شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من یه استاد خانوم مسیحی دارم . خوب و الگو ی بقیه معلم ها . سوال کرد شما چرا مسلمونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم سوالم اینه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چه نکاتی تو دین اسلام دیدید که دوست دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروغ چرا من با اینکه دینم رو دوست دارم از تبعیض زن و مرد و مخصوصا سوره نسا یجوری شک کردم که نکنه این سوره تحریف
شده . یه چیزایی هست که فراتر از دوست داشتن منه مثل ضرب و شتم و برتری مرد .............. این ها جزو حقوق اولیه هر
جانداریه .
در ضمن من قران رو با متن فارسی خوندم .
بسم الله
.
.
با سلام.
اول بفرمایید کجای دین اسلام تبعیض داریم؟؟؟؟؟
کمی بیشتر در مورد دین اسلام تحقیق کنیم خواهیم فهمید که چنین چیزی را نداریم هیچ بلکه اسلام بسیار برای زنان ارزش قائل است .....
اول بگید کجا چنین تبعیضی هست در دین اسلام...؟
لطفا با سند و مدرک.
آیه 3
اگر مىترسيد كه (بهنگام ازدواج با دختران يتيم،) عدالت را رعايت نكنيد، (از ازدواج با آنان، چشمپوشى كنيد و) با زنان پاك (ديگر) ازدواج نمائيد، دو يا سه يا چهار همسر و اگر مىترسيد عدالت را (درباره همسران متعدد) رعايت نكنيد، تنها يك همسر بگيريد، و يا از زنانى كه مالك آنهائيد استفاده كنيد، اين كار، از ظلم و ستم بهتر جلوگيرى مىكند.
آیه 11
خداوند در باره فرزندانتان به شما سفارش مىكند كه سهم (ميراث) پسر، به اندازه سهم دو دختر باشد; و اگر فرزندان شما، (دو دختر و) بيش از دو دختر باشند، دو سوم ميراث از آن آنهاست; و اگر يكى باشد، نيمى (از ميراث،) از آن اوست. و براى هر يك از پدر و مادر او، يك ششم ميراث است، اگر (ميت) فرزندى داشته باشد; و اگر فرزندى نداشته باشد، و (تنها) پدر و مادر از او ارث برند، براى مادر او يك سوم است (و بقيه از آن پدر است); و اگر او برادرانى داشته باشد، مادرش يك ششم مىبرد (و پنج ششم باقيمانده، براى پدر است). (همه اينها،) بعد از انجام وصيتى است كه او كرده، و بعد از اداى دين است -شما نمىدانيد پدران و مادران و فرزندانتان، كداميك براى شما سودمندترند!- اين فريضه الهى است; و خداوند، دانا و حكيم است. (11)
آیه 15
كسانى از زنان شما كه مرتكب زنا شوند، چهار نفر از مسلمانان را بعنوان شاهد بر آنها بطلبيد! اگر گواهى دادند، آنان ( زنان) را در خانه ها(ى خود) نگاه داريد تا مرگشان فرارسد; يا اينكه خداوند، راهى براى آنها قرار دهد. (15)
آیه 34
مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتريهايى كه خداوند (از نظر نظام اجتماع) براى بعضى نسبت به بعضى ديگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهايى كه از اموالشان (در مورد زنان) مىكنند. و زنان صالح، زنانى هستند كه متواضعند، و در غياب (همسر خود،) اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقى كه خدا براى آنان قرار داده، حفظ مىكنند. و (اما) آن دسته از زنان را كه از سركشى و مخالفتشان بيم داريد، پند و اندرز دهيد! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دورى نماييد! و (اگر هيچ راهى جز شدت عمل، براى وادار كردن آنها به انجام وظايفشان نبود،) آنها را تنبيه كنيد! و اگر از شما پيروى كردند، راهى براى تعدى بر آنها نجوييد! (بدانيد) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترين قدرتهاست.) (34)
در ضمن دوستان چرا مسلمونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جمله هم کافیه .
منبع معرفی کنید .
بسم الله
.
خواهر محل اشکالتان را هم بفرمایید....
کدام آیه مبین چه اشکالی است؟؟؟؟
چون دینی روشنفکرانه تر و عاقلانه تر،قشنگ تر و جامع تر از اسلام ندیدم.
خیلی تحقیق کردم...اون موقع هائی که بنابه اقتضای سن و سال و جو (!!) دنبال تحقیق درمورد دین و حق و عدالت و .. بودم.
شک ندارم اگر کسی بدون تعصب (هر نوع تعصبی) و بدون جهت گیری قبلی،مطالعه کاملی داشته باشه،جز اسلام دین دیگه ای انتخاب نمی کنه...
یکی از چهار رکن اصلی این دین،عقل ه...این خیلی مهمه ها..یعنی این دین به "عقل" اصالت داده...
جائی حکمی،حرفی،دستوری خلاف عقل نمی بینید! اگر دیدید،بیشتر روش تحقیق کنید،یا اون حکم رو اشتباه برداشت کردند و به گوشتون رسوندند،یا اینکه در عمق حکم و دستور به عقل می رسید...
بسم الله
.
.
عجالتا در مورد آیه اول :
آیه 3 سوره نساء:
.
اگر منظورتان این است که چرا زنان نتوانند تعدد زوجات داشته باشند:
.
روزي در حدود چهل نفر از زنان قريش گرد آمده و به حضور علي (ع ) رسيدند گفتند : يا علي چرا اسلام به مردان اجازه چند زني داده است اما به زنان اجازه چند شوهري نداده است ؟
آيا اين امر يك تبعيض ناروا نيست ؟
علي (ع ) دستود داد : ظرفهاي كوچكي از آب آوردند و هر يك از آنها را به دست يكي از زنان داد سپس دستور داد همه آن ظرفها را در ظرف بزرگي كه وسط مجلس گذاشته بود و خالي كنند .
دستور اطاعت شد آنگاه فرمود : اكنون هر يك از شما دو مرتبه ظرف خود را از آب پر كنيد ، اما بايد هر كدام از شما عين همان آبي كه در ظرف خود داشته بر دارد .
گفتند : اين چگونه ممكن است ؟ آبها با يكديگر ممزوج شده اند و تشخيص آنها ممكن نيست .
علي (ع ) فرمود : اگر يك زن چند شوهر داشته باشد خواه ناخواه با همه آنها همبستر مي شود و بعد آبستن مي گردد ، چگونه مي توان تشخيص داد كه فرزندي كه بدنيا آمده است از نسل كدام شوهر است .
البته اين بهترين و ساده ترين دليلي بود كه آن حضرت براي آنان اقامه كرده است وگرنه از جهتي ديگر : زن مانند مرد نيست كه فقط بر اساس نياز غريزه جنسي تن به ازدواج دهد بلكه زن بيشتد از غريزه جنسي به محبت و عاطفه مي انديشد و لذا زن در چند شوهري هرگز نمي توانسته است حمايت و محبت و عواطف خالصانه و فداكاري يك مرد را نسبت به خود جلب كند . از اين رو چند شوهري نظير روسپي گري همواره مورد تنفر زن بوده است . علي هذا چند شوهري نه با تمايلات و خواسته هاي مرد موافقت داشته است و نه با خواسته ها و تمايلات زن .
.
این رو از کتاب شهید مطهری آوردم.
(۲۳/شهریور/۹۱ ۱۹:۵۲)میلاد.م نوشته است: [ -> ]بسم الله
.
.
عجالتا در مورد آیه اول :
آیه 3 سوره نساء:
.
اگر منظورتان این است که چرا زنان نتوانند تعدد زوجات داشته باشند:
.
روزي در حدود چهل نفر از زنان قريش گرد آمده و به حضور علي (ع ) رسيدند گفتند : يا علي چرا اسلام به مردان اجازه چند زني داده است اما به زنان اجازه چند شوهري نداده است ؟
آيا اين امر يك تبعيض ناروا نيست ؟
علي (ع ) دستود داد : ظرفهاي كوچكي از آب آوردند و هر يك از آنها را به دست يكي از زنان داد سپس دستور داد همه آن ظرفها را در ظرف بزرگي كه وسط مجلس گذاشته بود و خالي كنند .
دستور اطاعت شد آنگاه فرمود : اكنون هر يك از شما دو مرتبه ظرف خود را از آب پر كنيد ، اما بايد هر كدام از شما عين همان آبي كه در ظرف خود داشته بر دارد .
گفتند : اين چگونه ممكن است ؟ آبها با يكديگر ممزوج شده اند و تشخيص آنها ممكن نيست .
علي (ع ) فرمود : اگر يك زن چند شوهر داشته باشد خواه ناخواه با همه آنها همبستر مي شود و بعد آبستن مي گردد ، چگونه مي توان تشخيص داد كه فرزندي كه بدنيا آمده است از نسل كدام شوهر است .
البته اين بهترين و ساده ترين دليلي بود كه آن حضرت براي آنان اقامه كرده است وگرنه از جهتي ديگر : زن مانند مرد نيست كه فقط بر اساس نياز غريزه جنسي تن به ازدواج دهد بلكه زن بيشتد از غريزه جنسي به محبت و عاطفه مي انديشد و لذا زن در چند شوهري هرگز نمي توانسته است حمايت و محبت و عواطف خالصانه و فداكاري يك مرد را نسبت به خود جلب كند . از اين رو چند شوهري نظير روسپي گري همواره مورد تنفر زن بوده است . علي هذا چند شوهري نه با تمايلات و خواسته هاي مرد موافقت داشته است و نه با خواسته ها و تمايلات زن .
.
این رو از کتاب شهید مطهری آوردم.
منظور من تعدد همسر برای زن نبود .( همون یکیش هم برای نابودی زندگی زن کافیه

( نظر شخصی) )
که اگر هم مشکل تشخیص فرزنده الان آزمایشه دی ان ای هست .
حق با شماست زن به محبت نیاز داره ولی نه محبت یه مرد چند همسره . نمیشه یه مرد همزمان عاشق چند نفر باشه این درست و اخلاقی نیست . این هوسه که برای من زجر اوره و مجوز ی برای مرد ها . در صورتی که می تونن روی خودشون کار کنن نه اینکه 4 تا زن بگیرن یا برای اینکه مرد ها اذیت نشن ما مجبوریم حجاب داشته باشیم .
ا
ببخشید من قانع نشدم .
(۲۳/شهریور/۹۱ ۱۹:۲۱)میلاد.م نوشته است: [ -> ]بسم الله
.
خواهر محل اشکالتان را هم بفرمایید....
کدام آیه مبین چه اشکالی است؟؟؟؟
چند آیه از سوره نسا که شماره ایات رو گذاشتم . من از قران خوندن لذت میبرم .اما این سوره رو دوسش ندارم . ببخشید اما این حس منه .
در مورد آیه 15 سوره نساء:
این حکم(حبس ابد برای زن زناکار) در دوران جاهلیت بوده و اسلام در ابتدا این حکم را پذیرفته با شرایط خاص.
چرا که نمی توان یک دفعه تمام آداب و رسوم جاهلیت را حذف کرد و نیاز به کار فرهنگی دارد تا در طول مدتی تمام احکام اسلامی را بتوان اجرا کرد.
این حکم که چهار نفر بیان شهادت بدن که یک نفر زنا کرده و اگر سه نفر شهادت بدن هر سه حد می خورن ،حکمی است که باید به آن افتخار کرد که اینقدر برای آبرو مسلمان در دین اسلام ارزش قائل شده.
.
اما بعد ها این حکم نسخ شد.( در اواخر عمر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم))
اگر به آیه دقت کنید در انتهای آن اشاره می شود که این حکم ابدی نیست و به زودی تغییر خواهد کرد.(او یجعل الله لهن سبیلا)
.
.
امام صادق(علیهالسلام) در ذیل آیه «و اللاتی یاتین الفاحشة ...» فرمود: این آیه نسخ شده و منظور از سبیل همان حدودی است که باید جاری شود.
سلام
یه بحث بسیار عمیقتر از این حرفها قبلش باید شروع بشه
اصلاً مفهوم بندگی چیست؟
فرق آن با منیّت و انانیّت چیست؟
استاد ما یه حرف بسیار جالبی میزنند
میفرمایند:
این روزها آدم ها میگردند دنبال یک مسلکی که به سایزشون بخوره!
سایز خودشون رو مطابق مسلکی که خدا تعیین کرده نمیخوان تغییر بدن!!!!!!!!
پس از اینجا بحث رو آغاز میکنیم
بنای ما بر این است که خدا را بندگی کنیم یا نفس خود را؟
و نشانه ی بندگی خدا چیست؟
در ضمن تمام سوالاتی که پرسیدید
مثل چرا چند همسری در اسلام جایز است که البته در همه ی ادیان و حتی مسیحیت هم جایز بوده هر چند مانند بسیاری از تحریفهای دیگری که در این دین آسمانی شده یکی هم تحریف در این حکم بوده است!
و یا حق زدن زنان ناشزه (که از همبستری با شوهرشون ممانعت میکنند)
و یا بسیاری از سوالات دیگر مفصل در تالار پاسخ داده شده
اما بحث بسیار ریشه ای تر است
اصلاً باید اول تکلیفمون رو روشن کنیم که میخوایم خدا رو بندگی کنیم یا...؟
(۲۳/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۲)علی 110 نوشته است: [ -> ]سلام
یه بحث بسیار عمیقتر از این حرفها قبلش باید شروع بشه
اصلاً مفهوم بندگی چیست؟
فرق آن با منیّت و انانیّت چیست؟
استاد ما یه حرف بسیار جالبی میزنند
میفرمایند:
این روزها آدم ها میگردند دنبال یک مسلکی که به سایزشون بخوره!
سایز خودشون رو مطابق مسلکی که خدا تعیین کرده نمیخوان تغییر بدن!!!!!!!!
پس از اینجا بحث رو آغاز میکنیم
بنای ما بر این است که خدا را بندگی کنیم یا نفس خود را؟
و نشانه ی بندگی خدا چیست؟
دوست گرامی مشکل این جاست یه چیزایی با عقل جور در نمیاد . خدا مهربونه خدا بزرگه . چرا تو ایه ای به زدن زن اشاره میشه .
خدا دوستدار صلح و دوستیه .
یعنی حتی به اندازه یه درصد نمیشه شک کرد این تحریف شده .
ایران که معلوم نیست اما در کشور ترکیه امار آزار زنان بالا هست .