امیدوارم تو این مسئله به هیچ قومیتی توهین نشده باشه
اما خودمونیم ها!!!
من تازه فهمیدم که چقدر در اعماق وجودم این مضامین نهفته هست!
من عاشق گرگ هستم. مخصوصا گرگ های سفید ایرانی(که خیلی شبیه به گرگ های حاکستری روسیه هستن)
این مسئله مربوط به بچگی ام هست
از طرز راه رفتنش
از نگاهش
ازش خوشم می یومد.
از طرفی یه ضرب المثلی بین ما هست که می گه: گرگ از شیر ضعیف تره اما تو هیچ سیرکی نمی رقصه...
چند وقت پیش که پان ترکیسم رو دیدم یهو علامت گرگ رو گوشه پرچمش دیدم.
بگذریم.
نمی دونم چقدر خبر دارید یا نه اما خیلی وقت پیش به آذربایجان پاسپورت مرزنشین ها رو(اهالی آستارا رو) بدون ویزا مهر می زد. یعنی یه جوری می تونستیم بریم اونجا اقامت کنیم. ترکیه هم همچین اوضاعی داشت.
خیلی ها می رفتن و اقامت نامه رو راحت می گرفتن و می موندن. چند تن از هم قطار ها رفتند...
با خودم می می گم
مشهد رو که دارن می فروشن به وهابی ها
این ور ها که می خوان برن ترکیه
کرد ها هم که هر وقت هم نژاد های مستقر در عراقشون قدرتی می شن اینا هم غیرتی می شن
از اون طرف هم اوضاع سیستان و بلوچستان
یه طرف هم خوزستان هست که عمق فاجعه رو یه بار تو سوسنگرد درک کردیم.
کلاً ایران باید جوراب زنونه باشه تا بتونه کش بیاد.
یا باید به حرکتی بزنه کاری! بدجوری هم کاری! حالا من بگم این حرکت به من می خندین. ولی یه روز این حرکت رو می زنه.
حالا تا اون موقع یه صلوات بفرستین
نقل قول:چقدر دردناکست که ما به این آسانی یادگارهای رنج آور انسانهای بی مایه و پست را که روزی کاشانه هامان را به آتش زدند و فرزانگیمان را به دارها آویختند ، از یاد میبریم و امروز بدون لحظه ای درنگ و اندیشه ، همانها را به خانه هامان راه می دهیم ...
این نوشتار شما اشاره به کتاب به اصطلاح تاریخی
استر دارد . دوستان عزیز به طور خلاصه ارض کنم این کتاب عهد عتیق یهودیان از پایه دروغ است (بماند که در کتبی که وجود حقیقی دارند آنقدر تحریف شده که دور از حقیقت هستند )و شخصیت "هامان" که در این کتاب به عنوان وزیر اعظم خشایار شا از آن یاد شده ابدا ماهیت ایرانی ندارد چرا در تفاسیر و نقدهای زیادی به آن وارد است و به طرز شگفت آوری مطابق با یافته های تاریخی جدید این شخصیت تطابق کامل با آن چیزی دارد که در قرآن آمده (فرمانده کارگران فرعون) . اگه لازم باشد تایپکی در این باره ایجاد شود .
اولا از هدف و مقصود و بیان شما بسیار تشکر می کنم
دوما لطفا متن درباره هامان را اصلاح کنید
نقل قول:هیچ کشوری فتح نمیشه الا با خونریزی و جنگ
فتح بابل توسط کوروش بدون جنگ و خونریزی بوده
نقل قول:پادشاهای ایرانی هم برای وسعت دادن به خاک ایران جنگ میکردن.
جنگ با لیدنه(دست بر قضا تراکیه یا همین ترکیه امروزی) که اولین کشور گشایی هخامنشیان بود به قصد جلوگیری از تجاوز آنها به سرزمین های هخامنشی بوده و بعد از |آن هم جنگ بابل به سبب خیانت و ریا بابلیان بوده . من حامی سلطنت و یا حتی هخامنشیان نیستم و اصلا در عقایدم هخامنشیان صرفا در انحصار ایران امروزی نمی دانم و نمی گوییم که بسیار پاک بودند و چنین و چنان بودند
مقصودم این بود که با آگاهی درباره موضوعی نظرات درج شود
لطفا قبل از درج مطالب آگاهی خود از مطلبی را افزایش دهید تا نیات و نظرات محترم شما تحت شعاع قضاوت های نا عادلانه قرار نگیرد
نقل قول:برو بگرد ببینم میتونی یک نمونه از وحشی گری ایرانیها پیدا کنی؟
یکی از اون وحشی گری هایی که ما کردیم حمله ایران به هند بود.
