کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیدها از کجا آمده اند؟
۲۰:۲۶, ۱۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۱ ۱۰:۵۷ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این نوشتاری که می خوانید یک متن علمی دقیق است ، آن چیزی که در ایران به نام سادات شناخته میشوند ،

هرگز آن چیزی که شما فکر می کنید نیستند ، در واقع کروموزم Y از پدر به پسر انتقال می یابد پس تمام سیدها باید

کروموزم Y شان شبیه هم باشد ( حتی با وجود جهش ها )، ولی از سه هزار نفر سید ایرانی ، نمونه DNA گرفته شد

و دیده شد که اصلا کروموزوم Yشان همگن نیست ، فقط 5 نفر کروموزوم y همسان داشتند که با توجه به محاسبات

دیگر ساعت ملکولی-ژنتیک ، فهمیده شد که این 5 نفر جدمشترکشان متعلق به 400 سال پیش است !

از نظر تاریخی هم دقیقا کتابهای معتبر را بررسی شد و به این نتیجه رسیده شد که سیدهای ایران دو دسته اند ،

پتجاه درصد آنها زاده فاتحان اشغالگر صحابی و عرب هستند یعنی در دویست سال اشغال ایران ، .چون اعراب از همان زمان صدر اسلام ، بسیار نژادپرست بودند و نسب و پدر و قوم برایشان

خیلی مهم بود و حتی همه ایرانیان را خلفای راشدین لقب زشت موالی داده بودند،،، پنجاه درصد دیگر سیدها

هم یک سری سودجو بودند که در دوران صفوی چون دیدند که هم حکومت(صفوی) و هم عوام به سیدها کلی پول

می دهند ، خودشان را سید جازدند که کلی پول و وجوهات شرعی بگیرند که گرفتند !

در ایران در حدود 5میلیون نفر ادعای سیادت دارند !

.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۹, ۱۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۳ توسط moreb.)
شماره ارسال: #11

(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۳)A L I نوشته است:  
نقل قول:اولا که منبع؟
دوما که علم ژنتیک اثبات کرده فقط نه پدر بلکه از مادر هم این ها میرسد و اینکه میگویند از پدر طرف سید میشود درست هست اما کامل نیست بلکه از مادر هم میشود
سوره کوثر رو یه بار دیگه بخونید !
همون کوروموزم x هم از مادر میاد!!!
عمر جد مشترک با تجهیزات این نسل؟؟ حداقل تا 100 سال دیگه بنده فکر نمی کنم به اینجا برسیم
مورد بعدی هم که نوشتید اعراب ...
این رو دهن به دهن از همه نقل شده ولی هیچ مدرک معتبر تاریخی وجود نداره!
در مورد حمله اعراب و تجاوزات اونها و همچنین به کنیزی بردن زنهای ایران به اندازه کافی هست میتونید برید بخونید و من لازم نمیدونم منبعی ارائه بدم!
طبق خود قرآن لشکر اعراب به هر سرزمینی که دست پیدا میکرد میتونست زنان اون سرزمین رو به عنوان کنیزی ببره پس شما چطور انتظار داری عربهای شهوت ران این کار رو نکنن؟!
کنیز! دوست عزیز قوانینی دارد! یه فرد مسلمان البته با عرض پوزش نه با همسر خود و نه با کنیز خود وقتی انها راضی نباشند
نباید ...
و یه چیز دیگه فقط زن هایی را میشود به کنیزی گرفت که در جنگ مستقیما شرکت میکنند

شما که لازم نمی دونید بدونید که من خیلی تحقیق کردم و قدمت بهترین منابع و معتبر ترینشون به 400 تا 500 سال میرسه و نه بیشتر!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، محمود ، سدرة المنتهی ، وحید110 ، mhvvhm ، یاســین ، azade ، بیداری اندیشه ، علمدار133
۲۱:۱۲, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:کروموزوم Y عینا از پدر به پسر انتقال می یابد ( و در بازه زمانی 1400 سال حتی اگر جهشهایی هم پیدا کند ، باز هم

چندان تغییری نمی کند ) پس سیدها که می گویند فرزند علی هستند باید عینا کرموزم Y همسان داشته باشند که

ندارند.

عینا؟!؟ من میگم نره شما میگی بدوش!!!Dodgy

اخوی ، سلول جنسی بعد تقسیم میوز ، به 4 سلول تقسیم می شه که هرکدومش جدا هستند!!! بازم میگی عینا!؟!؟ شما اصلا ژنتیک خوندی؟!؟

!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moreb ، revenger ، جویای حقیقت ، محمود ، taleb ، سدرة المنتهی ، تفکر ، وحید110 ، mhvvhm ، Havbb 110 ، خیبر110 ، meshkat ، fazel ، حفیظ ، سید ابراهیم ، azade ، بیداری اندیشه ، علمدار133 ، zahra.shakiba
۲۱:۱۳, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۰۹)moreb نوشته است:  
(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۳)A L I نوشته است:  در مورد حمله اعراب و تجاوزات اونها و همچنین به کنیزی بردن زنهای ایران به اندازه کافی هست میتونید برید بخونید و من لازم نمیدونم منبعی ارائه بدم!
طبق خود قرآن لشکر اعراب به هر سرزمینی که دست پیدا میکرد میتونست زنان اون سرزمین رو به عنوان کنیزی ببره پس شما چطور انتظار داری عربهای شهوت ران این کار رو نکنن؟!
...
و یه چیز دیگه فقط زن هایی باید به کنیزی گرفته شوند که در جنگ مستقیما شرکت میکنند
اصلا همچین چیزی نیست ، هر شهر یا قبیله مغلوب شده ای ، زنان و دخترانش، کنیزکان فاتحین اسلامی محسوب

می شوند .
۲۱:۱۶, ۱۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۸ توسط moreb.)
شماره ارسال: #14

(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۳)سنت نوشته است:  
(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۰۹)moreb نوشته است:  ...
و یه چیز دیگه فقط زن هایی باید به کنیزی گرفته شوند که در جنگ مستقیما شرکت میکنند
اصلا همچین چیزی نیست ، هر شهر یا قبیله مغلوب شده ای ، زنان و دخترانش، کنیزکان فاتحین اسلامی محسوب

می شوند .

شاید با قواینین اهل سنت بشه ولی با قوانین شیعه نمیشه ! بماند که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با فتح مکه نشون دادن مسلمان باید چجوری باشه
این چیزی هم که شما میگی کاملا اشتباه هست! مطمین باش !
راستی منبع رو ندادی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Mitsonary ، محمود ، سدرة المنتهی ، تفکر ، وحید110 ، mhvvhm ، Havbb 110 ، fazel ، حفیظ ، یاســین ، azade ، بیداری اندیشه ، علمدار133
۲۱:۲۱, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15

(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۳)سنت نوشته است:  اصلا همچین چیزی نیست ، هر شهر یا قبیله مغلوب شده ای ، زنان و دخترانش، کنیزکان فاتحین اسلامی محسوب

می شوند .

اخه بنده خدا اگه چنین چیزی بود که چیزی از شما اهل عوام باقی نمیموند...

لا اله الا الله...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moreb ، محمود ، سدرة المنتهی ، وحید110 ، mhvvhm ، Havbb 110 ، fazel ، یاســین
۲۱:۴۵, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16

با سلام
آخه این چه بحث خجالت آوری که شما راه انداختی؟؟؟؟
من نمی دونم شما اصلا شیعه هستی یا نه؟ یا سنی هستی ؟؟
تمام سادات شجره نامه دارند .که در دست بزرگ خانواده باقی میمونه.من ساداتم.و این بزرگترین افتخار زندگیمه.
شما اگر راست میگید اون منبع رو ذکر کنید شاید که شاخ هایی که از تعجب در آوردم ناپدید بشه!!
آدم عاقل بدون سند و مدرک حرف نمیزنه....همین مونده که دیگه این مسئله رو به بازی بگیرید....
واقعا خجالت آوره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، سدرة المنتهی ، moreb ، Agha sayyed ، وحید110 ، mhvvhm ، Havbb 110 ، شیدا ، محمود ، خیبر110 ، fazel ، sarallah ، حفیظ ، یاســین ، سید ابراهیم ، مسافر ، azade ، بیداری اندیشه ، علمدار133
۲۱:۴۵, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار

اين استدلال كه «چون عقبه و نسل هر فرد از طرف اولاد مذكر است و اولاد اناث، آدمى را به اجداد و نسل هاى قبلى وصل نمى كند، از طرفى چون حضرت محمد
صلى الله عليه وآله
نيز نسلى از اولاد ذكور نداشته است، لذا سادات از نوادگان ايشان نيستند»، يك اعتقاد نادرست و يك شبهه است. براى پاسخ به اين شبهه، ابتدا به نقلِ يك مناظره تاريخى بين امام موسى كاظم عليه السلام و هارون الرشيد خواهيم پرداخت.

دليل اوّل:

امام موسى كاظم عليه السلام مى فرمايد:

روزى در مجلس هارون الرشيد ـ خليفه عباسى ـ وارد شدم. از من سؤالاتى را پرسيد كه يكى از آن ها همين سؤال بود، چنين پاسخ دادم: خداوند در قرآن مجيد مى فرمايد:

وَ وَهَبْنا لَهُ إِسْحاقَ وَ يَعْقُوبَ كُلاًّ هَدَيْنا وَ نُوحاً هَدَيْنا مِنْ قَبْلُ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِهِ داوُدَ وَ سُلَيْمانَ وَ أَيُّوبَ وَ يُوسُفَ وَ مُوسى وَ هارُونَ وَ كَذلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ وَ زَكَرِيّا وَ يَحْيى وَ عِيسى وَ إِلْياسَ كُلٌّ مِنَ الصّالِحِينَ

انعام / 84 و 85

از اين آيات نتيجه مى شود:

اولاد نوح و ابراهيم، داود و سليمان و ايوب و يوسف و موسى و هارون و زكريا و يحيى و عيسى و الياس، همگى از صالحين اند.
اما چون از براى عيسى مسيح پدرى نبود، خداى تعالى او را از طريق حضرت مريم از ذرارى انبيا قرار داد. همان طور نيز ما را از طرف مادرمان فاطمه عليها السلام
از ذريه پيغمبر اسلام قرار داده است. اين تفسير را امام فخر رازى از علماى اهل تسنّن در جلد چهارم تفسير كبير درباره همين آيه آورده است. او نيز حسن و حسين عليهما السلام
را از طرف مادر، ذريه رسول الله صلى الله عليه وآله می داند.

دليل دوّم: آيه مباهله

در آيه شريفه آمده است:

فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللهِ عَلَى الْكاذِبِينَ
آل عمران/61

ترجمه: هركس درباره عيسى با تو در مقام مجادله برآيد، بعد از آن كه با وحى خدا به احوال او آگاهى يافتى، به آن ها بگو: بياييد بخوانيم پسرانمان و پسرانتان، زن هايمان و زن هايتان، و كسانى را كه به منزله نفس ما هستند، و خودتان را، آنگاه با هم مباهله نماييم تا دروغگويان و كافران را به لعن و عذاب خدا گرفتار سازيم.

به دليل آن كه در وقت مباهله به جز على بن ابى طالب، فاطمه، حسن و حسين عليهما السلام كس ديگرى به همراه پيغمبر نبوده است لذا در اين آيه مراد از أَنْفُسَنا اميرالمؤمنين على عليه السلام ، مراد از نِساءَنا فاطمه زهرا عليها السلام و مراد از أَبْناءَنا حسن و حسين اند كه خداوند آنان را پسران پيامبر خدا صلى الله عليه وآله ناميده است. حال كه به استناد آيه فوق، حسن و حسين فرزندان پيامبر خدا صلى الله عليه وآله مى باشند.
پس معلوم مى شود كه جميع سادات بنى فاطمه مفتخر به اين افتخار بزرگ بوده و تماماً از ذرارى پيامبر عظيم الشأن اسلام مى باشند.

ابن ابى الحديد معتزلى در شرح نهج البلاغه و ابوبكر رازي در تفسير آيه مباهله، باتوجه به جمله " أَبْناءَنا "

به همين طريق استدلال مى كنند كه: همانطور كه خداوند در قرآن مجيد، عيسى مسيح را از طريق مادرش مريم از ذرية ابراهيم خوانده است، حسن و حسين عليهما السلام از طرف مادرشان فاطمه عليها السلام پسران پيامبر خدا صلى الله عليه وآله مى باشند.

دليل سوّم:

محمدبن يوسف گنجى شافعى در «كتاب كفاية الطالب»، ابن حجر هيثمى مكى در كتاب «الصواعق المحرقه» از طبرانى از جابر بن عبدالله انصارى و خطيب خوارزمى در مناقب، حديث زير را از ابن عباس از پيامبر نقل مى كنند:

"إنّ الله عزّوجلّ جعل ذرية كلّ نبيّ في صلبه و جعل ذرّيتي في صلب عليّ ابن أبي طالب."
خداوند عزوجل ذريه هر پيغمبري را در صلب او قرارداد و ذريه مرا در صلب على ابن ابى طالب قرارداد.
"معجم الكبير، ج3، ص44 ; جامع الصغير، ج1، ص262 ; كنز العمال، ج11، ص600 "

دليل چهارم:

خطيب خوارزمى در مناقب و امام احمد حنبل در مسند و ميرسيدعلى همدانى شافعى در مودة القربى از پيامبر خدا صلى الله عليه وآله چنين نقل مى كنند:
ابناي هذان ريحانتان، قاما أو قعدا
اين دو فرزندم حسن و حسين، ريحانه هاى من مى باشند. خواه قائم به امر امامت باشند، خواه ساكت و نشسته.

كنز العمال، ج12، ص112

دليل پنجم:

ابن حجر مكى در صواعق و محمدبن يوسف گنجى شافعى در كفاية الطالب از خليفه دوم عمر بن الخطاب نقل مى كنند كه گفت: از پيامبر خدا صلى الله عليه وآله
شنيدم كه فرمود:

كُلُّ حَسَب وَ نَسَب مُنْقَطِعٌ يَوْمَ الْقِيَامَةِ مَا خَلاَ حَسَبِي وَ نَسَبِي وَ كُلُّ بَنِي أُنْثَى عَصَبَتُهُمْ لاَِبِيهِمْ مَا خَلاَ بَنِي فَاطِمَةَ فَإِنِّي أَنَا أَبُوهُمْ وَ أَنَا عَصَبَتُهُمْ.

هر حسب و نسبى به جز حسب و نسب من در روز قيامت منقطع است. عصبه هر اولاد دخترى از جانب پدر است، مگر فرزندان فاطمه عليها السلام كه من پدر و عصبه آن ها مى باشم.

كنز الفوايد، ص167، السيدة فاطمة الزهراء، ص61 ; افحام الأعداء والخصوم، ص77

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، revenger ، moreb ، Agha sayyed ، وحید110 ، Havbb 110 ، mhvvhm ، أین المنتظر ، MOHSEN-Z ، محمود ، خیبر110 ، fazel ، sarallah ، حفیظ ، یاســین ، سید ابراهیم ، مسافر ، azade ، بیداری اندیشه ، میثاق ، Ali#59
۲۲:۱۵, ۱۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۱ ۲۲:۲۵ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #18
آواتار
از saloomeh عزیز تشکر می کنم.

جناب سنت خیلی مردی هستید جواب Prestige رو بدید که بطور عمدی ارسال هاشو ندید میگیری برادر من بله!.Blush
البته چه سنتی ! فقط اسم سنت به یدک کشیده میشه.

عالم شدن چه آسان و انسان شدن چه مشکل !!! آدم باید لقمه را به اندازه دهانش بگیرد.

سادات چه باشن چه نباشن تفاوتی تو این دنیا نمی کنه ... همه انسان هستیم و برابر.
این دید شماست که نابرابر هستش که باعث شده بخاطرش این همه تهمت بزنید.

سعی کنید بجای این بحث های الکی و تلف کردن وقتتون یکم تاثیر گذار باشید ، یکم سازنده باشید ، بدرد دیگران بخورید ، راه پرستش رو برای خودتون لااقل یاد بگیرید.

حدیث داریم شخصی که کلام خدا رو به گوش مردم می رسونه و ایمان ایجاد می کنه بهتر از عابدی هست که تو خونش میشینه.
حالا شما جزو کدوم دسته ای اگه اهل ایمانی؟

هیچکدوم !

حیف وقت و عمری که برا این مسائل پیش پا افتاده میذاری عزیز من !Dodgy

یبار گفتم دوباره هم میگم ، ما هیچکدوممون در مقام قضاوت نیستیم ، شما هم نیستی ... شما که سنت هم هستی ! اصلا از ما نیستی که قضاوت کنی از ما !

کار شما حکایت این ضرب المثله:
آب کش به کف گیر می گوید چقدر سوراخ داری !!!
برو برادر من به زندگیت برس ...

آبم گل آلود نکن ، اینجا بچه هاش ماهی نیستن. خود کلرن Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، وحید110 ، rastin ، Havbb 110 ، mhvvhm ، Mitsonary ، moreb ، محمود ، خیبر110 ، fazel ، sarallah ، حفیظ ، یاســین ، azade ، بیداری اندیشه
۲۲:۲۷, ۱۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۱ ۲۲:۲۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول: کروموزوم Y عینا از پدر به پسر انتقال می یابد ( و در بازه زمانی 1400 سال حتی اگر جهشهایی هم پیدا کند ، باز هم

چندان تغییری نمی کند ) پس سیدها که می گویند فرزند علی هستند باید عینا کرموزم Y همسان داشته باشند که

چقدر خندیدم !!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خدا تو رو از ما نگیره اسیمو

با این حساب چون همه ما از نسل حضرت ادم هستیم باید همه مثل هم باشیم و کروموزوم y مشترک داشته باشیم ؟Big GrinBig GrinBig Grin

خوب این یکی نام کاربری هم ضایع شد
فکر یکی دیگه باش

Big Grin

نقل قول: حیف وقت و عمری که برا این مسائل پیش پا افتاده میذاری عزیز من ![تصویر: dodgy.gif]

پــــــــــــــــــــــول و دیگر هیچ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Havbb 110 ، saloomeh ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر ، Mitsonary ، moreb ، محمود ، خیبر110 ، میلاد.م ، fazel ، sarallah ، حفیظ ، یاســین ، سید ابراهیم ، مسافر ، azade ، بیداری اندیشه ، علمدار133 ، Ali#59
۲۲:۳۵, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #20

نقل قول:کروموزوم Y عینا از پدر به پسر انتقال می یابد

حداقل سند این یه جمله رو بده!!!! بقیه ش رو پیشکش...

حالا احادیث و اسناد تاریخی رو میشه جعل کرد ولی این که دیگه مربوط به علم پزشکیه! شاید برای این بخوای از زمان ابن سینا سند بیاری مثلا! وگرنه هیچ سندی برای این یه جمله (که بر مبناش بافتی و رفتی) وجود نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، moreb ، محمود ، وحید110 ، fazel ، یاســین ، azade ، بیداری اندیشه ، علمدار133
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا