۲/مهر/۹۳, ۲۱:۲۰
(۲/مهر/۹۳ ۲۱:۰۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]آخه من با سربازش چی کار دارم؟
من دارم می گم زنان و بچه ها توی هند نابود شدن زیر دست سرباز های نادرشاره
زن و بچه!
سرباز نبودن!
طبق رسم باید اسیر می شدن و کنیزی می کردن
ولی به اوضاعی مانند عراق در زمان حال براشون پیش اومد
عجبا. جون 2 تا زن و بچه مهم بود یا اینکه این هندی ها زدن آینده ایرانو خراب کردن؟ خوب کرد کشت که تا این زن ها بچه نزان که بیان ایران رو خراب کنن. خوب کرد . آلمان تو سال 1700 هیچی نداشت و از نو شروع کرد . ما این همه چیز میز داشتیم. این همه تو علم پیشرفت کرده بودیم. افغان حمله کرد بعد نادر بعد زندیه بعد قاجار. این همه جنگ ایرانو نابود کرد. آلمان تو سال 1800 به قدرتی رسیده بود که تونست کشور مشترک المنافع لهستان و لیتوانی که از سال های زیادی ( فک کنم 500 سال ) داشتن حکومت میکردن رو از بین برد.
جون زن و بچه هندی که عین موش میزائن یا پیشرفت ایران؟
نقل قول:در ادبیات هند نادر شاه افشار جایگاهی مانند جایگاه چنگیز خان مغول در ادبیات ایران را دارد .
متجاوزی بی رحم که به بهانه اسلام و دین به هندوان کافر حمله کرده وتخت طاووس ،کوه نور ودریای نور را با خود برده است .
میزد همشونو می کشت و کسیو زنده نمیزاشت تا این هندی ها بفهمن کی به کیه، هر جا دلشون خواست نباید دخالت کنن. البته این هندی ها عین موش میمونن. هر کدوم 20 تا بچه دارن. این هندی ها وقتی داشتن همدیگرو می کشتن انگلیس وارد عمل شد و پدرشونو در آورد

من نمیگم که گورکانیان همشون بد بودن . من واقعا به اکبر شاه کبیر و جهانگیر احترام میزارم ولی نوادگانش واقعا آدمای بیخودی بودن و پاشونو از گلیمشون دراز تر کردن.

؛