یکی از بچه مذهبی های وفادار به نظام می گفت که آزادی بیان یعنی اینکه اگر در کشورهای اسکاندیناوی یا غربی
کسی مخالف هلوکاست باشد و نظری علیه آن داشته باشد از همه چیز ساقط میشود. شمایی که معتقد به آزادی
بیان هستید چگونه این رو توجیه میکنید؟ مگر نباید آزادی بیان برای همه یکسان باشد؟ این برابری در آزادی بیان
است؟؟
در پاسخ به او گفته شد:
============================
، اولا در بیشتر کشورهای غربی ( من جمله اسکاندیناوی ) هیچ گونه قانونی و
مجازاتی علیه مخالفین و منکران هولوکاست وجود ندارد یعنی شما در بریتانیا یا استرالیا یا ایتالیا یا ایالات متحده
یا ژاپن یا ... به راحتی می توانید از هلوکاست حرف بزنید و هیچ مشکلی هم ندارد ، ثانیا آن کشورهایی هم که
عیله منکران هلوکاست قانون دارند دلیلش به خاطر مسائل ملی گرایانه و ناسیونالیستی است و در ضمن به احترام
بازمانده های این فاجعه عظیم است که در این کشورها حضور دارند( که قابل قیاس با مرده های باستانی نیست) ،
ثالثا شما به تقلید از رائفی و سیما گفته اید که هرکس که علیه هلوکاست حرف بزند از همه چیز ساقط می شود،
حتی در آن کشورهایی که علیه منکران هلوکاست قانون دارند، معمولا مجازاتش بسیار سبک مادی یا یک زندان
کوتاه مدت است حال مقایسه کنید با کشور ایکس که اگر علیه ... حرف بزنی به معنای واقعی کلمه از زندگی ساقط
می شوی ! رابعا این همه گشته اید فقط توانسته اید همین یک بهانه هلوکاست را پیدا کنید در حالیکه در کشور
ایکس ، صدها مورد وجود دارد که اگر بخواهی آنها را نقد و تحلیل کنی ، خونت هدر می شود .
و ...
مخالفان هولوكاست در اروپا
سه سال حبس مي شوند
وزراي دادگستري 27 كشور اتحاديه اروپا در لوكزامبورگ براي مجرم شناختن نژادپرستي و انكار هولوكاست به توافق رسيدند.
به گزارش ايرنا، دولت هاي عضو اتحاديه اروپا در برخي موارد استثنايي براي اجراي اين دستور آزاد گذاشته مي شوند.
براساس اين توافق كه پس از 5 سال مذاكرات سخت به نتيجه رسيد، دولت هاي اروپايي مي بايست كساني را كه «بطور علني تحريك به خشونت و يا نژادپرستي عليه يك گروه بخاطر نژاد، رنگ، مذهب، مليت و قوم مي كنند» تا 3 سال حبس كنند. اين جرم در صورت نفي علني، تمسخر نسل كشي و جرايم عليه بشريت و جرايم جنگي نيز اجرا مي شود. دولت هايي مانند آلمان و فرانسه كه در نظام خود از قبل جرم نفي هولوكاست را پيش بيني كرده اند نيز مي توانند به اجراي آن ادامه دهند.
منبع
...........................................................................................................
موارد زندانی شدن و همچنین قتل افرادی که مخالف هلوکاست بوده اند انقدر زیاد هست که نیاز نیست بنده تکرار کنم.
در ضمن
خود صهیونیست ها هنوز نتوانسته اند مدارک مستدلی برای اثبات هلو کاست ارائه دهند
جالب است که شما آن را فاجعه ی عظیم می نامید!!!
چطور است که هنوز بعد از گذشت این مدت کسی جواب رئیس جمهور کشورمان را نداده؟
ایشان یک سوال ساده در مورد هلوکاست مطرح کرده اند،
شما می توانید پاسخ این سوال را بدهید؟!
طوری صحبت می کنید که انگار هلوکاست اثبات شده است
فاجعه ی عظیم؟؟؟
جالبه حتی اگر فاجعه ی عظیمی هم در کار باشد فکر نمی کنم دیگه بدتر از این کارایی باشه که خود این یهودی ها دارن سر ملت فلسطین میارن
البته به نظر من پشت تمام جنایت های در دنیا میشه دستای این صهیون های کثیف رو دید(افغانستان،عراق،میانمار و...)اینا که فاجعه ی عظیم نیستن؟؟؟نه
اما یه داستان اثبات نشده اینقدر دل اونا رو درد آورده که هرکی حرف بزنه باید مجازات باشه؟؟؟
بهتون توصیه میکنم کتاب دنیا بازیچه ی یهود رو حتما مطالعه کنید
البته دیگه هر کودکی هم این مسئله را می داند که دروغ هلوکاست ریشه مظلوم نمایی صهیونیستهاست .
بهره برداری که صهیونیستها از این دروغ ساختگی انجام دادند قابل باور نیست .
مدت زندانی که برادر گرامی فرمودند ، مدت رسمی زندانی هست . و این مدت به بهانه های واهی چند برابر می شود :::>
به گزارش فارس به نقل از "امریکنفریپرس "، دکتر "اینگرید زاندل "، همسر "ارنست زاندل "، تاریخدان صلحطلبی که به دلیل زیرسوال بردن هولوکاست زندانی شده بود، طی یک مصاحبه به سوالاتی در رابطه با دلایل زندانی شدن همسرش و عقاید وی در رابطه با هولوکاست توضیح داد.
...
زاندل در ادامه سخنان خود به محدودیتهای آزادی بیان در آمریکا اشاره کرده و گفت: همسرم هفت سال به بهانههای واهی زندانی شد و به دروغ گفته شد که او به خاطر مهاجرت غیرقانونی به آمریکا بازداشت شده است. این در حالی است که وی مورد آدمربائی سیاسی قرار گرفته و از هیچ یک از حقوق زندانیان برخوردار نبوده و امکان دفاع از خودش را نداشت.
الف) انگيزه هاى صهيونيسم
از ديدگاه محققانى كه درباره چگونگى و انگيزه هاى طرح افسانه هولوكاست به تحقيق پرداخته اند، چند دليل عمده در اين زمينه وجود دارد كه عبارتند از:
1. انگيزه هاى سياسى
از ديدگاه صهيونيست ها، برپايى دولت اسرائيل، نتيجه منطقى ظلم بر يهوديان در هولوكاست است. تعجب آور اين است كه آنها مى خواهند به واسطه وقوع «آشويتس»9 و كوره هاى آدم سوزى خيالى، خود را مستحق برپايى يك دولت بنمايانند؛ آن هم در گوشه ديگرى از جهان و با غصب سرزمين ملتى كه هيچ گونه ربطى به جنايات واقعى يا ساخته و پرداخته آنان ندارد. چنان كه «آبراهام هشل» مى گويد: «دولت اسرائيل، پاسخ خدا به آشويتس است»
و « موشه زيمرمن»، رئيس گروه مطالعات آلمانى در دانشگاه عبرى اورشليم تأكيد مى كند كه «هالوكاست[هولوكاست]، توجيه اصلى تأسيس دولت اسرائيل است».
2. انگيزه هاى اقتصادى
صهيونيست ها با ماجراى هولوكاست و طرح دعاوى حقوقى عليه كشورهاى آلمان، اتريش، لهستان، سوئيس و...، تا كنون ميلياردها دلار به جيب زده اند. به عنوان نمونه، آلمان ملزم شد از سال 1952 تا سال 2002م. به روش هاى مختلف، به بازماندگان به اصطلاح قتل عام يهود غرامت بپردازد16 و بر اساس توافق هاى حاصله، «دولت اين كشور، زير فشارهاى باج خواهانه صهيونيست ها، مجبور شد موافقت خود را با اعطاى سالانه 50 ميليون مارك تا سال 2002م. به رژيم صهيونيستى اعلام نمايد».
گلدمن (مجرى اصلى طرح) مى گويد: «هدف از اين افسانه سازى ها و دروغ پردازى ها، صرفاً گرفتن غرامت براى قربانيان جنگ نبود؛ بلكه هدف از آن، تهيه بودجه لازم جهت پايه ريزى حكومتى بود كه كوچك ترين حقى در اين رابطه نداشت؛ زيرا زمانى كه اين جنايات انجام شد، چنين دولتى وجود خارجى نداشت؛ اما از اين مسئله، براى فراهم آوردن تسليحات لازم براى جنايات جديد بهره گرفت».
3. انگيزه هاى روانى
سوء استفاده از گرايش هاى فطرى بشر به حمايت از مظلوم، رساترين تعبيرى است كه مى توان آن را محور همه فعاليت هاى جنبش صهيونيسم در طى قرن بيستم دانست؛ مفهومى كه در ايجاد دولت نامشروع صهيونيستى در فلسطين و تحكيم پايه هاى آن، بسيار مؤثر بوده و يهوديان با تمسك به اين شيوه تا كنون توانسته اند بر تمامى جنايت ها، قانون شكنى ها و فزون خواهى هاى خود در سرتاسر جهان سرپوش گذارند.
«پل فرام»، مدير انجمن كانادايى آزادى بيان مى گويد: «من با رئيس جمهور ايران موافقم و معتقدم اشتباه است كه فلسطينيان تاوان گناه اروپايى ها را بپردازند و كشور خود را از دست بدهند. من همچنين بر اين باورم كه داستان دروغين هولوكاست، براى اين كه به اروپاييان و ساكنان آمريكاى شمالى اين حس داده شود كه گناهكارند، ايجاد شده است. افسانه هولوكاست، به يهوديان اجازه مى دهد تا ميلياردها دلار از آلمان و ديگر كشورها غرامت بگيرند. هولوكاست همچنين اذهان مردم آمريكاى شمالى و اروپا را براى پذيرش ددمنشى ها و خشونت هاى اسرائيل آماده مى كند».
جالبه که کشورهای اروپایی و امریکاکه اینقدر میگن آزادی بیان خوبه و آدم نباید متعصب باشه و هزارتا از این حرفا
سر مسئله هولوکاست چنان تعصبی به خرج میدن که انگار به ناموسشون تجاوز شده
یه چند وقت پیش یه جا داشتم BBC فارسی رو می دیدم یه جلسه ای بود که داشتن راجع به هلوکاست حرف میزدن طرف دارای هلوکاست به قدری هیجانی و تعصبی شده بودن که اصلا تمرکز درست حسابی نداشتن و همش روی صندلی جابه جا میشدن و من گفتم الانه که سکته کنن!!!!
اینکه اونا نمیخان هیچ حرف و سندی رو قبول کنن جز حرف خودشون گواه بر اینکه هیچ پایه ی تاریخی نداره و فقط فقط فقط یه افسانه اس
بسم الله الرحمن الرحیم
اقای پوپر که براحتی به دیگران توهین می کنید لطفا به چند سوال پاسخ بدهید وبعد در مسائل دیگر صحبت کنیم
1-دلایلتون برای اثبات افسانه هلوکاست چون انها ادعا کرده اند هلوکاست انجام شده دلیل ومدارک ؟
2-اگر اثبات کردی سوال دیگر اینکه کسی که اینکار را کرده باید تاوان دهد یا مردم مظلوم فلسطین؟
خواهشن جواب سوال دوم با انصاف وبا ازادگی وانسانیت بدهید
مسئله بعدی در مورد نظریه داروین که منطقه ممنوعه غرب است حتی بعضی محققان مستند اکسپلد را ساخته ودر ان توضیح می دهند که استادان امریکایی وقتی فقط خواسته اند در مورد این نظریه صحبت کنند درست یا غلط است از دانشگاه اخراج شده اند
حالا می خوام با کشور خودمان مقایسه کنم که سر کلاسهای درس دانشگاه اگر دانشجو بوده باشید براحتی از خدا که بالاترین موضوع مکتب ماست تا ولایت فقیه و موضوعات مختلف بیان وشبهه می شود وکسی انها را زیر سوال نمی برد وحتی کسانی سر کلاس از این موضوعات طرفداری می کنند زیر سوال می روند ودر اخر بیان می شود شما ازادی بیان ندارید وموارد دیگر
ایشون از کی تا حالا اهل مستدرک حرف زدن شده که ما خبر نداریم ؟
نه مدرکی خواهید دید نه جوابی . همین طوری یه چیزی میپرونه بنده خدا!
(۲۸/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]ایشون از کی تا حالا اهل مستدرک حرف زدن شده که ما خبر نداریم ؟
نه مدرکی خواهید دید نه جوابی . همین طوری یه چیزی میپرونه بنده خدا!
از یک ساعت پیش پیامی برای من آمده است از طرف مدیریت سایت به مضمون زیر :
"لطفا توجه داشته باشید که پاسخ شما پس از ارسال باید به تایید ناظر یا مدیر مربوطه برسد تا نمایش داده شود"
---
من یک ساعت بنشینم پاسخهایی درخور و شایسته بنویسم ، اما شما که می بینید پاسخهای من بسیار قوی است
بدان اجازه بروز نخواهید داد ! تازه شاید همین متن کوتاه هم تایید نشود !
ولی سوگند که این کارتان فوق العاده ناجوانمردانه است ، هر دگرباور و دگرگویی که بدین سایت بیداری اندیشه آمد ، با
همین ترفندهای ناجوانمردانه ، او را راندید و اجازه بروز حرفهای منطقی و مستدل اورا ندید و کاربران ساده دل و متعصب
، هم که ازین ماجرا خبر ندارند ؛ فکر مبکنند که طرف، مقهورحرفهای شما مدیران اسلامی گشته و میدان را خالی کرده
است ، پس اسلام پیروز است.
همین.
باز هم که مظلوم نمایی های شما شروع شد!
فعلا به همان تاپیک هایی که راه انداختید و نتوانستید ادعاهای خود را اثبات کنید برسید .
در همین تاپیک هم منتظر جواب محکم و عاقلانه شما هستیم .
یا حق