تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بازی آنلاین شیطان 3 در ایران!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مسئولان شرکت بازی سازی بلیزارد پس از ممنوع اعلام شدن عناوینی چون شیطان 3 (Diablo III) و دنیای جنگ پیشه (World of Warcraft) و چندی دیگر از بازی‌ هایشان در واکنش به این موضوع اعلام کردند از این پس سرورهایی چون World of Warcraft و Battle.net در ایران پشتیبانی نخواهند شد و سرور‌های کنونی نیز بیرون کشیده می ‌شوند.


[تصویر: 22623517222029029999922620014223219778167.jpg]

اخیرا بازی کننده های شبکه Battle.net گزارش داده اند که عناوینی چون World of Warcraft, Diablo III, Guild Wars و… در ایران قفل شده اند. بر اساس این گزارش این عناوین دارای تصاویر ، قوانین و خون ریزی های فراوانی هستند که تاثیرات سویی بر رفتار کاربران گذاشته و نوعی جنگ نرم محسوب می شوند و به همین خاطر دولت جمهوری اسلامی ایران آن ها را غیر قانونی دانسته است و دست به ممنوع کردن آن زده است. بیشتر این عناوین متعلق به شرکت بلیزارد هستند؛ مانند Guild Wars, RuneScape, Second Life, Dofus, Evony و Entropia Universe که همه آن ها قفل شده اند. بلیزارد انترتینمنت(Blizzard Entertainment) یک شرکت طراحی و تولید بازی ‌های رایانه‌ ای می باشد که مقر آن در ارواین، کالیفرنیا واقع شده. این شرکت که یکی از زیرمجموعه‌ های اکتیویژن بلیزارد است تا به‌ حال بازی‌ های موفق و پرطرفداری مانند دیابلو (شیطان) ، وارکرفت (هنر نبرد) و استارکرفت را تهیه و به بازار عرضه کرده است. کلیه بازی‌ های این شرکت در صدر پرفروش‌ ترین‌ ها قرار داشته‌ اند و همگی جایزه‌ هایی چند کسب کرده‌ اند.
مسئولان شرکت بازی سازی بلیزارد پس از ممنوع اعلام شدن بازی‌ هایشان در واکنش به این موضوع اعلام کردند از این پس سرورهایشان را در ایران پشتیبانی نخواهد کرد.

باید توجه داشت که اکثر این قبیل بازی ها در راستای جنگ نرم و با هدف تخریب و تحریف افکار و اعتقادات کاربران، ساخته می شوند و از آن جا که اغلب طرفداران این بازی ها را قشر نوجوان و جوان تشکیل می دهند عمق فاجعه بیشتر مشهود می شود
مسئولان شرکت بازی سازی بلیزارد پس از ممنوع اعلام شدن عناوینی چون شیطان 3 (Diablo III) و دنیای جنگ پیشه (World of Warcraft) و چندی دیگر از بازی‌ هایشان در واکنش به این موضوع اعلام کردند از این پس سرورهایی چون World of Warcraft و Battle.net در ایران پشتیبانی نخواهند شد و سرور‌های کنونی نیز بیرون کشیده می ‌شوند. مسئولان این شرکت اعلام کردند:

"ما نمی‌ خواستیم چنین شود و به دلیل بعضی مسائل و تحریم‌ ها با برخی کشورها قطع رابطه این چنینی بکنیم امّا متأسفانه و از آن جایی که دولت ایران نیز علاقه ای به این کار ندارد ما دیگر در چند کشور مانند ایران از سرور های آنلاین و مخصوص مانند World of Warcraft وBattle.net پشتیبانی نخواهیم کرد و سرور های موجود کنونی را نیز بیرونش خواهیم کشید".

[تصویر: 11010412489134104224415023942113196188201.jpg]

بنا بر گفته مسئولان بلیزارد این سرور‌ها دیگر از لحاظ فنی و عمومی در ایران در دسترس نخواهند بود اما در صورت استفاده از شبکه‌ های خصوصی و مجازی ویژه‌ ای می‌ توان به بازی دسترسی پیدا کرد؛ بلیزارد گفت که دوست ندارد بازی کننده‌ ها را اذیت کند !به نظر می‌ رسد پس از انجام تحریم‌ ها علیه ایران و بی فایده بودن این تحریم‌ ها، اینک بسیاری از شرکت‌ های بازی ‌سازی با توجه به قوانین ایالات متحده و دستوراتی که از جانب اعضای دولت این کشور اعمال می‌ شود، با ادامه‌ دادن این تحریم‌ ها سعی دارند این فشار را در سطح پایین ‌تر و گستره‌ ای در میان مخاطبینی متفاوت یعنی بازی ‌بازها وارد کنند؛ تا با این کار نارضایتی را به میان جمعی که همیشه به افراد بی سر و صدا و بی خطر شناخته می ‌شدند هم انتقال دهد.
در عین حال تلاش برای تحریم بازی ها از یک طرف و ایجاد دسترسی به بازی های با "وی پی ان" (VPN) و "فی*ل*تر شکن" نشان می دهد این شرکت ها تلاش می کنند تا کاربران ایرانی را به استفاده هرچه بیشتر از فی*ل*تر شکنها سوق دهند. از جمله دیگر عناوین غیر قابل دسترس در ایران نیز می‌ توان به Guild Wars،RuneScape ، Second Life، Dofus، Evony وEntropia Universe اشاره کرد.

به نظر می‌ رسد پس از انجام تحریم‌ ها علیه ایران و بی فایده بودن این تحریم‌ ها، اینک بسیاری از شرکت‌ های بازی ‌سازی با توجه به قوانین ایالات متحده و دستوراتی که از جانب اعضای دولت این کشور اعمال می‌ شود، با ادامه‌ دادن این تحریم‌ ها سعی دارند این فشار را در سطح پایین ‌تر و گستره‌ ای در میان مخاطبینی متفاوت یعنی بازی ‌بازها وارد کنند؛ تا با این کار نارضایتی را به میان جمعی که همیشه به افراد بی سر و صدا و بی خطر شناخته می ‌شدند هم انتقال دهد
باید توجه داشت که اکثر این قبیل بازی ها در راستای جنگ نرم و با هدف تخریب و تحریف افکار و اعتقادات کاربران، ساخته می شوند و از آن جا که اغلب طرفداران این بازی ها را قشر نوجوان و جوان تشکیل می دهند عمق فاجعه بیشتر مشهود می شود زیرا هدف سازندگان نیز جوانان و سوق دادن افکار آنها به سمت و سویی خاص است یعنی باید آنچنان بیاندیشند که تولید کنندگان این بازی ها می خواهند و متاسفانه در اکثر موارد نتیجه ی مطلوب حاصل شده است.

منابع: مشرق / سایت دنیای بازی / ویکی پدیا
همون بهتر که بسته شدند حالا چیز جالب اینه که گیمران محترم به خاطر بستن سرورهای این بازیهای شیطانی کلی بد و بیراه به مسئولین گفتن فقط برین سایت هایی که این خبر را گذاشته ببینید تا به عمق فاجعه پی ببرید
به نام خدا
متاسفانه این بازی شیطانی بسیار زیباست و هیجان انگیز و طرفداران بسیاری در ایران و دنیا دارد و این نکته ای است که باید به آن توجه کرد و آن ورود شیطان با زیباترین صورتها برای اغفال توده ها میباشد در واقع شیطان چهره کریه خود را پشت نقابی بسیار زیبا و لذت بخش از علم و اخلاق همیشه مخفی میکند. همان چیزی که در تمام گناهان وجود دارد. گناهان به صورت ظاهری دارای لذت و سود مادی میباشند ولی باطن تمام آنها و صورت برزخی آنها بسیار بسیار ترسناک و وحشتناک میباشد که اگر انسانها واقعا از این حالت خبر داشتند امکان نداشت به قیمت جانشان هم گناه کنند.
البته فکر نمیکنم دقیقا بلیزارد یکی از زیر مجموعه های اکتیویژن حساب بشه.Blush
(۱۴/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۱)سرباز ولایت نوشته است: [ -> ]همون بهتر که بسته شدند حالا چیز جالب اینه که گیمران محترم به خاطر بستن سرورهای این بازیهای شیطانی کلی بد و بیراه به مسئولین گفتن فقط برین سایت هایی که این خبر را گذاشته ببینید تا به عمق فاجعه پی ببرید
سلام
خوب وقتی از کسی که معتاد به چیزی هست ناگهان اون چیز گرفته بشه دچار این مشکل می شه! من هم اگر بودن تو اون شرایط احتمالا بد و بیراه می گفتم!
اینا همش برنامه ریزی شده بوده که بچه ها رو بندازن به جون مسئولین.
نقل قول:سلام
خوب وقتی از کسی که معتاد به چیزی هست ناگهان اون چیز گرفته بشه دچار این مشکل می شه! من هم اگر بودن تو اون شرایط احتمالا بد و بیراه می گفتم!
اینا همش برنامه ریزی شده بوده که بچه ها رو بندازن به جون مسئولین.
فکر نمیکنم از این لحاظ مشکلی پیش بیاد ، اکثر دوستان بنده در مدرسه از جمع معتادین به سری بازی های بلیزارد هستند ، خدارو شاکرم که من کلا از سبک rpg خوشم نمیاد و به همین منظور اصلا طرف این عناوینم نرفتم ، از این جمع 50 نفری عاشقان این بازی ها در مدرسه فقط 2 نفر با سرور های اروپا و خارج بازی میکنن، بقیه از طریق شبکه داخلی و گیم نت ها این بازی رو انجام میدن که در صورت قطع شدن سرور ها باز هم امکان بازی کردن برای اونها وجود خواهد داشت

یا علی
(۱۵/شهریور/۹۱ ۲۳:۴۷)sina16 نوشته است: [ -> ]از این جمع 50 نفری عاشقان این بازی ها در مدرسه فقط 2 نفر با سرور های اروپا و خارج بازی میکنن، بقیه از طریق شبکه داخلی و گیم نت ها این بازی رو انجام میدن که در صورت قطع شدن سرور ها باز هم امکان بازی کردن برای اونها وجود خواهد داشت

یا علی
سلام
نه بابا اصلا این طور نیست ، من خودم 6-7 سال پیش اول توی سرور های ایرانی به صورت fun بازی می کردم ، می گفتم عجب بازی هست ، بعد که رفتن در سرور official بازی کردم ، تازه فهمیدم توی سرورهای fun بازی نمی کنی ، علافی!
سرور اصلی بلیزارد در آن واحد نزدیک به 100000 نفر رو پشتیبانی می کنه! dungeon ها سالم هستند و .... ، اصلا 100 به یک هم نیست لذت بازی این دو.
من هم اگر هنوز بازی می کردم ، و این اتفاق می افتاد ، دوست می داشتم وزیر مخابرات رو خفه کنم ، چون واقعا این بازی معتاد کننده است ، از هروئین بدتره!
حتی من خواب شبم هم همین بازی بود و شخصیت های این بازی ، صبح که برای نماز بیدار می شدم ، تا یک ربع هنوز در دنیای بازی در خواب گیر بودم ، بعد تازه می فهمیدم دنیا واقعی شده!

یعنی کسی که official بازی کرده ، بهش پول هم بدی حاضر نیست بره fun بازی کنه.
با سلام

ابتدا بگم خدا رو 100 هزار مرتبه شكر كه نسل ما بازي هايي مثل Tomb Raiderو DOOM رو بازي كردند (مي دونم سبك بازيش متفاوته:coolSmile. اينطور هم دردسر نكشيدند. من چند وقت پيش از روي كنجكاوي بازي Skyrim رو خريدم (نسخه كرك شدهWink) اولش هيجان داشتمDodgy بعدكه ديدم زمان زيادي براي بازي مي بره كلا رهاش كردم، اين بازي هاي سبكRPG به نظر بنده خيلي بوووووقConfused هستند چرا؟

فكر مي كنم انسان، چون به شخصيت سازي حين بازي رو مي آره، و در مسيرهاي مشخصي كم كم شخصيت مورد نظر خودش رو براي بازي مي سازه، بالكل از دنياي (واقعي و فيزيكي) اطرافش جدا ميشه و به مرور دنياي قابل لمس شخص همان شخصيت و محيط بازي مي شود.
اصلا ساخت بازی هایی مث DotA.WoW.Travian فقط نابود سازی وقت جووناس
بسیاری از آشنایان و دوستان و ..و رو میشناسم که شب تا صبح رو پای این بازیه
حتی میشناسم کسی رو که به خاطر این بازی ها رتبه اش از یک به اخراج تو مدرسه کشید
واقعا خیلی بازی های اعتیاد آوری هستن
حتی انسان رو وادار به خرج های سنگین مالی می کنند
آدرس های مرجع