تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخراجی های 3
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
نقل قول:یعنی اینقدر عراقی ها ابله و هالو بودند که آنگونه که در اخراجی های 2 به نمایش درآمد ... که اگر اینگونه بودند باز بدا به حال ما که با یه مشت احمق و ابله اینقدر به مشکل برخوردیم.

ببین برادر ، شما که تو جنگ و جبهه نبودی بهتر میدونی یا اونا که بودند؟ من انتقادهایی که افراد جبهه به فیلم اخراجی ها داشتند رو خونم ، در حالت کلی نظرشون مساعد بود و فقط در نحوه ی نمایش بعضی صحنه ها اختلاف نظر داشتند....

پس بهتره نظر دادن در این باره رو بسپاری به کسانی که صلاحیت دارن و خودشون تو اون فضا بودند....

نقل قول:
صریح بگم آنقدر که ما از فیلم هایی همچون یوسف پیامبر و اخراجی های ضربه خوردیم از قلقلک و مادر زن سلام و... نخوردیم.

میشه یه چند تا از این ضربه هایی که میگی خوردیم رو مثال بزنی؟

یوسف پیامبر قصه ای هست که تو قرآن اومده و کارگردان فقط روایت تاریخی اون رو به تصویر کشید ، از خودش که چیزی ننوشت که ، تازه اگه این قصه بد بود تو قرآن نمیومد.... اعتراضی داری به خدا بگو!

نقل قول:
این آقای عباسی عزیز هم برای من پیامبر و امام معصوم نیست که در هر رشته و حوزه ای بخواهند حرف بزنند من چشم و گوش بسته قبول کنم. قرار شد که هر کسدر هر زمنیه ای که تخصص داره نظر بده.

پس چرا خودت به این حرف عمل نمیکنی؟ مرگ برا همسایه خوبه؟

مثلا من اگه خواستم اینجا بحث فلسفی بکنم شما حق اظهار نظر داری.... در غیر اینصورت کسانی حق اظهار نظر دارن که در این زمینه تخصص داشته باشن (و اینم بدون که بیشترین ضربه رو ما به خاطر ورود افراد غیر متخصص به بعضی حوزه ها خوردیم ، نه به خاطر یوسف پیامبر و امثالهم....)

دکتر عباسی امام معصوم نیست ، ما هم همچین ادعایی نکردیم (برای این حرفتون سند بیارید)

ولی تحلیل هایی که ایشون توی حوزه ی سینمای استراتژیک کردند رو شما دست کم گرفتی؟ چطور شما میگی ایشون سینما رو نمیشناسن؟ توصیه میکنم به شما که به تاپیک دانلود سخنرانی های ایشون برید (که اتفاقا توی تالار سینما و هالیوود قرار داره!) و تحلیل ها و نقد های سینمایی ایشون رو ببینید....
به نام خدا

سلام بر دوستان عزیز!!

ضمن تشکر از همگی شما برای شرکت در بحث، چند تا نکته رو شاید بد نباشه با هم مرور کنیم : Smile

1. اسم تاپیک همانطور که مشاهده می کنیم، فیلم اخراجی هاست!!! و صحبت در مورد سریال یوسف و دکتر عباسی و ... رو می تونیم ببریم در یک تاپیک جدید!!

2. سعی کنیم که خود اثر رو نقد کنیم و به مولف پرداخته نشود تا وارد بحث های بی پایان نقد شخصیت نشویم!! ( برای جلوگیری از بحث های سیاسی!! )

3. برای نقد هر اثری ابتدا لازمه که حوزه ی فیلم مورد نظر رو بشناسیم. که این اثر یک کمدی_درام به حساب می آید. در درام مهم ترین موضوع باورپذیری مخاطب است. که از این حیث اخراجی ها شدیدا دارای ضعف می باشد. ( بحث بیشتر در مورد این موضوع وارد فاز تخصصی و فنی میشه!! )

4. به طور کلی شیوه ی روایت علاوه بر محتوا در هنر شدیدا مهم و حیاتی است. به حدی که یک موضوع مهم با پردازش ضعیف می تواند به کلی نابود شود. ( تاکید بر اهمیت فیلم نامه و .... )

موفق و موید بمانید و در پناه حق

یا علی
سلام
آخه هر واقعیتی رو نباید برای هر کسی نشون داد خوب!
مثلا همین قرآن ، جاهایی داره که توصیه میشه خانم ها زیاد مطالعه نکنندش!
اون وقت ما بیایم علنا تمام نمایندگان قابل انتخاب رو فاسد و مفسد نشون بدیم ، بعد بیایم چشم جوانان رو با دیدن اون خانم های بزک کرده ناپاک کنیم!
خوب حالا واقعا یک آدم چشم پاک که توی خیابون چشماش رو می ندازه پایین تا گناه نکنه ، باید به اجبار و به صلاح دید کارگردان چشمش به جمال بدترین حالات جامعه باز بشه؟
خوب هدف وسیله رو توجیه نمی کنه ، اگر می کرد ، امیرالمومنین علیه السلام همون ابتدای کار معاویه رو به درک واصل می کرد!
ما باید سعی کنیم علیوار زندگی کنیم ، فیلم هامون هم جوری باشه که اگر فردا امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء ظهور کرد ، شرممون نشه نشون ایشون بدیم.یعنی واقعا امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء هم از نشون دادن علنی این صحنه ها جلوی چشم جوانان شیعه راضی هستند؟
با تشکر از بیانات ارزشمند
Admirer

اینکه این حقیر مجبور شدم به فیلم یوسف پیامبر و ... بپردازم به خاطر همون دسته بندی هایی بود که متاسفانه الان در سینمای ایران ما داره رخ میده و آقایان سلحشور و ده نمکی شدن نماد سینمای حزب اللهی ها و بنده وظیفه خودم میدونم نه در اینجا بلکه در جاهای حتی تخصصی تر از این دو نفر و دیگر اینچنین ها!!! انتقاد کنم تا این شائبه تمام بشود.
اکبر عزیز در پست قبلیشون فرمودند مملکت دست همونهاست(منظورشان ابله ها و احمق ها)میخوای باور کن میخوای نکن.
ولی من اعتقادم بر اینه که مملکت در درجه اول در دست امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و بعد حضرت آقا. رئییس جمهور ما شخص آقای احمدی نژاد و رئیس مجلس ما هم فرد محترمی همچون آقای لاریجانی است. این نظر منه.
من مسلما در جبهه نبودم و حرفهایی هم که میزنم شنیدهایم از فعالان در دفاع مقدس است... فضای تالار اجازه نمیده وگرنه میگفتم که سردار همدانی یا سردار قاسمی یا سرهنگ حسینی و.... چه نظری در مورد اخراجی ها داشتند. یکی از جانباز های همین دفاع مقدس میگفت از زور ناراحتی شب دیدن اخراجی ها خوابم نمیبرد برادر زاده ام میگفت عمو جون اگه اینا اینقدر ضعیف بودن چرا شما اوتارو نمیبردین؟؟؟؟
در مورد خاص فیلم یوسف پیامبر هم الان اصلا جاش نیست حرف بزنم چون ربطی به موضوع تالار نداره من فقط برای مثال آوردم ولی اگه مایلی میتونیم یه جای دیگه بحثشو بکنیم.
شما فرمودی که من نظر غیر کارشناسانه میدم؟ باید به عرض برسانم که این حقیر همون قدر که در فلسفه کار کردم و مطالعه کردم در زمینه سینما و جبهه انقلاب فرهنگی حضور فعال داشته و با سردمداران این جبهه حشر و نشر داشته ایم و این صحبتهای من تنها انعکاسی از نظرات آن متخصصان است هموچون آقایان طالب زاده بلخاری کوشکی جلیلی سید مهدی شجاعی امیرخانی فراستی و... البته خودمم بی مطالعه نبودم تو این زمینه. لذا این حق به من بدید تا بتونم اظهار نظری کنم.
یا علی مدد.

new PopupMenu("profilelink_95984");
ما نمی گیم اظهار نظر نکن که بیا هر چی می خوای بگو ولی با سند و فقط نقد و یا نقل قول از اهلش باشه اینایی رو که اسم بردی بذار منم یه دونه اش رو بگم عمویه منم کماندو بوده تویه اون زمان عمویه من بوده که به حزب الله آموزش می داد همون عمویه من بود که به وضوح به دفاع از این دوتا فیلم پا شد حالا می خوای من خودم از نقد هاش بیارم تک تک حرفاش رو در مورد این دو تا فیلم هر وقت و هر جا که بخوای می یارم فقط تو ایرادات رو بگو من نظراتش رو بیارم!
حرف باد هواست باید با دلیل باشه و از سر عقل نه احساس!
من همیشه حاضرم برای مباحثه و فقط هم با تکیه بر حرف های دکتر حرف می زنم که حرفاش برای دین و اسلام و قرانه!
یا علی
شما ابتدا پاسخ سوالات منو بده... اینکه میفرمائید مملکت دست همون هاست یعنی چی؟
این وسط مقام معظم رهبری کجاست؟ رئیس جمهور و مجلس ما کی هستند؟ من نوکر عموی شما هم هستم ولی من از کسانی نام بردم که هم در حوزه دفاع مقدس فعال بودند و هم در حوزه جبهه فرهنگی انقلاب.
(۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۸)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]شما ابتدا پاسخ سوالات منو بده... اینکه میفرمائید مملکت دست همون هاست یعنی چی؟
این وسط مقام معظم رهبری کجاست؟ رئیس جمهور و مجلس ما کی هستند؟ من نوکر عموی شما هم هستم ولی من از کسانی نام بردم که هم در حوزه دفاع مقدس فعال بودند و هم در حوزه جبهه فرهنگی انقلاب.
این سوالات رو تویه ادامه بحث خودت باید نتیجه گیری کنی من نمی تونم سر ضرب برم بگم!
عمویه من مگه کیه ؟
عمویه من تویه این زمینه ها فعاله دیگه!
انشالله یه مبحث تویه جنگ نرم باز کن اونجا در مورد اینا بحث می کنیم اون وقت می تونی نتیجه گیری کامل کنی!
در ضمن داریم آماده می شیم که سخنرانی های دکتر رو نقد کنیم چه نقاط ضعفش رو چه قوت حالا بعدا خبرش رو بهتون می دیم در حال مطالعه هستیم تازه هم شروع کردیم منم که به دلیل کارام زیاد وقت ندارم ولی انشالله استارتش رو این هفته به کمک خدا می زنیم!
شما هم خواستی من همیشه آماده ام ولی نمی تونم بدون هیچ پیش زمینه ای به همه سوالات جواب بدم!
خب پس من منتظر مطالعات شما باقی می مونم. یا علی(علیه السلام) مدد.
سلام
اصلا یک سوال
شما مرجع تقلیدی رو می شناسید که اجازه بده در یک فیلم زن های بی حجاب با این شکل نشون داده بشن ، اون هم توی مملکت اسلامی ما؟
ببخشید که این مطلب را می نویسم و البته کمی هم بی ربط است
از ناظر بخش تقاضا دارم در صورت لزوم این مطلب را حذف کند

این روزها که توی خیابون ها راه می رم احساس می کنم در یکی از سکانس های فیلم اخراجی ها3 حرکت می کنم
(همه جا پر شده از برگه های تبلیغاتی و آهنگ های .::..: و رقص نور و ...)

با تشکر
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع