۳۱/شهریور/۹۱, ۲۱:۵۵
شناسنامه ی شیعه از نظر امام حسن عسکری را اگر میخواهید این نامه ی ایشان به پدر شیخ صدوق را بخوانید:
امام حسن عسکری (علیه السلام) در این نامه پس از حمد خـداونــد متعال و درود بر پیامـبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و عتـرت طاهرینش ( علیم السلام ) چنین فرمودند :
ای فقیه مورد اعتماد من علی بن الحسین القمی ! خداوند تورا به کارهای مورد رضایتش توفیق دهد و از نسل تو اولاد صالح بیافریند .
{جان من ببینید امام با چه تعابیری با علی بن الحسین القمی(پدر شیخ صدوق) سخن میگن!!!!! میفرمایند: ای شیخ و فقیه معتمد من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببینید این مرد چه عظمتی داشته خوش به سعادتش
بگذریم نامه را در یابید رفقا}
تو را وصیت میکنم به رعایت تقوی و بر پا داشتن نماز و زکات ، زیرا کسی که زکات نپردازد نمازش قبول نخواهد شد .
و نیز تو را سفارش میکنم به بخشش گناه دیگران
و خویشتن داری به هنگام خشم و غضب ،
صله رحم و ارتباط با خویشاوندان ،
تعاون و همکاری با برادران دینی
و کوشش در رفع نیازهای آنها .
به هنگام برخورد با جهالت و نادانی بردبار باش
و در کسب آگاهی دینی تلاش کن .
در کارها ثابت قدم
و با قرآن هم پیمان باش ،
اخلاق خود را نیکو گردان
و دیگران را به کارهای شایسته امر کن و از پلیدی ها باز دار ،
که خداوند بلند مرتبه میفرماید : (( هیچ فایده و خیری در سخنان سری آنها نیست مگر آنکه کسی به صدقه دادن و نیکویی کردن و اصلاح میان مردم امر کن )) سوره نسا آیه 114 ؛
و به طور کلی تورا سفارش می کنم به خوداری از تمام گناهان و معاصی .
نماز شب را ترک مکن ؛
زیرا پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در وصیت خود به امام علی (علیه السلام) سه مرتبه فرمود :
بر نماز شب مواظب کن ،
بر نماز شب مواظبت کن ،
بر نماز شب مواظبت کن
زیرا کسی که نسبت به نماز شب بی اعتنا باشد از ما نیست ))
پس علی بن الحسین تو خود به سفارشات من عمل کن و شیعیان مرا دستور ده تا عمل کنند .
و نیز تو را به صبر و پایداری و انتظار فرج توصیه میکنم
زیرا پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
(( بهترین کارهای امت من انتظار فرج است ،، شیعیان ما همواره در غم و اندوه خواهند بود تا فرزند من ظهور کند و زمین را از عدل و داد پر نماید همانگونه که که از ظلم و ستم پر شده باشد )).
پس بار دیگر تو را به صبر و استقامت توصیه میکنم ،
تو نیز همه شیعیان و پیروان مرا به صبر و استقانت فرمان ده .
سلام و درود و رحمت حق بر تو و بر همه شیـعیان ما .
خـداونـــد برای ما کافی است و او خوب کـــــارگزاری اسـت ؛ او بهترین سرپرست و بهترین یاور است .
رفقای عزیز و همسنگران عزیزم
من ساعت ها در مورد این نامه فکر کردم
هر چه بیشتر اندیشیدم بیشتر فهمیدم که چه فاصله ی عظیمی هست بین من و شیعیان علی
و این نامه را از برترین مانیفست های شیعه و از بهترین سوالها برای این پاسخ که شیعه چه کسی است و چگونه عمل میکند یافتم
پیشنهاد حقیر این است که کتاب صفات شیعه ی شیخ صدوق که در عین ایجاز و کم حجمی و روانی بسیار معارف عالی را دارد را تهیه و مطالعه و انشالله عمل کنیم
خدا انشالله به ما توفیق شیعه ی حقیقی شدن را عنایت کند
یا علی
امام حسن عسکری (علیه السلام) در این نامه پس از حمد خـداونــد متعال و درود بر پیامـبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و عتـرت طاهرینش ( علیم السلام ) چنین فرمودند :
ای فقیه مورد اعتماد من علی بن الحسین القمی ! خداوند تورا به کارهای مورد رضایتش توفیق دهد و از نسل تو اولاد صالح بیافریند .
{جان من ببینید امام با چه تعابیری با علی بن الحسین القمی(پدر شیخ صدوق) سخن میگن!!!!! میفرمایند: ای شیخ و فقیه معتمد من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببینید این مرد چه عظمتی داشته خوش به سعادتش
بگذریم نامه را در یابید رفقا}
تو را وصیت میکنم به رعایت تقوی و بر پا داشتن نماز و زکات ، زیرا کسی که زکات نپردازد نمازش قبول نخواهد شد .
و نیز تو را سفارش میکنم به بخشش گناه دیگران
و خویشتن داری به هنگام خشم و غضب ،
صله رحم و ارتباط با خویشاوندان ،
تعاون و همکاری با برادران دینی
و کوشش در رفع نیازهای آنها .
به هنگام برخورد با جهالت و نادانی بردبار باش
و در کسب آگاهی دینی تلاش کن .
در کارها ثابت قدم
و با قرآن هم پیمان باش ،
اخلاق خود را نیکو گردان
و دیگران را به کارهای شایسته امر کن و از پلیدی ها باز دار ،
که خداوند بلند مرتبه میفرماید : (( هیچ فایده و خیری در سخنان سری آنها نیست مگر آنکه کسی به صدقه دادن و نیکویی کردن و اصلاح میان مردم امر کن )) سوره نسا آیه 114 ؛
و به طور کلی تورا سفارش می کنم به خوداری از تمام گناهان و معاصی .
نماز شب را ترک مکن ؛
زیرا پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در وصیت خود به امام علی (علیه السلام) سه مرتبه فرمود :
بر نماز شب مواظب کن ،
بر نماز شب مواظبت کن ،
بر نماز شب مواظبت کن
زیرا کسی که نسبت به نماز شب بی اعتنا باشد از ما نیست ))
پس علی بن الحسین تو خود به سفارشات من عمل کن و شیعیان مرا دستور ده تا عمل کنند .
و نیز تو را به صبر و پایداری و انتظار فرج توصیه میکنم
زیرا پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
(( بهترین کارهای امت من انتظار فرج است ،، شیعیان ما همواره در غم و اندوه خواهند بود تا فرزند من ظهور کند و زمین را از عدل و داد پر نماید همانگونه که که از ظلم و ستم پر شده باشد )).
پس بار دیگر تو را به صبر و استقامت توصیه میکنم ،
تو نیز همه شیعیان و پیروان مرا به صبر و استقانت فرمان ده .
سلام و درود و رحمت حق بر تو و بر همه شیـعیان ما .
خـداونـــد برای ما کافی است و او خوب کـــــارگزاری اسـت ؛ او بهترین سرپرست و بهترین یاور است .
رفقای عزیز و همسنگران عزیزم
من ساعت ها در مورد این نامه فکر کردم
هر چه بیشتر اندیشیدم بیشتر فهمیدم که چه فاصله ی عظیمی هست بین من و شیعیان علی
و این نامه را از برترین مانیفست های شیعه و از بهترین سوالها برای این پاسخ که شیعه چه کسی است و چگونه عمل میکند یافتم
پیشنهاد حقیر این است که کتاب صفات شیعه ی شیخ صدوق که در عین ایجاز و کم حجمی و روانی بسیار معارف عالی را دارد را تهیه و مطالعه و انشالله عمل کنیم
خدا انشالله به ما توفیق شیعه ی حقیقی شدن را عنایت کند
یا علی
![[تصویر: u1nk6vj666sb7a7peg.gif]](http://shiaupload.ir/images/u1nk6vj666sb7a7peg.gif)