تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا به لیلا حاتمی نشان شوالیه داده شد ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
با عرض سلام خدمت حضرات
فقط به جهت اطلاع :1- لباس های مربوط به جشنواره هایی مثل فیلم کن و اسکار از قبل توسط خود کمیته ی برگزاری مراسم طراحی می شه و در اخر فقط برای پرو نماینده ای به کشور هنرمند فرستاده می شه و لباس ها رو نشون هنرمند می ده که از میون اونها انتخاب کنه. که حتما این لباس زیباترین بوده بین لباس های پیشنهادی.
2- اقا هر گردی گردو نیست. دچار توهم نشین لطفا، چون هر سبزی نشانه ی سبز جنبش سبزی نیست حالا تا اخر دنیا هیچ کسی نباید رنگ سبز بپوشه جون رنگ جنبش سبز بوده؟
3- به گمانم هدف شما از ارسال مطلب در این سایت بیشتر اطلاع رسانیه و داوری بر عهده ی کاربران، ولی شما کاملا به بحث و مطلب جهت می دین!
4- فکر کنم همه ی ادما در ابراز عقایدشون ازادن چرا باید کنترل بشه که مردم حرفشون رو نزنن؟ درضمن احترام به همه ادیان یه اصل انسانیه چرا فقط تشیع رو نهایت همه ی خدا پرستی می دونین؟ ایا این دین پرستی نیست به جای خدا پرستی؟
5- در فیلم جدایی نادر از سیمین، سیمین گفت شرایط حاضر امنیت احساس نمی کنه! یه حقیقت درباره شرایط اقتصادی و سیاسی ایران بود، هیچ حرفی از دین زده نشد، چرا برچسب می چسبونید به مردم چرا تا کسی کاری خلاف میل و خلاف سیاست ایران انجام بده درجا برچسب ضد دین بودن بهش می زنین؟ در شرایط کنونی که دولتمردان ایرانی در جایگاه فریب مردم و ضد مردم هستن، دیگه خودمون به خودمون برچسب نچسبونیم چون ما مردمیم، چیزی که سیمین تو اون فیلم می گه رو ما مردم با گوشت و خون احساس می کنیم!
مثلا یه مصاحبه از امام هست که ایشون فرمودن سپاه و ارتش باید در خدمت مردم باشن با مردم باشن چون ما هم در خدمت مردم هستیم، اگر سپاه و ارتش بگویند جانم فدای رهبر این انحراف است باید بگویند جانم فدای مردم، ما هم جانمان فدای مردم است.
حالا می خوام بدونم وقتی همه علیه خواسته ی مردم هستن چرا خودمون به خودمون برچسب می چسبونیم؟
بهتره گاهی به اهداف اصلی سایت یه نگاه بندازید
واقعا برای این خبرگزاری ها احساس تاسف میکنم.....
همینطور اون جمله ای که نوشتن: سیمین از دین و مذهب و اسلام فراری بود....

ببین فیلمها رو با چه ذهنیت بیمارگونه ای میبینن.....

من که اصلا برام ملیت و دین و این چیزها مهم نیست و همه برای من از احترام برخوردان با هر مذهب و ملیتی.... ولی واقعا احساس بدی پیدا کردم بعد از خوندن این مطلب شما.....
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۶:۴۶)Castiel نوشته است: [ -> ]واقعا برای این خبرگزاری ها احساس تاسف میکنم.....

من که اصلا برام ملیت و دین و این چیزها مهم نیست و همه برای من از احترام برخوردان با هر مذهب و ملیتی.... ولی واقعا احساس بدی پیدا کردم بعد از خوندن این مطلب شما.....
1. دوست گرامی سلام Wink
2. الات بحث سر فیلمه؟؟؟ بحث سر خوب یا بدی فیلم نیست گرامی ... بحث برای بعد فیلم و هوادار ها و بازخورد ها و شخص خانم حاتمی است ... بحث سر اعطای نشان شوالیه به خانم حاتمی ... چرایی این کار و ریشه یابی طرح لباس ایشونه ...
3. برای ما هم همه دین ها محترمند ... همه ی پیامبران که جای خود دارند ... ولی اینکه یک خانم مسلمان لباس یهودیان رو بپوشه و نشان شوالیه بگیره ((کدوم شوالیه ها ؟؟؟ شوالیه های معبد و ماسون ها ...)) خیلی عجیبه و در عین حال پاسخ دهنده ی خیلی از سوال هاست...
4. دوست گرامی منطقی دلیل بیاورید ... نظریه ما رو رد کنید ... چرا این لباس؟؟ چرا این لباس و این نشان؟؟ چرا این لباس و این نشان بعد فیلم حدایی؟؟؟ چرا هیچ کدام از هنرمندان دیگر ما نه؟؟
احساس بده شما شاید ناشی از این باشه که چیز هایی رو که خیلی قبول داشتید الان در مظن اتهام میبنید ... رفع اتهام منطقی کنید ... وگرنه می شوید متعصب که احتمالا احساس بدتری خواهد داشت گرچه شاید به آن عادت کنید
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۷:۰۲)ELENOR نوشته است: [ -> ]
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۶:۴۶)Castiel نوشته است: [ -> ]واقعا برای این خبرگزاری ها احساس تاسف میکنم.....

1. دوست گرامی سلام Wink
2. الات بحث سر فیلمه؟؟؟ بحث سر خوب یا بدی فیلم نیست گرامی ... بحث برای بعد فیلم و هوادار ها و بازخورد ها و شخص خانم حاتمی است ... بحث سر اعطای نشان شوالیه به خانم حاتمی ... چرایی این کار و ریشه یابی طرح لباس ایشونه ...
3. برای ما هم همه دین ها محترمند ... همه ی پیامبران که جای خود دارند ... ولی اینکه یک خانم مسلمان لباس یهودیان رو بپوشه و نشان شوالیه بگیره ((کدوم شوالیه ها ؟؟؟ شوالیه های معبد و ماسون ها ...)) خیلی عجیبه و در عین حال پاسخ دهنده ی خیلی از سوال هاست...
4. دوست گرامی منطقی دلیل بیاورید ... نظریه ما رو رد کنید ... چرا این لباس؟؟ چرا این لباس و این نشان؟؟ چرا این لباس و این نشان بعد فیلم حدایی؟؟؟ چرا هیچ کدام از هنرمندان دیگر ما نه؟؟
احساس بده شما شاید ناشی از این باشه که چیز هایی رو که خیلی قبول داشتید الان در مظن اتهام میبنید ... رفع اتهام منطقی کنید ... وگرنه می شوید متعصب که احتمالا احساس بدتری خواهد داشت گرچه شاید به آن عادت کنید

سلام بر شما
اول باید بگم به نظر من این فیلم اصلا هم فیلم زیبایی نبود من هم از طرفداراش نیستم....
من فیلم ایرانی نمیبینم و این فیلم رو هم چون گفتن اسکار برده سرش وقتمو هدر دادم....فیلم قشنگی بود تقریبا 60 به 40.
اما اصل مطلب:
خوب اینکه این نشان قبلا به افرادی داده شده که زده بودن جاده خاکی(این جاده خاکی هم فقط از دید مسلمانان عزیز هست) دلیل نمیشه که به خانم حاتمی هم به همین دلیل جایزه دادن باشن....
حتمالا هیچ اطلاعی نداشته که لباس چه قومی بوده...... بعدا مگه همه ی ادیان محترم نیستن در دید اسلام؟
پس چرا وقتی ایشون لباس رو پوشیدن لقب بازیچه یهود بودن رو گرفتن؟؟ مگه یهودی ها چشونه؟؟
درباره ی لباس هم پست قبلی یکی از دوستان توضیح دادن.....
چرا بعد فیلم جدایی:چون جدایی اسکار برد نه فیلم دیگه
چرا حاتمی:چون ایشون تو فیلمی که اسکار گرفت بازی میکردن...... بازیگرای دیگه نبودن که بهشون جایزه رو بدن....همینطور هم فیلمهای دیگه هم که اصلا به اسکار نرفتن که بخوان جایزه بگیرن.....

نشان و نماد ماسون ها: نیمدونم چی بگم.....
این روزها هرچی ستاره هست رو میگن شیطان پرستی و ماسونیه.....
نقل قول:حتمالا هیچ اطلاعی نداشته که لباس چه قومی بوده...... بعدا مگه همه ی ادیان محترم نیستن در دید اسلام؟
پس چرا وقتی ایشون لباس رو پوشیدن لقب بازیچه یهود بودن رو گرفتن؟؟ مگه یهودی ها چشونه؟؟
1. یهودی ها چیزیشون نیست ... ولی کسانی که الان اسم خودشون رو گذاشته اند یهودی و این کار های تبلیغی رو میکنند و نشان میدهند در درجه اول به آموزه های یهود خیانت کرده اند ... بزرگترینش بازگشت به قدسه ....
این ها صهیونیست هستند ...
2. خانم مسلمان لباس یهودی ها رو باید بپوشه؟؟؟
3. این لباس رو تو یک فرش قرمز تو ایران مثلا یکی مثل مهناز افشار می پوشید شاید زیاد مهم نبود برامون ... ولی کنار هم قرار گرفتن این لباس و این نشان و این فیلم شک ما رو به یقین تبدیل کرده
4.دوستمون در مورد لباس توضیح داد ولی هنوز اثبت نشده است .. برفرض اثبات هم استدلالشون این بود که براشون تعیین کرده اند و حتما این از همه قشنگ تر بوده ... این حرف ها شبیه همون ایشالله گربه است و دلیل منطقی نیست

نقل قول:چرا حاتمی:چون ایشون تو فیلمی که اسکار گرفت بازی میکردن...... بازیگرای دیگه نبودن که بهشون جایزه رو بدن....همینطور هم فیلمهای دیگه هم که اصلا به اسکار نرفتن که بخوان جایزه بگیرن.....
1.بحث سر هنرمنده ... سر نشان شوالیه است ... چرا بین این همه هنرمند ایشون؟؟ چرا فرشچیان نه؟؟
چرا به افتخار آفرینان دیگر نه؟؟ چرا رضا زاده نه؟؟Wink
2. شما واقعا فکر می کتید لیلا حاتمی تو فیلم در نقش زن بهتر بازی کرد و نقشش پر رنگ تر بود یا زن شهاب حسینی؟؟
3. واقعا این قشنگ تر بود یا فیلم رنگ خدا؟؟

نقل قول:نشان و نماد ماسون ها: نیمدونم چی بگم.....
این روزها هرچی ستاره هست رو میگن شیطان پرستی و ماسونیه....
دوست گرامی شاید سر نماد ها زیاد روی شده باشه ولی شوالیه های معبد که خودشون بنیان گذار این گروه بوده اند و اسمشون کافیه ...
.......................
در کل ما اصراری نداریم حرف ما رو قبول کنید ... یک سوالی تو ذهنتون ایجاد بشه کافیه دوست عزیز
[quote]
1.بحث سر هنرمنده ... سر نشان شوالیه است ... چرا بین این همه هنرمند ایشون؟؟ چرا فرشچیان نه؟؟

چرا به افتخار آفرینان دیگر نه؟؟ چرا رضا زاده نه؟؟Wink

2. شما واقعا فکر می کتید لیلا حاتمی تو فیلم در نقش زن بهتر بازی کرد و نقشش پر رنگ تر بود یا زن شهاب حسینی؟؟

3. واقعا این قشنگ تر بود یا فیلم رنگ خدا؟؟
[quote]

1- ببینن چون ایشون تو فیلمی بازی میکردن که اسکار برده بود و توجه زیادی روشون بود
رضا زاده برای دنیا چه افتخاری اورده؟ ایشون رو در دنیا به عنوان یه وزنه بردار بزرگ میشناسن هر چند شاید به خاطر یا ابولفضلی که گفتن بهشون ندادن این نشان رو شاید هم ایشون اونها رو در حدی نمیدونسته که بخواد ازشون نشان بگیره(هرچیزی ممکنه) منکر شخصیت بزرگش نمیشم ولی ایشون برای ایرانی ها نمادی از قدرت و پهلوانی هستن خصوصا با جمله ی یا ابوالفضلی که در هنگام وزنه برداریشون تلفظ کردن......(لحظه ی خیلی قشنگی بود کلا)
2- از دید من نقش خانم شهاب حسینی جذاب تر و بازیشون هم واقعی تر بود نسبت به خانم حاتمی.......
بازیشون طبیعی تر بود...
اما خانم حاتمی هم نقششون رو خوب بازی کردن ولی خوب امتیاز بیشتری اوردن تو نظرسنجی ها حتما...
3-ندیدم فیلمی که میگین رو.... من همین فیلم رو چون گفتن اسکار برده دیدم...
1.دوست گرامی افتخار رضا زاده برای دنیا خیلی بالاتر است از کار یکی مثل خانم حاتمی ....
تو المپیک 3 نشانه که حدود توانایی های بشر رو نشون میده و جایگاه ویژه ای داره و همیشه هم پر بیننده ترین است ... قوی ترین،بلندترین(پرش) و سریع ترین .. کمی تحقیق کنید در موردش ...
بله به ایشون نمیدهند .. طبیعی هم هست ... چون در راستای اهداف اون ها کاری نکرده ... تازه به قول شما یا ابوالفضل هم گفته که نشان اعتقاد عمیق مذهبیشه ... ولی ایشون ((خانم حاتمی)) رفته یک لباس یهودی هم پوشیده ....

2. بحث سر همینه اخوی ... خانم شهاب حسینی چقدر نقشش کلیدی بود خانم حاتمی چقدر؟؟ سکانس های حضور خانم حاتمی چقدر بود و اون خانم چقدر؟؟ بازیشون هم که بماند ... برادر عزیز ما همه چیز رو اتفاقی نمیدونیم ...
3. فیلمی گه گفتم فیلمی بود که از ایران قبلا ارائه شده بود و کاندید اسکار هم شده بود ولی ... ساخته ی مجید مجیدی ... قابل مقایسه نیست با این فیلم Dodgy
موفق باشید
1-در رابطه با شماره یک حرف شما: این عقیده ی شما و دوستانی دیگر هست ولی افرادی هستن که کار خانم حاتمی رو بالاتر و بهتر از رضازاده بدونن..... عقیده ی هر دو گروه در عین متفاوت بودن محترمه
اما ببینین همینطوری یه حرفی رو به یه بازیگر نسبت دادن از دید من درست نیست..... حالا چون ایشون این نشان رو برده حتما در راستای اهداف اونها کاری کرده؟ یک درصد هم احتمال بدیم که شاید این حرف درست نباشه....(قبلا هم گفتم دلیل نمیشه چون افرادی که قبلا در این جایزه رو بردن از نگاه شما افراد بدی بودن بیایم بگیم که حتما کار خانم حاتمی هم غلط بوده که برده)
لباس هم که دلیل نمیشه..... حالا هر لباسی پوشیده باشه..... مگه اسلام به لباس پوشیدنه؟
متاسفانه این تفکر پوشش هم در جامعه باید درست بشه...جای این بحث اینجا نیست

2-قبول کردیم که نقش خانم شهاب حسینی کلیدی تر بود ولی این هم دلیل بر دادن نشان شوالیه به ایشون نیست......
من هم همه چیز رو اتفاقی نمیدونم....... خانم حاتمی این جایزه رو برده چون شایستگی بردنش رو داشته و کشف این شایستگی هم با افراد اهدا کننده بوده نه من..

3-اون فیلم جایزه برد؟؟ اگه نبرده خب ممکنه فیلمهای دیگری که اون سال تو اسکار بودن قویتر از اون فیلم بوده باشن....
لازم نیست همیشه با بدبینی به همه چیز نگاه کنیم...
الان که وقت ندارم و مشغول درس و دیدن یه سریال دیگم.... ولی اون فیلم رو هم میبینم......
سلام
خیلی ها هستند که کار فلان بازیگر ناجور رو بالاتر از انقلاب ما می دونند! مهم حرف مردم نیست ، مهم صحت موضوع هست.
این که یک خانم بدون حجاب اسلامی در یک فیلم ظاهر بشه ، بعد هم با وضع بدتری بره جلوی خارجی ها آبروری جامعه اسلامی رو ببره افتخار داره ، یا این که قوی ترین مرد جهان با ذکر مبارک "اباالفضل" توی دهن وهابیت بزنه و قهرمان جهان بشه؟
حرف مردمه که یکی رو بالا میبره و یکی رو پایین میاره.......
از دید مردم دنیا کار خانم حاتمی بالاتر بوده حتما.....
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع