|
دعوت از دوستان جهت پژوهش(پاسخ یه شبهات برخی کتب )
|
|
۱۳:۵۱, ۱۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
جدیدا کتبی بی پایه از طرف اسلام ستیزان نشر یافته که میبایست جواب های مناسبی به انها داده شود . دوستانی که میخواهند در پژوهش و تحقیق کمک کنند یا علی (علیه السلام) ان شا الله با برنامه ریزی شروع میکنیم . و در اخر کتاب رو چاپ میکنیم با در معرض دید عموم در نت یا جای دیگر قرار خواهیم داد دوستانی که میتونند کمک کنند . اهل پژوهش هستند و قولشون قوله لطفا بیان جلو . ان شا الله کار ماندگاری اراءه شود کتاب و روش تحقیق و برنامه ریزی و ... بعد از مشخص شدن گروه پژوهشی با مشورت گروه تعیین میشود فی امان الله دوستان تا اینجا . اگر کسی جامونده اطلاع بدید . کسانی که جدید میان اضافه میشوند revenger aleerz فاطمه خانم Havbb 110 شیما soshiant Agha sayyed یا ثارالله منتظران موعود sevenmoons حسن.س. anti dajjil mahdi jan سید ابراهیم علی 110 meshkat rahi M912 taban Mahdy2021 saloomeh حصان محیصا neda nooromahdi mohammad-hadi aftab2014 ZaHrA110M منتقم زهرا seiied SARV nasimesaba سجاد313 مهدی 313 seyed reza ats در جستجوی سختی خادمة الزهرا Zegile عبد |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۰, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
وحید عزیز باید مدیریتی انجام بدهی تا بتوانی از هر شخص بنا بر استعداد و توانایی که داره به نحو احسن استفاده کنی... ما هستیم در حد توان ولی باز هم اصرار میکنم که کار با هدف و با برنامه جلو بره.
|
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
إن شاء الله حقیر هم در حد وسعم در خدمت خواهم بود در این حرکت ارزشمند و خدا پسندانه إن شاء الله
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۱ ۲۱:۵۵)Mahdy2021 نوشته است: البته بد نیست دوستان یه رزومه ای از خودشون ارائه بدن (۱۸/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰)سید ابراهیم نوشته است: وحید عزیز باید مدیریتی انجام بدهی تا بتوانی از هر شخص بنا بر استعداد و توانایی که داره به نحو احسن استفاده کنی... ما هستیم در حد توان ولی باز هم اصرار میکنم که کار با هدف و با برنامه جلو بره. ان شا الله سید جان فکر میکنیم بهتر باشه در چند بخش اصول عقاید تاریخ اسلام علوم عقلی و ... تقسیم بشیم و با توجه به علاقه و تخصص کار رو پیش ببریم مثلا اگر گفته میشه اسلام خشونت داره . علاوه بر رد خشونت اسلام احادیث و روایات و اعمال بزرگان رو هم بیاریم که چقدر مهربان بوده اند . الان جاهای مختلفی جواب داده شده باید همه رو جمع کنیم و با زبان شیرین و بیانی رو اراءه بدیم اگر هم دیدیم جا داره یک بخش رو یا یک سایت رو به همین امور اختصاص میدیم یا نتیجه کار رو به صورت نرم افزار بیرون میدیم فقط دوستان حتی اگر دیپلم هم دارند شرکت کنند بیشتر بحث پژوهش است که خیلی هم شیرینه . ان شا الله یک مرجعی درست بشود برای اینکه هر جا بحثی شد جواب دردسترس برای اراءه موجود باشد ما بسم الله رو بگیم صاحب کار خودش میدونه چه کار کنه ![]() یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۸:۴۰, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
ان شاء اله بنده هم در حد توانم در خدمتتون هستم. و من الله التوفیق. |
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هم ان شاءالله در حد توانم در خدمتم. البته چون كمي سرم شلوغه،ممكنه كند عمل كنم ولي ان شاءلله بتونم با يه برنامه ريزي درست، خودم رو تطبيق بدم با گروه. چون تا چند ماه قبل داشتم اطلاعاتم رو براي جواب به اونهايي كه غرور ايراني بودن كورشون كرده و ايران بدون اسلام رو ميخان،بالا ميبردم ولي به علت مشغله هام نتونستم. ولي الان كه كار گروهي انجام ميشه ان شاءالله با تقسيم كار بتونيم كار رو جلو ببريم. |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۱ ۰:۲۲)وحید110 نوشته است: فقط دوستان حتی اگر دیپلم هم دارند شرکت کنندوحید آقا دیپلمش را مشخص کردید!! زیر دیپلم چی ؟؟!!!(منظور به خودم است. )
|
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
مشکلی نداره عزیز دل برادر
تجربه نشون داده جوانهای نسل جدید خصوصا کاربران این تالار درک بالایی دارند زیر دیپلمها ۵۰ تا صلوات برای سلامتی اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باید بفرستند . و عضو گروه بشوند در پناه خدا |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با اینکه ممکنه منو قبول نداشته باشین!!!! اما اگه نیاز به کمک داشتین من هم هستم فقط برنامه ریزی کنید ببینم کجا میتونم بیشتر مفید باشم
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ما هم هستيم كمك خواستين درخدمتيم
|
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۳:۴۷ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا علی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
|