تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نیاز به کمک نرم افزاری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام به برادران و خواهران

بنده ی حقیر تصمیم گرفته ام ی بازی به سبک کانتر تهیه کنم ضد زژیم صهیونیستی و خیلی به نرم افزارFPS CREATOR X9 احتیاج دارم.
اگر این برنامه را دارید برای حقیر لینک کنید که دانلود کنم.

مرسی از شما

یا علی
با FPS نمیتونید بازی با گرافیک.فیزیک یا گیم پلی کانتر بسازید وقتتونو رو این موتور تلف نکنید بجاش برید آنریل یاد بگیرید.Blush
(۲۱/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۹)persia نوشته است: [ -> ]با FPS نمیتونید بازی با گرافیک.فیزیک یا گیم پلی کانتر بسازید وقتتونو رو این موتور تلف نکنید بجاش برید آنریل یاد بگیرید.Blush

سلام

میشه آموزش این نرم افزارو بذارید؟
و لینکه دانلودش

من چون برنامه نویسی بلد نیستم fps خواستم.اگر اینUDK مثل fpsباشد ولی با گرافیک بهتر ازش استفاده میکنم
آنریل موتور بسیار قوی داره.
ولی پیدا کردنش یه خورده سخته.
11:66-7
.000
این پیشنهاد یکی از دوستانم بود که : یه بازی بسازیم مثل Fruit Ninja که بجای میوه، نماد های صهیونیستی روo combo
بزنیم

Big Grin . . سعی کردم سورس اون بازی یا یه بازی مشابه رو پیدا کنم که با دستکاری اون اینکار رو عملی کنم، ولی مثل اینکه به این سادگی ها هم نیست

. Cool . درکل فکر می کنم اگر چنین بازی یا چیزی مشابه اون بتونید بسازید، با حجم کمی که می تونه داشته باشه خیلی زود پر طرفدار بشه و کفر صهیونیست ها رو دربیاره

. . بیشتر هم به خاطر این زود دلسرد شدم که استاد رائفی پور با اشاره به مستندات دینی گفته بودند که نباید به تمسخر مقدسات دشمن پرداخت زیرا اینکار موجب مقابله به مثل دشمن می شود

. . به نظر من بهترین کار به رخ کشیدن نقاط قوت خودمان است، مثلا یک بازی اکشن-معمایی (چه شود) که در آخرین سکانس آن باید به تنهایی وارد میدان مین شوید تا با خون خود راه را برای دوستانتان باز کنید اما شرط عبور پس دادن پوتین های تازه تان است،شای هم در ادامه مجروح شدید و داستان بازی ادامه پیدا کرد

. .
یا علی - علیه السلام
موتور یازی سازی خوب http://www.digitaltutors.com/training/unity-tutorials
برای دانلود هم کافیه به cgpeers.com برید یا جست و جویی در نت انجام بدید .
کلا بازی سازی و انیمیشن در اول صف جنگ نرم قرار دارند و به نظر بنده بهتره مایا یاد بگیرید البته اگه برنامه نویسی بلد نیستید
بنده رشتم برنامه نویسی هست و با این حال علاقه به یادگیری این علم ندارم . در کل برنامه نویسی به نسبت انیمیشن استاد محورتر هست . توی همین سایت هم آموزش انیمیشن و جلوه های ویژه هم هست
اگه دوست داشتی بیشتر صحبت می کنیم
چرا برنامه نویسی نمی خواد، اتفاقا بخش بزرگی از کار سه بعدی حرفه ای رو برنامه نویسیه. فقط یه مقدار زیادی هنرمندیم می خواد. به هر حال...
من Blender رو برای شروع توصیه می کنم. هم مجانیه، هم امکانات متنوعی رو داره. مایا معمولا برای کارای حرفه ای استفاده می شه.
بلندر یه نرم افزار سورس باز و برای یه کار آینده دار اصلا به درد نمی خوره . شما نباید وقت خورتونو روی یه سری نرم افزارهای ضعیف هدر بدید و به نظر بنده بعد از 6 ماه و حتی کمتر می تونید به نتیجه برسید . قوی ترین نرم افزار انیمیشن سازی دنیا مایا هست و سپس مکس . البته نرم افزارهای دیگری نظیر سافت ایمیج و سینما 4 بعدی وجود دارند که قدرت کمتری دارند . همون طور که گفتم شما باید ایتدا مشخص کنی از چه نرم افزاری می خوای استفاه کنی . اگه می خوای با دنیای انیمیشن آشنا سی سری به مجلات stash media بزن و انشاالله اگه خواستی مایا کار کنی چون خودم در حال آموزشم در خدمتون هستم . به هر حال اول تحقیق کن
گه واقعا بتونید همچین کاری رو انجام بدید مطمئن باشید که نتیجه ی خوبی میگیرید.
ولی خوب لازمه ی انجام دادن چننین کارهی داشتن پشت کار فراوان هست.و نباید از مشکلاتی که در حین کار پیش میاد ناامید شد.
امیدوارم موفق باشید
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع