faraz_223
شدیداً حرفت رو قبول دارم ، یکجورهایی حرف دلم رو زدی ، دل من که نه خیلی ها،حق با شماست بالاخره باید برای یک نبرد آمادگی پیدا کنیم که لااقل بتونیم اسلحه دست بگیریم تا جون خودمون رو نجات بدیم. اصلا چطوری میخواهیم از جان آقا محافظت کنیم نکنه میخوایم اسلحه رو جای چماق دست بگیریم، مگه در روایت نیومده که پس از ظهور اقا سریعاً تصمیم میگیرند او را به قتل برسانند اما 313 نفر جانانه از او دفاع میکنند، و اینکه حضرت با لشکر 10هزار نفری که از اطراف خودشون رو به ایشون رسوندن برای مقابله با ظلم حرکت میکنند.
ما باید به وظیفه خودمون عمل کنیم
هرکس در هر کاری که هست میتونه مفید واقع بشه؛ لشکر نیاز به مداوای مجروح داره پس دانشجو های پرستاری و پزشکی و کسانی که دوره کمک های اولیه دیدن لازم هستند، لشکر برای حرکت ماشین لازم داره پس راننده های وارد، مکانیک ها چه تحصیل کرده ها چه تجربی ها لازم هستند، لشکر نیاز به ارتباطات داره پس دانشجو ها مخابرات و الکترونیک و کسانی که از این موارد سررشته دارند لازم هستند، و...... هر کدام از ما در هر کاری که هستیم میتونیم مفید واقع بشیم هرکاری حتماً هم نباید درجه یک باشیم و متبحر در حد اعلا ،نه ، میتونیم از همین حالا یواش یواش شروع کنیم، اصلاً با هم شروع کنیم چطوره؟ نظر شما دوستان چیه؟
دوستان همین ارتش اردن و یا عربستان ارتش های مجهز و قدرتمندی هستند؛ چند نفر از دوستان اسم:
AUG-AK47-AK74-M4-M16-G36-BARRET-P90-M240-M249-M21-SVD-LOWM72-AT4-1911-Beretta 92 -Remington 870- M2 Browning-Stinger- Igla وهزاران سلاح دیگه ساخت امریکا اروپا روسیه و چین و... شنیده؟ نمیخوام خدایی ناکرده بگم من فلانم ها نه من هیچی نیستم بحث برادرانه بین خودمونه، واقعاً هم هیچی نیستم.
چند نفر بلدند با این سلاح ها کار کنند ؟ درست که خیلی هاشون تو ایران اصلا نیستند اما به شکل گسترده در ارتش های اروپایی و ارتش امریکا و ارتش های عربی مورد استفاده قرار میگیرند، اینها سلاح های رسمی ارتش های انهاست البته سلاح های بسیاری هست که با تحقیق میتونید به سلاحهای مورد استفاده هر کشور پی ببرید.
درست که در ایران نیستند اما حتی یک اموزش تئوری هم میتونه مفید باشه ، دوستان گیمر مطمئناً متوجه حرف هام هستند، مگر نه اینکه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود تیراندازی را هر مسلمانی چه مرد چه زن باید بداند، من یکی خودم اصلا شنا بلد نیستم مثل اجر میرم ته اب این هم از این ، گواهینامه ماشین هم که به زور گرفتم چه برسه موتور و....
تو درگیری بدنی هم بدونید ارتش اردن بصورت کاملاً حرفه ای و ویژه به سربازانش ورزش های رزمی به خصوص جوجیتسو رو یاد میده و حتی پادشاه اردن در مراسم هنرنمایی شون حضور داشت فیلمش در اینترنت هست.
برای مباحث نظامی میتونید به این ادرس مراجعه کنید:
http://www.military.ir/
چه اشکال داره ما هم لااقل به صورت تئوری فقط یک مطالعه روزنامه وار داشته باشیم تا چشم و گوش بسته باشیم!
خدا رو چه دیدید شاید بچه های بیداری اندیشه شدند یک گروه چریکی کاملاً حرفه ای که هم تخصص مختص خودشون رو دارند(از مخابرات گرفته تا مکانیکی و آشپزی که مورد نیاز یک لشکر هست) هم اموزش عقیدتی درست و حسابی دارند و خیلی مسایل رو میدونند مثل نیروهای نامرئی اطلاعاتی اسرائیل و حواسشون به همه چی هست هم اشنایی با مسائل نظامی دارند. نمیتونیم دست رو دست بذاریم همه چی خودش درست بشه اگه قرار بود خود به خود درست بشه خیلی وقته که شده بود برای پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درست میشد. دوستان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منتظر ماست تا امادگی داشته باشیم که بتونیم قیام کنیم تا الان امادگی نبوده متاسفانه...... داریم چوبش رو میخوریم.
اگر ما نکنیم اقا منتظر گروه بعدی میشن تا شاید اونها امادگی داشته باشند؛ الحمدالله این تالار گام های بسیار مثبتی رو در زمینه عقیدتی برداشته خوب این یک قدم بزرگ ، سایت هایی مثل جنبش مصاف ، وعده صادق ، موعود عصر هم که فعالیت های خیلی عالی انجام دادند.
دوستان پشت یک دلاری عکس واشنگتن درون یک امگا ی بزرگ هست به این معنی که خدا شروع کرد اما این ما هستیم که تمامش میکنیم.
ولی دوستان حالا که روشنگری و بیداری اندیشه ها رو همه ی ما در تمام دنیا باهم شروع کردیم ، نگذاریم این رنج رو بچه ها مون به ارث ببرند و قلب حضرت بیشتر از این ازرده بشه.
چرا ما همون نسل طلایی و انقلابی و زمینه ساز ظهور نباشیم اونهم در حالیکه شرایط مهیاست؟
چرا ما زیر سایه اقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تمومش نکنیم؟
چرا ما نباشیم در حالیکه باید ما باشیم؟
توکل بر خدا شاید همه ما شدیم قسمتی از نیرو های زبده و ویژه سپاه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، توکل بر خدا.....