(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۳)A L I نوشته است: [ -> ]نقل قول:اولا که منبع؟
دوما که علم ژنتیک اثبات کرده فقط نه پدر بلکه از مادر هم این ها میرسد و اینکه میگویند از پدر طرف سید میشود درست هست اما کامل نیست بلکه از مادر هم میشود
سوره کوثر رو یه بار دیگه بخونید !
همون کوروموزم x هم از مادر میاد!!!
عمر جد مشترک با تجهیزات این نسل؟؟ حداقل تا 100 سال دیگه بنده فکر نمی کنم به اینجا برسیم
مورد بعدی هم که نوشتید اعراب ...
این رو دهن به دهن از همه نقل شده ولی هیچ مدرک معتبر تاریخی وجود نداره!
در مورد حمله اعراب و تجاوزات اونها و همچنین به کنیزی بردن زنهای ایران به اندازه کافی هست میتونید برید بخونید و من لازم نمیدونم منبعی ارائه بدم!
طبق خود قرآن لشکر اعراب به هر سرزمینی که دست پیدا میکرد میتونست زنان اون سرزمین رو به عنوان کنیزی ببره پس شما چطور انتظار داری عربهای شهوت ران این کار رو نکنن؟!
کنیز! دوست عزیز قوانینی دارد! یه فرد مسلمان البته با عرض پوزش نه با همسر خود و نه با کنیز خود وقتی انها راضی نباشند
نباید ...
و یه چیز دیگه فقط زن هایی را میشود به کنیزی گرفت که در جنگ مستقیما شرکت میکنند
شما که لازم نمی دونید بدونید که من خیلی تحقیق کردم و قدمت بهترین منابع و معتبر ترینشون به 400 تا 500 سال میرسه و نه بیشتر!
(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۰۹)moreb نوشته است: [ -> ] (۱۸/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۳)A L I نوشته است: [ -> ]در مورد حمله اعراب و تجاوزات اونها و همچنین به کنیزی بردن زنهای ایران به اندازه کافی هست میتونید برید بخونید و من لازم نمیدونم منبعی ارائه بدم!
طبق خود قرآن لشکر اعراب به هر سرزمینی که دست پیدا میکرد میتونست زنان اون سرزمین رو به عنوان کنیزی ببره پس شما چطور انتظار داری عربهای شهوت ران این کار رو نکنن؟!
...
و یه چیز دیگه فقط زن هایی باید به کنیزی گرفته شوند که در جنگ مستقیما شرکت میکنند
اصلا همچین چیزی نیست ، هر شهر یا قبیله مغلوب شده ای ، زنان و دخترانش، کنیزکان فاتحین اسلامی محسوب
می شوند .
(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۳)سنت نوشته است: [ -> ] (۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۰۹)moreb نوشته است: [ -> ]...
و یه چیز دیگه فقط زن هایی باید به کنیزی گرفته شوند که در جنگ مستقیما شرکت میکنند
اصلا همچین چیزی نیست ، هر شهر یا قبیله مغلوب شده ای ، زنان و دخترانش، کنیزکان فاتحین اسلامی محسوب
می شوند .
شاید با قواینین اهل سنت بشه ولی با قوانین شیعه نمیشه ! بماند که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با فتح مکه نشون دادن مسلمان باید چجوری باشه
این چیزی هم که شما میگی کاملا اشتباه هست! مطمین باش !
راستی منبع رو ندادی؟
(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۳)سنت نوشته است: [ -> ]اصلا همچین چیزی نیست ، هر شهر یا قبیله مغلوب شده ای ، زنان و دخترانش، کنیزکان فاتحین اسلامی محسوب
می شوند .
اخه بنده خدا اگه چنین چیزی بود که چیزی از شما اهل عوام باقی نمیموند...
لا اله الا الله...
با سلام
آخه این چه بحث خجالت آوری که شما راه انداختی؟؟؟؟
من نمی دونم شما اصلا شیعه هستی یا نه؟ یا سنی هستی ؟؟
تمام سادات شجره نامه دارند .که در دست بزرگ خانواده باقی میمونه.من ساداتم.و این بزرگترین افتخار زندگیمه.
شما اگر راست میگید اون منبع رو ذکر کنید شاید که شاخ هایی که از تعجب در آوردم ناپدید بشه!!
آدم عاقل بدون سند و مدرک حرف نمیزنه....همین مونده که دیگه این مسئله رو به بازی بگیرید....
واقعا خجالت آوره...
از saloomeh عزیز تشکر می کنم.
جناب سنت خیلی مردی هستید جواب Prestige رو بدید که بطور عمدی ارسال هاشو ندید میگیری برادر من بله!.

البته چه سنتی ! فقط اسم سنت به یدک کشیده میشه.
عالم شدن چه آسان و انسان شدن چه مشکل !!! آدم باید لقمه را به اندازه دهانش بگیرد.
سادات چه باشن چه نباشن تفاوتی تو این دنیا نمی کنه ... همه انسان هستیم و برابر.
این دید شماست که نابرابر هستش که باعث شده بخاطرش این همه تهمت بزنید.
سعی کنید بجای این بحث های الکی و تلف کردن وقتتون یکم تاثیر گذار باشید ، یکم سازنده باشید ، بدرد دیگران بخورید ، راه پرستش رو برای خودتون لااقل یاد بگیرید.
حدیث داریم شخصی که کلام خدا رو به گوش مردم می رسونه و ایمان ایجاد می کنه بهتر از عابدی هست که تو خونش میشینه.
حالا شما جزو کدوم دسته ای اگه اهل ایمانی؟
هیچکدوم !
حیف وقت و عمری که برا این مسائل پیش پا افتاده میذاری عزیز من !
یبار گفتم دوباره هم میگم ، ما هیچکدوممون در مقام قضاوت نیستیم ، شما هم نیستی ... شما که سنت هم هستی ! اصلا از ما نیستی که قضاوت کنی از ما !
کار شما حکایت این ضرب المثله:
آب کش به کف گیر می گوید چقدر سوراخ داری !!!
برو برادر من به زندگیت برس ...
آبم گل آلود نکن ، اینجا بچه هاش ماهی نیستن. خود کلرن

نقل قول:کروموزوم Y عینا از پدر به پسر انتقال می یابد
حداقل سند این یه جمله رو بده!!!! بقیه ش رو پیشکش...
حالا احادیث و اسناد تاریخی رو میشه جعل کرد ولی این که دیگه مربوط به علم پزشکیه! شاید برای این بخوای از زمان ابن سینا سند بیاری مثلا! وگرنه هیچ سندی برای این یه جمله (که بر مبناش بافتی و رفتی) وجود نداره.