۵/شهریور/۹۱, ۲۰:۱۳
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
ما در تالار تاپیک های فوق العاده ارزشمندی داریم که به گواه خود اعضای تالار و خوانندگانشان اثرات فوق العاده مطلوبی در بعد اعتقادات و رفتار خوانندگان داشته اند که متأسفانه در انبوه ارسالات تالار گم شده اند و بسیاری از کاربران تازه وارد و حتی قدیمی و حتی گاهی خود تیم مدیریتی تالار از آنها غافلند
به عنوان نمونه دو مورد را تقدیم میکنم
در تاپیک :
(A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!#
و در تاپیک :
آنان که با من قهر کرده اند
بر این اساس بر آن شدیم تا مهمترین و ارزششمند ترین های بخش اصول عقاید را در این تاپیک إن شاء الله به مرور معرفی کنیم
باشد که در مهجوریت زدایی از تاپیک های فوق العاده ارزشمند تالار قدم کوچکی برداریم
یا علی
سلام دوستان
ما در تالار تاپیک های فوق العاده ارزشمندی داریم که به گواه خود اعضای تالار و خوانندگانشان اثرات فوق العاده مطلوبی در بعد اعتقادات و رفتار خوانندگان داشته اند که متأسفانه در انبوه ارسالات تالار گم شده اند و بسیاری از کاربران تازه وارد و حتی قدیمی و حتی گاهی خود تیم مدیریتی تالار از آنها غافلند
به عنوان نمونه دو مورد را تقدیم میکنم
در تاپیک :
(A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!#
(۸/اسفند/۸۹ ۱۴:۵۱)علی نوشته است: [ -> ]من احیا نفسا فکانما احی الناس جمیعا.
سلام علی110 به شما تبریک میگم.
و در تاپیک :
آنان که با من قهر کرده اند
(۳۱/مرداد/۹۱ ۱۶:۵۰)taleb نوشته است: [ -> ]وای چقدر تاپیک قشنگی بود
این تالار اونقدر مطالب باارزش داره که ....
ولی متاسفانه این تاپیکای ناب بین بعضی از تاپیکای بی ارزش گم شدن.....
از شیدا جان هم تشکر میکنم که باعث شدن من اینجارو ببینم...
بقول دوستان : وقتی ادم نظرات و فکر دوستانو میخونه به خودش افتخار میکنه که تو همچین جمعی حضور داره
من این تالارو از شهدا تو جنوب عیدی گرفتم
و با تمام وجود هم دوسش دارم
بر این اساس بر آن شدیم تا مهمترین و ارزششمند ترین های بخش اصول عقاید را در این تاپیک إن شاء الله به مرور معرفی کنیم
باشد که در مهجوریت زدایی از تاپیک های فوق العاده ارزشمند تالار قدم کوچکی برداریم

یا علی