مگه نمیگن فراماسونری همان دجال آخرالزمان است وبیشتر احادیث مطابقت دارد ولی یه حدیث هست که میگوید دجال همای دنیا را میگردد به جز مکه و مدینه اما هم اکنون ابلیسک بزرگ (ابراج البیت)را در کنار کعبه می بینیم و وهابیت که زیر مجموعه ی فرا ماسونری است .
سلام
به نکته خوبی اشاره کردید ، جای تأمل داره
البته بنده فکر می کنم مراد از عدم تسلط بر مکه و مدینه تسلط نظامی ، اون هم در زمان ظهور باشه ، یعنی این که در زمان ظهور دجال نخواهد توانست مکه و مدینه رو تحت سیطره خودش بگیره.
بحارالاانوار،جلد52 صفحه های 194و209
دجال در روایات اسلامی چنین توصیف شده است
((او دارای قدرت وتاثیر عجیب است ،چشم راست ندارد و چشم دیگرش در وسط پیشانی اوست و مانند ستاره ی صبح می درخشد.چیزی در چشم اوست که گویی آمیخته به خون است . داخل دریا ها می شود و آفتاب با او می گردد.کوهی از طعام ونهری از آب همیشه با اوست. آسمان به دستور وی باران می دهد و زمین گیاه می رویاند .اختیار گنج های زمین با اوست مرده را زنده می کند.با صدای بلندی که تمام جهانیان صدای او را می شنوند،می گوید: من خدای بزرگ هستم که شما را آفریده و روزی رسان هستم ، به سوی من بشتابید.
وی از همه جا می گذرد و فقط مکه و مدینه قدم نمی گذارد.))
مولا علی (علیه السلام)می فرمایند((نشان دجال بر روی کوهی می درخشد))![[تصویر: 600077_BSbW3JTl.jpg]](http://images.persianblog.ir/600077_BSbW3JTl.jpg)
(۱۰/شهریور/۹۱ ۱۶:۴۸)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]بحارالاانوار،جلد52 صفحه های 194و209
((او دارای قدرت وتاثیر عجیب است ،چشم راست ندارد و چشم دیگرش در وسط پیشانی اوست و مانند ستاره ی صبح می درخشد.چیزی در چشم اوست که گویی آمیخته به خون است . داخل دریا ها می شود و آفتاب با او می گردد.کوهی از طعام ونهری از آب همیشه با اوست. آسمان به دستور وی باران می دهد و زمین گیاه می رویاند .اختیار گنج های زمین با اوست مرده را زنده می کند.با صدای بلندی که تمام جهانیان صدای او را می شنوند،می گوید: من خدای بزرگ هستم که شما را آفریده و روزی رسان هستم ، به سوی من بشتابید.وی از همه جا می گذرد و فقط مکه و مدینه قدم نمی گذارد.))
مولا علی (علیه السلام)می فرمایند((نشان دجال بر روی کوهی می درخشد))![[تصویر: 600077_BSbW3JTl.jpg]](http://images.persianblog.ir/600077_BSbW3JTl.jpg)
برادر اینجوری که در این روایت توصیف شده دجال کمی پایین تر از سطح خداوند متعال میباشد (استغفرالله) !! ؟؟
(۱۰/شهریور/۹۱ ۱۶:۴۸)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]بحارالاانوار،جلد52 صفحه های 194و209
.... مرده را زنده می كند و با صدای بلندی ....
ياپيغمبر... عجب موجوديه اين ..
يعني واقعا مرده رو زنده ميكنه يا كنايه اي از يه قدرت متشابه هست .
آخه مرده زنده كردن كه معجزه ميخواد و بدون اذن خداوند كه صورت نميگيره .
سلام
یادمه دو تا پست زده بودم این جا!
در ضمن این ها احتمال داره تمثیل باشند ، مثلا مرده زنده کردن مراد از پیشرفت پزشکی و بازگرداندن بیماران نیمه مرده باشه و ....
شما تا به حال شنیدید که از سران فراماسونر مثل اوباما به مکه و مدینه رفته باشند؟