تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اقتصاد ایران!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام
این روزها با افزایش و تورم بیش از حد قیمت ها روبه رو شدید.
دیگه به اسونی قبل نمیشه خرید کرد.
نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی این مشکل نصفش به غرب و استکبار ربط داره.
دستایی تو کاره که ایرانی ها رو خسته کنن تا از عقایدشون دست بکشن.
البته از مشکلات خود کشور و مدیریت ها نمیگذرم...گفتم که نصفش...
میخوام نظر خودتونو مطرح کنید...
ممنون از این تاپیک خوب ، امیدوارم حذف نشه چون حرفهای زیادی داریم!

دوتا نکته رو بگم:
1- در مورد نظر سنجی ، همونطور که میبینید اقتصاد کشورهایی که با آمریکا رابطه دارن و تحریم هم نیستند به هم ریخته ، پس شاید تحریم تاثیر گذار بوده باشه بر اقتصاد ایران ولی به هیچ وجه اینطور نیست که بگیم اگر تحریم نبودیم و با غرب رابطه ی تمام عیار داشتیم مشکلات خیییلی کمتر بود! اصلا مقدار تاثیر تحریم ها بر اقتصاد ایران رو میشه گفت ناچیز هست.

2- این متن رو حتما کامل بخونید ، قرار هست که استراتژی شوک و بهت درباره ی اقتصاد ایران دوباره امسال زمستون اجرا بشه و تا انتخابات کشیده بشه و به زعم خودشون در موقع انتخابات حکومت ایران رو زمین بزنند ، خواهشا توجه کنید:
نقل قول:استاد حسن عباسی در جلسه 382 کلبه کرامت اشاراتی کوچک به این موضوع داشتند که کار از دست دولت خارج شده و اشتباه آقای احمدی نژاد این بود که لیبرال ها را به طور عمیق وارد صحنه ی اقتصاد کرد و آنقدری که ضریب نفوذ بانک و سازکار ربوی در این سه سال اخیر زیاد و بالا بود در دولت آقای خاتمی و آقای رفسنجانی نبود یعنی این سه سال آقای احمدی نژاد یک طرف آن شانزده سال طرفی دیگر اما در ادامه وی استراتژی ها و آنتی استراتژی های دشمن را بیان نمود.او با بیان این که موضوع در حال حاضر جزء مهم ترین اتفاقات داخل کشور است که دشمن بتوانند با دلار بدون پشتوانه آمریکا نظام را به چالش بکشند و حتی رو به نابودی بکشانند.

دوستان پول بدون پشتوانه برای عام اقتصاد های جهان خطرناک است از جمله ایران . اسرائیل روی این موضوع حساب زیادی باز کرده.پیش بینی من این است که اگر وضع به همین صورت بماند پاییز و زمستان سختی در راه خواهیم داشت از این نظر که دوباره امکان اختشاش است و کسانی هم که در جریانات سال 88 زخم خوردند وارد خیابان ها می شوند واین امکان وجود دارد که فضا سنگین شود.آقای ناطق نوری دیروز به هاشمی رفسنجانی گفته است که تو وارد صحنه شو و من با بازاری ها و برخی از روحانیون از تو حمایت می کنیم و زمانی هم که هاشمی رفسنجانی مایل به دستگیری فرزندانش شد نوعی آمادگی ذهنی و مظلوم نمایی را خواست در ذهن ها نمایان سازد ومظلوم نمایی کند و از طرف دیگر برنامه ای که ریخته شده به احتمال بسیار قوی این است که آن ها روی دو دسته حساب باز کردند و این دو دسته را روبروی نظام قرار دهند1-تجار و تولید کنندگان 2-مردم و مصرف کنندگان ولی فعلا تمرکز آنها روی دسته ی اول است و همان طور که مشاهده کردید از اعتصاب تجار سوء استفاده کردند و موج عملیات روانی خود را روی آن سوار کردند.

پیش بینی دوم من این است که اگر این ها توانستند مردم را در کف خیابان ها بیاورند

و جمع مردم را روبه خشونت بکشند که نیروی انتظامی پاسخ سخت بدهد و خون بدهند و بعد از این که خون دادن به بهانه ی آن دیگر عقب نشینی نکنند و جمعیت بیشتری را وارد صحنه کنند و آن موقع مهار کار خیلی سخت می شود. می توان گفت دکترین شوک دو باره می خواهد اجرا شود و سطح توقع مردم را به دست آورند و آماده شوند برای حمله ی اقتصادی و جامعه را از اول برنامه ریزی کنند طبق مدل میلتون فریدمن .این که قصد دارند جنبشی مانند تسخیر والستریت در تهران راه بیندازند به نام جنبش تسخیر بورس تهران که به احتمال زیاد نا موفق است. به این علت که در آنجا مردم علیه لیبرالیسم حرکت کردند ولی در این جا نظام علیه لیبرالیسم است و داخلی های لیبرال می خواهند راهپیمایی کنند علیه بورس لیبرالی که نظام اسلامی را زمین زنند که این تقریبا عملی نیست.

توصیه ی من برای جلوگیری از این اتفاقات این است که

1-ضربه زدن روحی و روانی با یاد آوری وخاطر نشان کردن موفقیت های نظام

2-تدبیر لازم برای مدریت دقیق و منظم جریان دلار در کشور و ایجاد نهادی با قدرت نفوذ بالا که ارزیابی کند چه کسی نیاز دارد و چه کسی دلار را برای تفریح خارجی می خواهد

3-فروش پول کشور های دیگر به جای دلار و عوض کردن آن در کشوری که سفر می کنند

4-انجام کار اطلاعاتی قوی برای شنا سایی افراد دشمن در داخل کشور که تاثیر گذارند روی دلار

5-آگاه باشید چون فضا یک مقداری به هم ریخته است و چون این به هم ریختگی را می خواهند بکشانند به انتخابات ما فعلا سکوت میکنیم وشما عزیزان در فضای سایبر آگاهی رساندن را شروع کنید و اگر وضع بدتر شد ما یک سری اطلاعات از کسانی که ایجاد مشکل میکنند را در رسانه ها منتشر خواهیم کرد.

6-در این اتفاقات ما دو جبهه سرکارداریم اول دشمنان خارج از کشور و دوم کسانی که در داخل هستند. از جمله زخم خردگان .من به شما پیشنهاد می کنم بیشتر نوک شمشیرتون روبروی زخم خردگان باشد

7-مشکل اصلی ما که من بارها گفتم این است که مدیران اقتصادی واستادان طرح جایگزین ندارند و در این شرایط من توصیه ی اکید میکنم که به مدت سه ماه آقایان مسئولین مصاحبه نکنند چرا که آن ها رصد جدی می کنند و بایک صحبت آقای احمدی نژاد در جمع خبرنگار ها نا گهان دلار 400 تومن جابه جه می شود . آقای علی لاریجانی – قالیباف- رفسنجانی حرف نزنند و موضع نگیرند و هر اتفاقی افتاد خود رهبری موضع گیری کند .من به شما قول می دهم اوضاع آرام می شود و آگر آقایان مصاحبه نکنند دشمن متوجه اتفاق نظر کلی و ثبات نسبی اوضاع می شود و در صورت بروز مشکل ایران مقابل به مثل می کند و صادرات نفت را برای مدتی قطع می کند و کسی هم در داخل اعتراضی به این مسئله نمی کند.

انشاء الله نظام این گردنه را هم پشت سر می گذارد که می توان امید وار بود که این اتفاق افتد زیرا دیروز در مصاحبه ای بازاری ها موضع خود را اعلام کردنند و ضمنا بعضی از این داخلی و مدیران بانک ممکن است اوضاع ادامه حیات بانک را ضعیف ببینند و عقب نشینی کنند
سلام
ببینید اتفاقات ماههای گذشته به راحتی قابل پیش بینی بود و اگر کسی اخبار را دنبال میکرد، اصلا برایش افزایش قیمتها در امروز عجیب نیست

حتی از نام سال و پیام نوروزی رهبری هم کاملا واضح بود که ایشان کاملا شرایط ماههای بعد را می دانند و از همان ابتدای سال دستور العمل ملی صادر کردن

بنده که نه اقتصاد دادن هستم و نه مسئول دستگاه اقتصادی، این موضوع را اول سال اعلام کرده بودم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14559.html

واقعیت اینه که تحریمهای اواخر سال گذشته با تحریمهای 30 سال قبلتر تفاوتهای جدی دارد. تمامی راههای اقتصادی ایران به دنیا قطع شده و همچنان قطع می شود
1- جلوی فروش نفت که منبع اصلی درآمد ارزی ایران است را می گیرند و فروش نفت ایران به شدت کم شده است
2- بر فرض هم که مقدار کمی هم نفت بفروشیم، نمی گذارند بهای ارزی نفت را منتقل کنیم... تحریم سوئیفت اقدامی غیر انسانی است
3- ایران در نهایت مجبور شده برخی مواقع به جای دریافت ارز کالا دریافت کند. یعنی به شیوه باستانی مبادله کالا به کالا
4- واقعا ارز زیادی به داخل کشور نمی رسد که قرار باشد به وارد کننده داخلی بدهند یا اصلا در بازار آزاد بفروشند

تا اینجا بیشتر بحث خارجی بود
5- بسیاری از دلالان و حتی برخی مردم عادی مثل بنده می دانستند که کمبود دلار و افزایش قیمتها در پیش است. به همین خاطر حجم زیادی از دلار و سکه در بازار به صورت انبوه خریداری میشد. حتی توسط موسسات مالی، شرکتهای تجاری و ...
6- کم شدن شدید ارز باعث افزایش قیمت آن میشد و دلار 1300 تومنی ظرف یکسال به 3300 تومان رسید
7- واردکنندگان واقعی هم مجبور شدند ارز را به همین قیمت خریداری کنند و کالای وارداتی طبیعتا افزایش می یافت
8- متاسفانه برخی تولیدکنندگان داخلی، عمده فروشان و در نهایت خرده فروشان از افزایش قیمت کالاهای خارجی سوء استفاده کرده و کالاهای خود را که بی ربط به ارز بودند افزایش قیمت دادند و حتی احتکار کردند

شاید افزایش قیمت کالاهای خارجی قابل توجیه بود ولی افزایش قیمت سیب و خیار و روغن و ... دیگه هیچ توجیهی نداشت

کارهای خوبی که تا الان شده:
1- بازرسی و نظارت بر تولیدکنندگان و فروشندگان (حتما برای مقابله با گران فروشی به 124 زنگ بزند)
2- ایجاد مرکز مبادلات ارزی برای دادن ارز با قیمت 2500 تومان به واردکنندگان واقعی که 1000 تومان زیر قیمت بازار آزاد است ( قسمت مهمی از ارز این مرکز از صادرکنندگان تامین می شود و ارز نفتی نیست)
3- دستگیری دلالان عمده و احتکار کنندگان کالاهای مختلف که باعث آرامش بازار شده و کمتر کسی جرئت اخلال دارد

به نظرم مهمترین کار دولت و مجلس افزایش حقوقها و دستمزدها است به اندازه نرخ تورم که حتما لازمه

مهمترین کار مردم هم نظارت است که باید با 124 تماس بگیریم
از خریدهای غیر ضروری خودداری کنیم و فقط چیزهایی بخریم که واقعا مورد نیاز است
حتی المقدور از تولیدات داخلی استفاده کنیم که موضوعش رو هم ایجاد کرده بودم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18460.html

و از یاد نبریم که روزی دهنده خداست و بقیه وسیله هستند
إِنَّ رَبَّكَ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن يَشَاءُ وَيَقْدِرُ إِنَّهُ كَانَ بِعِبَادِهِ خَبِيرًا بَصِيرًا
بى‏گمان پروردگار تو براى هر كه بخواهد روزى را گشاده يا تنگ مى‏گرداند در حقيقت او به [حال] بندگانش آگاه بيناست
همونطور که در پست های قبل اشاره شد این تحریم با تحریم های 30 سال پیش متفاوت تر است تقریبا 1 سالی میشه که موج تحریم ها علیه کشورمان آغاز شد.

به نظر من این آخرین ضربه های است که غرب می تواند به ایران بزند با توجه به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و وعده های احزاب سیاسی در این کشور همچنین تحولات اخیر منطقه به خصوص سوریه و عملی نبودن حمله ی نظامی به ایران و سوریه ...
شاید خندتون بگیره ولی تا وقتی که سوریه آروم نشه قیمت ارز در بازار همینطور می مونهBlush
(۷/آبان/۹۱ ۱۵:۴۰)MiladYLH نوشته است: [ -> ]همونطور که در پست های قبل اشاره شد این تحریم با تحریم های 30 سال پیش متفاوت تر است تقریبا 1 سالی میشه که موج تحریم ها علیه کشورمان آغاز شد.

به نظر من این آخرین ضربه های است که غرب می تواند به ایران بزند با توجه به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و وعده های احزاب سیاسی در این کشور همچنین تحولات اخیر منطقه به خصوص سوریه و عملی نبودن حمله ی نظامی به ایران و سوریه ...
شاید خندتون بگیره ولی تا وقتی که سوریه آروم نشه قیمت ارز در بازار همینطور می مونهBlush

درسته
حتی این تحریمها بیش ازضربه هایی هست که غرب می توانست وارد کند. چون نه تنها در بین خودشون مارو تحریم کردن، بلکه به حتی همسایه های ما فشار میارن که نفت نخرید. کمک نکنید. ارز ندید
از ژاپن در شرق آسیا گرفته تا ترکیه تا کشورهای آمریکا جنوبی (بسیاری از کشورهایی که شاید خودشون تمایلی به تحریم ما نداشتن)

من بعید می دونم دیگه کار دیگه ای در توانشون باشه. مگر اینکه بتونن طوری چین رو راضی کنن که با ایران مبادلاتش رو کم کنه
1- به نظر من گرانی های اخیر 20 درصد علت خارجی دارد( تحریم) و 80 درصد آن ناشی از بی کفایتی و سومدیریت

2- این شرایط نابسامان و بی شفافیت , باعث ایجاد رانتهای فراوان و چپاولهای گسترده تر ( از قبل) افراد مرتبط با قدرت

شده است.

3- مسولان و رییس روسا کوچکترین آسیب و فشاری از تورم ها و گرانی ها نمی بیننند چون اولا حقوق رییس و روسا

خیلی بالاست .
(۷/آبان/۹۱ ۱۹:۵۱)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]1- به نظر من گرانی های اخیر 20 درصد علت خارجی دارد( تحریم) و 80 درصد آن ناشی از بی کفایتی و سومدیریت

و دزدی های بسیار گنده بالاهاست ! واقعا یک سری بیسواد و لمپن پستهای اقتصادی را گرفته اند .

2- این شرایط نابسامان و بی شفافیت , باعث ایجاد رانتهای فراوان و چپاولهای گسترده تر ( از قبل) افراد مرتبط با قدرت

شده است.

3- مسولان و رییس روسا کوچکترین آسیب و فشاری از تورم ها و گرانی ها نمی بیننند چون اولا حقوق رییس و روسا

خیلی بالاست , ثانیا اینها هزارجور رانت و پاداش و ... دارند , ثالثا در خانه های مصادره ای زندگی می کنند و اجاره نمی

دهند , رابعا هر چیزی ( مواد غذایی , لوازم و ...)را که بخرند از جیب حساب نمی کنند و خبر دقیق دارم که برای اداره یا

وارزاتخانه فاکتور می کنند , البته در عراق زمان صدام معدوم هم به همین شکل بود , یعنی با اینکه تحریم ها به شدت

مردم عادی عراق را می آزرد و شرایط بسیار سختی را برایشان رقم می زد , اما صدام و خانواده اش و سران حزب بعث

در رفاه مطلق می زیستند. پس این تورم سرسام آور فقط آزارنده مردم عادی است نه سران درجه اول و دوم و سوم و

روحانیت حاکم .

اولا که ما داریم یه مسئله دیگه رو بررسی میکنیم نه سیاسی.
دوما قرار نشد به مسئولینی که حتی بهشون نزدیک هم نشدی تهمت بزنی
سوما مسئولین ما رو با صدام و حکومت بعث مقایسه نکنید لطفا!!!
همه ی این تورم ها وگرانی ها مربوط به تحریم نیست.
در واقع بگیم یه مقدارش مربوط به اون هست بهتره.
چون هنوز تحریمهای اصلی و اقتصادی در مورد ایران اجر نشده.
(۷/آبان/۹۱ ۲۰:۰۴)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]دوما قرار نشد به مسئولینی که حتی بهشون نزدیک هم نشدی تهمت بزنی

معلومه که نزدیک نشده ام , مسولان و حکام ایران در برج عاج زندگی می کنند و شانشان اجل از آن است که کوچکترین

ارتباطی با مردم عادی داشته باشند , یکی از کشورهایی که ارتباط با حکام آن بسیار سخت است همین ایران اسلامی

است . مدیر یک اداره کوچک را هم نمی توان دید چه برسد به روسای بالاتر و روحانیون عالیرتبه که صدها محافظ و ف ی

ل ت ر دارند و از همه مهمتر خودشان هم سر پر غروری همگی دارند و ارتباط با مردم عادی را دون شانشان می دانند !

.
اقا شاید خنده تون بگیره وقتی یکی از دلایل گرونی رو بفهمید بنده کارم تو بازاره مثلا فکر میکنید یه نوشابه چرا گرون میشه نه بخاطر خود نوشابه بلکه بخاط قوطی نوشابه گرون میشه چون این بسته بندی ها اکثرا از خارج وارد ایران میشن و وقتی ارزش ریال میاد پایین این قوطی و بسته بندی ها هزینه اش بیشتر میشه در نتیجه جنس گرون میشه خنده داره اگه بفهمید چوب بستنی از سویس یا سوئد وارد ایران میشه

اینم نتیجه ی 30 سال خودکفایی ایرانه دیگه... یه شیشه ترشی لیته نمی تونه بزنه اونوقت تو فکر انرژی هسته اییه اما مشکلی نیست بنده گمون میکنم کار استکبار جهانی باشه مسئولین همه بفکر مردمن خدا پدرشونو بیامرزه ...
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع