تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دجال
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مگه نمیگن فراماسونری همان دجال آخرالزمان است وبیشتر احادیث مطابقت دارد ولی یه حدیث هست که میگوید دجال همای دنیا را میگردد به جز مکه و مدینه اما هم اکنون ابلیسک بزرگ (ابراج البیت)را در کنار کعبه می بینیم و وهابیت که زیر مجموعه ی فرا ماسونری است .
سلام
به نکته خوبی اشاره کردید ، جای تأمل داره
البته بنده فکر می کنم مراد از عدم تسلط بر مکه و مدینه تسلط نظامی ، اون هم در زمان ظهور باشه ، یعنی این که در زمان ظهور دجال نخواهد توانست مکه و مدینه رو تحت سیطره خودش بگیره.
(۱۰/شهریور/۹۱ ۱۴:۵۸)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]مگه نمیگن فراماسونری همان دجال آخرالزمان است وبیشتر احادیث مطابقت دارد ولی یه حدیث هست که میگوید دجال همای دنیا را میگردد به جز مکه و مدینه اما هم اکنون ابلیسک بزرگ (ابراج البیت)را در کنار کعبه می بینیم و وهابیت که زیر مجموعه ی فرا ماسونری است .

حدیث رو بیارید دوست عزیز

ولی احتمالا منظورش تقدس مکه و مدینه بوده
بحارالاانوار،جلد52 صفحه های 194و209

دجال در روایات اسلامی چنین توصیف شده است
((او دارای قدرت وتاثیر عجیب است ،چشم راست ندارد و چشم دیگرش در وسط پیشانی اوست و مانند ستاره ی صبح می درخشد.چیزی در چشم اوست که گویی آمیخته به خون است . داخل دریا ها می شود و آفتاب با او می گردد.کوهی از طعام ونهری از آب همیشه با اوست. آسمان به دستور وی باران می دهد و زمین گیاه می رویاند .اختیار گنج های زمین با اوست مرده را زنده می کند.با صدای بلندی که تمام جهانیان صدای او را می شنوند،می گوید: من خدای بزرگ هستم که شما را آفریده و روزی رسان هستم ، به سوی من بشتابید.وی از همه جا می گذرد و فقط مکه و مدینه قدم نمی گذارد.))

مولا علی (علیه السلام)می فرمایند((نشان دجال بر روی کوهی می درخشد))[تصویر: 600077_BSbW3JTl.jpg]
(۱۰/شهریور/۹۱ ۱۶:۴۸)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]بحارالاانوار،جلد52 صفحه های 194و209

((او دارای قدرت وتاثیر عجیب است ،چشم راست ندارد و چشم دیگرش در وسط پیشانی اوست و مانند ستاره ی صبح می درخشد.چیزی در چشم اوست که گویی آمیخته به خون است . داخل دریا ها می شود و آفتاب با او می گردد.کوهی از طعام ونهری از آب همیشه با اوست. آسمان به دستور وی باران می دهد و زمین گیاه می رویاند .اختیار گنج های زمین با اوست مرده را زنده می کند.با صدای بلندی که تمام جهانیان صدای او را می شنوند،می گوید: من خدای بزرگ هستم که شما را آفریده و روزی رسان هستم ، به سوی من بشتابید.وی از همه جا می گذرد و فقط مکه و مدینه قدم نمی گذارد.))

مولا علی (علیه السلام)می فرمایند((نشان دجال بر روی کوهی می درخشد))[تصویر: 600077_BSbW3JTl.jpg]

برادر اینجوری که در این روایت توصیف شده دجال کمی پایین تر از سطح خداوند متعال میباشد (استغفرالله) !! ؟؟
(۱۰/شهریور/۹۱ ۱۶:۴۸)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]بحارالاانوار،جلد52 صفحه های 194و209

.... مرده را زنده می كند و با صدای بلندی ....
ياپيغمبر... عجب موجوديه اين .. Surprise Wink

يعني واقعا مرده رو زنده ميكنه يا كنايه اي از يه قدرت متشابه هست .

آخه مرده زنده كردن كه معجزه ميخواد و بدون اذن خداوند كه صورت نميگيره .
سلام
یادمه دو تا پست زده بودم این جا!
در ضمن این ها احتمال داره تمثیل باشند ، مثلا مرده زنده کردن مراد از پیشرفت پزشکی و بازگرداندن بیماران نیمه مرده باشه و ....
شما تا به حال شنیدید که از سران فراماسونر مثل اوباما به مکه و مدینه رفته باشند؟
آدرس های مرجع