در این حمله به رهبری نادر شاه افشار که وقتی هند رو فتح کرد.
اجازه داد سه روز در هند، سربازان ایرانی هر کاری که بخواهند بکنند. دیگه بقیه اش رو بخونید...
هیچ وقت نتونستم این فاجعه رو فراموش کنم.
همیشه بارش روی دوش ما هست. سیاه نمایی هم بهتره نکنیم. کاری هست که اجدادمون کردند و قابل انکار نیست.
بگذریم
به موضوع ربط نداشت
فقط خواستم بگم بهتره قوم خاصی رو بولد نکنیم و قدیس نشونش ندیم
مطب بسیار عالی بود اما اگر اشکال ندارد انتقادی به مطلب شما دارم
بهتر این مسئله مهم و حساس تسلط اسلام صوفی گرانه و یا اسلام لیبرالیسمی که این شبکه ها به خورد شعیان میدهند را از نقطه نظر علمی و با استفاده از مستندات به سایرین انتقال بدهیم مخلوط شدن این قضای با احساسات قومی گرایانه و ملی گراینه زیاد جالب نیست البته به نظر این بنده حقیر
بازهم تشکر و سپاس از شما دوست عزیز
تشکر بابت موضوع مفید.
متاسفانه هرچی که میکشیم از ناآگاهی هست . از اینکه بعضیا بزرگ کردن رشادت جوونای ایرانی و باخدا در مقابل تجاوزات صدام رو توی حذف گذشته میبینن . این رشادت انقدری بزرگ هست که نخواد بزرگنماییش کنیم . از آب در هاون کوبیدن میگذریم

؛
بنده دیگه از نصیحت بزرگتر از خودم خسته شدم . بیفایدس. به قول دوستمون ما خیلی کمتر از کسایی هستیم که این سریال رو دنبال میکنن . فقط خودمون رو موظف بدونیم که تحقیق کنیم و نذاریم تاریخمون رو سروته بهمون تحمیل کنن .
ی نکته بگم، که تا اونجا که من اطلاع دارم، توی یکی از قسمتای این سریال با پرداختن به مولانا، سعی کردن شاعر بزرگ ایرانی رو به خودشون نسبت بدن و متاسفانه خیلیها هم باور کردن ؛ تا اونجایی که میتونید در این ارتباط اطلاع رسانی کنید.
نقل قول:البته یک نکته رو یاد آوری کنم اکثر این افرادی که این فیلم رو میبین خانومها هستند و افرادی که کلن با تاریخ و هدف اصلی این فیلم آشنا نیستن...ولی خدایش من خودم دیگه خسته شدم از بس به این ملت میگم بابا این سریالهای ترکی ارزش دیدن نداره...کسی گوش به حرف ما نمیده!
به خانمها قشر وسیعی از فرزندان و برادران و خواهران کوچکترمون رو هم اضافه کن که باید برای اونها نگران بود .
نقل قول:
اگر ایرانیان قدیم فقط کارشون دفاع کردن و همسایه ها کارشون حمله، پس چرا مرز ایران تا مصر بود.
بابا چتونه همه ی آدما یه شکلن و یه اخلاق و دارن، فرق نمیکنه از چه نژاد و ملتی باشن، انسان از اول پیدایش طالب قدرت بود و تا الان هم ادامه داره. فرق نمیکنه ایرانی باشه یا غیر ایرانی.
نقل قول:من که نگفتم ما ایرانیها یا اجدادمون وحشی گری کردیم و ار اینجور حرفها!
فقط می خواستم منصفانه و بدون جانب گیری نظر خودمو ابراز کنم. ولی به هر حال هیچ کشوری فتح نمیشه الا با خونریزی و جنگ، خودتون هم یکم انصاف یخرج بدین و بدون تعصب به قضیه فکر کنید. من طرفدار هیچ سلسه یا پادشاهی نیستم، ولی همینطور که اشخاصی مثل سلیمان عثمانی برای وسعت دادن به کشورشون می جنگیدن، پادشاهای ایرانی هم برای وسعت دادن به خاک ایران جنگ میکردن.
به ولای علی خیلی بهم فشار اومد تا خودمو کنترل کنم . (از برکت اعتقادمه که نمیذاره خدایی نکرده به کسی بی احترامی کنم

)
به اندازهی کافی، دشمن داریم برادر که از
وحشیگریهای ساخته ذهنوشن برامون بگن، شما دیگه روی این زخم نمک نپاش . من نمیگم پادشاهان ایرانی فرشتگان مقرب الهی بودند ولی خدارو شاکرم که اجدادم عموما و مطلقا وحشیصفت و خونخوار نبودن . جنگ توی تاریخ همهی کشورها بوده و حداقل میتونم بگم، ایران اگرم حملهی به خاک کشوری داشته، از همهی
تمدنهای دنیا، کمترین آمار رو داره . شمام اگز سندی چیزی داری، عرضه بفرما و به اتهامات ساختگی علیه کشورمون دامنهای چیندار نزن
![[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]](http://s2.picofile.com/file/7919449672/Flower_Yahoo_smiley.gif)
.
نقل قول:یکی از اون وحشی گری هایی که ما کردیم حمله ایران به هند بود.
در این حمله به رهبری نادر شاه افشار که وقتی هند رو فتح کرد.
اجازه داد سه روز در هند، سربازان ایرانی هر کاری که بخواهند بکنند. دیگه بقیه اش رو بخونید...
هیچ وقت نتونستم این فاجعه رو فراموش کنم.
همیشه بارش روی دوش ما هست. سیاه نمایی هم بهتره نکنیم. کاری هست که اجدادمون کردند و قابل انکار نیست.
بگذریم
به موضوع ربط نداشت
فقط خواستم بگم بهتره قوم خاصی رو بولد نکنیم و قدیس نشونش ندیم
با شناخت نسبی که ازت دارم، میدونم که آدم حقپذیری هستی .
خدمتت عارضم که، اینطورام که شما میگی نبوده . بله، گفته میشه توی اون جنگ در ی فاصله ی زمانی نچندان زیاد، 30 هزار نفر از دو طرف کشته شدن (البته عدد توی تاریخ حکم نمرههای توصیفی این روزای ابتدایی رو داره. یعنی 30 هزار صرفا مساوی 30000 نیست . معنی عظمت رو میرسونه). از اونجایی که توی جنگ نقل و نبات خدمت برادران رزمنده عرضه نمیشه، کشتار رو نمیشه وحشیانه دونست ...
در مورد چرایی جنگ هم بگم که طبق اسناد نسبتا معتبر تاریخی، علت جنگ این بوده که ی سری از مزدوران افغان بعد از یاغیگری و فرار به سمت هندوستان، تعداد زیادی از نیروهاشون رو از دست میدن و حدودا 800 نفر (اگه اشتباه نکنم) به پادشاه وقت هندوستان پناه میبرن .
نادرشاه ازشون درخواست میکنه این یاغیها رو تحویل بدن، ولی سرباز میزنند و طبیعیه که جنگ در میگیره . بعد از فتح پایتخت هند (خاطر ندارم کدوم شهری بود) و بی دفاع بودن شهر، نادر شاه از بهترین افراد سپاهش برای محافظت از شهر قرار میده که نمکنشناسهای این شهر (با وجود امنیت کامل) به سپاهیای نادرشاه حجوم میارن و تعداد زیادی از بهترین جنگجوها و جوانان اون تاریخ ایران رو به خاک و خون میکشن .
انتظار که ندارین احتمالا نادرشاه ازشون تشکر به عمل بیاره؟!

نادرشاه هم انسانه، (کار به درست و غلطش ندارم، ولی میگم جواب های، هوی هست توی جنگ) حسابی ادبشون میکنه . البته هندیها هنوز هم نادرشاه رو خونخوار میدونن ولی باید این نکته رو یاد داشته باشن، نمکنشناسی عاقبت خوبی نداره .
پ.ن:
درخواست عاجزانه دارم این حقیر رو به طرفداری از خونخواری و کشورگشایی متهم نفرمایید . نکاتی که گفته شد فقط جهت معلومات تاریخی بود
.
