|
دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد
|
|
۱۱:۱۱, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() منّت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربتست و به شکر اندرش مزید نعمت. هر نفسی که فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات. پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمت شکری واجب از دست و زبان که برآید .............. کز عهده شکرش به در آید ==================================================================== عناوینی که در ادامه خدمت شما عرض خواهم کرد: 1- تبریک و تشکر و حلالیت 2- تحلیل وضعیت تالار در یکسال گذشته 3- ارائه بحثهای آماری و مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سلام علیکم چند روزی دیگر تا سوم آبان، سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه باقی نمانده و برای حقیقت جویان که همواره به دنبال بیداری خود و دیگران هستند، 2 سال است که بستری با عنایات خداوند متعال و حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراهم کردیم. مسلما تالار با افت و خیزهای زیادی روبرو بوده، اما این نکته را هیچگاه نباید فراموش کرد که حق همیشه در تاریخ مظلوم بوده و ما وظیفه بسیار سنگینی داریم که مطالبی را که حق یافته ایم، با سخن زیبا و زیبا سخن گفتن به جهانیان ارائه دهیم. 24/7/1391 1- تبریک و تشکر و حلالیت مسلما هدف اصلی این تالار تبادل اطلاعات و در نهایت بیداری تک تک افراد حاضر در تالار بوده پس تبریک اول رو به مناسبت سالگرد افتتاح تالار، باید به تمامی کاربران عزیز بگم کاربرانی بودند که با افکار و روحیات خاصی وارد تالار می شدند اما در این مدت حضور در تالار، کاملا افکار و روحیات آنها ارتقا میافت و این نشان از حق طلبی آنها داشت. تبریک دوم هم متعلق است به این عزیزان. بسیاری از کاربران بودند که مطالب خوبی در تالار قرار دادند و سعی کردند بدون هیچ ادعایی خودشان بشوند یک محور بیداری و کمک به اهداف تالار. شما عزیزان سومین دسته هستید که بهتون سالگرد افتتاح تالار رو تبریک میگم فلانی بدو بیا ببین تو بخشت چی نوشتن واقعا زحماتی که تک تک تیم مدیریتی تالار طی این مدت کشیدن، شاید اصلا در نوشتار نگنجد. استرس ها و نگرانی ها و برنامه ریزی ها و .... باعث شده بود که برخی عزیزان مخصوصا ناظران، بخش تحت نظارتشون رو قسمتی از وجودشون بدونن و هیچگاه کوچکترین مشکلی رو رها نمیکردن. پس چهارمین دسته که باید بهشون تبریک گفت هم اعضای گرامی تیم مدیریتی هستند به بحث تشکر برسد که ما از شکر نعمتهای بی شمار خداوند عاجزیم و در همین حد کم او را شکر می گوییم و امیدواریم که از ما راضی باشد مطمئنا هر چقدر دل ما پاکتر بوده باشه، بیشتر از هدایتهای حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بهره بردیم و ان شاء الله که ادامه داشته باشه تا به عنوان تشکر، سربازی ایشان را بکنیم و تشکر می کنم، از همه گروههایی که بالا بهشون سالگرد افتتاح تالار رو تبریک گفتم. هر کسی در سال گذشته و سال قبل از آن هرچه توانسته انجام داده و با محدودیتها و مشکلات ساخته و حتما جا دارد که از او حداقل کلامی تقدیر و تشکر شود و تقاضای حلالیت از همه عزیزان داریم. هر کسی در این یکسالی که گذشت از برادران و خواهران حاضر در تالار ناملایمتی دیده، به یمن این روزهای مبارک افتتاح تالار، بگذرد و ببخشد که حتما خدا هم جایی از او خواهد گذشت. (البته این به معنی نادیده گرفتن مشکلات و عدم تلاش برای رفع آنها نیست) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۲, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آخیش دیگه قالب قبلی خیلی تکراری شده بود. دست همه تون درد نکنه. [/b] بیداری اندیشه تحول خوبی در تالار های مذهبی بود.
|
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۱۸:۵۲)Agha sayyed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۱۷:۵۴)AMINI نوشته است: بسم رب النور سلام شما خیلی لطف دارید برادر عزیز همه میدونن که همه زحمتها رو من میکشم ولی خارج از شوخی من شخصا به کار گروهی عقیده شدیدی دارم و واقعا همه دوستان زحمات زیادی میکشن و این تعارفی نیست... اگر هم کسی میخواد از بنده تشکر کنه، کار سختی در پیش داره برای تشکر از بنده، به بیداری مردم کمک کنید. راحت ترین و ساده ترین راه توزیع مستندهای تالار است.... اگر کسی حال و حوصله دیدن مستند نداره، سخنرانی های خوب و موثر رو تقدیمش کنید حتی مقالات و مطالب تالار یا هر سایت دیگری را پرینت کنید و به مخاطب مرتبط بدهید سعی کنید ابتدا نیاز ایجاد کنید در شخص با ذکر سوالاتی و بعد متناسب با ایشان، مطلبی را ارائه دهید فکر کنم همه از تشکر کردن پشیمون شدن (۲۴/مهر/۹۱ ۱۵:۳۱)SARV نوشته است: بسم الله . سلام برادر عزیز احتمالا از برکت زیارت امام رضاست.... نائب الزیاره ما هم هستید؟ از اظهار لطف شما هم تشکر میکنم و ان شاء الله که بتونیم تالار رو با کمک شما بهبود ببخشیم |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تولد این سایت رو پیاشاپیش تبریک می گم . امیدوارم یکی بحث ها روشن فرکرانه تر و جوان پسند تر بشه .
مرسی |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۱ ۱۴:۳۲)minoo نوشته است: تولد این سایت رو پیاشاپیش تبریک می گم . امیدوارم یکی بحث ها روشن فرکرانه تر و جوان پسند تر بشه . ممنون. تالار خودتونه بیشتر توضیح میدید؟ البته شما خودتون می تونید آغاز کننده هر بحثی باشید ولی خوب توضیح بیشتر شما باعث میشه که سایر اعضای تالار بدونن چه نیازهایی وجود داره ![]() ممکنه چیزی که تو ذهن شماست را خیلی ها فکر کنند که نیازی نیست |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی.
تبریک.تبریک. یادش بخیر ، یه بنده خدایی بود قبلا ها میومد تالار.چه خاطره هایی باهاش دارم ها!!!. نمی دونی کی رو میگم؟ یکم فکر کن... ای بابا یادت نیست؟ بابا mohammad.d سابق رو میگم دیگه!!! آ بارکلا.خودشه.درست فهمیدی.بعداها اسمشو تغییر داد گذاشت Abasaleh تو این مدت سرش خیلییی شلوغ بوده.تازه داره سفت و سخت درس میخونه!!! خلاصه سرتونو درد نیارم.خیلی سلام رسوند.گفت مخلص همتون هست.کلی هم تبریک گفت. گفت که ایشا الله مثل همیشه امام زمان پشتیبان این تالار باشه. این روزا دیگه من هم نمی بینمش!!!اگر دیدینش سلام منو بهش برسونین!!! التماس دعا. |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
جای یک خسته نباشید مخصوص داره : اجرکم عند الله
|
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۳۹ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
منم تبریک میگم.
انشاالله اجر همتون جهاد و شهادت در رکاب مولامون. باتمام وجودم اینو از خدا براتون می خوام و دعا میکنم
|
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
مطمئنین از آمریکا انقدر نگاه میکنن ، اگر این جوریه بابا دمتون گرم
|
|||
|
|
۱:۱۴, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان امروز سوم آبان ماه 1391 هست درست 32 سال پیش درهمچین روزی (سال 1359)اولین عملیات شکستن حصرآبادان با شکست مواجه شد در این عملیات چند صد نفر از بچه های گردان ما (گردان 201 ژاندارمری) و گردان 144 لشگر 21 حمزه به شهادت رسیدن و تعدادی هم به اسارت در آمدن ,
دشمن بعثی به استعداد یک لشگر زرهی و یک تیپ در احتیاط (جمعا حدود 160 دستگاه تانک) در مقابل 2 گردان پیاده و یک گروهان تانک ( 14 دستگاه تانک) در مقابل ما صف آرایی کرده بوئن آمار دقیقی از شهدا و اسیران آن روز در دست ندارم ولی تعداد پیکرهای شهدا بسیار بود یاد و راهشون گرامی باد بیاین شهدا رو یاد کنیم با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,535 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,554 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,964 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,376 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,032 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,328 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,934 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://picture.bidari-andishe.ir/bid/tavallod.jpg)

( درضمن دست محمد آقا هم درد نکنه )