کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار)
۱۵:۰۵, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۴۳ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: tavallod.jpg]
به نام خدا .
بنده به عنوان ناظر این بخش چون دیدم نزدیک تولد تالار هستیم ( سوم آبان ) گفتم یک تاپیک مخصوص این بخش طراحی بکنیم و تا برای اولین بار یه تاپیک توی بخش موسیقی بدون جنجال باشه .
البته از خاص بودن کاربرای بخش موسیقی که تقریبا همه اطلاع دارند استفاده میکنیم و سوالی رو مطرح میکنیم .

عزیزان لطف بفرمایند در پاسخ هاشون فقط نام سبک موسیقی که گوش میدهند رو اینجا ارسال کنند !

( اسم خواننده نبرید . بحث هم نکنید )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Aurora ، جویای حقیقت ، محمود ، Reza71 ، AMINI.MR ، AMINI ، Mohammad Trust ، TheVampire ، nilufar7676 ، hesam110 ، mamy007 ، faraz_223 ، khademolmahdi ، aliali ، رمز شب ، ali0077 ، آفتاب ، السا ، انتصـار ، revenger ، help me ، sadra master ، Memory-X ، پارمیس

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۷, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
وای وای وای،باید زنگ بزنیم گشت ارشاد بیاد جمتون کنهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به ترتیب محبوبیت:

1-نوحه و مداحی (گرچه زیاد گوش نمیدم)
2-سالار عقیلی (هنوز نفهمیدم به چه سبکی میخونه،ولی فکر کنم سنتیهSmile)
3-کلاسیک و پاپ

راستی،سبک سامی یوسف چی بود؟!

اما کلاسیک و پاپ رو بیشتر از مداحی و مداحی رو بیشتر از مورد دوم گوش میدم به دلیل اینکه هنوز فرصت نکردم پیگیرش شم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، دیدگاه نوین ، Mohammad Trust ، hesam110
۲۱:۳۹, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۲:۰۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

علاقه ی من:

من از موسیقی قرآنی لذّت می برم. و هیچ چیز رو با موسیقی قرآن و زیر مجموعه هاش مثل تواشیح و ابتهال و... عوض نمی کنم.

بر خلاف خیلی ها، وقتی دلم می گیره، قرآن گوش میدم. و وقتی خیلی شادم، قرآن گوش میدم.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، میلاد.م ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، Mitsonary ، سید ابراهیم ، شیدا ، Havbb 110 ، دل خسته ، مسافر ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، مجید املشی ، AMINI ، saloomeh ، Mohammad Trust ، aboutorab ، yamin ، آیات ، آوای انتظار ، farzad313 ، آرین (الهه.ع) ، hesam110 ، aliali
۲۱:۵۵, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۱:۵۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #13
آواتار
صوت قرآن!Blush

شاید مسخره بشوم ، اما...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، شیدا ، Havbb 110 ، دل خسته ، مسافر ، بیداری اندیشه ، میلاد.م ، مجید املشی ، Amir ، AMINI ، Mohammad Trust ، aboutorab ، yamin ، Aurora ، آیات ، black ، حوریه سادات ، محب الزهرا ، farzad313 ، آرین (الهه.ع) ، hesam110 ، amir72 ، fiftynine ، عبدالرحمن
۲۳:۳۰, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14

1.سنتی
2.Sound Track
3.Instrumental
4.مقام اذری
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MiladYLH ، Mitsonary ، Havbb 110 ، مجید املشی ، AMINI ، Mohammad Trust ، black ، آرین (الهه.ع) ، hesam110
۲۳:۴۳, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۳:۵۳ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۳:۳۰)Reza2035 نوشته است:  1.سنتی
2.Sound Track
3.Instrumental
4.مقام اذری

دقیقا منم همینا رو گوش می دمSmile فقط سنتی و آذری نه!Mat
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Mohammad Trust ، hesam110
۰:۳۷, ۲۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۴:۳۳ توسط Amir.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام
اناشید بدون آهنگ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Mohammad Trust ، hesam110
۰:۳۸, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17

بسم الله الرحمن الرحیم

بنده از 10 سالگی موسیقی کار میکردم (بیشتر سنتی)

تا قبل از بیدار شدن اندیشه ! تقریبا همه چیز گوش میکردم ولی خب علاقه به همون سنتی و بیکلام انواع پاپ ، و انواع رپ و مدل 70 راک داشتم.

پس از بیدار شدن اندیشه اطلاع پیدا کردم که رسول خدا فرموده بهترین موسیقی اینه که قرآن رو با صوت خوش بخونید...
و ما هم که غلط بکنیم رو حرف ایشون حرفی بزنیم!

ولی خب از اونجایی که کلا به دین عمل نمیکنیم زیاد ، الان توی باشگاه بدنسازی هرچی که ضربان قلب رو ببره بالا گوش میدم (هرچند خوشم نمیاد) ، به توصیه ی آقا وحید 110 گوش دادن و کار کردن موسیقی رو هم تقریبا کامل گذاشته ام کنار ، موسیقی رو شاید همینجوری ماهی یکی دوبار گوش بدم ولی برای باشگاه همیشه گوش میدم. نوازندگی رو هم گذاشتم کنار :|
البته اینا که چیزی نیست ، مردم برای دین آبرو و جونشون رو میدن حالا ما یه عمل نا پسند رو کنار گذاشتیم تازه منت هم میذاریم! Blush

البته بنده به وجود همچین تاپیکی اعتراض دارم ، قرار نیست کارهای خلاف دین رو بیایم اعلام کنیم که!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، شیدا ، بیداری اندیشه ، میلاد.م ، Agha sayyed ، مجید املشی ، Mitsonary ، Mohammad Trust ، آوای انتظار ، حوریه سادات ، آرین (الهه.ع) ، hesam110 ، soshiant ، عبدالرحمن
۳:۰۴, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
HIPHOP AMERICAN
RAP FARSI
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Amir ، Mohammad Trust ، hesam110
۷:۱۹, ۲۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۷:۴۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #19
آواتار
قبلا انواع موزیک سنتی، لایت و ....اما به لطف خدا تو این دو سال بیداری اندیشه ام، اصلا فرصت نمی کنم چیزی گوش بدم. الان گاهی دعا و مناجات و مداحی و سخنرانی مذهبی بزرگان اما موزیک... هیچ نیازی بهش احساس نمی کنم. اینقدر وقت خودم رو با مطالعه پر کردم که دیگه جایی برای گوش دادن به موسیقی نمی مونه. البته مخالف موزیکهای حلال نیستم اما ترجیح میدم از وقتم مفیدتر استفاده کنم.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Agha sayyed ، ELENOR ، أین المنتظر ، شیدا ، Havbb 110 ، saloomeh ، Mohammad Trust ، yamin ، somayeh ، آوای انتظار ، حوریه سادات ، جبریل ، آرین (الهه.ع) ، hesam110 ، aliali ، springly ، عبدالرحمن
۱۱:۴۷, ۲۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۴۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #20
آواتار
* پاپ
* سنتی
* بی کلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Amir ، Mohammad Trust ، hesam110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]