شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
می خواستم درمورد نکاتی که درمورد فیلم هاوسریال های خارجی که تلویزیون ایران نشان می دهد اشاره کنم. خیلی برام سخت که درسریال یا فیلم ایرانی که تلویزیون نشون میده کارگر خونه همیشه شهرستانی ومالک خونه هم تهرانی کارگر خونه همیشه چادر به سره وظاهری ساده داره ولی مالک خونه خودشو 7قلم آرایش کرده .از یه طرف می گن باید حجاب داشته باشید ازطرفه دیگه نشون می دن کارگرخونه چادریی و وافراد به اصطلاح با کلاس آرایش کرده وچادرهم ندارند. تازه کارگر ها هم همیشه شهرستانی اند واین توهین به شهرستانی هاست.
در مورد فیلم هایی که پخش می کنن باید بهتون بگم که افتضاحه.
مثلا فیلم کنستانتین که از فیلم های اصل شیطان پرستی رو پخش کردند. یه فیلمی که چند وقت پیش گذاشتند که اسمش تندر شکن بود رو به خاطر بیاورید. تندرشکن ابرکامپیوتر ی بود که سازندگان آن حرفه ترین گیمر رابرای امتحان اون و رونمایی ازکامپیوتر انتخاب کردند.
او ن کامپیوتر به شکل چشم جهان بین بودو شخصی که به آن متصل می شددریک محیط سه بعدی بازی می کرد این کامپیوتر فقط برای بازی بود اگر درمورد عقاید فرماسون ها تحقیق کرده باشید متوجه می شوید که اونا اعتقاد دارند که لوسیفر اونارو به یک فضای بازی می برد مثل شهربازی حال دوباره می گویم دستگاه تندرشکن دقیقا چشم جهانبین بود.ابتدای این فیلم هیچ نکته یا داستان خاصی نداشت یعنی اونا هدفشون فقط رساندن این موضوع بود.حال چرا باید اون فیلم در تلویزیون ایران پخش بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان حتما نظر بدید
تهرانم شهرستانه جون داداش كه با حفظ سمت پايتختم هست.(من خيلي وقته تو جامعه با اين بحث تهراني و شهرستاني برخورد نكردم) اما اين يه كار غلطيه كه باب شده بود بعد يه مدت از تب و تاب افتاد و الان گاهي اوقات شيطوني هاي رو ميبينيم تو اين زمينه كه درست نيست. ديگه اگه قرار باشه تو ايرانم شروع كنيم تفرقه اندازي قومي قبيله ي و نژادي كه هيچي ديگه. كارمون زاره.
نكته خوبي بود.
با شما کاملا موافقم و موضوعی است که خودم به شدت از آن رنج می برم.
هم تفاوتی که بین تهران و شهرستان ایجاد شده(که حاصل یک سری اعمالی است از طرف برخی به ظاهر نخبه در 20 سال اخیر....)وهم این که چادر همیشه یا بر سر مادر بزرگ ها بوده،یا گداها و فقرا یا آدم هایی که خیلی سطح پایین هستند.
فکر میکنید برخی دخترها برای چی چادر سر نمی کنند؟
علتش همین است که می ترسند برچسب فقیر بودن یا از جامعه عقب بودن به آنها بخورد.
من خیلی در این زمینه حرف دارم.
یک بار این موضوع رو بایکی از تهیه کننده های سینما و تلویزون مطرح کردیم،اصلا بحث رو عوض کرد و جوابی نداشت که بده..
من نمیدونم این موضوع از کی ایجاد شده اما کسی که این کار رو کرده خیلی کارش درست بوده...
چقدر خوب چادر که حجاب برتر هست رو خراب کردن...
حالا هم که چادر ملی اومده..که اگر بعضی ها سر نکنند واقعا خیلی سنگین تر هستند..!!
یعنی من که خانم هستم از دیدن برخی افراد واقعا شرم دارم و به جای آنها خجالت میکشم...
(۹/فروردین/۹۰ ۲۲:۴۳)parisan نوشته است: [ -> ]
تفاوتی که بین تهران و شهرستان ایجاد شده(که حاصل یک سری اعمالی است از طرف برخی به ظاهر نخبه در 20 سال اخیر....)
تفاوت بین تهران و شهرستانها در 20 سال ایجاد نشده بلکه از زمان پهلوی دوم ایجاد شده.
سلام
حرف همتون رو قبول دارم و باهاشون کاملا موافقم ولی بعضی رفتار های این چادری ها (که البته خودم هم هستم و افتخار میکنم) باعث به وجود اومدن این اتفاق ها و کارها میشه!
در مورد مسئله فیلم هام ما دوتا کار بیشتر نمیتونیم بکنیم یا اینکه خودمون نبینیم و اطرافیانمون رو هم توجیح کنیم که نبینن و یا به صورت علنی و گروهی و با انجام کارهایی مثله بیانیه دادن در مقابله اینا وایسیم
که فکر کنم تو جامعه ما راه دوم یه ذره سخت باشه چون تا حرف میزنیم یا سریع سنمون رو وسط میکشن یا میگن
آبروداری کن و اگه این کار هارو بکنی یه دعوای جدیدی راه می افته!
یاعلی
از طرف محصل
(۱۰/فروردین/۹۰ ۹:۰۱)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]بعضی رفتار های این چادری ها (که البته خودم هم هستم و افتخار میکنم) باعث به وجود اومدن این اتفاق ها و کارها میشه!
بله موافقم.برای مثال اگر سری به شهر قم بزنید متوجه می شوید که اکثر دختران از روی میل چادر سر نکرده اند.به نظر من چادر قداست دارد و نباید کسی را وادار به پوشیدن آن کرد.
من ساکن قم هستم و از زمانی که سوم ابتدایی بودم و هنوز نمیتونستم خودمو جمع کنم به اجبار مدیر چادر سر کردم، مونده بودم خودمو که کیفم رو زمین کشیده میشد جمع کنم یا چادر رو! و به همین دلیل با اینکه چادر برام مقدسه راضی به سر کردنش نیستم
(۱۹/فروردین/۹۰ ۱۳:۱۲)الهه.ع نوشته است: [ -> ]من ساکن قم هستم و از زمانی که سوم ابتدایی بودم و هنوز نمیتونستم خودمو جمع کنم به اجبار مدیر چادر سر کردم، مونده بودم خودمو که کیفم رو زمین کشیده میشد جمع کنم یا چادر رو! و به همین دلیل با اینکه چادر برام مقدسه راضی به سر کردنش نیستم
من هم از چهارم بتدایی به مدرسه ای رفتم که چادر توش اجباری بود.
موقع رفتن به مدرسه سر می کردم اما تو سرویس موقع برگشت به خونه در می آوردم.
یک نفر که خدا بهش خیر بده حرفی زد که بدجور غیرتی شدم.
گفت یا چادرت رو اصلا سر نکن یا درست همیشه سرت کن !
این طوری شد که با هر سختی که بود دیگه هیچ وقت چادر از روی سرم برداشته نشد.
اما چرا شما از موقعیت به این خوبی استفاده نکردید؟
دلیل اینکه بدتون میاد اجبار مدیر بوده اما حالا چرا ؟حالا که نه اجباری هست و نه مدیری؟
دوست عزیزم سلام. متاسفانه هنوزم اجبار مدیر مدرسه هست... و بازهم متاسفانه دیدن کسانی که چادر سر میکنن و هزار کار دیگه همراهش... کمی بدبینم کرده... کاش اجازه میدادن خودم چادر رو انتخاب کنم چون اون وقت تا پای جونم پای این کار می ایستادم. البته الان چادر سر میکنم اما خیلی برام سخته... و احساس میکنم این حالتم بی احترامی به تقدس چادره. خیلی از این حالت رنج میکشم. ولی خب باهاش کنار میام... دارم سعی میکنم

با توجه به این که من به قم زیاد رفت و آمد دارم باید بگویم در این شهر قانون نانوشته ای وجود دارد؛ همه بانوان باید چادر سر کنند.