۲۰/تیر/۹۰, ۳:۴۷
(۱۵/تیر/۹۰ ۱:۵۲)zohur12.ir نوشته است: [ -> ]بنده خیلی با این بحث ها موافق نیستم .درسته...
البته با افراط مخالفم اما نه اینکه چرا زیاد بر روی هر بحثی کیلید میکنیم .
موضوع این تالار و این سایت درباره چنین موضوعاتی است . طبیعتا "باید" چنین مطالبی زیاد دیده شود . نمیدانم چرا دوستان انتظارات دیگری از یه چیز دیگر دارند ؟؟؟
یاعلی
این تالار تالاریه که باید این حرف ها توش زده بشه...
اما تا چه حد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من از دیدن این همه افراط گری تو تالار تعجب میکنم!!!!!!!!!
چند تا نمونه :
یکی از دوستان عزیز سریال ساختمان پزشکان رو نقد کردن و گفتن که مستهجنه!!!!!
درسته که به این سریال انتقاداتی وارد هست اما .........؟!!!!!!!!!
بعد گفتن چرا آموزنده نیست و....!
آخه یکی نیست بگه عزیز من آموزندگی فیلم طنز به بازگویی کردن عیب هاست در غالب طنز....
دوست دیگه ای با منطقی عجیب اسم یک خواننده رو ( یاس) مرتبط با نام شیطان دونستند و خیلی راحت خیلی تهمت ها رو زدند...
باز یکی دیگه از دوستان به خاطر وجود یک تابلو که تصویر چشم داره گفتند فیلم محیا ماسونیه!!! ( دقت کنید فقط یک تابلو!)
که البته خدا خیرشون بده که زمانی که براشون توضیح دادم .... کاملا منطقی پذیرفتن و گفتن که اشتباه کردن...
یا نقد فیلم ستایش و ربطش به تراژدی و هومر و.....!!! در مورد این یکی واقعا نمی دونم چی بگم!!!!!!!!
اینا چند تا نمونه بود که خیلی درد آور بودن!!!
به عنوان خواهر کوچیکتون چند تا خواهش داشتم...
لطفا خیلی خیلی نظارت رو بیشتر کنید و اجازه ندین تاپیک های نشات گرفته از افراط و بی محتوا و بدون دلیل و مدرک توی تالار ایجاد بشه...
و دیگه اینکه دوستان در مواجهه با چنین پست هایی احساسی نشن و سعه صدر داشته باشن....
توی یکی از پست ها دیدم شخصی اسم شخص دیگه ای رو بزرگ تایپ کرده بود و گفته بود که این شخص مخالف همه چیزه و....
خواهشا اشخاصی که با عقاید شما مخالفند رو درک کنید....
می دونید چرا پیامبر به دل همه نشست؟! چون رحمه للعالمین بود! چون مخالفانش رو درک میکرد و با مهربونی سعی در اصلاح اونها داشت...
اینجا هم خیلی هستن کسانی که چندین ساله با یک سری عقاید خاص زندگی کردن و حالا نمی تونن به راحتی با مسائل بازگو شده در تالار کنار بیان.
واسه همینه که من اصرار دارم با افراط گری تو تالار مقابله بشه تا زمانی که هر شخصی با هر عقیده ای وارد اینجا میشه با دیدن یه برخورد افراطی از این مسائل زده نشه و.....
ببخشید که طولانی شد، یه کم دلم پر بود...
اگر به کسی جسارت کردم همینجا عذر میخوام...