وحید عزیز باید مدیریتی انجام بدهی تا بتوانی از هر شخص بنا بر استعداد و توانایی که داره به نحو احسن استفاده کنی... ما هستیم در حد توان ولی باز هم اصرار میکنم که کار با هدف و با برنامه جلو بره.
إن شاء الله حقیر هم در حد وسعم در خدمت خواهم بود در این حرکت ارزشمند و خدا پسندانه إن شاء الله
(۱۸/تیر/۹۱ ۲۱:۵۵)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]البته بد نیست دوستان یه رزومه ای از خودشون ارائه بدن
مثلا حداقلش اینه که چه کتابهایی خوندن و رشته تحصیلیشون چیه
اینطوری میشه تقسیم کار بهتری کرد 
(۱۸/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]وحید عزیز باید مدیریتی انجام بدهی تا بتوانی از هر شخص بنا بر استعداد و توانایی که داره به نحو احسن استفاده کنی... ما هستیم در حد توان ولی باز هم اصرار میکنم که کار با هدف و با برنامه جلو بره.
ان شا الله سید جان فکر میکنیم بهتر باشه در چند بخش اصول عقاید
تاریخ اسلام
علوم عقلی
و ...
تقسیم بشیم و با توجه به علاقه و تخصص کار رو پیش ببریم
مثلا اگر گفته میشه اسلام خشونت داره . علاوه بر رد خشونت اسلام احادیث و روایات و اعمال بزرگان رو هم بیاریم که چقدر مهربان بوده اند .
الان جاهای مختلفی جواب داده شده باید همه رو جمع کنیم و با زبان شیرین و بیانی رو اراءه بدیم
اگر هم دیدیم جا داره یک بخش رو یا یک سایت رو به همین امور اختصاص میدیم یا نتیجه کار رو به صورت نرم افزار بیرون میدیم
فقط دوستان حتی اگر دیپلم هم دارند شرکت کنند
بیشتر بحث پژوهش است که خیلی هم شیرینه .
ان شا الله یک مرجعی درست بشود برای اینکه هر جا بحثی شد جواب دردسترس برای اراءه موجود باشد
ما بسم الله رو بگیم صاحب کار خودش میدونه چه کار کنه
یا علی (علیه السلام)
بسم الله النور
ان شاء اله بنده هم در حد توانم در خدمتتون هستم.
و من الله التوفیق.
سلام دوستان
من هم ان شاءالله در حد توانم در خدمتم. البته چون كمي سرم شلوغه،ممكنه كند عمل كنم ولي ان شاءلله بتونم با يه برنامه ريزي درست، خودم رو تطبيق بدم با گروه. چون تا چند ماه قبل داشتم اطلاعاتم رو براي جواب به اونهايي كه غرور ايراني بودن كورشون كرده و ايران بدون اسلام رو ميخان،بالا ميبردم ولي به علت مشغله هام نتونستم. ولي الان كه كار گروهي انجام ميشه ان شاءالله با تقسيم كار بتونيم كار رو جلو ببريم.
(۱۹/تیر/۹۱ ۰:۲۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]فقط دوستان حتی اگر دیپلم هم دارند شرکت کنند
بیشتر بحث پژوهش است که خیلی هم شیرینه .
ان شا الله یک مرجعی درست بشود برای اینکه هر جا بحثی شد جواب دردسترس برای اراءه موجود باشد
ما بسم الله رو بگیم صاحب کار خودش میدونه چه کار کنه 
یا علی (علیه السلام)
وحید آقا دیپلمش را مشخص کردید!! زیر دیپلم چی

؟؟!!!(منظور به خودم است.

)
مشکلی نداره عزیز دل برادر
تجربه نشون داده جوانهای نسل جدید خصوصا کاربران این تالار درک بالایی دارند
زیر دیپلمها ۵۰ تا صلوات برای سلامتی اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باید بفرستند . و عضو گروه بشوند
در پناه خدا
سلام دوستان ما هم هستيم كمك خواستين درخدمتيم
بسم الله الرحمن الرحیم
یا علی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم