متاسفانه در فرهنگ ما نسبت به آشنایی با مسائل جنسی همواره نگاه بدی حاکم بوده و هست و این امر به صورت یک تابو در جامعه ما وجود دارد و در نتیجه به وضعیتی دچار شدهایم که میبینید.
روابط جنسی افراد اگر در چارچوب قوانین و مقرراتی نباشد، قطعا برای جامعه مشکلات جدی را پدید خواهد آورد همینطور که در غرب بوجود آورده است.
اما ظاهرا در کشور ما این موارد زمانی که در قانون خود میآیند مشکل ساز شدهاند!
بله، وقتی نگاهی به آمارهای طلاق در کشور میاندازیم و عوامل آن را بررسی میکنیم به یک مورد بسیار جالب بر میخوریم که در تحقیقات ذکر میشود و آن هم این است که میتوان گفت با توجه به آمارهای متعددی که در بررسیهای مختلف بوجود آمده است مابین ۴۰ تا حتی ۷۰ در صد طلاقها ناشی از مشکلات جنسی زوجین است و این در حد یک فاجعه است که به راحتی میتوان آن را حل نمود.
ما چه بخواهیم و چه نخواهیم در ازدواج مسائل جنسی نقش تاثیر گذاری را بازی میکند و چه دختر و چه پسر اگر با آن به طور صحیح آشنا نباشند دچار مشکلات جدی میگردند و البته تا حدود زیادی در این مورد یعنی عدم آشنایی با مسائل، زوجهای ما چندان مقصر نیستند و مقصر اصلی را میتوان فرهنگ ما و مسئولین آموزشی و فرهنگی ما دانست که هیچ گونه تلاش ساخت یافتهای برای رفع آن نمینمایند و همواره سعی بر مخفی کردن این موضوع داشته و دارند.
در واقع با بسته شدن راه صحیح آشنایی و آموزش، فرد به سمت راههای آزمون و خطا از طریق فیلم، رسانههای مکتوب و سایتها میرود که مشخص نیست تا چه حدودی صحیح به بیان و آموزش موضوع میپردازند.
در نتیجه در همین مسیر گرچه قصد یادگیری را داشته است ممکن است مشکلی بر مشکلات وی نظیر کاهش میل نه تحریک پذیری، خود ارضایی، افزایش توقعات از همسر و مسائل متعددی از این دست مواجه شود که جامعه را دچار مشکلات دو چندان میکند.
اما راهکار یک چیز است که همهٔ کارشناسان به آن تاکید دارند و باید در این وضعیت عملی شود و آن هم آموزش است.
در واقع آموزش مسائل بر اساس دیدگاه صحیح که متناسب با جامعه مسلمان ما باشد و در عین حال شکسته شدن تابوی این موضوع است.
هم چنین علاوه بر این باید به افراد جامعه و به خصوص زوجهای جوان آموخت و این فرهنگ را در میان آنها رواج داد که در صورت بروز مشکل در این مسائل آن را مخفی ننمایند و با مراجعه به متخصصین امر در صدد رفع آن برآیند.
به هر ترتیب اگر نخواهیم این تابوی بیمورد را بشکنیم وضع ما از آنچه هست بدتر خواهد شد و ممکن است جامعه را به نابودی بکشاند.
(۳/مرداد/۹۱ ۱۳:۱۳)black نوشته است: [ -> ]به نام خدا
متاسفانه این تابو ها بیشترین آسیب رو به روابط خانوادگی و زنان شویی وارد کرده.
این تابو ها باعث شده که فرزند مسائل جنسی رو از پدر و مادرش یاد نگیره. بلکه باید از دوستانش یا فیلم های... تو مدرسه یا هر جای دیگه یاد بگیره.
چقدر تلوزویون در این باره سخن گفته. ماشالله هر چی داشتیم درباره کنترل بوده. در یک جمله خودتون رو کنترل کنید.
اینا همه تقصیر این عرف نا مربوطه که باعث شده بین فرزندان و پدر و مادر فاصله بیفته. ان هم به اسم شرم و حیا.
تا حالا چقدر تلوزیون درباره همجنس بازی و آثار نا مطلوبش در جامعه سخن گفته؟ هر چی دیدیم تو 20:30 بوده که فلان کس همجنس باز هست. در حالی که بیننده تلوزوینی نمیدونی معنای دقیق همجنس گرایی چیه.
چرا هر کس در جامعه سعی کرده در این باره سخن بگه به اون انگ پرده دری حیا زدیم؟
تنها برنامه ای که درباره مسائل زنان شویی حرف زد اون هم خیلی پوشیده برنامه گلبرگ بود.
باید یه انقلابی صورت بگیره و این تابو ها بشکنه. چون چیزی جز فاصله بین والدین و فرزندان عاید ما نمیشه.
بنظرمن اگه تو تلوزیون یا هرجای عمومی درمورد اون مطالب حرف بزنند
بجای اینکه وضعیت رو بهتر کنن بدتر میکنن
فکرشو بکنید یه بچه که تازه به سن بلوغ رسیده و از هیچی خبر نداره یه دفعه بیاد یه حرفایی رو بشنوه که.......
یا مثلا با همجنسگرایی و خودارضایی اشنا بشه و خدایی نکرده یه اتفاق بدتری بیفته
بنظرمن بهتره که تو رسانه های عمومی این کارا انجام نشه
بهتره برای پدرومادرا همایشی چیزی بزارن که اومدنش هم اجباری باشه و تو اونجا بهشون یاد بدن که با بچه هایی که در سن بلوغ و ازدواج هست چطور رفتار کنن!!!
همه خانواده ها اون صمیمیتی که باید داشته باشن رو ندارن ، و مخصوصا سن بلوغ که خیلی دوره ی مزخرفی هست باعث میشه که بچه از والدین فاصله بگیره و بره با همسناش درددل کنه ، اگه دوستش خدایی باشه به نماز شب و دعاو... جذب میشن ولی اگه دوست ناباب باشه و تلوزیون هم همه چیزرو یاد بده بدتر میشه و چیزایی روهم که بلد نبوده رو از دوستش یاد میگیره.
بهتر حرمت همه چیز حفظ بشه ولی از اون طرف تو کتابای درسی یه کتابی بذارن که بلوغ و بحراناشو بطور کامل شرح بده ، همه مسایل رو با چگونگی کنترل و حل کردن اون مسایل .
یه جو قابل اطمینان و صمیمی بین بچه ها و دبیرا یا مشاورا باشه که هرسوال و مشکلی رو که دارن رو راحت بپرسن...
یا یه ادرس اینترنتی به بچه ها معرفی کنن که سوالایی که گفتنش براشون سخته رو تو محیط مجازی بدون اینکه شناخته بشن بپرسن.
اگه به سایت اینترنتی جواب ، که یه سایتی برای پاسخ گویی به سوالای دینی هست مراجعه کنین میبینین که درمورد همین مسائل چقدر سوال شده و جوونا و نوجونای ما گرفتار چه مشکلایی شدن........!!!
امتحانش ضرر نداره که برین ببینین......
حالا اگه قرار باشه که تو تلوزیون گفته بشه و کاملا معرفی بشه و روش بحث بشه .............................
..................................
(۳/مرداد/۹۱ ۱۳:۴۶)black نوشته است: [ -> ]نقل قول:بنظرمن اگه تو تلوزیون یا هرجای عمومی درمورد اون مطالب حرف بزنند
بجای اینکه وضعیت رو بهتر کنن بدتر میکنن
فکرشو بکنید یه بچه که تازه به سن بلوغ رسیده و از هیچی خبر نداره یه دفعه بیاد یه حرفایی رو بشنوه که.......
یا مثلا با همجنسگرایی و خودارضایی اشنا بشه و خدایی نکرده یه اتفاق بدتری بیفته
بنظرمن بهتره که تو رسانه های عمومی این کارا انجام نشه
باور کنید با همین وضع بعضی از بچه ها قبل از سن بلوغ هم اطلاعات زیادی در این باره دارند. برنامه های تلوزیون هم اصلا چیزی رو بدتر نمیکنه. از من و تو یا فارسی 1 که نمیتونه بدتر کنه؟
در ضمن آرم +15 رو هم برای همین موقع ها گذاشتند تا پدر و مادر از نگاه کردن بچه های کوچکتر جلو گیری کنند.
این تابو ها به اسم حیا دارند ریشه روابط بین فرزندان و والدین رو خشک میکنند.
بزارین یه مثال بزنم:
بعد اینکه دکتر عباسی سخنرانی زنای ذهنی رو انجام داد من اون سخنرانی رو تو خونه برای والدین گذاشتم، وقتی به دوستان تعریف کردم بهم گفتند بی حیا چطور جرات کردی اون سخنرانی رو بزاری؟ خجالت نکشیدی؟
در حالی که اون سخنرانی حرف دل خیلی از جوون ها بود.
لعنت به عرف غلط که هرچی میکشیم از این تابو ها و عرف هست.
منم بهت میگم خجالت نکشیدی اون سخنرانیها رو تو خونه گذاشتی ... چه بخوای و چه نخوای این مسائل تو جامعه ما جا نیافتاده و فکر هم نکنم به این زودیها درست بشه ...هر کسی هم بخواد این مسائل رو باز کنه به چشم بی حیا و هنجار شکن و پررو و ... جای دوری نرو ..فکر میکنی چند نفر از بچه های این سایت با پدر و مادرشون در باره این مسائل صحبت میکنن نمیگم به صورت واضح ، حتی به صورت خیلی سطحی هم فکر نکنم صحبت بکنن
نقل قول:منم بهت میگم خجالت نکشیدی اون سخنرانیها رو تو خونه گذاشتی ... چه بخوای و چه نخوای این مسائل تو جامعه ما جا نیافتاده و فکر هم نکنم به این زودیها درست بشه ...هر کسی هم بخواد این مسائل رو باز کنه به چشم بی حیا و هنجار شکن و پررو و ... جای دوری نرو ..فکر میکنی چند نفر از بچه های این سایت با پدر و مادرشون در باره این مسائل صحبت میکنن نمیگم به صورت واضح ، حتی به صورت خیلی سطحی هم فکر نکنم صحبت بکنن
نه داداش خجالت نکشیدم.دلیلی برای خجالت کشیدن نبود. یه بحث کاملا علمی و منطقی بود. والدین بنده هم اونقدر منطقی بودند که بعدگوش کردن بهش دلایل بهتری اوردند. من کاری به جامعه ندارم. حد اقل تصمیم گرفتم برای خودم این انقلاب رو انجام بدم.
من فکر می کنم راهکار منطقی این باشه که با یک روانشناس مجرب دراین زمینه مصاحبه کنید.
اینجوری بحث به نتیجه نمی رسه؛چون ما هرچقدر هم مطالعه و تحقیق میدانی داشته باشیم،بازهم حداقل یک قدم از دانش آموخته های این رشته عقب هستیم.
بنابراین نتیجه گیری صحیح و بحث منطقی در این مورد،بدون حضور یک کارشناس،تقریباً غیرممکن خواهد بود.
به نظرم باید در سال سوم راهنمایی یه درس واسه بچه ها بذارن توجیه شون کنم
به شخصه در همون دوره راهنمایی دیدم پسری رو که نادانسته یه گناه خیلی بزرگ کرده بود و بعد که فهمیده بود چیکار کرده داشت دیوونه میشد.
واقع اطلاع رسانی ضعیفه
مثال زیاده ولی متاسفانه خودم هم روم نمیشه بگم
درکل این علوم و ریاضی و اجتماعی و سایر این چرت و پرتها بدرد هیچی نمیخوره پس چقدر خوبه تو مدرسه یه روانشناس بیاد بچه ها رو توجیه کنه که در اون سن تاثیر گذاریش فوق العاده هستش و میتونه خیلی موثر باشه
شاید بگید در دانشگاه تنظیم خانواده و... هست ولی از نظر من اون موقع دیره باید زودتر جوونا رو اگاهی داد
فاصله ها زیاد شده ، چرا زمان پدر مادر های ما چنین مشکلی وجود نداشت ؟ چون بچه ها با خونواده ها خیلی نزدیک تر از الان بودن و احساس میکنم در گذشته این پدر مادر ها بودن که واسه بچه هاشون در سن خاصی توضیح میدادن. اخه دانشگاهی ، چیزی نبوده که !
آخه نظام آموزشی ما کجاش درست بوده که این درست باشه؟ به قول یکی از بچه ها من هنوز موندم ک.م.م ب.م.م توی زندگی واقعی به چه درد میخوره؟

چه بخواهیم چه نخواهیم این نوجوان یا جوان به این سمت کشیده میشه یک نیازه مثل تشنگی و گشنگی...وقتی شما نیاز به آب پیدا کردی میری سراغ آب!!!!
حالا بچه های ما الان بیشتر اطلاعات خودشون رو از نت دارند یاد میگیرن
ولی خدارو شکر من چندتا سایت دیدم مسائل جنسی و زناشویی به شیوه صحیح آموزش میداد به همراه مشاوره! بعضی رایگان بعضی پولی