تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نرم افزار بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام برادر ... کارتون خیــــــــــــــــــــــــلی خیــــــــــــــــــــلی عالیه ...و مهم ترین بازدشم این که پرستیژژژژژژژژژژژژژژمون کلی میره بالاCool
اینم شعارش( هیچکــــــــــــــــــی تنها نمیشه ... بیداری اندیشه)Angel

راستی اولش یه منو مستقیم برای تاپیک خنده حلال بزارید که چیزی از قلم نیافتهSmile....................................................................................................​.............................

این که درباره تالار احساس میکنم قبلا یه جایی متنی رو خوندم که از بیداری اندیشه صحبت شده اهان پیدا کردم

خب داداش ببین این متن کمی ویرایش کنی میشه درباره تالار یا میتونی به سمتی ببیریش که بشه درباره نرم افزار...شما یه چیزی بنویس . بعد مدیران میبینن که کم و کاستی داری ابروشون در خطره خودشون مجاب میشن دو دستی متن قوی تری رو بهت تقدیم کنن و ازت خواهش کنن هر وقت وقت داشتی تغییرش بدیDodgy

کلا بالاخره از یه جایی باید همیشه شروع بشه دیگه از الان من با یقین سال 1400 رو میبینمCool که نرم افزار قدرت مند با قابلیت های فوق تکنولوژی روز بیداری اندیشه بر روی هر سیستمی نصبه...

ان شا الله نرم افزاری بیداری اندیشه نرم افزاری مردمی ، جهت ارتباط مستقیم و بی وقفه با (.... )

اگه گفتینHuh
سلام خوبه
اما گرافیک پس زمینه می تونه بهتر باشه.مهم نیست چقدر گزینه داشته باشه مهم اینه که وقتی باهاش کار می کنی احساس راحتی و رضایت بکنی
سلامی دوباره
این تاپیک خیییلی وقته خاک میخوره و جریانش تموم شده چون اون موقع مسئولی تالار همراهی نکردن
الان ولی نمیدونم چرا دوباره این تاپیک مخاطب پیدا کرده؟! Huh برا خودم خیلی عجیبه Exclamation
یا علی
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع