۱۸/آبان/۹۲, ۱۳:۰۴
۱۹/آبان/۹۲, ۳:۴۵
بدحجابی=دل امام زمان راشکستن واشک برگونه های مبارک امام زمان نهادن

۱۹/آبان/۹۲, ۷:۲۳
متاسفم که همه ی جای دنیا ما خانم ها فقط نگاه جنسی داریم . اصلا فرقی نمی کنه دیگه کجا باشی .اصلا فرقی نمیکنه دینت چی باشه . تو دنیای مردونه ای هستیم که قاعده ی بازی مرد ها رو باید بلد باشی . اگه زرنگ بودی دلت خوشه هستی اگه زرنگ نبودی میشی عروسک بازیشون . اگه زرنگ بودی مجبورن به حرمت بلد بودنت احترام بهت بزارن .
۱۹/آبان/۹۲, ۱۰:۳۸
ص
من هم متاسفم!
از این همه بدبینی!
از این دنیای سیاهی که برای خودتون ساختید و دیگران رو هم میخواهید به اون بکشونید.
شکی در این نیست که عده ای از افراد وجود دارند که دل هاشون مریضه ولی اینها عده ای از افراد هستند نه همه افراد چه زن و چه مرد.
این مردهایی که اینطور در موردشان حرف میزنید پدران و برادران و همسران ما هستن که بهشون عشق میورزیم.
به هیچ وجه همه نگاه جنسیتی ندارن.
.
قاعده ی بازی مردها رو باید بلد باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این قاعده بازی رو چه کسی به مردها یاد داده؟چه کسی این مردها رو تربیت کرده؟چه کسی این مردها رو بزرگ کرده؟
خواهر خوبم شما چه علاقه ای داری همه رو بد ببینی؟همه رو متهم کنی؟و خودت از دور بایستی و نگاه کنی؟
به جای اینکه از صبح تا شب ایراد بگیریم از همه و از خودمون غافل بشیم اول خودمون رو درست کنیم.اگه دینداری میکنیم به خاطر خدا دین داری کنیم و منتش رو سر کسی نذاریم،اگر هم دین نداریم آزاده باشیم و سیاه نمایی رو سرلوحه کارمون قرار ندیم.
فضای تالار پر شده از تفکرات مسموم و بی پایه و غیر عقلانی فمنیستی.
(۱۹/آبان/۹۲ ۷:۲۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]متاسفم که همه ی جای دنیا ما خانم ها فقط نگاه جنسی داریم . اصلا فرقی نمی کنه دیگه کجا باشی .اصلا فرقی نمیکنه دینت چی باشه . تو دنیای مردونه ای هستیم که قاعده ی بازی مرد ها رو باید بلد باشی . اگه زرنگ بودی دلت خوشه هستی اگه زرنگ نبودی میشی عروسک بازیشون . اگه زرنگ بودی مجبورن به حرمت بلد بودنت احترام بهت بزارن .
من هم متاسفم!
از این همه بدبینی!
از این دنیای سیاهی که برای خودتون ساختید و دیگران رو هم میخواهید به اون بکشونید.
شکی در این نیست که عده ای از افراد وجود دارند که دل هاشون مریضه ولی اینها عده ای از افراد هستند نه همه افراد چه زن و چه مرد.
این مردهایی که اینطور در موردشان حرف میزنید پدران و برادران و همسران ما هستن که بهشون عشق میورزیم.
به هیچ وجه همه نگاه جنسیتی ندارن.
.
قاعده ی بازی مردها رو باید بلد باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این قاعده بازی رو چه کسی به مردها یاد داده؟چه کسی این مردها رو تربیت کرده؟چه کسی این مردها رو بزرگ کرده؟
خواهر خوبم شما چه علاقه ای داری همه رو بد ببینی؟همه رو متهم کنی؟و خودت از دور بایستی و نگاه کنی؟
به جای اینکه از صبح تا شب ایراد بگیریم از همه و از خودمون غافل بشیم اول خودمون رو درست کنیم.اگه دینداری میکنیم به خاطر خدا دین داری کنیم و منتش رو سر کسی نذاریم،اگر هم دین نداریم آزاده باشیم و سیاه نمایی رو سرلوحه کارمون قرار ندیم.
۱۹/آبان/۹۲, ۱۱:۰۴
بسم الله الرحمن الرحیم
جسارتا،قبلا فرمودیدکه درسایرکشورهامثلا آلمان که بودید دیدمردان این مدلی نبوده واحساس امنیت و...
حالاچی شدورق برگشت وهمه جایکی شد؟ودین وایمان هم فرقی نمیکند.
کاری به عقیده تان ندارم محترم هست البته ،باهمان دیدمثبتی که قبلا درجای دیگری داشتیدوراضی بودیدهمینجاهم امتحان کنید.
(۱۹/آبان/۹۲ ۷:۲۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]متاسفم که همه ی جای دنیا ما خانم ها فقط نگاه جنسی داریم . اصلا فرقی نمی کنه دیگه کجا باشی .اصلا فرقی نمیکنه دینت چی باشه . تو دنیای مردونه ای هستیم که قاعده ی بازی مرد ها رو باید بلد باشی . اگه زرنگ بودی دلت خوشه هستی اگه زرنگ نبودی میشی عروسک بازیشون . اگه زرنگ بودی مجبورن به حرمت بلد بودنت احترام بهت بزارن .
جسارتا،قبلا فرمودیدکه درسایرکشورهامثلا آلمان که بودید دیدمردان این مدلی نبوده واحساس امنیت و...
کاری به عقیده تان ندارم محترم هست البته ،باهمان دیدمثبتی که قبلا درجای دیگری داشتیدوراضی بودیدهمینجاهم امتحان کنید.
۱۹/آبان/۹۲, ۱۸:۵۹
نقل قول:جسارتا،قبلا فرمودیدکه درسایرکشورهامثلا آلمان که بودید دیدمردان این مدلی نبوده واحساس امنیت و...
کاری به عقیده تان ندارم محترم هست البته ،باهمان دیدمثبتی که قبلا درجای دیگری داشتیدوراضی بودیدهمینجاهم امتحان کنید
دقیقا میدونستم چی مینویسم . میدونستم همین نکته رو از حرف هام هایلایت شده کسی میزاره
دلیلش یه چیزه . من نمیتونم پست هام رو مستقیم بزنم . اگر حرف هام رو مینوشتم شاید تا چند ساعت پست هام نمایش داده نمیشد. چون مدیر هر بخش همون لحظه ممکنه آنلاین نباشه . و از طرفی مدیر میتونه ویرایش پیام هام رو داشته باشه .
من هم بی حوصله هستم و حوصله دفاع ندارم . نوشتم همه جای دنیا که بعد دادگاهی نشم .
دیگه خسته تر از اون هم هستم که دید مثبتم رو مسخره کنن و من دفاع کنم . نوشتم همه ی دنیا شاید راضی بشید.
۱۹/آبان/۹۲, ۲۰:۲۲
(۱۹/آبان/۹۲ ۷:۲۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]متاسفم که همه ی جای دنیا ما خانم ها فقط نگاه جنسی داریم .
سلام عزیزم وقتی به یک خانم میگن حجاب کن معنیش اینه که طرف مقابلت (مردها ) نگاه جنسی بهت نکنه و این به این معنی نیست که آهای خانوما شماها مشکل دارید بلکه( ببخشید آقایون
) آقایون مشکل دارن و ما باید بهشون کمک کنیم که تو گناه نیفتن .
(۱۹/آبان/۹۲ ۷:۲۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]اصلا فرقی نمی کنه دیگه کجا باشی .اصلا فرقی نمیکنه دینت چی باشه . تو دنیای مردونه ای هستیم که قاعده ی بازی مرد ها رو باید بلد باشی . اگه زرنگ بودی دلت خوشه هستی اگه زرنگ نبودی میشی عروسک بازیشون . اگه زرنگ بودی مجبورن به حرمت بلد بودنت احترام بهت بزارن .
همیشه همه جا بد وجود داره چه مرد چه زن , و این خارج از انصافه که همه مرد ها رو بد بدونیم حد اقل یه استثنایی !!!! اگه یه مردی این حرف ها رو می زد چقدر ناراحت می شدین . حالا شما چند تا مرد بد دیدین دلیل نیست که همه بدن !! خوب ما هم خوبشو دیدیم بگیم نه همه خوبن؟؟!!
۱۹/آبان/۹۲, ۲۰:۵۰
پدیده بی حجابی از عوارض رو آوردن مردم به تجمل گرایی و دنیازدگی و کمرنگ شدن فرامین الهی و شعائر دینی در زندگی و ... و ریشه ای هست و با زور و اجبار نمی شه این قضیه رو حل کرد بلکه نتیجه عکس داره . باید ریشه ای حل بشه..
۱۹/آبان/۹۲, ۲۱:۴۱
نقل قول:خواهر خوبم شما چه علاقه ای داری همه رو بد ببینی؟همه رو متهم کنی؟و خودت از دور بایستی و نگاه کنی؟به جای اینکه از صبح تا شب ایراد بگیریم از همه و از خودمون غافل بشیم اول خودمون رو درست کنیم.اگه دینداری میکنیم به خاطر خدا دین داری کنیم و منتش رو سر کسی نذاریم،اگر هم دین نداریم آزاده باشیم و سیاه نمایی رو سرلوحه کارمون قرار ندیم.
من فقط خواهر شما هستم . با این نوشته هاتون من خوب نیستم . فقط خواهرتون هستم .
نقل قول:من هم متاسفم!
از این همه بدبینی!
برای من متاسف نباشید . من به اندازه ی کافی برای خودم متاسف هستم .
۲۰/آبان/۹۲, ۰:۲۵
سلام
مطلب تلخی رو که با بیان نه چندان خوشایند تو پست اول بود خوندم
تلخ از این جهت که متأسفانه این امر امروزه واقعیت تلخ جامعه ماست
من نمیدونم هدف آقای محترمی که این مطالبو نوشتن چی بوده ولی اگه برای خانمهای بد حجاب نوشته شده که من فکر نمیکنم اثر مثبتی داشته باشه
میدونم که آقایان و خانمهای متدین از دیدن بد حجابی زنان جامعمون دل پری دارن،ولی شاید درست نباشه که با لحن و بیان تندی باهشون برخورد کنیم
مطمئنم خیلی هاشون از رو نا آگاهی و گاها چشم و هم چشمی و تقلید کورکورانه با این طرز پوشش تو اجتماع ظاهر میشن و بیان تند در برخورد با این افراد ممکنه نتیجه عکس داشته باشه!
(البته اینو نفی نمیکنم که بعضی از این افرادم با اهداف و نیات نادرست و غیر انسانی این نوع پوششو دارن)
بعضی اوقات یکمم نوک پیکانو به سمت خودمون بگیریم.
چند بار تو طول روز با خانمهایی که بد حجاب هستند روبه رو میشیم؟
به چند نفرشون تا حالا (با لحن خوب)تذکر لسانی دادیم؟
چند تا کار فرهنگی کردیم که این رفتار تو جامعمون کم رنگ بشه؟
امر به معروف و نهی از منکر کجای زندگیمونه؟ امر به معروفی که مثل نماز واجبه ،البته شرایطشو میدونم ولی تو همون جاهایی که شرایطشم مهیاست،چند بار به این فریضه عمل کردیم؟
بیاید از خودمون شروع کنیم.
ما تو شهرمون تو دبیرخانه رایحه نجابت تصمیم گرفتیم به امر آقا گروه هایی برای تذکر لسانی تشکیل بدیم و انشاالله یه سری کارهای دیگه ، که شاید به لطف خدا بشه آهسته آهسته این منکرو تو جامعه کم رنگ کنیم.
اگه کسی هم فکر و ایده ای داره که میتونه تو این کار بهمون کمک کنه، لطف کنه برام ایمیل کنه یا تو همین تالار برام پیغام بزاره
یا حق
مطلب تلخی رو که با بیان نه چندان خوشایند تو پست اول بود خوندم
تلخ از این جهت که متأسفانه این امر امروزه واقعیت تلخ جامعه ماست
من نمیدونم هدف آقای محترمی که این مطالبو نوشتن چی بوده ولی اگه برای خانمهای بد حجاب نوشته شده که من فکر نمیکنم اثر مثبتی داشته باشه
میدونم که آقایان و خانمهای متدین از دیدن بد حجابی زنان جامعمون دل پری دارن،ولی شاید درست نباشه که با لحن و بیان تندی باهشون برخورد کنیم
مطمئنم خیلی هاشون از رو نا آگاهی و گاها چشم و هم چشمی و تقلید کورکورانه با این طرز پوشش تو اجتماع ظاهر میشن و بیان تند در برخورد با این افراد ممکنه نتیجه عکس داشته باشه!
(البته اینو نفی نمیکنم که بعضی از این افرادم با اهداف و نیات نادرست و غیر انسانی این نوع پوششو دارن)
بعضی اوقات یکمم نوک پیکانو به سمت خودمون بگیریم.
چند بار تو طول روز با خانمهایی که بد حجاب هستند روبه رو میشیم؟
به چند نفرشون تا حالا (با لحن خوب)تذکر لسانی دادیم؟
چند تا کار فرهنگی کردیم که این رفتار تو جامعمون کم رنگ بشه؟
امر به معروف و نهی از منکر کجای زندگیمونه؟ امر به معروفی که مثل نماز واجبه ،البته شرایطشو میدونم ولی تو همون جاهایی که شرایطشم مهیاست،چند بار به این فریضه عمل کردیم؟
بیاید از خودمون شروع کنیم.
ما تو شهرمون تو دبیرخانه رایحه نجابت تصمیم گرفتیم به امر آقا گروه هایی برای تذکر لسانی تشکیل بدیم و انشاالله یه سری کارهای دیگه ، که شاید به لطف خدا بشه آهسته آهسته این منکرو تو جامعه کم رنگ کنیم.
اگه کسی هم فکر و ایده ای داره که میتونه تو این کار بهمون کمک کنه، لطف کنه برام ایمیل کنه یا تو همین تالار برام پیغام بزاره
یا حق