۱۷/اسفند/۹۲, ۱۹:۳۹
سلام برادر ... کارتون خیــــــــــــــــــــــــلی خیــــــــــــــــــــلی عالیه ...و مهم ترین بازدشم این که پرستیژژژژژژژژژژژژژژمون کلی میره بالا
اینم شعارش( هیچکــــــــــــــــــی تنها نمیشه ... بیداری اندیشه)
راستی اولش یه منو مستقیم برای تاپیک خنده حلال بزارید که چیزی از قلم نیافته
.................................................................................................................................
این که درباره تالار احساس میکنم قبلا یه جایی متنی رو خوندم که از بیداری اندیشه صحبت شده اهان پیدا کردم
خب داداش ببین این متن کمی ویرایش کنی میشه درباره تالار یا میتونی به سمتی ببیریش که بشه درباره نرم افزار...شما یه چیزی بنویس . بعد مدیران میبینن که کم و کاستی داری ابروشون در خطره خودشون مجاب میشن دو دستی متن قوی تری رو بهت تقدیم کنن و ازت خواهش کنن هر وقت وقت داشتی تغییرش بدی
کلا بالاخره از یه جایی باید همیشه شروع بشه دیگه از الان من با یقین سال 1400 رو میبینم
که نرم افزار قدرت مند با قابلیت های فوق تکنولوژی روز بیداری اندیشه بر روی هر سیستمی نصبه...
ان شا الله نرم افزاری بیداری اندیشه نرم افزاری مردمی ، جهت ارتباط مستقیم و بی وقفه با (.... )
اگه گفتین

اینم شعارش( هیچکــــــــــــــــــی تنها نمیشه ... بیداری اندیشه)

راستی اولش یه منو مستقیم برای تاپیک خنده حلال بزارید که چیزی از قلم نیافته
.................................................................................................................................این که درباره تالار احساس میکنم قبلا یه جایی متنی رو خوندم که از بیداری اندیشه صحبت شده اهان پیدا کردم
خب داداش ببین این متن کمی ویرایش کنی میشه درباره تالار یا میتونی به سمتی ببیریش که بشه درباره نرم افزار...شما یه چیزی بنویس . بعد مدیران میبینن که کم و کاستی داری ابروشون در خطره خودشون مجاب میشن دو دستی متن قوی تری رو بهت تقدیم کنن و ازت خواهش کنن هر وقت وقت داشتی تغییرش بدی

کلا بالاخره از یه جایی باید همیشه شروع بشه دیگه از الان من با یقین سال 1400 رو میبینم
که نرم افزار قدرت مند با قابلیت های فوق تکنولوژی روز بیداری اندیشه بر روی هر سیستمی نصبه...ان شا الله نرم افزاری بیداری اندیشه نرم افزاری مردمی ، جهت ارتباط مستقیم و بی وقفه با (.... )
اگه گفتین