تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شما شیعیان ، خدا را به مثابه یک شاه قدرتمند میدانید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
قبول اصلا شما اوشون نیستی . Smile

۱ـ حالا بفرمایید اولا نظرتان در مورد ایات قران که توسل را تجویز کرده و حتی امر به توسل میکند چیست ؟

۲ـ حکم کسی که برای خداوند جسد و حدود قایل باشد چیست؟

۳ـ نظرتان در مورد این تیمیه که خداوند را مجسم میدانست چیست ؟

اتفاقا خیلی هم خوب است بحث بدون توهین و حاشیه .
شدیدا استفبال میکنیم

فقط خواهش میکنم از زیر بحث فرار نکنید همچون ما که جواب تک تک سوالاتتان را میدهیم به سوالات ما جواب دهید

یا حق
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به این آیات کریمه ی قرآن مجید دوستان توجه فرمایند:
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسيلَةَ وَ جاهِدُوا في‏ سَبيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (35-مائده)
هان اى كسانى كه در زمره مؤمنين در آمده‏ايد، از خدا پروا داشته باشيد، و در جستجوى وسيله‏اى براى نزديك شدن به ساحتش برآئيد و در راه او جهاد كنيد، باشد كه رستگار گرديد (35)

خوب اینجا خداوند می فرماید که برای نزدیک شدن به سوی خدا باید در پی وسیله بود

و اما آیه ای دیگر:
قُلْ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلاَّ مَنْ شاءَ أَنْ يَتَّخِذَ إِلى‏ رَبِّهِ سَبيلاً (فرقان 57)
بگو: «من در برابر آن (ابلاغ آيين خدا) هيچ گونه پاداشى از شما نمى‏طلبم مگر از كسى كه بخواهد راهى بسوى پروردگارش برگزيند (57)
در این آیه هم خداوند می فرماید هر کسی بخواهد راهی به سمت پروردگارش بر گزیند باید اجر رسالت را بپردازد!

حال باید دید اجر رسالت چیست؟
... قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى‏... (شورى 23)
بگو: «من هيچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمى‏كنم جز دوست‏داشتن نزديكانم

اما نزدیکان پیامبر چه کسانی هستند
ببینیم نظر قرآن در این مورد چیست؟
فَمَنْ حَاجَّكَ فيهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكاذِبينَ (61- آل عمران)
پس هر كس با تو در باره بندگى و رسالت عيسى علیه السلام مجادله كرد بعد از علمى كه از مطلب يافتى، به ايشان بگو بيائيد ما فرزندان خود، و شما فرزندان خود را، ما زنان خود و شما زنان خود را، ما نفس خود، و شما نفس خود را بخوانيم و سپس مباهله كنيم و دورى از رحمت خدا را براى دروغگويان كه يا مائيم، يا شما، درخواست كنيم (61)

اما در اینجا برای اینکه مشخص کنم منظور از فرزندان و زن و نفس چیست از روایات کتب خود اهل سنت استفاده میکنم:

هنگامى كه آيه مباهله فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ (سوره آل عمران، آيه 61) نازل شد، رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله، حضرت على عليه السّلام و حضرت فاطمه و امام حسن و امام حسين عليهم السّلام را بحضور طلبيد و فرمود: بار پروردگارا! اينان اهل بيت من هستند

.
اين روايت را «ترمذى» در [صحيح 2/ 300]، «احمد حنبل» در [مسند 1/ 185] و «سيوطى» در «الدّر المنثور»، در ذيل تفسير آيه مباهله در سوره آل عمران، روايت كرده‏اند. «سيوطى» اظهار داشته است: اين حديث را «ابن منذر» و «حاكم نيشابورى» و «بيهقى» در «سنن»، از «سعد بن ابى وقاص» نقل كرده‏اند

.

خوب چه کسی به پیامبر نزدیکتر است از کسی که در قرآن از آن تعبیر به نفس پیامبر شده است؟ یعنی امیرالمومنین علی بن ابیطالب
تنها زنی را که با خود بردند فاطمه زهرا بود و به عنوان فرزندان هم تنها امام حسن و امام حسین علیه السلام را با خود بردند برای مباحله

خوب تا اینجا فهمیدیم که خداوند از ما خواسته است که برای نزدیک شدن به ساحتش در پی وسیله باشیم
و فهمیدیم هر کسی که بخواهد راهی به سمت پروردگار برگزیند باید اجر رسالت را پرداخت کند
و فهمیدیم که اجر رسالت مودت نزدیکان رسول الله است
و فهمیدیم که نزدیکترین نزدیکان رسول الله به گواه آیات قرآن اهل بیت رسول خدا هستند

اما آیا خداوند امر کرده است در جایی صراحتاً که برای تقرب و بازگشت به سمت خدا باید به سراغ رسول خدا و اهل بیت بروند یا نه؟
وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِيُطاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جاؤُكَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّاباً رَحِيماً (64-نسا)

ما هيچ پيامبرى را نفرستاديم مگر به اين منظور كه به فرمان خدا از وى اطاعت شود، و اگر اين مخالفان هنگامى كه به خود ستم مى‏كردند (و فرمانهاى خدا را زير پا مى‏گذاردند) به نزد تو مى‏آمدند و از خدا طلب آمرزش مى‏كردند و پيامبر هم براى آنها استغفار مى‏كرد، خدا را توبه پذير و مهربان مى‏يافتند (64)

اینجا صراحتاً به این نکته بسیار مهم اشاره میفرماید خدا که برای توبه باید می آمدند و از رسول خدا میخواستند که در حقشان توبه کنند
البته این تنها جایی نیست که برای بازگشت به سمت خدا و تقرب به سمت خدا گناه کاران متوسل به مقربان درگاه خدا شوند
در جای دیگری هم در داستان یوسف در قرآن کریم آمده است:
قالُوا يا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا كُنَّا خاطِئينَ (97)
قالَ سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَكُمْ رَبِّي إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ (98-یوسف)
گفتند: اى پدر! براى گناهان ما آمرزش بخواه، كه ما خطا كار بوده‏ايم (97).
گفت: براى شما از پروردگارم آمرزش خواهم خواست، كه او آمرزگار و رحيم است (98)
دوستان عزیزم و محبین اهل بیت (علیه السلام) بحث شخصیت ایشون رو بزارید برای بعد .
بنده فقط میخواستم تلنگری باشه که بدونیم طرفمون کیه . وهابی و سهیونیسم از یک ریشه هستند .
دشمن بیرونی در هر لباسی میاد . ممکنه یکی ادعای عرفان و حدیث کنه . یکی مستقیم بیاد جلو یکی ...
شیطان درون و نفسم همینه . حیله ها داره .
اما یک چیزی که ممکنه فراموش بشه اینه که ما صاحب داریم .
داریم میبینیم که روز به روز فشار بر تشیع بیشتر میشه . اما ان شاالله این فشار ها داره عده ای رو هم با ایمان تر میکنه . بنده حقیر از وقتی توی تالار بیداری و قبل اون توی محیط مجازی داشتم دنبال حقیقت میگشتم و در مباحث خداوند خیلی عنایات بهم داشته . راه زندگیم عوض شده خیلی از شک هام رفته . الان با اعتماد و اتکا سرم رو توی جامعه بلند میگیرم و افتخار میکنم شیعه مولا هستم . افتخار میکنم که خدا این موجود حقیر رو لطف کرده بهش تا ان شاا لله ذره ای از محبت اهل بیت (علیه السلام) رو درک کنم و کمی هم از حق دفاع کنم
یه بزرگی میگفت خدا همیشه از دینش دفاع میکنه . دعا کنین به دست شما باشه .
باور کنید الان هر کاری هم بکنند برای ما برکت داره .
شبهه بندازید . جواب پیدا میکنیم به لطف خدا تا ایمانمون زیاد بشه
حب مولا در دلمون زیاد میشه
وقتی مولا میبینند که ما شیعیان در همین حد کم و بضاعت اندک داریم سعی میکنیم هم نتیجه رو برکت میدهند هم نظر لطف دارند به ما

فکر میکنید امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمیبینند؟ . این همه گناه کردیم دیدند یه ذره هم ...
حقیقت مثل روز روشنه . فکر میکنید مصلحتی در این نیست؟
ان شاالله در جبهه درون هم خداوند لطف کنند به ما و خودمون هم تلاش کنیم .

دوستان بجنبید یه خبرایی هست . اماده بشید . شوخی بردار نیست . چند هزار سال میلیونها بنده خدا ارزوشون بوده در این دوره باشند . از دستش نباید بدیم

التماس دعا

‍پ ن : دوستان فقط بزارید بحث اصلی بره جلو . الان کسایی که خدای مجسم رو میپرستند . دارند به ما میگن کافر چون داریم به امر خدا عمل میکنیم . خیلی ها هم باور کرده اند . اشکال نداره بزارید جواب بدیم . اتمام حجت بشه . هم برای خودمون هم برای دیگران

یا علی (علیه السلام)
(۱۴/شهریور/۹۱ ۷:۱۸)سنت نوشته است: [ -> ]شما شیعیان ، خدا را به مثابه یک شاه قدرتمند میدانید، یعنی می گویید که خدا مثل یک شاه قدرتمند است ، و برای

بخشش و رحمت و اجابت ، نمی شود مستقیم به او مراجعه کرد بلکه باید به نورچشمی ها و حاجب ها و ... مراجعه

کرد و از طریق آنها حرفهای خود را زد و حتی اگر مقصر هم باشیم با پارتی بازی نورچشمی های او ، می توان گناهان و

جرائم را پاک کرد .

یعنی چه که خدا را شبیه شاهان ( قدیم و جدید ) می دانید ، مگر خدا انسان است که اینطور کارهای انسان وار بکند ؟
نقل قول: شاید کلا هیچ جوابی ندارید.

این مساله درگذشته یکی از دغدغه های من بوده.
از یکی از دوستان اهل فن هم سوال کردم و دو سال پیش این جواب رو بهم داد:

نقل قول:اگه نردبون نباشه شما هرگز به بالا پشت بوم نمیرسید.....

ائمه هرکدام پله های این نردبوم هستن تا ما به خدا برسیم شکی نیست

به ریسمان اللهی چنگ بزن =قرآن و عترت))

و جوابی که بعدا خودم براش پیدا کردم:

من این رو بارها گفتم ...

ما همه نمایی از خود خدا هستیم ، از ذات او هستیم.
چیزی خارج از خدا وجود ندارد.

چیزی به خداوند احاطه پیدا نمی کند ، ما همه محیط اوییم.

پسسسسسسسسسس
اگر چیزی را از معصومین (علیه السلام) میخواهیم در واقع از خود خدا می خواهیم اما به شکلی زیباتر ، نزدیک تر و با توسلی عمیق تر.

یکی از فلسفه وجودی پیامبران به شکل انسان همین بوده که ما حس نزدیک بودن و قرب کنیم ، نه غربت!

شما همین عکس امضای بنده رو در نظر بگیر ، اگر خانه بشینی و دعایی کنی چه حالی داری و وقتی در مقابل این فضای معنوی قرار بگیری چه حالی خواهی داشت؟!

متاسفانه اهل سنت ازین فضاهای و ایستگاه های الهی کمتر از شیعه بهره مند است و این ما نیستیم که باید نگران عقایدمان باشیم.

دیشب هم گفتم ، مساله غدیر خم مساله واضح و مبرهنی است برای شما برادران اهل سنت که حق جانشینی با حضرت علی (علیه السلام) است و پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شخصا و مستقیما آنرا اعلام کرده اند.

و باقی فرزندان حضرت که یکی پس از دیگری به شهادت رسیدند ... (بفهمید عمق دشمنی ها را)
بار عرض پوزش طرز تفکر شما درباره عقاید ما کاملا اشتباه است ، شما در مقام قضاوت افکار ما نیستید چون توانایی خواندن و پردازش افکار شخصی را ندارید.

هیچ کس ندارد!
بهتر است بجای وقت گذاشتن روی همچین مساله روشنی که با کمی تفکر پاسخ آن وجود دارد به دشمنی ها خاتمه دهیم و بر روی دشمنانی متمرکز باشیم که دندان برای ناموس و اموالمان و جانمان تیز کرده اند.

در پناه خدای مهربانی که شاه قلب ماست ، قادر مطلق.
Heart
متاسفانه جو تاپیک بسیار پرتنش است و گوییا همگی شما شمشیرها را از رو بسته اید که با جدل و خشم ، طرف

مقابل را فراری کنید ، آقایان ( و خانمها ) لطفا آرامش خود را حفظ کنید تا بتوانیم در فضایی آرام ، به صورتی علمی

بحث را ادامه دهیم ، لطفا وارد مسائل حاشیه ای و جانبی و فرافکنی و تهمتهای بیدلیل نشوید.
(۱۵/شهریور/۹۱ ۱۱:۵۸)سنت نوشته است: [ -> ]متاسفانه جو تاپیک بسیار پرتنش است و گوییا همگی شما شمشیرها را از رو بسته اید که با جدل و خشم ، طرف

مقابل را فراری کنید ، آقایان ( و خانمها ) لطفا آرامش خود را حفظ کنید تا بتوانیم در فضایی آرام ، به صورتی علمی

بحث را ادامه دهیم ، لطفا وارد مسائل حاشیه ای و جانبی و فرافکنی و تهمتهای بیدلیل نشوید.

چشم!
شما هم لطفا جواب بدهید!
(۱۵/شهریور/۹۱ ۱۱:۵۸)سنت نوشته است: [ -> ]متاسفانه جو تاپیک بسیار پرتنش است و گوییا همگی شما شمشیرها را از رو بسته اید که با جدل و خشم ، طرف

جواب و پاسخ برای شما بسیار است و روشن تر از روز.
این که شما نمی بینید مشکل ما نیست.

دوستان بیدای ادامه بحث کاری است بیهوده برای این شخص.
کافر هم اگر بود الان بیدار شده بود با همین دلایل.

حیف وقتی که برای تو صرف کردیم...
(۱۴/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]قبول اصلا شما اوشون نیستی . Smile

۱ـ حالا بفرمایید اولا نظرتان در مورد ایات قران که توسل را تجویز کرده و حتی امر به توسل میکند چیست ؟

۲ـ حکم کسی که برای خداوند جسد و حدود قایل باشد چیست؟

۳ـ نظرتان در مورد این تیمیه که خداوند را مجسم میدانست چیست ؟

اتفاقا خیلی هم خوب است بحث بدون توهین و حاشیه .
شدیدا استفبال میکنیم

فقط خواهش میکنم از زیر بحث فرار نکنید همچون ما که جواب تک تک سوالاتتان را میدهیم به سوالات ما جواب دهید

یا حق
(۱۴/شهریور/۹۱ ۱۰:۵۵)سنت نوشته است: [ -> ]
(۱۴/شهریور/۹۱ ۱۰:۳۳)freewish نوشته است: [ -> ]با تشکر از و خوشامدگویی به برادر عزیزم

دوست عزیز لطفا توضیح دهید، که افراد واسطه مشکل زا هستند یا دید شیعه به قدرت خداوند؟
یعنی سنی خدا را مانند یک پادشاه قدرتمند نمیبیند؟

اهل سنت ، الله را پرودگار و آفریدگار می دانند نه یک شاه شبیه شاه های زمینی !
سلام
ضمن خوش آمد گویی به شما دوست عزیز ، اما
بنده بارها و بارها شنیدم که اهل تسنن خدا رو دارای پایی می دونند که در جهنم باعث له شدن اهل جهنم می شه ، یا حتی خر خدا هر شب جمعه به زمین میاد و ....
یکی از اساتید مشهد نقل می کرد از قول یک اهل تسنن که شیعه شده بود ، که ایشون واقعا باور کرده بودند که خدا شب های جمعه با خرش به زمین می آد و هر شب جمعه علف تازه برای خر خدا می ریختند روی پشت بامشون.
سلام
کاربر گرامی شما خدارو در چه حدی میدونید؟
شما با این قضیه مشکل دارید که شخصی واسطه انسان با خدا باشه؟
اگر اینطور باشه که این سخن جوابش چطور حل میشه : قرطبي در ذيل آيه 64 نساء از ابوصادق از حضرت علي† نقل مي‌كند كه مرد اعرابي بعد از سه روز از دفن پيامبر… به قبر آن جناب متوسل شد و درخواست استغفار در نزد خداوند نمود و از قبر ندا آمد که خداوند تو را بخشيد.

ابن كثير مي‌نويسد: «آيه شريفه گناهكاران را ارشاد مي‌كند تا با توسّل به رسول خدا از ايشان بخواهند كه در نزد خداوند براي آنها استغفار نمايد، آن حضرت براي آنان طلب مغفرت مي‌كند، خداوند نيز به وسيله پيامبرش توبه آنان را قبول کرده و آنها را مورد رحمت و مغفرت قرار مي‌دهد». سپس روايتی را شبيه روايت قرطبي از توسل جستن اعرابي به قبر پيامبر… نقل مي‌كند. (ابن کثیر دمشقي، 1389ق، ج2، ص328ـ329).
«امام مالك » درحرم پيامبر… به منصور دوانيقي گفت: «هو وسيلتك و وسيلة ابيك آدم؛ آن حضرت وسيله توست همان‌گونه كه وسيله پدرت آدم بوده است». (زيني دحلان، 1364ش، ص157).
در منابع اهل عامه مدارک کم نیست.
با اینحال اگر توسل و زیارت مشکل داره چرا به زیارت روضه منوره میروند اهل سنت؟
راستش اگه قرار بود خدا رو مستقیم خطاب قرار بدیم واقعا روشو داشتیم؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع