شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نقل قول:تو رو به امام زمان قسم می دم این پیام رو بخون.دختری از خوزستانم که پزشکان از علاجم نا امید شدند.شبی خواب حضرت زینب (سلام الله علیها)را دیدم در گلوم اب ریخت شفا پیدا کردم ازم خواست اینو به بیست نفر بگم. این پیام به دستکارمندی افتاد اعتقاد نداشت کارشو از دست داد.مرد دیگری اعتقاد داشت ۲۰ میلیون به دست اورد. به دست کس دیگری رسید عمل نکرد پسرشو را از دست داد.اگه به حضرت زینب اعتقاد داری این پیامو واسه ۲۰ نفر بفرست…… ۲۰ روز دیگه منتظر معجزه باش
[/b]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
راستش این رو یکی از کاربرا برام فرستاد . این پیام ، مشابه پیامیه که حدود 10 ـ 15 سال پیش تحت عنوان « وصیت نامه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) » پخش شده بود . راستش یادم میاد اون موقع خیلی سروصدا کرد . اما حقیقت این ماجرا چیه ؟ چرا بعضی از افراد با طرح چنین موضوعاتی سعی در بازی با اعتقادات مردم دارن ؟ از طرفی از درِ اعتقادات وارد میشن و از ائمه (علیهم السلام) استفاده میکنن و بعد با طرح موضوع مالی و با ترفند تطمیع سعی در پخش این نوع پیام ها دارن . دوستانی که تجربه دارن و همون از نوع نامه ها خوندن و به قولی « وصیت نامه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) » رو خوندن و 20 نامه رو کپی نکردن و هیچ مشکلی براشون پیش نیومده ، بیان اینجا اعلام کنن تا بلکه از ترویج این نوع نامه ها و پیام ها جلوگیری کنیم .
راستش حقیر اون موقع نامه رو هم خوندم و راستش چون کم سن و سال بودم و پولی هم نداشتم ، اون 20 نامه رو کپی نکردم و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد . راستش چند وقت پیش هم از این نوع SMS ها هم برام میومد و با خوندن اون به چند نفر می فرستادم . بعد از یه مدت از یه روحانی سوال کردم و ایشون گفت هیچ منطق شرعی پشتش نیست . از اون موقع به این طرف ، هر چی از این SMS ها میومد ، بعد از خوندن پاکش میکردم .
منتظر نظر دوستان هستم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
منم با نظر شما موافقم تا حالا چند مورد از اینا رو برام فرستادن بهش عمل نکردم الان هم صحیح وسالم در خدمتتون هستم
لا اکراه فی الدین
فکر میکنم همین عبارت کوتاه از قرآن بی اساس بودن چنین ادعاهایی رو اثبات میکنه.
سلام.دقیقاهمین واسه من اومد.یادمه یه شماره هم بعدش بود.شانس آورد گوشیش خاموش بود وگرنه اونموقع اینقدر عصبی بودم که اگه جواب میداد هرچی ازدهنم درمیومد بهش میگفتم.
آخه چه عقلی قبول میکنه بانفرستادن یه پیام،اصلااین پیام سر و تهش یه داستان که بیشترنیست،که بخواد زندگیتوخراب کنه.کی خراب میکنه؟پیامه؟یا ائمه؟
بنظرمن بایداگرامکانش هست ازطریق مخابرات منشأ این پیام هارو پیداکرد.
سلام
برا منم وقتی یه همچین پیامایی میاد تنها کاری که می کنم حذفشون می کنم.
وقتی آدم در هر کاری به خدا توکل کنه و به ائمه متوسل بشه دیگه این خرافات میشه شک در
قدرت خدا و معصومین ...........
التماس دعا........
با فرض اینکه این ماجرا حقیقت داشته باشه. گفتنش چه فایده ای داره؟ آیا تبلیغی برای تشیع می شه؟؟ آیا باعث می شه مردم به کمالات حضرت زینب (سلام الله علیها) پی ببرند؟ آیا ما برای پی بردن به مقام والای اهل بیت باید متوسل به این پیامک ها بشیم.؟
هیچ فایده ای نداره، شاید عوام بپسندند اما می خوام صد سال سیاه نپسندند!
بجایی که ما بیایم اشعار در مورد اهل بیت یا چند تا از فضائل و احادیث از ایشان نقل کنیم و با پیامک منتشر کنیم میایم این چرندیات رو همه جا پخش می کنیم و باعث می شه بگن شیعه متوهمه، شیعه به اهل بیت رسول الله بیشتر از خدا اهمیت می ده و...
شاید خیلی از ما ها به شکل های گوناگون حضور خدا و یا دست پربرکت ائمه رو تو زندگیمون حس کرده باشیم ، (البته به شکل خیلی ساده نه به این صورت یک معجزه واینکه یک شبه شفا پیدا کنیم) اما این فقط یک حجتی برای خودمونه و بازگو کردنش اشتباه محضه!
درود بر شما
این یک نوع سوء استفاده ی ابزاری از دین است ...
در واقع سوءاستفاده از عقاید مردم ....
وباعث تحریف عقیده می شود.
بسم الله الرحمن الرحیم
برای رد اینجور داستان ها کافیه بگیم این خانواده تا زمانی که زنده بودن هیچ وقت کسی رو بخاطر مخالفت و یا حتی دشمنی با خودشون نفرین نکردن و این اتفاقا رو براشون نخواستن!!
چه برسه به الان که مشخصه اینجور اخبار از کجا اومده و به کجا هم میخواد بره!!!!
من فکر میکنم کسایی که این داستان های تخیلی رو میسازن فقط دنبال تخریب چهره تشیع هستند!
این خاندان بزرگوارتر از این حرفان ...
این پیامها مشکوک است و ممکن است منشا آنها جایی مانند انگلیس و صهیونیزم باشد. با هدف ضعیف کردن اعتقادات مردم. چون کسی که حاجتی دارد این کار را تکرار میکند و نتیجه که نمیگیرد به دین بی اعتماد می شود.
سلام....
حرفش بی اساسه.......