نقل قول:چه کسی این ادعا رو کرد ؟
آقا مهدی، آیا شما این ادعا رو ندارید؟
اگر شما معتقد نباشید که با استفاده از فلسفه میشه درستی اسلام رو اثبات کرد، پس نیازی به بحث نیست.
نقل قول:نه نیست . این بخشها رو شما معین کردی .
اگر دوستان روند دیگری رو مد نظر دارند، می تونند مطرح کنند.
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۱:۱۰)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام
بزرگان زيادي تو اين مسئله موندن و نتونستند رد يا قبولش كنن
من معتقدم تنها راه اثبات دين اسلام ثقلين هستند ولاغير
و بزرگي هم فرموده : « كشك »
ببخشيد اگه نظر دادم
موفق باشيد
يا علي عليه السلام
سلام
ابوتراب عزیز، ممنون از نظرتون
در واقع بحث اصلی همین هست که روش صحیح تشخیص راه درست از راه نادرست، چی هست؟
اگر کسی مبنای ایمانش این باشه که مثلا واژه یوم در قرآن 365 بار تکرار شده، وقتی بفهمه که 365 بار نبوده و 451 بار تکرار شده، این مبنا فرو می ریزه.
پس صرف نظر از اینکه اسلام دین درستی است یا نه، باید دنبال روش صحیح تشخیص بود. و گرنه دچار جهل مرکب میشیم.
جا داره در این مورد مفصلا بحث بشه.
سلام بر دوستان..... من اومدم که جواب بدم به مطالب، ولی می بینم که سوال خاصی پرسیده نشده، از فرهاد عزیز میخوام که نظرش رو خیلی واضح بگه تا من هم بتونم جواب بدهم....
با ایهام و اشاره و... نمیشود مطالب فلسفی را باز کرد....
من نظرم را صراحتا میگویم: به نظر حقیر با مبانی فلسفی که هم اکنون ما داریم می شود پایه های دین مبین اسلام را اثبات کرد و همراه آن آمد جلو بدون اینکه به تناقضی برسیم.
حالا اگر شما در مورد این ادعای حقیر نظر مخالفی دارید با دلیل خیلی واضح بگویید....
ممنون می شود.
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۲:۱۲)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]من نظرم را صراحتا میگویم: به نظر حقیر با مبانی فلسفی که هم اکنون ما داریم می شود پایه های دین مبین اسلام را اثبات کرد و همراه آن آمد جلو بدون اینکه به تناقضی برسیم.
سلام سید ابراهیم گرامی
پس لطفا یک روند کامل از یکی از اثباتهایی که در حال حاضر موجود است را ارائه بفرمایید تا درباره اش بحث کنیم و ببینیم که آیا استدلال مطرح شده، درست است یا نه؟
ممنون
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۲:۲۵)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلام سید ابراهیم گرامی
پس لطفا یک روند کامل از یکی از اثباتهایی که در حال حاضر موجود است را ارائه بفرمایید تا درباره اش بحث کنیم و ببینیم که آیا استدلال مطرح شده، درست است یا نه؟
ممنون
فرهاد 55 جان , شما این تاپیک رو زدی . شمایی که سوال مطرح میکنی و دوستان دیگه جواب میدن
ما بیاییم چندین دلیل بیاریم در حالیکه معلوم نیست کدوم میتونه جواب باشه ! آقا سید هم فرمودند که سوالتو واضح بپرس تا جواب بگیری .
عزیز دل , مگه ممکنه ما بیاییم برای سوالی که مطرح نشده , تعدادی اثبات ارائه کنیم . شما بفرمایید در کدوم بخش و کجا براتون سوال شده تا جواب بدیم .
بعنوان مزاح عرض کنم : مگه میری رستوران 50 تا غذا برات میارن تا خودت انتخاب کنی ؟ 

شما سوال واضح بپرس مثلا اینکه فلان مسئله در اسلام چگونه با فلسفه اثبات میشود این میشه یه سوال که ما جواب میدیم .
یا اگه تناقضی میبینی , بگو مثلا فلان جا تناقض هست تا ما از نظر فلسفی , سعی کنیم پاسخی پیدا کنیم .
مبحث این تاپیک داره طوری عوض میشه که انگار ما باید بیاییم قبل از سوال , جواب بدیم .
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۲:۱۲)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]من نظرم را صراحتا میگویم: به نظر حقیر با مبانی فلسفی که هم اکنون ما داریم می شود پایه های دین مبین اسلام را اثبات کرد و همراه آن آمد جلو بدون اینکه به تناقضی برسیم.
حالا اگر شما در مورد این ادعای حقیر نظر مخالفی دارید با دلیل خیلی واضح بگویید....
ممنون می شود.
اینم فرمایش آقا سید مبنی بر اینکه سوال بپرسید تا روند بحث رو ادامه بدیم
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۱:۵۱)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]اگر کسی مبنای ایمانش این باشه که مثلا واژه یوم در قرآن 365 بار تکرار شده، وقتی بفهمه که 365 بار نبوده و 451 بار تکرار شده، این مبنا فرو می ریزه و به قول شما این یعنی کشک.
فرهاد 55 عزیز ,
کشک , همون مکتب فالون... هست که روش عرفانیش از سیارات دیگه اومده !
و بت رو تبرک میکنند ! و بینهایت خدا دارند !
شما بهتره از کلمات صحیح استفاده کنی !
اگه بخواهیم دنبال کلمات باشیم ,
من بینهایت مزخرفات میتونم از کتاب استاد شما ( لی هنگچی ) در بیارم . لطفا در استفاده از کلمات دقت کن .
ما در اینجا قرار نیست در مورد اثبات ریاضی و غیره صحبت کنیم . ما خود دین مبین اسلام رو و اصول اولیه آنرا با فلسفه اثبات میکنیم . انشاالله.
نقل قول:شما سوال واضح بپرس مثلا اینکه فلان مسئله در اسلام چگونه با فلسفه اثبات میشود این میشه یه سوال که ما جواب میدیم .
سلام
خب بحث در مورد اثبات درستی اسلام هست. حالا چه وحیانی بودن قرآن رو اثبات کنیم و چه نبوت پیامبر اثبات بشه، در هر دو صورت میشه این رو اثباتی بر درستی اسلام دونست.
در مورد اون کشک هم اگر سوء تفاهمی پیش اومده عذر می خوام. منظور، روشهای نادرست تشخیص بود و اصلا اشاره به اعتقادات اسلامی نبود.
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۷:۱۱)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]سلام
خب بحث در مورد اثبات درستی اسلام هست. حالا چه وحیانی بودن قرآن رو اثبات کنیم و چه نبوت پیامبر اثبات بشه، در هر دو صورت میشه این رو اثباتی بر درستی اسلام دونست.
سلام
فرهاد 55 عزیز , پس سوالت دقیقا اینه که ما از نظر فلسفی ,
1-وحی بودن قران رو اثبات کنیم ؟
یا
2-نبوت پیامبر رو اثبات کنیم ؟ درسته ؟
خوب اگه با این دو سوال موافق هستی , لطفا یه پست دیگه بده و یکیشو مطرح کن . بالاخره فکر میکنم بعد از چندین هزار کلمه , شما سوالتو مطرح کردی

و چه خوب کاری کردی
منتظر پست شما و یکی از سوالت بالا هستم . اگه موافقی سوالتو , کوتاه و واضح مطرح کن .
سلام
فرقی نمی کنه. هر کدوم که اثبات بشه، خود بخود اون یکی دیگه هم اثبات میشه.
به طور مثال می تونید نبوت پیامبر رو اثبات کنید.
(۱/آبان/۹۱ ۸:۴۵)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]
به طور مثال می تونید نبوت پیامبر رو اثبات کنید.
سلام فرهاد 55 جان .
بسیار مسرور شدم که سوالتو بالاخره پرسیدی .
خوب اگه قراره من رسالت پیامبر ص را از نظر فلسفی اثبات کنم , پیشنهادم اینه که :
شما از نظر فلسفی دلیل منطقی بیار که : نبوت پیامبر رو رد کنی . اونوقت روی دلائل شما متمرکز میشیم تا ادامه بحث بشه .
ممنون
نقل قول:خوب اگه قراره من رسالت پیامبر ص را از نظر فلسفی اثبات کنم , پیشنهادم اینه که :
شما از نظر فلسفی دلیل منطقی بیار که : نبوت پیامبر رو رد کنی . اونوقت روی دلائل شما متمرکز میشیم تا ادامه بحث بشه .
آقا مهدی
به نظر من فلسفه نه می تونه نبوت پیامبر رو اثبات کنه و نه می تونه ردش کنه. یعنی اصلا ابزار مناسبی برای این کار نیست.
در مورد اینکه نمی تونه رد کنه، شما با من هم عقیده اید. اما بحث در مورد اینه که آیا می تونه اثبات کنه یا نه؟
(۱/آبان/۹۱ ۱۲:۰۵)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]آقا مهدی
به نظر من فلسفه نه می تونه نبوت پیامبر رو اثبات کنه و نه می تونه ردش کنه.
چرا ؟
(۱/آبان/۹۱ ۱۲:۰۵)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]یعنی اصلا ابزار مناسبی برای این کار نیست.
اگه فلسفه ابزار مناسبی نیست پس چرا از ما میخوای با فلسفه اثبات کنیم ؟
احتمالا بعد از اینکه ما, کلی , با برهان های فلسفه پیش رفتیم میخوای بگی :
فلسفه ابزار مناسبی نیست
(۱/آبان/۹۱ ۱۲:۰۵)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]اما بحث در مورد اینه که آیا می تونه اثبات کنه یا نه؟
اگه دنبال بحث نبوت از طریق فلسفی هستی یه نگاهی به تاپیک آقا سید ابراهیم بنداز . اشون در بیان اثباتهای فلسفی , در قدم بعدی , میخوان از نظر فلسفی , نبوت رو اثبات کنن
اینم لینکش برای شما دوست گرامی که پیگیر بحث هستی .
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20...#pid155523
و اما سوال من :
(۱/آبان/۹۱ ۱۲:۰۵)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]اما بحث در مورد اینه که آیا می تونه اثبات کنه یا نه؟
بنظر خود شما چطور ؟ آیا فلسفه میتواند اثبات کند ؟
اگر بله , پس دلائل خودتو بگو
اگر خیر , پس دلائل خودتو بگو
ممنون