وای وای وای،باید زنگ بزنیم گشت ارشاد بیاد جمتون کنه

به ترتیب محبوبیت:
1-نوحه و مداحی (گرچه زیاد گوش نمیدم)
2-سالار عقیلی (هنوز نفهمیدم به چه سبکی میخونه،ولی فکر کنم سنتیه

)
3-کلاسیک و پاپ
راستی،سبک سامی یوسف چی بود؟!
اما کلاسیک و پاپ رو بیشتر از مداحی و مداحی رو بیشتر از مورد دوم گوش میدم به دلیل اینکه هنوز فرصت نکردم پیگیرش شم!
بسم الله الرّحمن الرّحیم
علاقه ی من:
من از موسیقی قرآنی لذّت می برم. و هیچ چیز رو با موسیقی قرآن و زیر مجموعه هاش مثل تواشیح و ابتهال و... عوض نمی کنم.
بر خلاف خیلی ها، وقتی دلم می گیره، قرآن گوش میدم. و وقتی خیلی شادم، قرآن گوش میدم.
1.سنتی
2.Sound Track
3.Instrumental
4.مقام اذری
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۳:۳۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]1.سنتی
2.Sound Track
3.Instrumental
4.مقام اذری
دقیقا منم همینا رو گوش می دم

فقط سنتی و آذری نه!

بسم الله الرحمن الرحیم
بنده از 10 سالگی موسیقی کار میکردم (بیشتر سنتی)
تا قبل از بیدار شدن اندیشه ! تقریبا همه چیز گوش میکردم ولی خب علاقه به همون سنتی و بیکلام انواع پاپ ، و انواع رپ و مدل 70 راک داشتم.
پس از بیدار شدن اندیشه اطلاع پیدا کردم که رسول خدا فرموده بهترین موسیقی اینه که قرآن رو با صوت خوش بخونید...
و ما هم که غلط بکنیم رو حرف ایشون حرفی بزنیم!
ولی خب از اونجایی که کلا به دین عمل نمیکنیم زیاد ، الان توی باشگاه بدنسازی هرچی که ضربان قلب رو ببره بالا گوش میدم (هرچند خوشم نمیاد) ، به توصیه ی آقا وحید 110 گوش دادن و کار کردن موسیقی رو هم تقریبا کامل گذاشته ام کنار ، موسیقی رو شاید همینجوری ماهی یکی دوبار گوش بدم ولی برای باشگاه همیشه گوش میدم. نوازندگی رو هم گذاشتم کنار :|
البته اینا که چیزی نیست ، مردم برای دین آبرو و جونشون رو میدن حالا ما یه عمل نا پسند رو کنار گذاشتیم تازه منت هم میذاریم!
البته بنده به وجود همچین تاپیکی اعتراض دارم ، قرار نیست کارهای خلاف دین رو بیایم اعلام کنیم که!
HIPHOP AMERICAN
RAP FARSI
قبلا انواع موزیک سنتی، لایت و ....اما به لطف خدا تو این دو سال بیداری اندیشه ام، اصلا فرصت نمی کنم چیزی گوش بدم. الان گاهی دعا و مناجات و مداحی و سخنرانی مذهبی بزرگان اما موزیک... هیچ نیازی بهش احساس نمی کنم. اینقدر وقت خودم رو با مطالعه پر کردم که دیگه جایی برای گوش دادن به موسیقی نمی مونه. البته مخالف موزیکهای حلال نیستم اما ترجیح میدم از وقتم مفیدتر استفاده کنم.