روز به روز بیشتر شود(انشاالله)
خب چه جنبشی بگید چشم ما که هستیم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع