تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بیانیه گروه بیداری اندیشه در محکومیت توهین به پیامبر اعظم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
اعتاتتتتدنمنتنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

سلام.
اولین پیاممو با این نقد شروع میکنم
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظرم کشورای ضعیف اسلامی که بعد از گذشت چند روز از این اقدام بسیار بسیار ناپسند هنوز دست به اعتراض میزنند ؛به جای حمله کردن به سفارت ها و کشتن سفیران امریکای جنایت کار و کشته شدن خودشون ، بشینند و به فکر پیشرفت کشورشون باشند تا کشور اسلامیشون توسری خور هر کس و ناکسی نباشه و دستشونو جلوی هر کشوری دراز نکنند. به نظرم این خودش بزرگ ترین حمایت از اسلام و پیغمبر اسلام است.
منظور بنده از هر کشوری نیست .کشورای ضعیفی چون پاکستان است.
وگرنه اعتراض مسلمانان فرانسه و ... بسیار زیبا ، به جا ، معقول میباشد .
سلام منوهم درمحکومیت توهین به پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)شریک بدونید.
منم به نوبه خودم تسلیت میگم . خودشونم میدونن چه گندی زدن کارگردان اون کارو با خونوادش به جزیره نامعلومی فرستادن تا از خشم مسلمونا در امون باشن ولی زهی خیال باطل...........
یادم نیست کی گفته بود ولی حرفش خیلی جالب بود ؛

« توهین های مکرر به پیامبر از روی آزادی اندیشه و افکار نیست ، از روی کینه و دشمنی است .»

امید وارم قائم آل محمّد - صلّی الله علیه و آله و سلّم - همین امسال حق و باطل رو با وزارت حضرت عیسی - علیه السلام - مشخّص کنن .

االهمّ عجّل عجّل عجّل لولیک الفرج .
بسم الله الرحمن الرحیم
اینها(صهیونیسم) مثل کسی هستند که در باتلاق در حال فرو رفتن هست>به دنبال جلب توجه ما(مسلمانان جهان)به سمت خودشان هستند تا به سمتشان برویم و مارو هم به آن باتلاق بکشند تا برایشان پله ای شویم تا آنها فقط و فقط زمان نفس کشیدن بیشتری رو پیدا کنن.
مومن باید زیرک باشد
بنده هم از این اهانت بسیار بسیار ناراحت شدم مثل همه شما و دوست داشتم با کله برم تو دیوار
اینها مثل طبل تو خالی هستن
براشون یه آشی پخته شده فقط هنوز آماده سرو نشده
از همه عاشقانی که برای ظهور یاعلی گفتن و پشت رهبر عزیزتراز جانمون در حرکتند"برا آشپزها دعا کنن
چامسکی از متفکرای آمریکا گفته بود یادم اومد Blush
بسم الله

...... الیس الصبح بقریب ..........؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده هم به نوبه خودم برای همه اونا تاسف می خورم و از همین جا محکوم می کنم کسایی رو که همچین اهانتی به پیامبر گرامی ما حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کردند
.
.
.
باشد که روزی در رکاب آقایمان به جنگ دشمنانی همچو انان برویم
آمین یا رب العالمین
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع