شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۵/مرداد/۹۱ ۱:۳۹)offline نوشته است: [ -> ]من که ابدا دیگه این نسخه جدید رو نگاه نمی کنم.
به شما دوستان عزیز هم پیشنهاد می کنم دوباره ذهنتون رو به برنامه ای که پر از شبهه است نسپارید.
هنوز هر روز یک چیز جدید از arrivals قبلی می فهمیم و اینکه چه نقشه هایی در پشتش بوده.
بله خب ، از اسمش هم پیداست ، RELOAD ... "دوباره بارگزاری شده"
سلام میشه بگی پشتش چی بوده شما فهمیدی من نه!
همونطور که قبلتر دوستان دیگه هم گفتن ، این مستند کپی پیست همون Arrival هست و تقریبا میشه گفت ، اطلاعات جدید جدی ای اضافه نشده بهش ... فقط یه مقدار از لحاظ کلیپ ها تغییر کرده، و اسکریپت ها حذف شده !
بنده بصورت رندوم دیدم یه سری از قسمتاشو ، اصلا ارزش نداره که زیرنویس بشه ! اشتباه محض ــه اگه کسی بخواد زیرنویسش کنه ! و فقط وقتشو تلف میکنه !
اقا لطفا هر موقع اين مستند رو ترجمه كردين خبر بدين
کاملا با بابک موافقم. تو رو خدا بگید اگه این مستند ظهور نبود الان چند نفر تو دنیا اصلا میدونستن که فراماسونری چیه ؟
همه ما واقعا مدیون نوریگا و ارکنار هستیم
سلام بر همه؛
اگر ترجمه اش بود خیلی خوب می شد !
سلام؛
ظاهراً چنیدن مستند دیگه هم با همکاری "Bushwack" ساختن !!
(۵/مرداد/۹۱ ۱:۳۹)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]من که ابدا دیگه این نسخه جدید رو نگاه نمی کنم.
به شما دوستان عزیز هم پیشنهاد می کنم دوباره ذهنتون رو به برنامه ای که پر از شبهه است نسپارید.
هنوز هر روز یک چیز جدید از arrivals قبلی می فهمیم و اینکه چه نقشه هایی در پشتش بوده.
بله خب ، از اسمش هم پیداست ، RELOAD ... "دوباره بارگزاری شده"
شما ها دیگه کی هستین. وقتی کسی میاد حرفی میزنه(برحق) که شما هم باهاش موافقین اونو تقدیر میکنین و پشتیبانیش میکنین و وقتی که همون شخص میاد و دوباره حرفی (از حق ) میزنه ولی شما باهاش موافق نیستین اونو سرکوب میکنین.
ومکرالله والله خیرالماکرین
به ازن الهی خودم این سریال رو بدون سانسور و تار کردن تصاویرش ترجمه خواهم کرد. برای دریافت زیرنویس (srt.*) ویا اخبار آن بهم ایمیل بزنید : Ps.sajjad1996@gmx.us
(۱۴/فروردین/۹۴ ۱۶:۳۳)sajjadps نوشته است: [ -> ]شما ها دیگه کی هستین. وقتی کسی میاد حرفی میزنه(برحق) که شما هم باهاش موافقین اونو تقدیر میکنین و پشتیبانیش میکنین و وقتی که همون شخص میاد و دوباره حرفی (از حق ) میزنه ولی شما باهاش موافق نیستین اونو سرکوب میکنین.
ومکرالله والله خیرالماکرین
به ازن الهی خودم این سریال رو بدون سانسور و تار کردن تصاویرش ترجمه خواهم کرد. برای دریافت زیرنویس (srt.*) ویا اخبار آن بهم ایمیل بزنید : Ps.sajjad1996@gmx.us
سلام بر شما؛
اگر اینکار رو بکنید که عالی میشه!!! متشکر و ممنونم ازتون ... لطفاً همینجا اطلاع بدید اگر براتون ممکنه! متشکرم ازتون.
فـــی امــان الله
سلام همگی من نمیتونم سایت ویک اپ پروجکتو وا کنم چرااااااااااااا؟
(۵/مرداد/۹۱ ۱:۳۹)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]من که ابدا دیگه این نسخه جدید رو نگاه نمی کنم.
ببخشید برای چی و کجاش مشکل داره؟
(۱۴/شهریور/۹۴ ۱۶:۴۵)sarbaz sabur نوشته است: [ -> ]ببخشید برای چی و کجاش مشکل داره؟
این مستندات برای قدرت مند نشون دادن جبهه باطل و ایجاد یاس در مومنین و همچنین کمرنگ کردن نقش صهیون در جنایات جهانیه.
برای این قسمت جدید نمی تونم نظر بدم اما چون Arrivals اصلی رو دیدم صراحتا میگم که ماموریتش گیج کردن و گل آلود کردن آب بود که به هدفش رسید.