تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نرم افزار بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام به شما و خسته نباشید به خاطر کار خیلی مناسبی که شروع کردید
راستش من بر خلاف دیگر دوستان فکر می کنم یکی از مزیت های یک نرم افزار خوب سادگیه اون هست. به خصوص زمانی که از تلفن همراه استفاده می کنیم شلوغ بودن کمکی نمی کنه. ابزارهای مورد نیاز اصلی یکی نمایش آخرین ارسال های تالار هست. و دیگر اینکه از موضوعات مشترک شده آگاه شد.
اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید عرض می کنمSmile
نقل قول:اگر امکانش هست با دادن پست جدید در تاپیکهایی که در اونها مشترک شده ایم ، یه بوقی ویبره ای پیامی چیزی بیاد روی صفحه تا متوجه بشیم!
در حال حاضر که من اصلا نمیتونم همچین کاری بکنم.اما برای این کار،اصلا نیازی به این نرم افزار نیست.مثلا اگه تو گوشیتون یاهو میل نصب باشه،شمارو سریعا از ایمیل های جدید خبر دار میکنه.حالا اگه تو تنظیمات تالار،ارسال ایمیل از تالار به شما برای پست های جدید فعال باشه،مثلا همون نرم افزار یاهو میل هم میتونه شما رو با صدا یا ویبره از اومدن پست جدید خبر دار کنه[/align][/align]
خیلی خوبه.
برای ساختن نرم افزار موبایل از برنامه ی کاملا ایرانی ورایگان
MJFace_toolkit
هم میتونید استفاده کنید.
برادران فکر نکنید من پشیمون شدم!! بلکه کماکان کاملا پایه ام

اما هیچکس یاری نمیکنه! خیلی وقته منتظر اینم که یکی برا بخش درباره تالار و بقیه گزینه ها بهم مطلب بده،اما هیچکی نمیده
به جان خودم سررشته ندارم وگرنه خیلی دوست داشتم کمکت کنمSad
من که نگفتم از لحاظ فنی کمک میخوام که شما اینطوری میگید!Smile

منظورم کمک محتوایی بود،این که سررشته نمیخواد!
سلام
خسته نباشی برادر
تنها چیزی که من دوس دارم اینه که برای سیتم های سیمبیان و جاوا هم ساخته بشه
ممنون از لطفت
(۲۶/آبان/۹۱ ۱۱:۰۸)S!lenced نوشته است: [ -> ]سلام
خسته نباشی برادر
تنها چیزی که من دوس دارم اینه که برای سیتم های سیمبیان و جاوا هم ساخته بشه
ممنون از لطفت
علیک سلام
راستش من تو جاوا سر رشته ی چندانی ندارم،ولی احتمالا میشه کاریش کرد

اما ما تو همین اندرویدش هم موندیم،هیچکی یه مطلب به ما نمیده!!!
سلام
یه گزینه بذار که توش لیست بچه های آنلاین از طریق تلفن رو نمایش بده و بشه بهشون پی ام داد و چت کرد
موفق باشی
نظر دوستمون در مورد چت کردن خوبه اینجوری بچه ها با کمک هم میتونن مطالب بهتری رو بنویسن
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع