تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
آخیش
دیگه قالب قبلی خیلی تکراری شده بود.
دست همه تون درد نکنه.

[/b]
بیداری اندیشه تحول خوبی در تالار های مذهبی بود.
(۲۴/مهر/۹۱ ۱۸:۵۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم
السلام علیکَ یا مولانا یا باب الحوائج یا جواد الائمه (علیه السلام)

ما هم از زحمات شبانه روزی این دوست بزرگوار سپاسگزاریم .
الحق که برای حرکت به سوی حق و حقیقت بسیار زحمت میکشند .

مدتها قبل موضوعی با عنوان
" صلوات برای سلامتی مدیران تالار "
ایجاد شده که میتواند ارسالهای تشکر شما عزیزان را در بر داشته باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
(۲۴/مهر/۹۱ ۱۷:۵۴)AMINI نوشته است: [ -> ]بسم رب النور
با سلام و عرض ادب و خدمت تمامی دوستان و همسنگران عزیز
صمیمانه ترین تبریکات بنده را بمناسبت دومین سالگرد افتتاح تالار پذیرا باشید..
از همه موارد گفته شد الا یک حق ادا نشد...
براستی که برادر عزیزمان MAHDI 2021 در طول این مدت تمامی مشکلات را به دوش کشیدند و زحمات فراوانی بعهده ایشان بوده است.
حال با توجه به نجابتی که در سخنان ایشان دیده میشود در هیچ مبحثی اسم از خودشان نیاورده اند و کم لطفی نموده اند.
به حق که جنابعالی نیز زحمات بسیار فراوان و ارزنده ای کشیده اید که صاحب الامر و زمان ان شاالله پاسخ این همه زحمت را خواهند داد و زبان و گفتار ما از جبران و قدردانی از جنابعالی قاصر است.

دوستان میدانند که نبرد در این جبهه که دشمن ناشناس و ناپیداست و ابزارآلات جنگی تنها ابزاری مجازیست چقدر سخت و جانفرساست.

حال با توجه به زحماتی که جنابعالی کشیده اید از شما درخواست داریم که در این بخش مبحثی را با عنوان تشکر از مدیریت سایت ایجاد فرمایید و با توجه به اینکه ایجاد مبحث در این بخش تنها بدست جنابعالی ایجاد میگردد زحمت این نیز بر عهده شما خواهد بود.
و با توجه به اینکه این مبحث تشکر از جنابعالیست ایجاد کننده تاپیک را یکی از دوستان قرار دهید.
اجرتان با پروردگار و صاحب این زمان
موفق و پیروز و مستدام
کوچکترین عضو تالار
یا علی

سلام
شما خیلی لطف دارید برادر عزیز Heart

همه میدونن که همه زحمتها رو من میکشم Big Grin
ولی خارج از شوخی من شخصا به کار گروهی عقیده شدیدی دارم و واقعا همه دوستان زحمات زیادی میکشن و این تعارفی نیست...

اگر هم کسی میخواد از بنده تشکر کنه، کار سختی در پیش داره Cool
برای تشکر از بنده، به بیداری مردم کمک کنید. راحت ترین و ساده ترین راه توزیع مستندهای تالار است....
اگر کسی حال و حوصله دیدن مستند نداره، سخنرانی های خوب و موثر رو تقدیمش کنید
حتی مقالات و مطالب تالار یا هر سایت دیگری را پرینت کنید و به مخاطب مرتبط بدهید

سعی کنید ابتدا نیاز ایجاد کنید در شخص با ذکر سوالاتی و بعد متناسب با ایشان، مطلبی را ارائه دهید

فکر کنم همه از تشکر کردن پشیمون شدن Angel

(۲۴/مهر/۹۱ ۱۵:۳۱)SARV نوشته است: [ -> ]بسم الله .

اتفاقی افتاده که بالاخره راضی شدید قالب سایت رو عوض کنید؟!!Wink ( درضمن دست محمد آقا هم درد نکنه )

یک تشکر ویژه باید از شما مهدی آقا و بیداری اندیشه عزیز کرد که در این مدت از همه

بیشتر زحمت کشیدید .

اجرتان با آقا امام زمان انشاءالله

سلام برادر عزیز Heart
احتمالا از برکت زیارت امام رضاست....

نائب الزیاره ما هم هستید؟

از اظهار لطف شما هم تشکر میکنم و ان شاء الله که بتونیم تالار رو با کمک شما بهبود ببخشیم
تولد این سایت رو پیاشاپیش تبریک می گم . امیدوارم یکی بحث ها روشن فرکرانه تر و جوان پسند تر بشه .
مرسی
(۲۵/مهر/۹۱ ۱۴:۳۲)minoo نوشته است: [ -> ]تولد این سایت رو پیاشاپیش تبریک می گم . امیدوارم یکی بحث ها روشن فرکرانه تر و جوان پسند تر بشه .
مرسی

ممنون. تالار خودتونه

بیشتر توضیح میدید؟
البته شما خودتون می تونید آغاز کننده هر بحثی باشید ولی خوب توضیح بیشتر شما باعث میشه که سایر اعضای تالار بدونن چه نیازهایی وجود داره Angel
ممکنه چیزی که تو ذهن شماست را خیلی ها فکر کنند که نیازی نیست
سلام بر همگی.
تبریک.تبریک.
یادش بخیر ، یه بنده خدایی بود قبلا ها میومد تالار.چه خاطره هایی باهاش دارم ها!!!.

نمی دونی کی رو میگم؟
یکم فکر کن...

ای بابا یادت نیست؟

بابا mohammad.d سابق رو میگم دیگه!!! آ بارکلا.خودشه.درست فهمیدی.بعداها اسمشو تغییر داد گذاشت Abasaleh

تو این مدت سرش خیلییی شلوغ بوده.تازه داره سفت و سخت درس میخونه!!!

خلاصه سرتونو درد نیارم.خیلی سلام رسوند.گفت مخلص همتون هست.کلی هم تبریک گفت.

گفت که ایشا الله مثل همیشه امام زمان پشتیبان این تالار باشه.

این روزا دیگه من هم نمی بینمش!!!اگر دیدینش سلام منو بهش برسونین!!!

التماس دعا.
جای یک خسته نباشید مخصوص داره : اجرکم عند الله
منم تبریک میگم.

انشاالله اجر همتون جهاد و شهادت در رکاب مولامون.

باتمام وجودم اینو از خدا براتون می خوام و دعا میکنمSmile
مطمئنین از آمریکا انقدر نگاه میکنن ، اگر این جوریه بابا دمتون گرم
سلام دوستان امروز سوم آبان ماه 1391 هست درست 32 سال پیش درهمچین روزی (سال 1359)اولین عملیات شکستن حصرآبادان با شکست مواجه شد در این عملیات چند صد نفر از بچه های گردان ما (گردان 201 ژاندارمری) و گردان 144 لشگر 21 حمزه به شهادت رسیدن و تعدادی هم به اسارت در آمدن ,
دشمن بعثی به استعداد یک لشگر زرهی و یک تیپ در احتیاط (جمعا حدود 160 دستگاه تانک) در مقابل 2 گردان پیاده و یک گروهان تانک ( 14 دستگاه تانک)
در مقابل ما صف آرایی کرده بوئن آمار دقیقی از شهدا و اسیران آن روز در دست ندارم ولی تعداد پیکرهای شهدا بسیار بود یاد و راهشون گرامی باد
بیاین شهدا رو یاد کنیم با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع