شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۳/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰)Castiel نوشته است: [ -> ]حرف مردمه که یکی رو بالا میبره و یکی رو پایین میاره.......
از دید مردم دنیا کار خانم حاتمی بالاتر بوده حتما.....
1. شما نظرسنجی برای نظر مردم جهان گذاشتید؟؟؟
2.کار خانم حاتمی بازی در نقش مکمل یک فیلم بوده که اسکار گرفته ... کار رضا زاده زدن رکورد جهان بوده است که حد توانایی بشر رو تعیین کرده است ... هر سال و هر لحظه همه ی ورزشکاران به دید یک حد توانایی جسمی بهش نگاه می کنند و ... تازه تو کسب این موفقیت پارتی بازی و سیاست و ... دخیل نبوده .. نون بازوی خودش رو خورده ...قابل مقایسه هم نیستند
نمیدونم این استاد عزیز رضا زاده چطوری وارد بحث ما شد که اصلا ربطی به سینما و اسکار نداره.......
به جای بدبینی میشه کمی خوشبین بود و فکر کرد که حتما لیاقت داشته که نشان شوالیه رو برده.....
به جای اینکه همه چیز رو توطئه بدونیم که بیشتر باعث ازار خودمون میشه......
(۲۳/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰)Castiel نوشته است: [ -> ]حرف مردمه که یکی رو بالا میبره و یکی رو پایین میاره.......
از دید مردم دنیا کار خانم حاتمی بالاتر بوده حتما.....
سلام
ان اکرمکم عند الله اتقاکم ، حرف مردم هم در این موارد باد هوا است و ارزشش صفره.
فقط و فقط ملاک تقوی است ، و لاغیر ، تمام مردم دنیا هم بگن یکی بهترینه ، اما معیار تقوی در میون نباشه ، هیچ ارزشی برای طرف ایجاد نمی کنه.
بر عکس همه مردم دنیا هم برخلاف یکی حرف بزنند، اما ملاکش تقوی نباشه ، هیچ چیزی از ارزش طرف کم نمی کنه.
فکر می کنم حتی در نهج البلاغه هم داشتیم که امیرالمومنین علیه السلام فرموده بودند اگر تمام دنیا هم بر علیه من باشم ، باز هم بر اراده من تاثیر منفی نمی گذاره.
جناب دلخسته ی عزیز
عقاید شما بر پایه ی اسلام هست ولی عقیده همه مردم دنیا که اینگونه نیست....
پس باید با اونها با زبون دین خودشون حرف بزنید نه با زبون دین خودتون......
یه غیر مسلمان که اسلام رو قبول نداره که بخواد به حرفهای شما که از بزرگان دینتون استناد کردین گوش بده...
سلام
بحث ما هم بر سر خانم حاتمی هست،نه نظر مردم دنیا در مورد ایشون! این که ایشان چرا حاضر شد پا روی اعتقاداتش بگذاره و این کارها رو قبول کنه.
این که چرا حاضر شد به خودش مربوط میشه فکر کنم.....
شاید اعتقاد نداشته اصلا یا اعتقاد قوی نداشته.......
سلام
و آیا ما باید به این کار حاتمی افتخار کنیم؟
شما فرض کنید ایشون بره با گناه بهترین نشان علمی جهان رو هم بگیره که کسی به عمرش نگرفته،آیا این حالت دور از ذهن که بهترین حالت هست ، باز هم پسندیده است؟
در جایی که داریم امیرالمومنین علیه السلام ، در مقابل عمروعاص ملعون ، می تونستند چشمشون رو ببندند و بکشنش ، یا حتی اگر می کشتند با نگاه ، باز هم گناه نداشت ، و تمام مشکلات ایشان برطرف می شد با قتل اون ملعون ، اما ایشون حاضر نشدند پا روی حیای امامتشون بگذارند و این کار رو انجام بندند و جهان رو نجات بدند از شر معاویه علیه اللعنة ، بعد این خانم با چندین گناه وصف ناشدنی میاد و نشان افتخار دشمن قدیمی اسلام (فرانسه که در جنگ های صلیبی سردمدار کفر بود و شوالیه ها نشانه ی قدرت فرانسه صلیبی بودند) رو می گیره ، و ما ...
واقعا چه کاری درسته؟اولی یا دومی؟
اشتباه (گناه) بودن یه کار از دید هر کسی با توجه به دینی که داره فرق داره.....
اگه ایشون مسلمان هستن و این کارهایی که نمیدونم چی بوده رو انجام دادن پس ایمانشون ضعیف بوده یا اصلا ایمان قلبی نداشتن....
درباره ی اون داستان هم زیاد نمیدونم که بتونم نظر بدم......
به نام خدای یاری دهنده
باسلام
به نظر من هم رنگ سبز ربطی به جنبش سبز نداره چون اون سبز سیدی بود این یک سبز دیگه0کاش می شد برای سینمای ایران یک کاری کرد !!!
خاک بر سر ما که فیلم های دفاع مقدسی ما رو باید امثال کیا رستمی و مخملباف بسازن؟
تو چه می دانی که رمل و ماسه چیست؟
بین ابروها رد قناسه چیست؟
دفاع مقدس از نظر اینا چیه؟؟؟خاک بازی بچه گونه یا تفنگ بازی های هالیوودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

سلام
دقیقا!
نگاه این ها به دفاع مقدس یا حتی کربلا ، مثل نگاه یک آمریکایی به جنگ جهانی اه!
تا زمانی که دل با شهدا نباشه ، هر چقدر عقل بخواد ، نمی تونه نزدیک درک شهدات هم بشه.اگر هم دست و پایی می زنند ، تنها برای برطرف کردن ندای وجدانشون هست که یک وقت وجدان درد نگیرند.