تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند جدید Arrivals : Reloaded
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
من خيلي هارو ميشناسم كه دنبال ترجمه arrival reloaded هستند .
اي كاش هر چه زودتر ترجمه شه و در دسترس قرار بگيره
من مستند arrivedمیخوام یکی کمکم کنه
(۲۴/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۹)ارش کمانگیر نوشته است: [ -> ]من مستند arrivedمیخوام یکی کمکم کنه
فکر کنم توی اپارات باشه
یه بار به چشمم خورد
من تا قسمت بیست و هشت دیدمش چهار پنج قسمت اول از لحاظ ساختاری واقعا جذابه اما بعدش باور کنید حالتون بهم می خوره
یه مشت چرت و پرت میگن
دلیل های عجیب و غریب و فقط راجع به احمدالحسن حرف میزنن

(۲۴/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۳)miladdariush69 نوشته است: [ -> ]من خيلي هارو ميشناسم كه دنبال ترجمه arrival reloaded هستند .
اي كاش هر چه زودتر ترجمه شه و در دسترس قرار بگيره
زیرنویسش رو گشتم اما نبود اگه دیدی بزار مخصوصا قسمت هیجده که راجع به جن هستش
(۲۴/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۹)ارش کمانگیر نوشته است: [ -> ]من مستند arrivedمیخوام یکی کمکم کنه

http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...order=desc
salam man koja mitoonam liste kamele serial haye sakhte shode tavasote in chand nafaro bebinam ?mamnoon misham
اقا منم میخوام با یک قیمت خوب
متاسفم واسه جماعتی که ادعای بیداری اندیشه میکنن اما یکیشون به زبان انگلیسی تسلط نداره .برید سدادنونو زیاد کنید بعد همش از اریوال مشکل بگیرید.Dodgy
دنبال دانش بروید تا نیازمند بنده خدا نباشید دوستان من.
مستند بسیار خوبیه! دوستان حتما ببینن
سلام بردوستان گرامی
باید بگم من از ارایول راضیم چون به عنوان یک انسان دراعماق وجودم احساس تایید مطالب این برنامه روداشتم اما از ارایود با اینکه ندیدم راضی نیستم چون میبینم داره اشکالاتی روتواجتماع به وجود میاره واحتمال انحراف وجود داره .
خواهشم ازکل اساتید اینه که درخصوص فرقه انصاربیشتر بحث بشه واطلاعاتمون روکامل کننHeartHeart
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع