شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام علیکم
نماز روزه هاتون قبول
یه سوال دارم که خیلی منو سردرگم کرده
میخواستم نظرتونو درمورد
فال حافظ و یا فال انبیاء بپرسم!!!!
بنظرتون چقدر اینا راست میگن؟
چند درصد احتمال داره که واقعیتو نشون بده؟؟؟؟
![[تصویر: 40.gif]](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/40.gif)
اصلا واسه کسی اتفاق افتاده که فال باز کنه و بعدش اون چیزی که فال گفته بود درست دربیاد؟؟؟
![[تصویر: 106.gif]](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/106.gif)
از لحاظ شرعی ودینی چطور؟؟؟ معتبرند؟؟
از خیلی ها پرسیدم ولی جواب های متفاوتی شنیدم و بیشتر سردرگم شدم!!!!
لطفا کمکم کنین
خدایا
یک زمانی فال حافظ خیلی میگرفتم.خیلی جالب بود.همش مثل هم یه چیز میگفت.به نظرم فال حافظ اگه با نیت قلب باشه درسته ولی فال انبیا رو امتحان نکردم 

به نظر من فال چون اتفاقی یه چیزی میاد زیاد سندیت نداره.
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام
خواهشمندم جهت نتیجه گیری صحیحتر وقابل اعتمادتر، نظرات شخصی مطرح نشود.
دوستان اگر پاسخ مستندو متکی به آیات وروایات وحتی مراجع داشته باشند قرار دهند.
فال حافظ، درست یا نادرست
درباره حقیقت داشتن یا نداشتن فال حافظ، جدی ترین بحث را استاد دکتر عبدالحسین زرین کوب در کتاب یادداشت ها و اندیشه های و شادروان کیوان سمیعی داشته اند. که نظرشان شبیه هم است و عصاره اش این است:
راست و درست درآمدن بعضی فال ها را اتفاقی و در مجموع فال را پناه جویی انسان درمانده به عوالم مرموز غیبی می دانند که فقط برای کسب امیدواری و دل خوشی است. یا به عبارت دیگر فال راهبر به حقیقت نیست یا الزاما نیست.
در پاسخ این اساتید، بها»الدین خرمشاهی چنین می نویسد: «از آثار این بزرگواران برمی آید که هر دو عرفان شناس اند، عرفان پژوه اند، درباره عرفان کار کرده اند. اما دیگر از این قطعی تر یعنی بیشتر نمی توانم جواب بدهم که واقعا ممکن است کسی به عوالم غیبی اعتقاد داشته باشد، به فال حافظ اعتقاد نداشته باشد... دوستان گفته اند که بله، حافظی که مانند ما انسانی بوده که در حل مشکلا ت زندگی اش هم درمانده بوده و حالا که قرن ها از درگذشت او می گذرد، چگونه می تواند از مافی الضمیر خوانندگان و فال جویان با خبر باشد و به آنها پاسخ های سرراست و مناسب بدهد، به عبارت دیگر هرگونه و مخصوصا این گونه کسب اطلا ع از آینده یا ضمایر پنهان انسان و امور پنهان در پرده غیب اعتباری ندارد.
اما در جهت تایید این قول که قول بنده نیست، می شود افزود که شعر حافظ کثیرالا ضلا ع است، پرمضمون است. سرشار از شادی و امید و نوید و دو پهلو و کلی گویانه و تاویل پذیر و پرمضمون است و از همه چیز حرف می زند. از مسایل به اصطلا ح دل خواه انسان ها حرف می زند، از معنویات گرفته تا مادیات...
---------------------
منبع: جوانستان دات کام
سلام
در دین ما تنها به استخاره اشاره کردند اون هم راهنمایی از خداوند در جاهایی که در انتخاب چیزی مردد هستیم ، فال مزمت شده.
سلام
مرسی از نظراتتون
درمورد فال انبیا بگم که
من تا حالا دوبار فال انبیاء باز کردم
البته از اون بچه کوچولو ها خریدم!!!
چیزی که نظرمو به خودش جلب کرده
اینه که تو هردو ، بیش از 95% مطالب و نوشته هاش عین هم بود ولی از دو پیغمبر متفاوت!!!!!
یکیش حضرت هود ( ع) بود و دومیش اگه اشتباه نکنم حضرت شعیب (علیه السلام)
جالب اینه که این دو فال تو مکان مشترک و با نیت مشترکی باز کردم با فاصله 4 ماه از یکدیگر؟؟؟؟
حالا سوال من اینه
خوب اگه درست نیست، چرا برای نیت واحد من درهردو بار فالی دراومد که بیش از95% مطالبش عین هم بود ویه چیز رو میگفت؟؟؟
البته جناب رامین اون فال بد و یا خوب زدن بوده که مثلا فردی میخواسته بره بیرون خرید یه گربه سیاه میدیده فال بد میزده که در اسلام نهی شده
همین استخاره ها هم اکثرا با نیت تفعل زده میشه تا استخاره . در مورد مقامات عرفانی جناب حافظ شکی نیست ولی مسلا دکتر زرین کوب هیچ چیزی از عرفان نداشته .
این که بگیم فلان عارف فلان گفت و فلان شعر مولوی یعنی این و محی الدین فلان گفت اصلا به درد نمیخوره . وصف عیش دیگرانه .
باید یه نفر خودش بره توی اتش عشق بسوزه بعد میاد مثل همون بیان لال برای کور یه چیزایی بگه .
حتی خیلی از این کسانی که در عرفان مشهورند هم مقامات فرا نفسانی نداشته اند ...
نهایتا در مورد فال حافظ که ایه و حدیثی نداریم چون متاخر بودن ایشون بر اءمه (علیه السلام)
مگر اینکه در رفتار بزرگان موثق و عرفای شیعه که هم متقی و متشرع بوده اند و هم عارف بیانی پیدا بشه که اون هم نه الزام اوره و نه ...
حتی خود فال حافظ و استخاره حتی بستگی زیادی به این داره که طرف چقدر اهل تقوا و چقدر اهل باشه برای درک معانی و درک اشارات که خودش کار هر کسی نیست ...
یا حق
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱:۳۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]البته جناب رامین اون فال بد و یا خوب زدن بوده که مثلا فردی میخواسته بره بیرون خرید یه گربه سیاه میدیده فال بد میزده که در اسلام نهی شده
همین استخاره ها هم اکثرا با نیت تفعل زده میشه تا استخاره .
یا حق
اگر مراد از فال ، غیب گویی و خبر از آینده باشه مزمت شده ، حالا می خواد فال حافظ باشه یا ... ولی استخاره سفارش شده . به فال نیک گرفتن حوادث هم سفارش شده ، مثلا بلایا و حوادث رو به فال نیک بگیریم که البته مقولش با فال گرفتن و پیشگویی جداست ..
بله فال بد زدن هم نهی شده ، مثلا میگن خوابتون رو برای کسی تعریف نکنین چون ممکنه مخاطب تعبیر بدی بکنه و اون اتفاق بیافته ، مثل اینکه تاثیر فال بد خیلی بیشتر و سریع تر هست!
جان من بیاین نظر بدین
![[تصویر: 17.gif]](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/17.gif)
اگه نظر ندین هم مشکل من حل نمیشه
همم این موضوع میره تو انبار
پلیز
خدایا
![[تصویر: 63.gif]](http://www.asandownload.com/Messenger/Pictures/63.gif)