(۱/مهر/۹۳ ۲۳:۴۴)hossein.afrad نوشته است: [ -> ]این نوشتار شما اشاره به کتاب به اصطلاح تاریخی استر دارد . دوستان عزیز به طور خلاصه ارض کنم این کتاب عهد عتیق یهودیان از پایه دروغ است (بماند که در کتبی که وجود حقیقی دارند آنقدر تحریف شده که دور از حقیقت هستند )و شخصیت "هامان" که در این کتاب به عنوان وزیر اعظم خشایار شا از آن یاد شده ابدا ماهیت ایرانی ندارد چرا در تفاسیر و نقدهای زیادی به آن وارد است و به طرز شگفت آوری مطابق با یافته های تاریخی جدید این شخصیت تطابق کامل با آن چیزی دارد که در قرآن آمده (فرمانده کارگران فرعون) . اگه لازم باشد تایپکی در این باره ایجاد شود .
اولا از هدف و مقصود و بیان شما بسیار تشکر می کنم
دوما لطفا متن درباره هامان را اصلاح کنید
فتح بابل توسط کوروش بدون جنگ و خونریزی بوده
جنگ با لیدنه(دست بر قضا تراکیه یا همین ترکیه امروزی) که اولین کشور گشایی هخامنشیان بود به قصد جلوگیری از تجاوز آنها به سرزمین های هخامنشی بوده و بعد از |آن هم جنگ بابل به سبب خیانت و ریا بابلیان بوده . من حامی سلطنت و یا حتی هخامنشیان نیستم و اصلا در عقایدم هخامنشیان صرفا در انحصار ایران امروزی نمی دانم و نمی گوییم که بسیار پاک بودند و چنین و چنان بودند
مقصودم این بود که با آگاهی درباره موضوعی نظرات درج شود
لطفا قبل از درج مطالب آگاهی خود از مطلبی را افزایش دهید تا نیات و نظرات محترم شما تحت شعاع قضاوت های نا عادلانه قرار نگیرد
سلام دوست عزیز
در این پاراگرافی که شما اشاره فرمودید همان طوری دیدید...هامان یا اسم بکار برده نشده ..و در واقع اصل نوشته به صورت املایی ..خانه هایمان است که در نگارش خانه هامان تایپ شده است.
نقل قول:با شناخت نسبی که ازت دارم، میدونم که آدم حقپذیری هستی .
خدمتت عارضم که، اینطورام که شما میگی نبوده . بله، گفته میشه توی اون جنگ در ی فاصله ی زمانی نچندان زیاد، 30 هزار نفر از دو طرف کشته شدن (البته عدد توی تاریخ حکم نمرههای توصیفی این روزای ابتدایی رو داره. یعنی 30 هزار صرفا مساوی 30000 نیست . معنی عظمت رو میرسونه). از اونجایی که توی جنگ نقل و نبات خدمت برادران رزمنده عرضه نمیشه، کشتار رو نمیشه وحشیانه دونست ...
در مورد چرایی جنگ هم بگم که طبق اسناد نسبتا معتبر تاریخی، علت جنگ این بوده که ی سری از مزدوران افغان بعد از یاغیگری و فرار به سمت هندوستان، تعداد زیادی از نیروهاشون رو از دست میدن و حدودا 800 نفر (اگه اشتباه نکنم) به پادشاه وقت هندوستان پناه میبرن .
نادرشاه ازشون درخواست میکنه این یاغیها رو تحویل بدن، ولی سرباز میزنند و طبیعیه که جنگ در میگیره . بعد از فتح پایتخت هند (خاطر ندارم کدوم شهری بود) و بی دفاع بودن شهر، نادر شاه از بهترین افراد سپاهش برای محافظت از شهر قرار میده که نمکنشناسهای این شهر (با وجود امنیت کامل) به سپاهیای نادرشاه حجوم میارن و تعداد زیادی از بهترین جنگجوها و جوانان اون تاریخ ایران رو به خاک و خون میکشن .
انتظار که ندارین احتمالا نادرشاه ازشون تشکر به عمل بیاره؟!![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
نادرشاه هم انسانه، (کار به درست و غلطش ندارم، ولی میگم جواب های، هوی هست توی جنگ) حسابی ادبشون میکنه . البته هندیها هنوز هم نادرشاه رو خونخوار میدونن ولی باید این نکته رو یاد داشته باشن، نمکنشناسی عاقبت خوبی نداره .
پ.ن:
درخواست عاجزانه دارم این حقیر رو به طرفداری از خونخواری و کشورگشایی متهم نفرمایید . نکاتی که گفته شد فقط جهت معلومات تاریخی بود
.
منظور من خود جنگ نبوده. درسته که توی جنگ حلوا خیرات نمی کنن
منظور من بعد جنگ بوده
نادر شاه سرباز ها رو آزاد می گذاره که با زنان و دختران و اموال مردم هند(پایتخت هند وقت) هر کاری بخوان بکنن. یعنی همون کاری که داعش الآن با ایزدی ها و سایر مردم عراق کرد.
حالا این یه مورد بود که من رو بدجوری از خودم زده کرد
هر چی هم هر کاری کرده باشه نادر شاه نمی بایست زنان و کودکان و اون ناحیه رو اینجوری آزار می داد.
بگذریم
فکر کنم بحثی که شروع کردم ربطی به تاپیک نداشت
اگه حذف نشه :
گورکانیان در سال 1700 به حکومتی خشن و ظالم تبدیل شده بود. تو بیجاپور ( اگه درست بگم ) جنگ های خونینی رخ داد که حتی ماراتها ها از اونجا سربرآوردن، mysore هم انقلاب کرد و از دست گورکانیان آزاد شد. ببین اوضاع تو اونجا چجوری بوده. گورکانیان با تحریک افغان ها باعث شدن که ایران صفوی سقوط کنه. تو دوره ای که بهترین زمان برای پیشرفت بود، زمانی که آلمان و هلند و ... تازه اعلام موجودیت کرده و داشتن پیشرفت می کردند. ایران هم چیزی کم نداشت ولی این افغان ها ایران رو نابود کردند. تو اون دوره پیشرفت نکردیم الان جهان سومی شدیم. نادر شاه بهترین کارش این بود که گورکانیان رو ادب کنه تا دیگه تو مملکت ما دخالت نکنن.
حالا کسی که باعث شد ما از پیشرفت باز بمونیم، به نظرت کشنم 2 تا سرباز گورکانی خیلی چیزه بزرگیه که میگی عین داعش برخورد کرد؟
چون آینده مارو خراب کردند.
اگه تاریخ سال 1700 رو بخونی میبینی که همه از اون موقع شروع به پیشرفت کردند. تو اون موقع : تنها مستعمرات انگلیس 13 تا ایالت آمریکا و جزایر جامائیکا و باهاماس بود. هلند که فقط یک شهر بود چه پیشرفتی کرد. آلمان یا همون پراشا تنها از 2 تا ایالت پراشا و برلینو داشت ولی اینا شروع کردن به پیشرفت، حالا ببینید چه غول هایی شدن این آلمانی ها.
تو اون دوره اگه هندی ها دخالت نمی کردن و افغان ها شورش، شاید ما هم مثل آلمان بودیم.
--------------
و من خودم ترکی بلدم ( اهل تبریزیم دیگه ) و چند قسمت حریم سلطان رو دیدیم و خوشمون نیومد. درباره عثمانی هم بگم که اونا به سربازاشون خون میدادن بخورن و عادتشون می دادن. جنگ که می شد اینارو تشنه نیگه میداشتن میگفتن برین که خون جلوتونه. اینا هم عین وحشی ها حمله میکردن. :|
نقل قول:حالا کسی که باعث شد ما از پیشرفت باز بمونیم، به نظرت کشنم 2 تا سرباز گورکانی خیلی چیزه بزرگیه که میگی عین داعش برخورد کرد؟
آخه من با سربازش چی کار دارم؟
من دارم می گم زنان و بچه ها توی هند نابود شدن زیر دست سرباز های نادرشاره
زن و بچه!
سرباز نبودن!
طبق رسم باید اسیر می شدن و کنیزی می کردن
ولی به اوضاعی مانند عراق در زمان حال براشون پیش اومد
در ادبیات هند نادر شاه افشار جایگاهی مانند جایگاه چنگیز خان مغول در ادبیات ایران را دارد .
متجاوزی بی رحم که به بهانه اسلام و دین به هندوان کافر حمله کرده وتخت طاووس ،کوه نور ودریای نور را با خود برده است .
اما معلوم نیست در اشاعه دین رحمت ومهربانی چه اقداماتی کرده وچه قدم هایی برداشته است .