تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه نامه غدیر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آرام شد(غدیریه)
دست‌هايت را که در دستش گرفت آرام شد
تازه انگاري دلش راضي به اين اسلام شد
دست‌هايت را گرفت و رو به مردم کرد و گفت:
مومنين! ( يک لحظه اينجا يک تبسم کرد و گفتSmile
خوب مي‌دانيد در دستانم اينک دست کيست؟
نام او عشق است، آري مي‌شناسيدش : علي است
من اگر بر جنگجويان عرب غالب شدم
با مددهاي علي ابن ابي طالب شدم
در حُنين و خيبر و بدر و اُحُد گفتم: علي
تا مبارز خواست «عمرِو عبدِوُد» گفتم: علي
با خدا گفتم: علي، شب در حرا گفتم: علي
تا پيام آمد بخوان «يا مصطفي»! گفتم: علي
هر چه مي‌گويم علي، انگار اللّهي ترم
مرغ «او ادني»ييم وقتي که با او مي‌پرم
مستجار کعبه را ديدم، اگر مُحرِم شدم
با «يَدُ الله» آمدم تا «فُوقِ اَيديهِم» شدم
تا که ساقي اوست سرمستند «اصحابُ اليمين »
وجه باقي اوست، «اِنّي لا اُحبُّ الافِلين»
دست او در دست من، يا دست من در دست اوست
ساقي پيغمبران شد يا دل من مست اوست
يکصد و بيست و چهار آيينه با هر يک هزار
ساغر آوردند و او پر کرد با چشمي خمار
آخرين پيغمبر دلداده‌ام در کيش او
فکر مي‌کردم که من عاشقترينم پيش او
دختري دارم دلش درياي آرامش، ولي
شد سراپا شور و توفان تا شنيد اسم علي
کوثري که ناز او را قلب جنت مي‌کشيد
ناگهان پروانه‌ شد دور سر حيدر ‌پريد
روزگارش شد علي، دار و ندارش شد علي
از ازل در پرده بود آيينه دارش شد علي
رحمتٌ للعالمينم گرد من ديو و پري
مي‌پرند و من ندارم چاره جز پيغمبري
بعد از اين سنگ محک ديگر ترازوي علي است
ريسمان رستگاري تارِ گيسوي علي است
من نبي‌اَم در کنارم يک «نبأ» دارم «عظيم»
طالبان «اِهدنا» اينهم «صراطَ المستقيم»
چهره‌اش مرآتِ «ياسين»، شانه‌هايش «مُحکمات»
خلوتش «والطور»، شور مرکبش «والعاديات»
هر خط قرآنِ من، توصيفي از سيماي اوست
هر که من مولاي اويم، اين علي مولاي اوست
قاسم صرافان
غدیر یعنی کسانی که عقب مانده اند برسند و کسانی که جلو رفته اند برگردند تا با ولایت حرکت کنند.
فرا رسیدن عید غدیر مبارک

التماس دعا
[تصویر: 87334396901221198553.jpg]
گفتم آخرعشق را معنا كنیم

بلكه جاي خویش را پیدا كنیم
آمدم دیدم جاي لاف نیست
عشق غیر از ع ش ق نيست
آمدم گفتم به آواي جلی
ع یعنی عدل مولایم علی
ش یعنی شور الله الصمد
ق یعنی قل هو الله احد
عاشقان عیدتان مبارک باد.
با صلوات و عجل لولیک الفرج

عید همتون مبارک،راستی عیدی ما یادتون نره
Big Grin
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده هم به نوبه خودم این عید بزرگ و فرخنده رو خدمت حضرت امام زمان علیه السلام ، مقام معظم رهبری و همه شیعیان جهان تبریک و شادباش عرض می کنم.

این گل ها هم تقدیم می کنم به بچه های گل بیداری اندیشه :

[تصویر: gol-roz1.jpg]

اللهم عجل لولیک الفرج
دوستان سلام[align=CENTER]عیدتون مبارک باشه[align=RIGHT]خطبه غديريه اميرمؤمنان(علیه السلام) در زمان حكومت

در دوره حاكميت على بن‏ابى‏طالب(علیه السلام) اتفاقا روز عيد غدير با جمعه مصادف شد. مسلمانان حضور چشم‏گيرى پيدا كردند و آن حضرت براى اقامه نماز جمعه و خواندن خطبه‏هاى آن در برابر مردم قرار گرفت. حسين بن‏على(علیه السلام) مى‏گويد: پنج ساعت از روز گذشته بود[قبل از اذان ظهر]، كه پدرم خطبه‏ها را آغاز كرد. او نخست به حمد و ثناى حضرت حق پرداخت، صفات ربوبى‏اش را برشمرد، حاكميت مطلق را از آن وى دانست، نعمت‏هايش را مورد توجه قرار داد و بعد خطاب به مردم فرمود: خداوند تعالى امروز دو عيد بسيار بزرگ [جمعه و غدير] را براى شما در يك زمان قرار داده است؛ دو عيدى كه هر يك فلسفه وجودى ديگرى را تكامل مى‏بخشدو به وسيله هر يك هدايت در ديگرى اثر مى‏بخشد... سپس فرمود: توحيد و ايمان به يگانگى خداوند پذيرفته نمى‏شود مگر با اعتراف به نبوت پيامبرش محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و دين و شريعت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پذيرفته نمى‏شود مگر با قبول ولايت امر كسى كه خدا فرمان ولايتش را داده است؛ و همه اين امور سامان نمى‏پذيرد مگر بعد از توسل و تمسك به اهل ولايت.
غدير از نگاه مولى الموحدين على(علیه السلام)

سپس فرمود: خداوند در روز غدير (1) آنچه در باره منتخبين خود اراده كرد بر پيامبرش فرو فرستاد، به او فرمان داد تا ولايت و وصايت را ابلاغ كند و مجال را از كافران و منافقان بگيرد نگران گزند دشمنان نباشد .روز غدير قدر و منزلت بسيار دارد، در آن روز گشايشهاى الهى فرا رسيده و حجتش بر همه تمام شده است. امروز روز روشنگرى و اظهار عقيده از جايگاه بلند و روشن است، امروز روز تكامل دين و روز وفاى به عهد است. غدير روز (2) [رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)] و مشهود [على بن‏ابى‏طالب(علیه السلام)] است، روز در هم ريختن پيمانهاى زير پرده كفر و نفاق است، روز آشكار شدن حقايق اصيل اسلام است، روز ذلت و خوارى شيطان است، روز استدلال و برهان است، روز جدا شدن صفوف كسانى است كه آن را تكذيب مى‏كردند امروز بزرگترين روزى است كه عده‏اى از شما از آن اعراض كرديد، روز هدايت و امتحان بندگان خداست، روز آشكار شدن كينه‏هاى نهفته در دلها و سينه‏هاست، روز عرضه نصوص [سخنان بدون ابهام پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)] بر افراد مؤمن و دلباخته [اهل الخصوص‏] است، غدير روز شيث پيامبر(علیه السلام) است، روز ادريس و يوشع و شمعون و ...
منشور علوى(علیه السلام) در عيد غدير

امير مؤمنان(علیه السلام) در قسمت آخر خطبه فرمود: رحمت خدا بر شما اى مسلمانان، بعد از برگشت از اين اجتماع بزرگ امروز [غدير] را عيد بگيريد: [و با انجام امور ذيل آن را بزرگ بشماريد] .

الف) نعمت را بر افراد خانواده و خويشاوندانتان گسترش دهيد و نيكى و بخشش پيشه كنيد . (3)

ب) به برادران دينى خويش به قدر توان نيكى و بخشش كنيد. (4) و (5)

ج) خداى را در برابر نعمتهايى كه به شما ارزانى داشته، شكرگزار باشيد.

د) كنار يكديگر جمع شويد تا خداوند اجتماع شما را فراگير و گيراتر سازد.

ه) به يكديگر نيكى كنيد تا خداوند به شما الفت و مهربانى بيشتر عنايت كند.

و) نعمت‏هاى الهى را به يكديگر تبريك و تهنيت گوييد همان طور كه خداوند [در اين روز] با اعطاى اجر و ثوابى بيش از ديگر اعياد به شما تهنيت مى‏گويد. بعد فرمود: كمك‏هاى مالى به ديگران در امروز (غدير) به اموالتان بركت مى‏بخشد و بر عمرتان مى‏افزايد: مهربانى به ديگران سبب رحمت و عنايات حق خواهد شد.

ز) با خوش‏رويى و شادمانى يكديگر را در آغوش بگيريد.

ح) خداوند را بر توفيقات خويش سپاس گوييد.

ط) از فقرا و ضعيفانى كه چشم به كمك شما دارند ديدن كنيد، به زيارتشان برويد و با آنان در خوراكشان همراه شويد. بعد حضرت فرمود: يك درهم كمك به فقرا در روز عيد غدير با دويست‏هزار درهم برابر است، بلكه بيشتر خواهد بود.

ى) وقتى يكديگر را ملاقات كرديد مصافحه كنيد، به هم تبريك بگوييد و سلام كنيد، كه پيامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به من چنين فرمان داد. (6)

پى‏نوشتها:

1ـ از روز غدير خم در روايت تعبير به «يوم الدوح» شده است كه اين واژه هم در روايات و هم در اشعار به كار گرفته شده است. (بحارالانوار، ج 94، ص 115).

2 و 3)ـ تفسير شاهد و مشهود را مى‏توان در موارد ذيل يافت: اصول كافى، ج 1، ص 425، ح 69؛ بحارالانوار، ج 35، ص 386، ح 1؛ ج 36، ص 114، ح .61

4 و 5)ـ در ترجمه عبارات تلفيق شده است.

6ـ بحارالانوار، ج 95، ص 118 ـ 112، ح 8، مقدارى از خطبه اميرالمؤمنين(علیه السلام) توسط امام حسين(علیه السلام) نقل شده و ما آن را ترجمه و تلخيص نموديم.

---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»---

سلام

عید بزرگ و با سر سلامت غدیر بر همگان مبارک باد !

بگذارید هشداری بدهم خدمتتان و آن این است که حج آخر رسول الله - صلّی الله علیه و آله و سلّم - حَجَّة الوِداع نبود به معنیه حج وِداع و خداحافظی ؛
بلکه در کتب تاریخی قدیمی آمده که حَجَّة البَلاغ بوده به معنیه حجی که به منظور ابلاغ و خبر رسانی و مژده ای صورت گرفته بوده و از توطئه های وهّابیّت ملعون - هلکهم الله - و نیز معاویه - لعنه الله - بوده که این اسم را عوض کرده اند .
جای دیگری که مشابه این مطلب روی داده است ، باب الثّعبان است در مسجد کوفه ؛

ما جرا از این قرار است :

روزی عزیز و امیر ما و مؤمنین - علیه السلام - بر مسجد کوفه منبر رفته بودند و مردم هم گوش فرا داده بودند تا اینکه ماری بزرگ که به تعابیری شبیه اژدها بوده است (از بزرگی) ، وارد مسجد (از همان باب الثّعبان) می شود و نهیب می زند و تنوره می کشد و جلو می آید ...
حضرت علی - علیه السلام - از روی منبر او را صدا می زنند و او می آید جلو و درگوشی با مولایمان شروع به صحبت می کنند ؛ سپس می رود .

مردم شگفت زده می مانند و از آن می پرسند ، حضرت - علیه السلام - هم می فرمایند :

او (اسم یادم نیست متأسّفانه) ... بود از ... طایفه ی جن ها و ابراز داشت که رهبرشان فوت کرده است ، برای رهبر چه باید بکنند و من خود او را به رهبریه آن قوم برگزیدم .
معاویّه - لعنة الله علیه - هم برای پوشش دادن این خبرِ داغی که تا آن زمان به شدّت در گوش ها و زبان ها پیچیده بود ، فیلی را از دیار ایران و هندوستان می خرد و می آورد و می بندد به همان در و دستور می دهد که در گوشها و کوچه بازار و غیره بگویند که این در ، باب الفیل است (دربِ فیل) .
مردم هم که فیل ندیده بودند ، این ماجرا را این طور به خاطر سپردند و می آوردند و ماجرای حجة الوداع نیز همین طور .

شما بازیچه ی دست دشمنان نشوید و به عنوان بچه شیعه ها چه بزرگ و چه کوچک بفرمایید بگویید : حجة البلاغ ! لطفاً

اما این غدیری که به قول مادرمان حضرت زهرا - سلام الله علیها - جای هیچ شبهه و ندانم کاری را نگذاشت و حجت را بر مردم تمام کرد ...

(شخصی آمد خدمت بی بی - سلام الله علیها - در سر مزار پدر شریفشان - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل فرجهم - و دید حضرت از طرد شدن امام علی - علیه السلام بسیار می گریند و ناله می زنند و اندوهگین شده اند .
پرسید : آیا واقعاً حق و خلافت با علی بود ؟

حضرت - سلام الله علیها - می فرمایند : مگر غدیر را فراموش کرده ای ؟!

غدیر جای هیچ شک و بهانه ای را نگذاشت .

شخص پرسید : پس چرا حضرت علی - علیه السلام ، برای احقاق حق خود نمی خیزند ؟!

فرمودند : چون از پدرم شنیدم که : امام مانند کعبه است که مردم باید به سمت او بروند ؛ نه این که او به سمت مردم برود !!!)

عجب حدیث تکان دهنده ای امام صادق - علیه السلام - فرمودند :

برای شهادت در پیشگاه قاضی ، شهادت دو نفر کافیست ؛ ولی برای شهادت (و گواهی دادن بر امامت حضرت علی - علیه السلام) بیعت 10,000 نفر هم کافی نبود !!!
با همه ی این تفاسیر ، امام ما را رها کردند ! پشت او را خالی کردند و او را خانه نشین کردند و بی استفاده !

ما نیز متأسّفانه چنین کردیم !

بله ؛ گر چه به زبان هاست :

ما اهل کوفه نیستیم ، علی تنها بماند ، ولی رهبر عزیز ما در خطبه ی نماز جمعه در بعد از جریان فتنه ی 88 ، نوحه سرایی می کنند و ابراز غربت می کنند (حالا تصوّر کنید رهبر و فرمانده ی یک کشور را ما تنها گذاشته ایم !) و از آن طرف هم امام زمانمان - عجّل الله فرجه -هستند که ایشان هم خون می گریند و غریب و بی کس شده اند و بی یار و یاور و منزوی و این ماییم که بی یار و یاور ایشان را گذاشته ایم !

(پایان قسمت اول)

عزیزان !

فکر نکنید این رهبر عزیز ما ، بی ربط و جدای از بحث مهدویّت هستند و مهدویّت از سیاست جداست و شیعه نباید تشکیل حکومت در زمان غیبت بدهد و حاکمان ظالم هستند و غاصب ؛

خیر - دلیل :

امام صادق - علیه السلام - فرمودند :

هر کدام از شما باید خود را برای مهدی ما آماده کند ولو فقط یک تیر !

الآن ما تیر ها و موشک ها و همه را سپرده ایم به حکومت و کیست فرمانده ی تمام قوای مسلّح ؟

اِمامِنا و قائِدِنا فی غِیبَةِ الحُجَةِ بنِ الحَسَنَ العَسکَری - عجّ الله فرجه و سلام الله علیهما، آیت الله خامنه ای - حفظه الله !

حالا اگر ما ایشان را در کنج غربت رها سازیم ، در اصل ظهور را نیز رها کرده ایم و منزوی و به تأخیر انداختیه ایم ؛ چرا ؟

چون بی یار و یاور بودن صاحب تمام سلاح های ایران و فرمانده ی استفاده از آنها ، سبب می شود که دستور جهاد ندهند و جهاد هم رمز فرج است قطعاً کلیپش را گر چه مختصر خدمت شما عرضه داشتم .

چه برسد به این که امام خامنه ای - حفظه الله - خودشان فرمودند :[align=RIGHT]
[align=RIGHT]ما به هر قوم و ملّتی که بر علیه رژیم صهیونیستی قدم بردارد ، کمک می کنیم !!![align=LEFT](پوستر تبلیغاتیه سپاه - چهارراه نخریسی)[align=RIGHT]

[align=RIGHT]ما بحث سلاح را سپرده ایم به رهبرمان و حکومت و خودسازی و یاوری را بر عهده گرفته ایم . پس امام زمانمان - عجّ الله فرجه ، به نظر شما با کدام سربازان و سلاحه ها قیام می کنند ؟
حالا که حکومت بر وظیفه اش خوب عمل می کند ولی ما چه ؟!

بله ما هم چون مردم کوفه ، بیعت کردیم و شکستیم ... امام علی زمانمان را - عجّل الله فرجه - خانه نشین کرده ایم !

فرماندهان و سربازان و مالک اشتر هایش را هم به طبع ، منزوی و بی استفاده کرده ایم !

بد عذاب و غفلت و سرنوشتی برای ماست !!!

کافی است ؛

پدرجان مهدی - عجّ لالله فرجک - سلام ما و خدایمان بر شما باد !

عید شما مبارک باد . إن شاء الله با ظهورتان عید ها را جشن بگیریم از همین فردا .

خداوند موانع ظهورتان را دفع بفرماید و ظهورتان را نزدیک بفرماید به هر قیمتی که شده ؛ چه ارز و دلاری و چه آل سعودی و سوریه ای !

به حقّ محمّد و آله الطّاهرین :

اَللهُّمَ صَلِّي عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَالعَن وَاهلِک اَعدائَهُم اَجمَعين مِنَ الاَوَّلينِ وَ الآخِرين مِنَ الجِنِّ وَالاِنس فِي الدُّنيا وَ الآخِرَة .

[align=CENTER]« جانثار مهدی - عجّ الله فرجه »
غدیر، کربلای عوام بود و کربلا، غدیر خواص؛
در غدیر با آنکه بیعت گرفته شد، «جفا» شد و در کربلا با آنکه بیعت برداشته شد، «وفا» شد.
رهبر معظم انقلاب

عید غدیر بر همه محبین و شیعیان امیرالمومنین علی علیه السلام مبارک

"هو"

سلام

عید ولایت بر عاشقان خاندان عصمت و طهارت تهنیت بادا

RoseRoseRoseRoseRose

یا علی/التماس دعا
نو کنبد جامه را / پاک کنید خانه را / گل بدهید زوجه را / عید غدیر میرسد / هوش کنید مست را / آب زنید دست را / سجده کنید هست را / عید غدیر میرسد / سیر کنید گرسنه را / آب دهید تشنه را / دور کنید غصه را / عید غدیر میرسد / عفو کنید بنده را /ارج نهید زنده را / یاد کنید رفته را / عید غدیر میرسد / عید غدیر میرسد

عید ولایت حضرت علی ( ع) بر تمامی مسلمانان عزیز و برادران گرامی مبارک باد - التماس دعا
حدیث قدسی:
« کلمه "لا اله الا الله" حصنی، فمَن دخل حصنی أمِن مِن عذابی »

حدیث قدسی:
« "ولایت علی ابن ابیطالب" حصنی، فمَن دخل حصنی أمِن مِن عذابی »

حدیث نبوی:
« انی لَأرجُ مِن "ولایت علی ابن ابیطالب"، کَما أرجُ مِن "لا اله الا الله" »
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند:
« امیدی که من از کلمه "لا اله الا الله" دارم، همان امید را از "ولایت علی ابن ابیطالب" دارم. »

عید غدیر بر همه محبین و شیعیان امیرالمومنین علی علیه السلام مبارک

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع