اگه اونا تا ابد از این کارا بکنن مسلمونا تا ابد جواب دندون شکن میدن درسته؟من میگم اونا که میدونن از پیش باخته اند چرا این کارارو می کنن؟
یا علی
به نام خدا
درود بر تمام دوستان و برادران و خواهران دینی عزیز
اگه اونا تا ابد از این کارا بکنن مسلمونا تا ابد جواب دندون شکن میدن درسته؟من میگم اونا که میدونن از پیش باخته اند چرا این کارارو می کنن؟
کسی می تونه جواب منو بده؟
یا علی
ولی من این جوری فکر نمی کنم
یکبار اومدن حجاب رو از زنان ما بگیرند
مخالفت کردیم
حالا اگر حجاب فاطمی رو به زنان ما بدهند
مخالفت می کنیم
زمان خیلی چیزا رو عوض می کنه
بسم الله الرحمن الرحیم
چیزی جز این ندارم که بگویم :که خداوند این توهین ها را بدون پاسخ نمیگذارد.
اینها با ساخت این فیلم هدفشان مخدوش کردن ذهن جوانان مملکت است.
و من امیدوارم جوانان این مملکت فریب نخورند .
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۵)شهرام نوشته است: [ -> ]سلام
امروز به امام توهين ميكنن،فردا به پيامبر،لابد پس فردا هم خدا رو زير سوال ميبرن و سكوت ما يعني كمك به توهين كننده
سلام
من این مطلب رو حدودا 3 ماه پیش(وقتی شاهین نجفی به حرم امام رضا علیه السلام توهین کرده بود گفته بودم)
حالا اونها به پیامبر توهین کردن و ما هم که شیعه هستیم باز هم سکوت کردیم.
ولی اونها طوری فیلم رو ساختن که بازم تونستن از زیرش در بیان.
فیلمشون جزء پربازدیدترین فیلم های یوتیوب شد و همه جا هم نگاه کردن و تو جواب گفتن ما که درست نکردیم و فیلم هم حالت طنز داره و جدی نیست و ...
ولی به قول یکی از دوستان:
تو اون دنیا با چه جرعتی به سیمای پیامبر نگاه کنیم.
درضمن
این فرهنگ ما بود که برای حضرت عیسی (علیه السلام)و مریم(علیه السلام)فیلمی به این زیبایی ساختیم و بر اساس ایات قران کریم و این هم فرهنگ مردمانی که ادعای حقوق بشر میکنند.
امام حسین (علیه السلام):سکوت در برابر ظلم یعنی کمک به ظالم
یا حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شرمندتیم
سلام دوستان..... راستش حالم خیلی بده... نمی دونم شاید بی حالی ما تو اعتراض برای اینه که واقعا نمی دونیم چطور بهمون توهین شده.....
من الان تکه هایی از فیلم رو دیدم و با دو تا پراپرانولول هنوز ضربان قلبم از عصبانیت آروم نشده......
من میگم هر کس بدونه چه توهینی به پیغمبرمون شده و از شرمندگی امام زمان صورتش سرخ نشه مسلمون نیست.... من خودمو میگم دوستان.... من چطور تونستم بشینم این فیلمو ببینم و از شرمندگی نمیرم!!!!!!!!!!!!
(۲۵/شهریور/۹۱ ۲۲:۱۰)900742498 نوشته است: [ -> ]اگه اونا تا ابد از این کارا بکنن مسلمونا تا ابد جواب دندون شکن میدن درسته؟من میگم اونا که میدونن از پیش باخته اند چرا این کارارو می کنن؟
کسی می تونه جواب منو بده؟
یا علی
برادر عزیز از کدوم پیش، باختن دقیقا؟
بنده که یادم نمیاد
کل دولتهای دنیا از اونها تبعیت میکنن و در همین بحث تحریم ایران حتی کشورهای نزدیک به ما هم نتونستن خودشون رو از زیر بار تحریم خارج کنن و در تحریم ما شرکت کردن
مردم جهان هم سالهاست خواب بودن و این بیداری در منطقه و اروپا و آمریکا که می بینید عمرش یکساله و نه بیشتر....... قبل از اون فقط ما و حزب الله به معنای واقعی و تمام قد جلوی آمریکا و صهیونیسم ایستاده بودیم و بس!
ضمنا اون فیلم یکی از مهمترین اهدافش به شکست کشیدن انقلاب مصر بود. درگیر کردن قبطی های مسیحی مصر با مسلمانان
همین کاری که در عراق کردن و شیعه و سنی رو سالها به جون هم انداختن
اینکه ورق برگشت و به جای اینکه مسلمانان مصر به مسیحی ها حمله کنند، به سفارت آمریکا حمله کردند، بر اثر سالها مقاومت یکه و تنهای ملت ما در جهانه
7 سال در بلندگوی سازمان ملل و در قلب آمریکا گفتیم که آمریکا و صهیونیسم دشمن بشریتند تا امروز مردم جهان فهمیدن
سالهاست تحریم اقتصادی شدیم و تحمل کردیم
شیطان پرستان حاکم بر دنیا همین الانش هم نا امید نیستند و به دنبال مدیریت اعتراضات جهانی هستند. هیچوقت اونها رو دست کم نگیریم
هیچوقت قبل از سوت پایان فریاد پیروزی نهایی سر ندهیم
[/quote]
برادر عزیز از کدوم پیش، باختن دقیقا؟
بنده که یادم نمیاد
کل دولتهای دنیا از اونها تبعیت میکنن و در همین بحث تحریم ایران حتی کشورهای نزدیک به ما هم نتونستن خودشون رو از زیر بار تحریم خارج کنن و در تحریم ما شرکت کردن
مردم جهان هم سالهاست خواب بودن و این بیداری در منطقه و اروپا و آمریکا که می بینید عمرش یکساله و نه بیشتر....... قبل از اون فقط ما و حزب الله به معنای واقعی و تمام قد جلوی آمریکا و صهیونیسم ایستاده بودیم و بس!
ضمنا اون فیلم یکی از مهمترین اهدافش به شکست کشیدن انقلاب مصر بود. درگیر کردن قبطی های مسیحی مصر با مسلمانان
همین کاری که در عراق کردن و شیعه و سنی رو سالها به جون هم انداختن
اینکه ورق برگشت و به جای اینکه مسلمانان مصر به مسیحی ها حمله کنند، به سفارت آمریکا حمله کردند، بر اثر سالها مقاومت یکه و تنهای ملت ما در جهانه
7 سال در بلندگوی سازمان ملل و در قلب آمریکا گفتیم که آمریکا و صهیونیسم دشمن بشریتند تا امروز مردم جهان فهمیدن
سالهاست تحریم اقتصادی شدیم و تحمل کردیم
شیطان پرستان حاکم بر دنیا همین الانش هم نا امید نیستند و به دنبال مدیریت اعتراضات جهانی هستند. هیچوقت اونها رو دست کم نگیریم
هیچوقت قبل از سوت پایان فریاد پیروزی نهایی سر ندهیم
[/quote]
همین یعنی اینکه باختن تا دیروز که ما تنها بودیم بقول امام هیچ غلطی نتونستن بکنن چه برسه به الان که مصری که حامی بزرگ اسرایئل بود اومد طرف ما،اونا دارن خود زنی میکننبا این کار و وضعیت بد اقتصادی و اجتماعی که دنیا داره مردم دنیا بیشتر متمایل به سمت مسلمونا میشه و در راس اون ایرانهو البته خیلی مسائل دیگه هم هست که نشون میده که دارن خودزنی میکنن
یا علی